13 IEO, amely helyet kapott a Binance Launchpad segítségével

(Frissítve 2020. január) A tavalyi év bizonyítottan a kezdeti tőzsdei felajánlások éve, ismertebb nevén IEO. Az új adománygyűjtési módszer viharban vette a kriptográfiát, mivel számos projektnek sikerült milliókat gyűjtenie így. Érdekes módon az első IEO-ra még 2017-ben került sor, bár alacsony maradt az ICO-láz csúcspontján – ez egy olyan adománygyűjtési mód, amelyet az IEO-k ma már gyorsan pótolni látszanak.

A Binance vezető szerepet töltött be az IEO-k terén, és az a figyelemre méltó siker, amelyet a cserének eddig sikerült elérnie, más kriptográfiai tőzsdéknek is hasonló termékeket kellett kínálniuk saját indítópaneleiken keresztül.

Az alábbiakban mind a 13 IEO-t áttekintjük, amelyek már megtörténtek a Binance-n az indítópulton keresztül.

1.     GIFTO

Gifto volt az első IEO-token, amelyet 2017 decemberében kínáltak a Binance Launchpad-ra. A platform egy univerzális ajándékozási protokoll, amelyet úgy terveztek, hogy önállóan kormányzó és önfenntartó ökoszisztéma legyen a virtuális ajándékok számára, amelyeket lehet kurálni, megvásárolni, elküldeni, nyomon követni. és cserélhetők bármilyen tartalmi platformon, mint például a Facebook, az Instagram, az Uplive, a YouTube és még sok más.

A Gifto-t az Uplive hozta létre, amely véletlenül a világ leggyorsabban növekvő bevételű élő közvetítési alkalmazás, amely világszerte több mint 35 millió felhasználóval büszkélkedhet. A projektnek perceken belül sikerült megemelnie a 30 millió dolláros keménykapacitást, és most a hangsúly a tömeges örökbefogadás fellendítésére fordult.

Jelentős integrációk és partnerségek vannak folyamatban, mivel a Gifto azt a nagyobb elképzelést követi, hogy a GTO legyen az első számú társadalmi szórakoztató token. Eddig a tokent játékokban, élő közvetítésben, művészetben, jótékonyságban és virtuális ajándékozásban használják.

2.     KENYÉR

A Bread egy gyorsan növekvő decentralizált pénzügyi szolgáltatási platform, amelyet több mint 140 országban több mint egymillió felhasználó használ. Jelképes BRD-je a második, amelyet 2017 decemberében kínáltak a Binance Launchpadon, és alig 30 perc alatt 32 millió dollárt gyűjtött össze.

A token lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek az alkalmazásban kínált prémium szolgáltatásokhoz és funkciókhoz. A felhasználók jutalmat is kaphatnak a kriptovaluta felhasználók hűségprogramján keresztül. A platform a világ legnagyobb decentralizált bankjának kiépítésén dolgozik. És a Bread lényege a biztonságos pénztárca képességek kínálata, amelyek mindig ingyenesek. Ezért lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kriptopénzeket fogadjanak, tárolhassanak és küldhessenek a világ bármely pontján más személyeknek, bármikor.

Rövidesen a platform célja, hogy a felhasználók elsődleges módja legyen digitális digitális eszközeik biztonságos tárolása és kereskedelme harmadik felek vagy bármilyen központosított szolgáltatás bevonása nélkül..

3.     BitTorrent

Tavaly az ICO-buborék felrobbant, és a különböző szabályozók fokozott nyomása miatt sok olyan projekt volt kénytelen visszafizetni befektetőiknek, amelyek forrásai az ICO-k révén gyűltek össze. Sok csaló projekt megléte sem segített, és láttuk, hogy a befektetők elveszítik a bizalmukat a jelképes ajánlatokkal.

Tavaly decemberben azonban a Binance bejelentette, hogy az indítópulton keresztül segítenek a különböző projektek forrásainak előteremtésében, ezzel foglalkozva a konszern számos befektetőjével és helyreállítva a bizalmat.

