A CoinGecko Q1 jelentés legérdekesebb elvihető anyagai

CoinGecko, egy rejtjelezés kiértékelése és rangsoroló webhely a közelmúltban jelentést tett közzé annak elemzése, hogy a kriptovaluta piac hogyan alakult 2019 első negyedévében.

Lehet, hogy a tavalyi év a virtuális valuta árának zuhanásával telt el. A jelentés alapján azonban 2019 megfelelő alapon kezdődött, és a CoinGecko alapítói pozitív hangulatot vetítettek ki az első három hónapban.

Bár a hangulat a kriptográfiai eszközök piacán nyilvánvaló volt, néhány izgalmas dolog történt ekkor. Minden további nélkül vessünk egy pillantást az eddigi izgalmas eseményekre;

A MimbleWimble protokoll gazdát talál

A MimbleWimble egy olyan protokoll, amely egy adatvédelem-központú kriptovaluta felé irányul. 2019 első hónapjában két érme használta a MimbleWimble protokollt; Vigyor és sugár. Azonban az, hogy bármelyik érmén hogyan hajtották végre a protokollt, más volt.

Például a Beam C ++ kódbázist, míg Grin Rust kódbázist használt. A kriptovaluta közösség azonban aggódva várta a Grin hivatalos bevezetését, nem pedig a Beam-et.

Az egyik oka annak, hogy Grin emelte a Beam-t, az volt, hogy a grin bányászok a kifizetések 100 százalékát kapják, míg a Beam bányászok csak a kifizetések 80 százalékát..

Még mielőtt ezt a két érmét forgalomba hozták, már folytak a viták arról, hogy a MimbleWimble miért volt eddig a valaha létező legjobb cypherpunk protokoll.

De miért MimbleWimble?

Ehhez a protokollhoz, ellentétben a magánéletre összpontosító érmék által használt más protokollokkal, nincs szükség további rétegekre az alapprotokoll tetején az adatvédelmi hatás elindításához. A kiegészítők kikerülnek, mivel a protokoll a kriptográfia különböző újításainak egyedülálló keveréke. Ide tartoznak, de nem kizárólag, a kivágások, az érmeillesztés és a bizalmas tranzakciók.

A kezdeti tőzsdei ajánlatok (IEO) elindítása

Január végén elindult az IEO-k is. Felvételük hihetetlen volt. Például a BitTorrent kibocsátott egy első tőzsdei ajánlatot, és 15 percen belül elfogyott.

Az IEO-k sok szempontból különböznek az ICO-któl (kezdeti érmekínálat). Például egy IEO a tőzsde webhelyét használja a token értékesítéshez, míg az ICO a kibocsátó webhelyét használja, az IEO tömeges partnere a tőzsde, míg egy ICO esetében ez a token kibocsátó, az IEO-t átvilágítják a tőzsdén, amelyen kibocsátják. Az ICO nem megy át szűrésen. Ezenkívül egy IEO tokent azonnal felsorolnak a tőzsdén, míg egy ICO tokennek a listára vételre kell várnia, garancia nélkül a listára kerülésre..

A Binance LaunchPad

A Binance, a korrigált volumenű vezető kriptovaluta-csere, létrehozta a kezdeti tőzsdei ajánlatok kibocsátására szolgáló platformot, a Binance LaunchPad nevet. A BitTorrent kihasználta az indítópultot, amely rekord tizenöt percen belül látta a Bittorent token értékesítését.


A BitTorrent közel 60 milliárd (59,4 milliárd) tokent osztott ki eladásra a Binance LaunchPad-on. Az eladás 7,2 millió dollárt hozott. Más cégek, amelyek azóta az IEO kiadására használták a platformot, a Fetch és a Celer. A Fetch 22 millió másodperc alatt 6 millió dollárt gyűjtött 69,2 millió zseton eladásáért, míg Celer 597 millió zsetont adott el 17 perc alatt, 4 millió dollárt vonzva.

Az IEO-k sikere a LaunchPad-on arra késztette a többi cserét, hogy próbálják meg ugyanezt megismételni.

Például a vezető kriptovaluta-tőzsdék, mint a Huobi és a KuCoin, már kifejlesztették és kiadták az IEO-kat hasonló platformokon.

A kezdeti tőzsdei ajánlat hatékonysága az újabb indítópaneleken is megmutatkozott. Például a Top lánc kiadott egy IEO-t a Huobin, amely 3,4 millió dollárt vonzott 19 másodperc alatt. Ezenkívül a KuCoin-on lévő IEO hét másodpercen belül elkelt és 3,6 millió dollárt gyűjtött.

A villámhálózat lendületet kap

A Villámhálózat a CoinGecko 2019. I. negyedéves jelentésében is szerepelt. A hálózat kiegészítő rétegként épül fel egy blokkláncra. Elsődleges feladata az olcsó tranzakciók azonnali megkönnyítése. Ezt a Bitcoin és a Litecoin méretezési lehetőségének tekintik.

A Villámhálózat 2019 január közepe felé lendületet vett, amikor Hodlonaut kampányba kezdett a Twitteren, hogy felhívja a figyelmet a hálózat előnyeire. A kampányolt villámlámpa nevet kapta. Hodlonaut 100 000 szatoszit küldve kezelte a fáklyát. A szabályoknak megfelelően, miután megkapta a fáklyát, hozzá kellett adnia 10 000 szatosit, és át kellett adnia egy másik személynek. A sorban következő személyt azonban az a személy határozta meg, aki jelenleg a fáklyát tartja.

A villámlámpa villámhálózati megbízhatósági lánc néven is ismert. 2019. január 19-től április 11-ig a fáklya 291 komlót, 282 egyedi címzettet rögzített, és 56 országban bejárta.

A kriptográfiai eszközök iparának legfőbb szereplői közül, akik megkapták és elfogadták, a fáklyán szerepel a Twitter vezérigazgatója, Jack Dorsey, a Monero fő fejlesztője, Riccardo Spagni, a Shapeshift vezérigazgatója, Erick Voorhees és a Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao. CoinGecko is szerepelt a címzettek között.

A kampány három hónapjának végén Hodlonaut megjegyezte:

„Az utazás felülmúlta a legvadabb fantáziámat, és úgy érzem, hogy a közösség csodálatos karakterét mutatta be. Bemutatta azt is, ami a BTC / LN legnagyobb ígérete lehet, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket a világ minden tájáról. “

Ahol három hónap után állunk Coingecko szerint

A CoinGecko Q1 jelentés képet alkotott az újjáéledt piacról. 2019 után három hónap alatt a teljes piaci kapitalizáció 16,23 százalékkal emelkedett, március pedig a legfontosabb hónap. A piac stabil nyereséget regisztrált, vad áringadozások nélkül. A kereskedési volumen is növekszik.

A legjobb teljesítményt a Litecoin (LTC), az EOS (EOS), a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) vezette, amelyek 103% -os, 66% -os, 11% -os és 8% -os nyereséget regisztráltak..

A jelentés szerint az altcoinok jobban teljesítettek, mint hogy a BTC dominanciájú Bitcoin piacon 1,5 százalékkal esett. Az első három érme piaci dominanciája nagyjából 5 százalékkal csökkent. 2019 első negyedévében azonban az első tíz kriptovaluta 91 százalékos dominanciát tartott fenn a piaci kapitalizációban.

Következtetés

A CoinGecko érdekes elvihetőségei alapján nyilvánvaló, hogy a kezdeti tőzsdei kínálatot felértékelik, mivel alacsony kockázatúak a kezdeti érme-felajánlásokhoz képest. Az IEO-k kibocsátására szolgáló megbízható platform, például a Binance LaunchPad jelenléte kulcsfontosságúnak bizonyult az IEO-k sikeréhez.

A jelentés a Villámhálózatot rögzítette, mint a Bitcoin nagyon szükséges skálázási lehetőségét. Ha a jelenlegi piaci helyzet ugyanazzal a lendülettel folytatódik, 2019 nagyszerű év lesz a kriptográfiai közösség részeként.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map