5 Masternode kriptovaluta, amibe befektetni lehet

Amint a kriptovaluták egyre népszerűbbek, nagyon sok ember kezd érdeklődni irántuk. Annak ellenére, hogy néhány ember gyakorlati okokból fordul a kriptovalutához, másokat csak a technológiai szempontok érdekelnek, míg az emberek nagy többsége egyszerűen a pénzkeresés gyors módját keresi.

A kriptovalutákkal való pénzkeresés egyik legnépszerűbb módja az, hogy okosan vásárol érméket, és addig ragaszkodik hozzájuk, amíg fel nem nő az értéke. A kriptóval való pénzkeresés másik jól ismert módszere az érmék bányászata.

A tétbiztosítás algoritmusán alapuló érmék lehetővé teszik az érdekelt felek számára, hogy bizonyos mennyiségű érme elkövetésével hitelesítsék a tranzakciókat. A felhasználókat olyan rendszeren keresztül jutalmazzák, amelyet gyakran „tétnek” neveznek, amely általában a tokenek elhelyezését jelenti egy kompatibilis pénztárcában.

Van azonban még egy módszer a pénzkeresésre a kriptovalutákkal, és ez a masternodes. Ez a módszer nagyobb elkötelezettséggel jár, mint a tét eljárás, annak ellenére, hogy a masternode lényegében a tét egyik formája.

Mint korábban említettük, a tét megköveteléséhez pénztárca szükséges, de masternodes esetén a felhasználóknak rendelkezniük kell egy számítógéppel is, amely átveheti a szerver szerepét. A szóban forgó számítógépet a hét minden napján, 24 órán keresztül csatlakoztatni kell az internethez.

Miután a számítógép készen áll, és a szerver be van állítva, telepítenie kell a masternode alkalmazást, és el kell kötnie néhány érmét a token protokolljaiban meghatározott minimális küszöb felett..

Miután ezek a feltételek teljesülnek, a masternodes mindig részt vesz a tranzakciók validálásában a blokkláncon. Mivel napi szinten működnek, gyakorlatilag mindig kifizetik ezt a hozzájárulást, amely állandó jövedelemáramot eredményez.

A masternodes fő hátránya, hogy általában nagy összegeket igényelnek. Ez azt jelenti, hogy ha van némi tartalék készpénz és számítási erő, és hosszú távú befektetésre vágyik, akkor a masternode érmék alternatívát jelentenek..

Az indulás megkönnyítése érdekében íme az 5 masternode kriptovaluta listánk, amelyekbe érdemes befektetni:

Dash (DASH)

Gondolatjel egy „forradalmi digitális pénzrendszer”, és az eddigi egyik legnépszerűbb kriptovaluta a tekintélyes 14. helyen CoinMarketCap. A Dash volt az első kriptovaluta, amely megvalósította a masternode rendszert.

Figyelembe véve, hogy az írás idején egy Dash érme 178,31 dollárt ér, a Dash masternode kétségkívül komoly befektetés, mivel a hálózat 1000 Dash részesedést igényel a kezdéshez.

További technikai szempont, amelyet érdemes tudni, az a tény, hogy a masternodes megosztja a blokk jutalom 45% -át, és hogy 380 naponta egyszer a blokk jutalom több mint 7% -kal csökken. A pénzügyi befektetés mellett a felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal a ténnyel, hogy a Dash masternode beállítása és fenntartása egy kis türelmet és ésszerű mennyiségű know-how-t igényel. A felhasználóknak fel kell készülniük arra, hogy megtanulják, mi kell egy virtuális magánszerver felállításához és sok konfigurációs fájl szerkesztéséhez.

További információért, nézze meg a DASH-ról szóló korábbi cikkünket.

Zcoin (XZC)


Zcoin egy kriptovaluta, amely főleg arra összpontosít, hogy felhasználóinak magánéletét és teljes névtelenségét érje el. A Zcoin jelenleg a 92. helyet foglalja el a CoinMarketCap-on, teljes kapitalizációja 73 132 911 USD. Csakúgy, mint a Dash, a Zcoin masternode is megvásárolható 1000 XZC-vel. A Zcoin masternode protokollját Znodes-nek hívják, és ehhez Linuxot futtató számítógépre van szükség, valamint a felhasználóktól kellő mennyiségű Putty és parancssori ismeret szükséges.

További információk a Znode masternode beállításáról a kriptográf oldalon találhatók hivatalos honlapján.

zcoin útiterv 2018 01 1024x1024

Forrás: https://zcoin.io/

PIVX (PIVX)

A PIVX egy népszerű virtuális pénznem, amely az úgynevezett adatvédelmi érmék kiválasztott klubjának része. A CoinMarketCap jelenleg a 93. helyen áll, a pénznem gyorsabb tranzakciókat ígér, valamint jobb biztonságot és adatvédelmet nyújt, mint a legtöbb érme. A PIVX jelzőjét PIVX-nek hívják, és 55 millió készletből származik, annak ellenére, hogy jelenleg csak 30 millió van forgalomban, mivel ezekből az érmékből 20 millió állítólag már pénztárcákban vagy masternodákban van.

A masternode futtatásához PIVX-en 10 000 PIVX szükséges. Egy másik figyelemre méltó szempont az a tény, hogy kisebb megtérülést (évente kb. 5,74%) nyújt, összehasonlítva más devizákkal. A PIVX masternode futtatásához Linux-számítógéppel vagy Raspberry Pi-vel rendelkező felhasználók rendelkeznek, mindkettő egyedi IP-címmel.

A PIVX masternode beállításáról további információt a felhasználók olvashatnak itt.

Phore (PHR)

Jelenleg a CoinMarketCap 394. helyén áll, piaci kapitalizációja 73 025 936 USD, Phore határozottan nem túl népszerű kriptovaluta. Az érme azonban jó hozamának (40%) köszönhetően egyre több befektető figyelmét hívta fel magára a masternodák iránt..

A Phore masternode futtatásához a felhasználóknak 10 000 érmét kell befektetniük. Jelenleg a Phore több mint 500 száz aktív masternodával rendelkezik.

További információ a digitális valután található hivatalos honlapján.

PhoreLogoBlack2

Forrás: https://phore.io/

SmartCash (SMART)

SmartCash egy közösségi alapú kriptovaluta, nagyon érdekes irányítási rendszerrel és decentralizált gazdasággal. A SmartCash jelenleg a 108. helyen áll CoinMarketCap, teljes piaci kapitalizációja 59 662 696 dollár.

A SmartCash egyik legjobb technológiája a SmartHive, egy olyan rendszer, amely biztosítja, hogy a blokkos jutalom 80% -át a közösségi alapnak szánják, szemben más érmékkel, például a Bitcoin és a Litecoin, ahol a blokkos jutalom 100% -a a bányászoké. A masternode a

A SmartCash ökoszisztémát megfelelően SmartNode-nak hívják, és annak futtatásához a felhasználóknak 10 000 érmére lesz szükségük. A SmartCash masternode-okról további részletek találhatók itt.

Következtetés

Ha a ROI (Return of Investment) alapján történő masternodes futtatása érdekel, akkor különféle statisztikákat és teljesítménymérőket nézhet meg a masternodes.pro weboldal. Azonban a token kiválasztása a masternode futtatásához önmagában a ROI alapján nem ideális, ezért ajánlott csak olyan projekteket választani, amelyeknek jövőbeli kilátásai vannak..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map