A BitTorrent lett az első 2019-es IEO, amelyet január vége felé kínáltak fel. A projekt több mint 7,2 millió dollárt tudott előteremteni. A token értékesítés két egyidejűleg zajlott, az egyik a BNB érmében, a másik pedig a TRX-ben történt.


A BNB munkamenet 13 perc és 25 másodpercig tartott, és 23,76 milliárd BTT tokent adott el, míg a Tron munkamenet 14 percig tartott, és 35,64 milliárd BTT tokent adott el.

4.     Fetch.AI

Fetch.AI volt az év második IEO-ja, amelyet felajánlottak a Binance Launchpadon. A jelképes értékesítésre februárban került sor, a projektnek huszonkét másodperc alatt több mint 6 millió dollárt sikerült összegyűjteni. A pénzt az ökoszisztéma fejlesztésének finanszírozására fordítják.

A Fetch.AI egy adatkereskedelmi platform és digitális infrastruktúra-szolgáltató, amely a FET tokent használja csereeszközként. A platform lehetővé teszi, hogy az autonóm digitális bejegyzések emberi beavatkozás nélkül működjenek egymással. Ezáltal a platform gyorsabb, mint bármely ember által működtetett rendszer, és ideális a gyors mikrofizetésekhez és adatátvitelhez.

Összességében a platform egyesíti a gépi tanulást, a mesterséges intelligenciát, a több ügynököt tartalmazó rendszereket és a blokkláncot a gazdaságos internet létrehozása érdekében. Ha nehézségei vannak annak megértésével, hogy ez mit jelent egy olyan környezetben, ahol a gazdaság mozgó részeinek, például az adatoknak, a szolgáltatásoknak, a hardvereknek, az embereknek és az infrastruktúrának a digitális képviselői hatékony munkát végezhetnek hatékony bevezetések és előrejelzések révén.

Gondoljon ezekre az ügynökökre mint olyan digitális entitásokra vagy életformákra, amelyek képesek döntéseket hozni saját, valamint érdekeltjeik, például magánszemélyek, kormányok, magánvállalkozások stb. Nevében..

5..     Celer hálózat

Követve azt az ígéretet, hogy platformján keresztül legalább egy jó projektet támogat, Celer hálózat (CELR) lett a harmadik token, amelyet márciusban kínáltak a Binance indítópulton. A teljes eladás kevesebb, mint 17 perc alatt befejeződött, a projekt sikeresen megemelte 4 millió dolláros kemény kupakját.

Az eladás egyetlen munkamenet során zajlott, és mintegy 3 129 befektetőt vonzott. A források friss befecskendezésével a projekt egy gyors, méretezhető megoldást akar kifejleszteni, amely intelligens szerződések felhasználásával nulla díjas tranzakciókat kínál.

A Celer Network egy új technológiai és gazdasági architektúra, amelynek célja az internetes skálázhatóság eljuttatása a meglévő és a jövőbeni blokkláncokhoz a láncon kívüli skálázási technikák révén.

Eddig a platform lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy milliárdnyi bizalmatlan, biztonságos és privát TPS-t alakítsanak ki.

6. Matic hálózat

Matic Network egy 2. rétegbeli méretezési megoldás, amely az oldalláncok használatával érhető el a méretezhetőségen kívüli számításokhoz, miközben kihasználja az Ethereum főhálózat decentralizációját és biztonságát. A projekt szenvedélyesen törekszik a mainstream blockchain elfogadására, és folyamatosan teljesíti a blockchain ökoszisztéma méretezésével kapcsolatos missziójának minden ígéretét. 40+ Dapp már épít Maticra.

Matic nemrégiben működött együtt a WhiteBit-tel, egy titkosító tőzsdével, amely a biztonságra, a likviditásra és a végrehajtás sebességére összpontosít annak biztosítása érdekében, hogy a MATIC-tulajdonosok hozzáférjenek a platform legjobb kereskedési élményéhez.

Miután a Coinbase Ventures-től megkapta a Seed Round beruházást, a Matic 2019 áprilisában megtartotta jelképes eladását a Binance Launchpadon keresztül. Az IEO során a Binance lottót tartott, ahol a szerencsés nyertesek lehetőséget kaptak arra, hogy a BNB használatával megvásárolhassák a felajánlott 1,9 milliárd MATIC token kiosztott személyes részét.. Az IEO hatalmas sikert aratott, 24 órán belül elérte az 5 millió dolláros kemény felső határt. A Matic IEO a mai napig a történelem legsikeresebb IEO-ja a jelképes teljesítmény szempontjából – nemcsak a Binance Launchpadon keresztül tartottak, hanem az egész ipar.

7. Harmónia

Harmónia egy gyors és biztonságos blokklánc, amely az állami szilánkosítás és a peer to peer hálózatépítés terén kulcsfontosságú újításokkal büszkélkedhet. A platform nagyon skálázható BTF konszenzussal rendelkezik, felhasználva a BLS multi-aláírást. Ezenkívül rendelkezik egy biztonságos elosztott véletlenszerűség-generáló protokollal, amely ellenőrizhető késleltetési funkciót (VDF) használ. És egy adaptív PoS-alapú szilánkosítási mechanizmus, amely garantálja a hálózat biztonságát.

A felhsználói felület megtartotta IEO-ját 2019 májusában, ahol összesen 1,58 milliárd ONE zsetont adtak el azoknak a résztvevőknek, akik az esemény során sorsolták és igényelték a nyertes sorsjegyeket. Minden token 0,003175 dollárért vagy 0,000092 BNB-ért került.

8. Elrond

Elrond egy nagy áteresztőképességű nyilvános blokklánc, amely a biztonsági hatékonyság skálázhatóságának és interoperabilitásának kínálására összpontosít két kulcselem felhasználásával; a tét konszenzusmechanizmusának és az adaptív államszilárdításnak új, biztonságos bizonyítéka.

A platform néhány legfontosabb jellemzője: konszenzus két kommunikációs fordulóban módosított BLS többszörös aláírásokkal, nagy rugalmasság a rosszindulatú támadásokkal szemben a csomópontokon belüli és keresztirányú csomópontok átalakításának következtében, valamint intelligens szerződések az állami szilárd architektúrára, a szilánkok kiegyensúlyozott terhelésével.

Elrond tartotta annak IEO 2019 júliusában, ahol 5 000 000 000 ERD-zsetont értékesítettek lottó formátumban 10833 nyertes jegyig.

9. WINk

Rákacsintás egy játékplatform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a blokklánc-ökoszisztémákban játszhassanak, társaloghassanak és téteket szerezhessenek, amelyek kihasználják a WIN tokent, a platform natív tokent. A WINk-nek magas színvonalú, decentralizált játékélményt sikerült felépítenie a viselkedési bányászat, az innovatív token economy tervezés és egyéb ösztönző mechanizmusok révén. A platform lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy olyan dApps-eket készítsenek, amelyek valódi örökbefogadásra ösztönöznek, és a felhasználókat is bevonja, hogy aktív érdekeltekként vegyenek részt a platformon.

Egyes funkciói közé tartoznak a fejlesztői eszközök és az API-k, amelyek lehetővé teszik a csapatok számára, hogy zökkenőmentesen integrálják projektjeiket, vagy egyedülálló játékadaptereket készítsenek a semmiből, a Fiat onramp állványokat és további Defi integrációkat, valamint az iparág vezető társadalmi funkcióinak élő műveleteit és eseményeit.

A platform azt állítja, hogy az első számú dApp a felhasználók és a mennyiség tekintetében. Megtartotta annak IEO 2019. július végén, ahol 49 950 000 000 WIN zsetont értékesítettek lottón 200 000 nyertes jegyig.

10. Perlin

Perlin vezető nélküli igazolása a tét okos szerződéses platformjának, amely nem használ bizottságokat vagy delegációkat, ezáltal biztosítva a Bitcoin biztonsági tulajdonságait, valamint a magánláncokéhoz hasonlítható sebességet. A platform eléri a 31000+ TPS átviteli sebességet. Azt állítja, hogy állandóan 0–4 másodperc van a véglegességre, mindezt a Wavelet – a – DAG alapú valószínűségi konszenzusos mechanizmus teszi lehetővé.

