A Vechain 2021-es árpredikciója – Szakértők veszik figyelembe a bullish technikai kilátásokat és a partnerségeket a szakképzés árának növelése érdekében

[Frissítve 2021. február 14-én] A Vechain nem látta azt az év végét, amelyet remélt volna, miután 2019 utolsó hónapjában megtámadta a támadást. A jogsértés miatt a Vechain Foundation elveszítette a 6 millió dollár értékű szakképzési tokeneket, és emberi hibának tulajdonították, következésképpen a platform Pénzügyi igazgató visszalép. Miután az Alapítvány kiadott egy közleményt, amelyben azt állította, hogy kijavította a hibát, és a végső döntést az ellopott zsetonok elégetéséről vagy a Vechain közösségre bízta.

Az árképzés szempontjából a VET token valószínűleg jelentős előnyökkel jár, ha a kínai kormány elfogadja a blokklánc technológiát. Tavaly októberben Xi Jinping, Kína elnöke elmondta, hogy a blokklánc-technológia alkalmazása döntő szerepet játszik az új technológiai innovációban és az ipari átalakulásban.

2020-ban a szakképzés ára várhatóan tele lesz tüskékkel, és ha az altcoin piac jelentős bullish lendületet tapasztal, ez a token árát a $ 0,5 szint felé tolhatja..

Ebben a cikkben néhány szakértői előrejelzést, technikai elemzést és a közelmúlt eseményeit vesszük szemügyre, amelyek potenciálisan magasabbra tudják emelni a Vechain árát ebben az évben.

Szakértők véleménye arról, miért emelkedik Vechain

Figyelnie kell arra, mit mond a kriptográfiai szakértő a kedvenc érme jövőbeli áráról. Annak ellenére, hogy jóslataik nem lehetnek pontosak, minden bizonnyal hatással vannak a piacra. Vessünk egy pillantást a VeChain jövőbeli árával kapcsolatos szakértői véleményekre.

Roger Ver szerint, „Bitcoin Jesus” néven is emlegetik, és a kriptográfiai ágazat egyik legbefolyásosabb hangja, a VeChain fényes jövővel rendelkezik. Szerinte a platform elsődleges feladata a valós problémák megoldása, és számos iparágat kiszolgáló alkalmazásai vannak. Ver kijelentette, hogy bármennyire is érdekli azt a blokkláncot, amely lehetővé teszi az engedély nélküli kortárstól a digitális készpénzes rendszer használatát, a VeChain néhány izgalmas módon felhasználhatja őket a hamisított áruk leállítására és a P2P engedély nélküli piacok megbízhatóbbá tételére..

Tim Draper, a Szilícium-völgy legendája, számos vállalat elismert befektetője, valamint a digitális pénznemek nagy hívője tavaly év elején csatlakozott a VeChain csapatához. Ezt a lépést a VeChain Alapítvány dicsérte, aki megállapított hogy Draper és a platform hasonló elképzelésekkel rendelkezik a kriptovaluták és a blokklánc-megoldások jövőjét illetően.

Vechain Price News

Ebben a hónapban a VeChain több mint 100% -kal emelkedett, és 2018 nyara óta először szakította meg a szakképzés a 200 napos exponenciális mozgóátlagot (EMA). Az időszakon belül az érmének sikerült egy 14 hónapos csökkenő tendenciát is megtörnie. A nyereség annak tudható be, hogy Xi Jinping kínai elnök átvette a blokklánc technológiát.

Ára jelenleg 0,006 dollár körül mozog 317 millió dolláros piaci sapkával az elmúlt 24 óra 5,58% -os változása után.

Az elkövetkező 3-6 hónap árjóslata és kilátásai konzervatív megközelítésen alapulnak – de a kriptovalutákkal bármi megtörténhet, és a főbb ármozgások bármikor megtörténhetnek, például hogyan változott a Ripple tavaly szeptember végén 0,32 USD-ről USD-re 0,69 USD USD néhány nap alatt.

A figyelembe vett tényezők alapján a Vechainra vonatkozó előrejelzésünk a következő lesz: 0,015–0,028 dollár.

Ennek oka az alábbiakban kifejtett tényezők, beleértve a THOR (VTHO) tokenek árát, használatát és tranzakcióit a VechainThor platformon.

A Vechain THOR hatása a szakképzésre

Végül sokan úgy vélik, hogy a VET token értéke le fog térni a THOR által termelt értékre. Tehát mi a THOR értéke? Nos, tudjuk, hogy a minimális termelési ráta napi 00042 THOR lesz szakképzésenként, de mennyit ér 1 THOR?

Még nem vagyunk egészen biztosak benne. Az első két hónapban nem volt sok THOR árakció, mert a volumen alacsony volt. Úgy tűnik, hogy sokan addig akarják tartani a THOR-jukat, amíg a mennyiség meg nem nő.

Ezenkívül az egyetlen hely, ahol kereskedni lehet, a LBANK tőzsdén található. Mindez megváltozik a következő hónapokban, amint október végén életbe lép az OceanEX kereskedési platform.

Az OceanEx a VechainThors blockchain platformot fogja működtetni, és a tulajdonosok képesek lesznek a VTHO-t egyenesen VET-be konvertálni vagy újrabefektetni, és ezáltal növelni a VET-árat. Ez lehet a sok oka annak, amiért a szakképzés ára visszaállhat.

A THOR iránti kereslet is megnő, ha a Vechain vállalati partnerei elkezdik használni a blokkláncot. Mindenki erre a pillanatra, mivel a projekt valóban „életre kel”.

A legtöbb vállalkozás jelenleg teszt-tranzakción fut, de ez hamarosan megváltozik. Hamarosan a főhálózatra való áttérésre számítunk, ahol egyre több tranzakciós és intelligens szerződést fogunk látni az év vége előtt. A tranzakciók nyomon követhetők Veforge.

A VeChain és a piacon elismert vállalatok között számos más partnerség működik. Például a norvég királyiak néhány hónappal ezelőtt tanúi voltak a VeChain és a DNV GL megállapodásának. Ez minden bizonnyal bullish az egész kriptopiacon, amely naponta bővül.

További érkező tranzakciók nagyobb szakképzési árnyomást jelentenek

Minél több tranzakció és intelligens szerződés van a láncban, az több VTHO-t fog égni. Ezek a tranzakciók megkövetelik a VTHO használatát és elégetését.

Ahogy egyre több VTHO ég, a vállalkozásoknak a piacra kell lépniük, hogy több VTHO-t vásároljanak a blockchain írás végrehajtása érdekében. Ez így növelné a VTHO értékét. Ha egy vállalkozás nem akar ezen az úton haladni, megvásárolhatja a szakképzést és előállíthatja saját THOR-ját; ezt a lépést az őshonos érme (VET) árának növekedésével kell növelni, még mindig növelve a tulajdonosok értékét.

Noha mindez megtörténik, Vechain jelenleg tárgyalásokat folytat a kínai kormánnyal egy új szén-ökoszisztéma létrehozása érdekében – ezúttal több résztvevővel (nagyvállalkozások), amelyek képesek lennének erre. részt vesz. Ez még nagyobb lenne, mint a BYD Carbon Credit alkalmazása az elektromos járművek számára. A Vechain a kínai kezdeményezéseken belül a „nyomon követett” gazdaság teljes ökoszisztémájának elsődleges blokkláncának találhatja magát.

Vechain együttműködés az Amazon Web Services szolgáltatással

Február 18-án VeChain bejelentett hogy partnerként lépett kapcsolatba az Amazon-szal egy olyan lépésben, amely a kriptovaluta hálózatának növekedését és árának emelését fogja elérni a következő hónapokban. A blokklánc integrált egy kattintásos megoldást indított az Amazon Web Services felhőbe, amely lehetővé teszi sok vállalkozás számára a gyors, megfelelő és biztonságos blokklánc-alkalmazások telepítését.

Az integráció a VeChain Blockchain as a Service (BaaS) szolgáltatásán keresztül valósul meg, amelyet 2016-ban indítottak el. A platform számos különböző megoldást ötvöz, ideértve az azonosítás igazolását, az NFC + RFID chipeket, a vállalati informatikai szolgáltatásokat és a blockchain titkosítást. Informatikai megoldás.

A BaaS platform mostantól lehetővé teszi a különböző vállalkozások számára, hogy saját blokklánc-alkalmazásaikat építsék fel és használhassák, még akkor is, ha nincs semmilyen technikájuk. A vállalatok számára könnyebb lesz lebonyolítani az intelligens szerződéseket a felhőben.

Az egy kattintásos megoldással a VeChain BaaS megoldása kihasználja az AWS CloudFormation alkalmazást, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy csak egy kattintást telepítsenek. Ez segít kiküszöbölni a feltörekvő iparral járó nehézkes kézi telepítést.

Az új együttműködést izgalommal fogadták a VeChain közösség és a VeChain írásakor szerzett 16% az elmúlt 24 órában. Ez a pozitív lendület várhatóan a következő hónapokban is folytatódik, mivel a VeChain az első számú blockchain platformként érvényesül.

A VeChain a Walmart China céggel együttműködik az élelmiszer-biztonsági platform működtetésében

A Walmart China nemrégiben bejelentett egy új VeChain meghajtású élelmiszer-nyomonkövetési platformot. A cél az, hogy a fogyasztók számára lehetőséget biztosítson arra, hogy több információt kapjanak a megvásárolt ételek minőségéről. 

A felhasználók képesek lesznek beolvasni a Kínában forgalmazott különböző termékek QR-kódját, és megértik, hogyan gyártották őket. 

Beolvasás kedvenc QR-kódolvasójával! A Wechatot és az Alipay-t használtam#VeChain #Walmart $ VET $ VTHO #QR-kód #Blokklánc #AdoptionIsHere pic.twitter.com/Z4XV0jBfY3

– DontShowMeTheMemelines (@DMemelines) 2019. június 25

Liu Xiaoen, a Wal-Mart China beszerzési igazgatója a következőket kommentálta:

„A Wal-Mart mindig is elkötelezte magát amellett, hogy a fogyasztók megbízható kiskereskedőjévé váljon. A Kínába való belépés óta eltelt 23 évben a Wal-Mart folyamatosan arra törekedett, hogy javítsa az élelmiszer-biztonságot és a minőségirányítást. A blockchain technológia segít abban, hogy a Wal-Mart vezető szerepet töltsön be az áruk visszamenőleges irányításában a kiskereskedelemben. ”

Ezzel az új nyomonkövethetőségi rendszerrel lehetővé válik, hogy a nyomon követhető friss hús a csomagolt friss hús teljes értékesítésének 50% -át adja, a zöldségek pedig a csomagolt zöldségek teljes értékesítésének 40% -át. Ezenkívül a nyomon követhető tenger gyümölcsei a tenger gyümölcseinek teljes értékesítésének 12,5% -át adják 2020 végéig. 

Ez nagyon fontos a VeChain tulajdonosok számára, akik megpróbálják megérteni, hogy a digitális valuta hogyan fog viselkedni a jövőben. Szerint VeChain Insider, a VeChainThor blokklánc tranzakcióinak közelmúltbeli növekedése összefüggésbe hozható azzal, hogy a Walmart 23 különféle termékkel lép életben láncra.. 

Minden tranzakcióhoz VTHO szükséges, amelyet a VET generál. Naponta 37 millió VTHO keletkezik. Több mint 20 millió VTHO-t is égetnek minden nap. A jövőben nőhet a tranzakciók száma, mivel a Walmart várhatóan további 100 termékcsaláddal fogja bővíteni a platformot. 

Érdemes megemlíteni, hogy ez csak a VeChain egyik partnere lesz. Mivel a termék pozitív eredményeket mutat a Walmart Kínában, új érdekeltek jelentkezhetnek megoldásaik fejlesztésében a blokklánc-technológia VeChain-on keresztüli megvalósításával.. 

A VeChain mögött álló csapat szerint napi 2 millió tranzakció lehet a Walmart China segítségével. Ezáltal a VeChainThor nagyobb hálózat lenne, mint a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) együttvéve. 

A világon más cégek is vannak, amelyek már használják a blockchain technológiát annak érdekében, hogy a szupermarketekben nyomon kövessék a különböző termékeket. Ez nagyon pozitív azoknak az egyéneknek, akik több információt kaphatnának a különböző országokban különböző kiskereskedelmi üzletekben vásárolt termékekről. 

Az alapok nagyon fontosak a kriptovaluta hálózat számára. A gyenge növekedés vagy a medvepiac időszakában nagyon fontos, hogy a kripto- és blokklánc-projektek továbbra is aktívak maradjanak az egyének számára kínált megoldások javításával. A VeChain tovább bővül a piacon. Augusztus eleje óta az 1-nél több szakképzéssel rendelkező számlák száma nőtt csaknem 4% -kal. 

A vállalatok számára nagyon fontos lesz a VeChainThor felkarolása és a kínált termékek és szolgáltatások fejlesztése. Ez elősegíti a VeChain elfogadásának növelését és a VET digitális eszköz árának növekedését. A több partnerség és a vállalatokkal kötött megállapodások nagyon bullish lesznek e digitális eszköz hosszú távú árával kapcsolatban.  

A VeChain (VET) árpredikciós kereskedelemi elemzés frissítve 2021. február 14-én

A szakképzés oldalirányban 0,06 és 0,05 szint között mozog által LazacGuy tovább TradingView.com

A szakképzés nemrégiben az elemző által mutatott rövid távú trendvonal alá esett. Ez lehet egy jel, amely megmutatja ennek a rövid távú gyűlésnek a végét. Ez azt jelenti, hogy a makro bika trendnek vége? Nem. Ez azt jelenti, hogy egyelőre leállt, és szünetet tarthat. 

Az elemző szerint szoros konszolidáció zajlott 0,06 USDT és 0,05 USDT között. Ebben a tartományban mozoghat a következő héten és napokon. Ennek ellenére megfelel a közepes trendvonalnak, és reagál rá (vagy talán nem). Jó elem lehet a szakképzés felhalmozása, ahogy az elemző elmondta.

Ár akció a Vechain VETUSDT-n által martinbilusic tovább TradingView.com

A TradingView december 23-i elemzője és a 0,012 USDT alsó árfolyama szerint a szakképzés növekszik. Az is látható, hogy egyértelműen emelkedő támogatási szint volt, amely mindenképpen fontos lehet a következő napokban és hetekben. 

Az elemző úgy véli, hogy a szakképzés minden bizonnyal a 0,034 USDT felé mozdulhat el. Ennek ellenére az ár lefelé is elmozdulhat, és támogatási szintként tesztelheti a 0,024 USDT régiót. A dolgok attól függenek, hogy a piac hogyan mozog tovább az elkövetkező hetekben, és hogy ez kihat-e a VET / USDT kereskedési párra is.

VETUSDT, 3 óra, három bejegyzés – rr 1,63, 1,52, 2,59 vagy bot kilépés? által reggytrades tovább TradingView.com

Amint az elemző már mutatja a diagramot, a VETUSD kereskedési párral most egy növekvő háromszögben kereskednek, amely szintén egy 2020-tól érkező felmenő csatorna része. Az elmúlt napokban a virtuális fizetőeszköz magasabbra mozgott, és ez lehetséges egy jó pillanat, hogy megértsük, mi történhet ezután. 

Ebben a 2 órás grafikonban azt is megmutatja, hogy hamarosan láthatunk valamilyen nagyobb volumenet, és meghatározhatjuk, hogy folytatódik-e a tendencia a magasabb árak felé. A virtuális pénznem tovább mozoghat, ha az egész kriptopiac újabb lökést kap, beleértve a Bitcoin-t (BTC).

Vechain formáció Bullish által Kelitos tovább TradingView.com

A VETUSDT digitális pénznem fordított fejet és vállat képez a 30 perces diagramon, amelynek nem volt lehetősége magasabbra lépni. Úgy tűnik azonban, hogy a digitális fizetőeszköz érménként meghaladja a 0,018952 USD támogatási szintet. Ráadásul a következő ellenállási szintek úgy tűnik, hogy 0,02 dollár, és szintén 0,0211 dollár. 

Az elemző úgy vélte, hogy a H&S új magasságokba taszíthatja a VeChain-t. Ez azonban nem így volt, és most a szakképzés a 2020 végén tapasztalt áremelést egy szabálytalan mintázattal korrigálja, amely oldalirányban mozog.

VETUSDT rövid által Kereskedő_OMS tovább TradingView.com

A VET / USDT kereskedési pár esetében az elemző úgy véli, hogy a piac esni tud, miután az idén november és december között gyors áremelkedést tapasztalt. A Binance tőzsde 1-D diagramján az elemző erős ellenállást lát 0,018743 USDT és 0,01944 USDT között. 

Ha a virtuális pénznem nem képes meghaladni ezeket a szinteket, akkor azt láthatjuk, hogy a szakképzés a 0,014260 támogatási régióra esik, amely a múltban ellenállásként működött. Határozottan fontos lesz, hogy az egész kriptopiac hogyan viselkedik annak megértése érdekében, hogy mi a lehető legjobb eredmény e digitális eszköz számára az elkövetkező hetekben.

Szeretne kereskedni a Vechain VET tokenjével? Ezt megteheti az ETH-val, a BTC-vel vagy a BNB-vel a Binance csere. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner