A Binance Coin (BNB) a legbiztonságosabb kripto befektetés 2019-ben?

A kriptopénzpiac felépült a 2018-as medve trendből, amely károsította az űr összes virtuális pénznemét. A Binance Coin (BNB), a Binance tőzsde által kibocsátott kriptovalutát is érinti ez a medvepiac. 2018 decembere óta azonban a virtuális fizetőeszköz kivételes teljesítményt nyújtott. 

A Binance Coin biztonságos befektetés?

A Binance Coin sajátosságainak elemzése előtt érdemes megemlíteni, hogy a virtuális pénznemek általában követik a bika és a medve ciklusait. Nagyon valószínű, hogy ha az egész kriptopiac növekszik, a Binance Coin növekedni fog. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha a piac medve-trendben van, mint 2018-ban történt. 

A Binance Coin 2018. január 12-én csaknem 25 dolláros csúcsot ért el, amikor az egész kriptopiac nőtt és bővült. 2018 decemberében a BNB érménként 4,5 dollárra csökkent. Ettől a pillanattól kezdve azonban növekedésnek indult, és minden idők legmagasabb szintjét, BNB-nként 39 dollárt ért el. 

A Binance Coin-t a Binance segédprogramként adta ki, hogy a felhasználók alacsonyabb díjakat fizessenek cseréjükön. Emellett a társaság forrásokat gyűjthetett a piaci terjeszkedés támogatására. Napjainkban, két év piaci megjelenés után, a BNB-nek számos felhasználási esete van, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy árukat és szolgáltatásokat vásároljanak, részt vegyenek befektetésekben és fizetjenek kereskedési díjakat. 

Binance érme

200 millió BNB érme került forgalomba. Közülük azonban várhatóan 100 milliót kivonnak a forgalomból negyedévente érmeégetés útján. Ez azt jelenti, hogy a BNB ára várhatóan a jövőben is növekszik, ha növekszik a kereslet. 

A Binance’s szerint fehér papír, A tokenek 40% -a az Alapító Csapathoz került, míg az összes tokenek 50% -a az ICO-n keresztül került kiadásra. 10% -uk angyalbefektetők között volt. 

A negyedéves érmék elégetése nagyon bullish a digitális valuta szempontjából. A kínálat szisztematikusan csökken a cég által elért nyereség függvényében. A Binance nyereségének 20% -át felhasználja a BNB megvásárlásához és negyedévente történő elégetéséhez. 

Amint arról Changpeng Zhao, a Binance alapítója beszámolt, az a csapat, amely a BNB teljes készletének 40% -át kapta, úgy döntött, hogy feladja érméit és elégeti őket. 

Az erről szóló hivatalos blogbejegyzés a következőképpen szól:

„A BNB esetleges teljes ellátása továbbra is 100 000 000 BNB lesz. A BNB jelenlegi teljes ellátása 189 000 000 BNB, ami azt jelenti, hogy 89 000 000 BNB-t még elégetni kell. A csapat először a 80 000 000 BNB csapat kiosztását égeti el, a fennmaradó 9 000 000 BNB-t pedig a Binance.com cseréje égeti el. “

Ez gyorsabbá teszi a 100 millió BNB token végső elégetését, ami rövidebb idő alatt hat a BNB-re. 

A Binance Coin a június végi 39 dollárról július 17-én 25,4 dollárra esett vissza a Bitcoin piaci pozíciójának erősödése miatt. A legnépszerűbb digitális eszköz növelte jelenlétét a kriptotérben az erőfölény szempontjából, elérve a kriptovaluta piac teljes értékének majdnem 70% -át. 

A 25,4 dollár elérése óta a Binance Coin visszaszerezte az elvesztett érték egy részét, és jelenleg BNB-nként közel 30 dollárral kereskednek vele. 

A BTC szempontjából a BNB 2019 áprilisában érte el a legmagasabb pontot, amikor minden BNB tokent 0,0047153 BTC-ért lehetett megvásárolni. Három és fél hónap elteltével a BNB-vel 0,00235 BTC körül kereskednek érménként. 