Néhány jellemzője minimális hardver csomópontokat tartalmaz; hatékony és méretezhető, és elkötelezett globális fejlesztői közösséggel büszkélkedhet.

A peron tartott annak IEO 2019 augusztusában, ahol 86.530.500 PERL zsetont értékesítettek a lottón 13.400 nyertes jegyig.

11. Zenekar

Zenekar A Protocol egy biztonságos és skálázható decentralizált orákulum, amely a nyilvános blokkláncok 2. szintű protokolljaként szolgál. Lehetővé teszi a dApps számára, hogy az interneten meglévő adatokat felhasználja anélkül, hogy megbízható közvetítők áthidalnák a használati eseteket a Web 2.0 és 3.0 között. A Band egyedi multi-token modellje és tétmechanizmusa biztosítja, hogy az adatok mentesek legyenek a manipulációtól.

Néhány jellemzője: az adatok integritásának biztosítása érdekében az adatok integritásának biztosítása érdekében az adatok integritásának biztosítása érdekében a tét delegált igazolásával könnyen elérhetővé válnak az adatok láncban történő lekérdezéséhez, amely számos előnnyel jár, olcsóbb, mint a legtöbb decentralizált alternatíva, több mint 50% -kal, és decentralizált gazdasági ösztönzést nyújt.

A peron tartott annak IEO 2019 szeptemberében, ahol 12 368 200 BAND tokent adtak el a lottón 19 500 nyertes jegyig.

12. KAVA

Kava egy olyan láncok közötti DeFi platform, amely fedezett hiteleket és árucikkeket kínál a főbb kriptográfiai eszközök, például a BTC, a BNB, az XRP és még sok más felhasználóinak. A platformot több mint 100 vállalkozás támogatja világszerte, köztük kiemelkedő kriptovaluta alapok és olyan nagy projektek, mint a Cosmos és a Ripple. Kava két jelzővel rendelkezik; A KAVA, a hálózat biztonságáért és a kulcsfontosságú paraméterek megszavazásáért felelős irányítási és tétjelző, valamint az USDX, algoritmikusan karbantartott stabilabletta, kriptográfiai eszközök fedezetével.

Néhány jellemzője: többfedezetű adósságpozíciók, nincs partneri hitelezés és algoritmikusan fenntartott stabilpénz.

KAVA tartott annak IEO 2019 októberében, ahol 6521 739 KAVA zsetont értékesítettek a lottón 15 000 nyertes jegyig.

13. TROY

TRÓJA a kriptovaluta-kereskedelemre és az eszközkezelésre szakosodott elsődleges bróker. A platform a felhasználók számára összesített kereskedést biztosít a kriptográfiai tőzsdék csoportjának összesített likviditásához való teljes hozzáférés révén.

A platform az adatok elemzésével is támogatja az ügyfelek döntéseit a blokklánc-adatokról, a piaci adatokról, a társadalmi adatokról, a kereskedési adatokról és a médiaadatokról, amelyet AI és kvantitatív modellek optimalizálnak. Ezenkívül a TROY teljes körű eszközkezelési megoldásokat kínál a felhasználóknak, mivel a helymeghatározás és az alacsony késésű hozzáférési szolgáltatás biztosítja a nagyfrekvenciás kereskedési algoritmusok teljesítményének javítását.

A felhsználói felület megtartotta IEO-ját 2019 decemberében, ahol 800 000 000 TROY zsetont értékesítettek a lottón 20 000 nyertes jegyig.

Több mint két éve a UseTheBitcoin végezte a kutatást, ismertette a híreket, és segített az olvasóknak megtalálni a legjobb blockchain projekteket. Az egyik dolog, amire folyamatosan visszatérünk, az Binance.

Binance megkülönböztette magát a legjobb kereskedési platformként kezdőknek és tapasztalt kereskedőknek, és több száz érmét ad befektetésre. Kezdje el a kereskedést még ma Binance!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map