Vrhunske kriptovalute s velikim potencijalom za rast u 2018. godini – II dio

Ovo je sljedeći članak na popisu:   

  • Vrhunske kriptovalute s velikim potencijalom za rast u 2018. – 1. dio ”

Danas ima puno Altcoina na tržištu, ali potrebno je znati da neki od njih imaju malo potencijala za uspjeh u svijetu kriptovaluta. Međutim, sposobnost ulaganja u prave je ono na što uvijek trebate ciljati. Kriptokovanica u koju ulažete svoja sredstva možda je sljedeća “velika stvar” na tržištu sutra, poput Bitcoina, Ethereuma i Litecoina.

Ipak, u ovom bismo članku voljeli detaljno pogledati pet kriptovaluta (premda za sada ne toliko poznatih) na tržištu koje ima potencijal rasta u 2018. Krenimo odmah!

EOS

EOS je blockchain token koji je posebno proizveden da postane najučinkovitija struktura u svijetu kriptovaluta. Ova je kripto-kovanica u osnovi slična Ethereumu, ali ima za cilj biti bolja verzija istog, a DAPP-ovi kako bi mogli obrađivati ​​oko 60 000 transakcija u sekundi.

Problem s Bitcoinom i nekim drugim istaknutim kriptovalutama bio je u tome što su transakcije bile spore i nisu dopuštale napredak DAPP-ova, DAOS-a i drugih funkcija kriptovaluta; to je razlog zašto EOS kreiran je.

Potrebno je znati da vam EOS može postići veću brzinu transakcije, a možete izvršiti bilo koju transakciju u bilo kojem trenutku bez nailaženja na začepljenje.

Kroz EOS može se pomoći u stvaranju DAPP-ova. Također, s EOS-om se može stvoriti bolja ekonomija bez naknade za bilo koju transakciju. Drugim riječima, dok vas kripto-novčići poput Ethereuma naplaćuju svaki put kada izvršite transakciju. No, EOS DAPP vam neće naplatiti bilo koju transakciju koju ste izvršili.

Slijedom toga, ovaj je kripto-novčić proizveden kako bi se poboljšala budućnost kriptovalute.

NEO

NEO je kriptokovanica sljedeće generacije koja je stvorena za strukturiranje pristupačne mreže decentraliziranih aplikacija. Jedna važna značajka NEO je da njegov token nije djeljiv i proizvodi GAS tokene koji se mogu koristiti za plaćanje naknada za transakcije koje generiraju aplikacije na mreži.

Nadalje, ova kriptovaluta koristi tehnologiju blockchain i digitalni identitet za digitalizaciju imovine korištenjem učinkovitih kontakata. Sigurno je reći da je NEO digitalna valuta koja je usmjerena ka stvaranju boljeg stvaranja za budućnost korištenjem digitalnog identiteta.

Nakon toga, sa značajkom digitalnog identiteta, NEO planira osigurati da značajka digitalnog identiteta dosegne PKI standard (infrastruktura javnog ključa) X.509. To podrazumijeva da će za sve koji koriste ovaj blockchain biti osigurana anonimnost, ali ona mora biti u skladu s međunarodnim standardom za digitalni identitet. Ipak, s NEO-om možete dobiti najbolja blockchain rješenja.


CRTICA

Određeni nedostaci u istaknutim digitalnim valutama poput Bitcoina doveli su do porasta drugih kripto-kovanica poput CRTICA.

Dash je dizajniran tako da ima ukupnu zalihu od oko osamnaest milijuna kovanica. Trenutno je količina opskrbe porasla na 7,4 milijuna, a očekuje se da će dostići svoju prekretnicu do 2300..

Međutim, u trenutku pisanja ovog članka, cijena svake jedinice DASH-a iznosi oko 352 USD. Uz to, tržišna kapitalizacija ove kriptovalute iznosi oko 2,8 milijardi dolara.

Dash podržava P2P decentraliziranu elektroničku gotovinu i to je jedan kripto novčić sa svijetlom budućnošću.

VEN

VEN je kripto-novčić kojim upravlja mreža HubCulture. Ova je kriptovaluta sada široko prihvaćena, zbog činjenice da je prikladna.

Zapravo, ovaj je kripto-novčić digitalno sredstvo koje treba gledati u 2018. godini, a to je zato što je usmjeren na pametne ugovore, a također se fokusira na ICO-ove i DAPP-ove.

Još jedan čvrst razlog zašto trebate pripaziti na ovaj novčić jest taj što on danas radi s velikim financijskim kompanijama u svijetu. The partnerstvo s glavnim financijskim tvrtkama povećat će rast vrijednosti ove kriptovalute.

Također, VEN je u dobrom skladu s kineskom vladom. Svi znamo o ratu koji kineska vlada vodi s kriptovalutama – ali, VEN je kripto-kovanica koja nema problema s Kinom i tamo je široko prihvaćena.

DCR

ono što je dekorirano

DCR (Decred Coin) je još jedna anonimna kriptovaluta s hibridnim sustavom konsenzusa. Ova digitalna imovina više je poput Bitcoina, ali s robusnim planom o ulaganju u zajednicu za održavanje financijskog razvoja.

DCR koristi rudarski sustav kako bi osigurao da nitko nema mogućnost potpune kontrole transakcija bez pristanka zajednice.

Uz to, DCR također omogućava svojim korisnicima da sudjeluju u njegovim planovima bez korištenja skupog rudarskog hardvera.

Zapravo, DCR je stvoren da uravnoteži potrebe sudionika i regulatornih tijela. Iako je DCR danas “newbie” na tržištu; ipak, stopa rasta je zapanjujuća. Ipak, ovaj kripto-novčić ima potencijal za rast jer je već privukao puno ulagača – moraju postojati neki dobri razlozi, zar ne?

Provjerite naš prethodni članak ‘Vrhunske kriptovalute s velikim potencijalom za rast u 2018. godini – 1. dio’.

Ako vam se ovo svidjelo, možda biste ovdje željeli provjeriti sljedeći dio ‘Top kriptovaluta s velikim potencijalom za rast’ u 2018. godini. Također, većina spomenutih kriptovaluta može se naći na Razmjena binancea.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map