Érdemes kiemelni, hogy a Bitcoin az elmúlt hónapokban nőtt az altcoin-piachoz képest, amely anélkül csökkent, hogy alsó szintet talált volna. 

Binance Team

Az a döntés, hogy nem használják fel a platform létrehozásához elnyert pénzeszközöket, azt mutatja, hogy a csapat teljes mértékben arra koncentrál, hogy egy olyan nyereséges tőzsdét hozzon létre, amely a lehető legtöbb felhasználót fedi le. Emellett a cég azon dolgozik, hogy újat és jobbat kínáljon 

Maga Changpeng Zhao az alapítója a Bijie Tech cégnek, amely felhőalapú csererendszereket biztosít a csereüzemeltetők számára. A cég több mint 30 különböző tőzsdét tudott működtetni az ázsiai kontinensen, és több millió dolláros bevételt tudott elérni. 

Zhao úr nemcsak két éve dolgozik a Binance vezérigazgatójaként, hanem az OKCoin vezérigazgatójaként is működött, miután társalapítója volt. 

A csapat további tagjai: Ted Lin, a növekedésért felelős vezérigazgató, Yi He, társalapító és CMO, valamint Alejandro Isaza, a Blockchain vezető fejlesztője. 

Binance termékek

A Binance egyre növekszik, és új szolgáltatásokat kínál a kriptovaluta piacon. Jelenleg nemcsak egy egyszerű spot kriptovaluta-csere, hanem kifejlesztettek egy decentralizált tőzsdét (DEX), egy OTC kereskedési pult nagyobb befektetők számára jótékonysági alapítvány és a Binance Launchpad. 

A decentralizált központot azért hozták létre, hogy a felhasználóknak lehetőséget biztosítsanak digitális eszközök felett. A központosított cserék általában hackerek és támadók célpontját jelentik. Valójában magát a Binance-t néhány hónapja 7000 BTC is feltörte. Decentralizált csere esetén a felhasználók saját kulcsaik megtartásával továbbra is ellenőrzik digitális eszközeiket. A központok a digitális pénznemeket tartják a felhasználók nevében. 

A tőzsdén kívüli kereskedési pultján keresztül a nagyobb befektetők úgy tehetik meg ügyleteiket, hogy nincsenek nagy hatással a digitális devizák árára. Így jobb végrehajtási árat találhatnak kereskedelmük számára. 

A Binace Launchpad a tőzsde által elindított kezdeményezés, amely lehetővé teszi az induló vállalkozások számára, hogy pénzeszközöket gyűjtsenek a Binance platform segítségével. Az alapokat BNB érmékkel lehet megvásárolni, és a felhasználóknak követniük kell egy lottójátékot, amelyet kiválasztanak az IEO-k (Initial Exchange Offerings) részvételéhez. Ez a BNB-t nagyon hasznos érmévé teszi a vállalatok, a befektetők és az egész kriptográfiai közösség számára. 

A digitális pénzváltás elindította a Blockchain Jótékonysági Alapítvány amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy digitális pénznemeket adományozzanak különböző kezdeményezésekhez. E projektek többsége Afrikában található, és megpróbálja felajánlani a gyerekeknek és a kedvezményezetteknek az oktatás, a jó szolgáltatások, az egészségügyi ellátás és még sok más lehetőségét.. 

A Binance Charity hivatalos honlapja szerint 1224 adományozó adományozott 493,49 BTC-t, hogy 74794 személynek segítsen a föld legszegényebb országaiban. 

Amint ebben a részben említettük, a Binance Coin felhasználási esetek a piacon is nőnek. Számos kriptovaluta szabadul fel a Binance Chain tetején a BEP2 protokoll segítségével. A múltban sok projekt kiadta jelzőit az Ethereum (ETH) tetején. Most az ICO-k, projektek és vállalatok felhasználhatják a Binance Chain-on alapuló BEP2 protokollt saját kriptovalutáik kiadására.

Vissza június 24-én, stabilan bejelentett az első Stablecoin a Binance Chain alapján. A cél az volt, hogy kereskedési párt kínáljanak a Binance DEX és a Binance platformon is. A Binance DEX kereskedési párja BNB / USDSB. 

Ez volt az első BEP2 stablecoin, amely elindult a Binance DEX-en; lehetővé téve más blockchain projektek számára, hogy átlátható, likvid és stabil on-chain kereskedési párokat hozzanak létre. 

Ahhoz, hogy a Binance EUR és GBP támogatást kínáljon a felhasználók számára, a vállalat úgy döntött, hogy Binande Jersey néven kriptovaluta-tőzsdét indít. A Binance Jersey-nek 11 kereskedési párja van EUR-ban és GBP-ben. A felhasználók a Binance GBP stabil érmét (BGBP) is beválthatják GBP-ért. Bár a tőzsde forgalma alacsonyabb, mint a hagyományos Binance tőzsde, ez jó irányba tett lépés. 

Végül a Binance azon is dolgozik, hogy felajánlja az amerikai felhasználóknak a különböző kereskedési párokhoz való hozzáférés lehetőségét a piacon. Miután együttműködött egy helyi céggel az Egyesült Államokban, a Binance bejelentett hogy elindítják a Binance USA-t, amely várhatóan az amerikai piac kriptovalutáira összpontosít. 

Az Egyesült Államokban, mint sok más országban, van egy olyan szabályozási keret, amely nagyon korlátozza a meghatározott digitális eszközöket. Ezért a szabályozó ügynökségek mögött állnak azok, akik ezeket a tokeneket népszerűsítik, vagy a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat kínálnak. 

A digitális pénznemek közül néhány, amely a Binance US-on kereskedhető, többek között a Cardano (ADA), a Bitcoin (BTC), az alap figyelmeztető jel (BAT), a Binance Coin (BNB), az Ethereum (ETH), a Litecoin (LTC), a Decentraland ( MANA), NEO (NEO), USD érme (USDC), Stellar (XLM) és még sokan mások. 

Binance ezt elmagyarázta:

“A Binance US elfogadta a digitális eszköz kockázatértékelési keretrendszert, hogy segítse a jóhiszemű blockchain projektek kiválasztását, valódi esélyekkel a világ hatékonyabbá tételére, átláthatóságot biztosítson a tőzsdei bevezetési szabványainkban, és biztosítsa, hogy a Binance US megfeleljen az alkalmazandó jogi követelményeknek.”

Néhány digitális valuta a tíz legjobb között, amelyek esetleg nem szerepelnek, az XRP, a Bitcoin Satoshi Vision (BSV) és a Monero (XMR). Ha a Binance Coin kerül az amerikai tőzsdére, akkor várhatóan új befektetői beáramlást kap. 

Következtetés

Végül egy, a Multicoin Capital által készített jelentés azt mutatja, hogy nagyon bullish-nak tartják ezt a digitális valutát és jövőjét. A Multicoin Capital elemzője úgy véli, hogy a BNB tokenek hosszú távú nem spekulatív értéke a Binance nettó nyereségének, a BNB hasznosságának, a felhasználók birtokában lévő BNB számának, valamint a Binance Chain DEX mennyiségének és paramétereinek függvénye.. 

A növekvő projektek során, amelyek BNB tokent követelnek, nagyobb a piaci szereplők iránti BNB tokenek iránti igény, egy olyan csapattal, amely úgy döntött, hogy az ICO után kapott összes érmét elégeti, és sok más funkcióval, úgy tűnik, hogy a digitális pénznem egyike azoknak a legjobb jövőbeli kilátásokkal. 

2018 decembere óta mostanáig a virtuális fizetőeszköz 766% -kal bővült, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy ezzel a befektetéssel jobb teljesítményt nyújtsanak más digitális eszközökhöz, például a Bitcoinhoz (BTC), az Ethereumhoz (ETH) vagy a Litecoinhoz (LTC) képest. A digitális valuta valóban bekerült a legjobb 6 digitális valuta közé, és a jövőben is növekedhet. 

Nagyon fontos lesz a cserének, hogy képes legyen fenntartani azt a jelenlegi lendületet, amelyet a Binance Coin az elmúlt évben felépített. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner