Vodič: Kako kupiti EOS tokene na Binanceu

Uvod

The EOS blockchain platforma namijenjena je razvoju decentraliziranih aplikacija sličnih Ethereum mreži. Čini proces razvoja aplikacija na mreži dostupnim pružajući programerima aplikacija usluge i funkcije koje mogu koristiti. EOS potencijal u 2018. godini veći je od bilo koje druge kriptovalute.

EOS ima potencijal postati jedna od najvećih i najpriznatijih kripto mreža u industriji.

EOS platformu pokrenuo je Dan Larrimer koji je tvorac Steema i BitSharesa 2017. Cilj joj je okupiti najbolje značajke različitih tehnologija pametnih ugovora. To je sigurnost Bitcoina i računalna snaga Ethereuma u jednoj jedinoj platformi. Platforma bi trebala imati skalabilne decentralizirane programe za svakodnevnu upotrebu.

EOS tim predviđa izgradnju blockchain decentralizirane platforme aplikacija koja je sigurna i lako skalabilna na tisuće transakcija svake sekunde.

EOS tokeni su ERC-20 tokeni koji se distribuiraju na mreži Ethereum. U ovom vodiču naučit ćemo vas kako kupiti EOS od Binance Exchange.

Istodobno, EOS je jedna od najnaprednijih i najrevolucionarnijih mreža u svemiru jer ima jedinstven način da pristupi izazovima upravljanja u decentraliziranim sustavima. Ako želite saznati više o EOS-u, to možete učiniti u vodiču koji smo napisali o tome što je EOS.

Najbolji novčanik za EOS tokene

S obzirom na činjenicu da je EOS virtualna valuta, investitorima je vrlo važno imati siguran novčanik za pohranu EOS-a. Neki od najboljih novčanika uključuju Infinito EOS novčanik, imToken novčanik, Ledger Nano S novčanik i mnogi drugi poput Exodus novčanika ili Scatter EOS novčanika. 

Ako želite znati kako sigurno pohraniti EOS, možete pročitati naš vodič o najboljim EOS novčanicima na tržištu.

Kako kupiti

Jedno od najboljih mjesta za kupnju / zamjenu vaših kriptovaluta je na Razmjena Binancea Platforma. Vjerojatno je najpopularnija od svih razmjena i također ima sučelje jednostavno za korištenje.

Prije nego što budete mogli trgovati svojim kovanicama / tokenima na Binance Exchange, morate biti registrirani na platformi. Potvrđivanje vašeg računa također ukida neka ograničenja koja su prvobitno postavili administratori platforme, ali ako je vaša razmjena umjerena, potrebna je samo potrebna registracija, a to je potvrda vaše registracije pomoću veze poslane na adresu e-pošte s kojom ste se registrirali dobro.

Binance je jedna od najpopularnijih i najpriznatijih platformi na tržištu kriptovaluta. Burza je postala vrlo poznata zbog širokog spektra usluga koje nudi korisnicima iz cijelog svijeta. 

Platforma ne nudi samo mogućnost kupnje i prodaje digitalne imovine, već nudi i usluge pokretanja IEO-a, blockchain mrežu, decentraliziranu burzu pod nazivom Binance DEX i mnoge druge usluge, uključujući zakladu koja prikuplja donacije za ljude kojima je potrebna. 

Ako se pitate kako kupiti EOS pomoću Binancea, dopustite mi da vam kažem da ste na pravom mjestu. U samo nekoliko koraka moći ćete na brz i siguran način dobiti digitalnu imovinu koja vam je potrebna.  

Prema podacima CoinMarketCap-a, Binance je u posljednja 24 sata zabilježio obim trgovine od 853 milijuna USD. To je omogućilo da platforma bude 9. po veličini po količini kojom trguju korisnici. 

Razmjena vam omogućuje kupnju ili prodaju EOS-a s Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Paxos Standard (PAX), TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC) i Tether (USDT). 

Otvorite račun ispunjavanjem obrasca na stranici za registraciju Binancea.

 • Registracija je jednostavna; trebate unijeti samo važeću e-adresu i sigurnu lozinku koju će ljudi teško pogoditi. To možete učiniti klikom ovdje.
 • Generirana pošta bit će vam poslana kako bi potvrdila da ste se registrirali na platformi. Prijavite se na svoju poštu i aktivirajte svoj račun. Ovim se potvrđuje vaša registracija i započinje postupak stjecanja EOS tokena.

Pošaljite neki Ethereum ili njegove dijelove na platformu Binance.

 • Sada kada ste prijavljeni na platformu, na platformu morate poslati neke kriptovalute. Da biste to učinili, kliknite SREDSTVA, a zatim poveznice POVLAČENJE DEPOZITA na vrhu stranice.
 • Kada se stranica učita, locirate Ethereum. Okvir za pretraživanje na stranici pomaže vam da brzo pronađete novčić koji želite položiti.
 • Kliknite gumb DEPOZIT ispred Bitcoina i pričekajte da se generira adresa novčanika Ethereum. Na ovu adresu želite poslati svoje eter žetone; poslana vrijednost trebala bi se pojaviti na Binanceu za najviše nekoliko minuta.
Sada svoje etere možete zamijeniti za EOS tokene na Binance Exchange.
 • Kliknite vezu EXCHANGE pored Binance Logotipa, a zatim odaberite opciju Basic link koja će se pojaviti.
 • U gornjem desnom kutu stranice razmjene navedeni su parovi kojima se trguje na burzi.
 • Pronađite EOS / ETH par, kliknite i pričekajte trenutak da se grafikon učita.
 • U odjeljku Kupi grafikona za par, prvo polje prikazuje vrijednost ETH-a koji plaćate po EOS-u.
 • Drugo polje omogućuje vam unos količine EOS-a koju želite kupiti.
 • Pomoću gumba 25%, 50%, 75% i 100% označite broj položenih sredstava koji ste spremni koristiti za transakciju. 100% koristi sva vaša položena sredstva.
 • Posljednje polje prikazuje broj etera koje plaćate za transakciju.
 • Kliknite gumb KUPI EOS za zamjenu.

Binance je također dodao novu opciju koja korisnicima omogućuje kupnju različitih digitalnih sredstava pomoću kreditne kartice. Ovo je najlakši i najbrži način za stjecanje virtualne valute umjesto slanja sredstava s druge burze. To je ujedno i jedan od najsigurnijih načina za to jer ne morate otvarati račune na drugim mjenjačnicama, tamo kupiti digitalnu imovinu i poslati ih na platformu Binance. 

Trebali biste imati svoje EOS tokene za minutu ili dvije u odgovarajućem novčaniku na Binance burzi.

Korisnici bi uvijek trebali pohraniti svoju digitalnu imovinu u sigurne novčanike, a ne ostavljati sredstva na burzama kriptovaluta kojima hakeri i napadači obično ciljaju. Da biste povukli svoja sredstva, morat ćete otvoriti gumb “povući” na početnom zaslonu za razmjenu. 

Nakon njega morat ćete uvesti podatke o novčaniku koji imate, posebno o EOS-u. Nakon što popunite tražene podatke, moći ćete povući svoja sredstva. 

U vrijeme pisanja ovog članka, EOS je 8. najveća digitalna imovina na tržištu s tržišnom procjenom od 3,91 milijarde dolara. Svaki EOS novčić možete kupiti za 4,22 dolara po novčiću. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner