Az EOS 2021-es előrejelzése – szakértői vélemény és bullish műszaki kilátások

(Frissítve 2021. február 13.) – Az EOS csak megkezdi útját. Az EOS ára elkülönül a többi digitális valutától, mind a technikai jellemzők, mind a célok skálája szempontjából. Ez az egyik fő oka annak, hogy 4 milliárd dollárt sikerült összegyűjteni az ICO (Initial Coin Offering) során. Ennek a platformnak a fő célja, hogy vállalati szintű megoldássá váljon a decentralizált alkalmazások telepítéséhez. A projekt mögött álló csapat nagyon felelősségteljesen viszonyult technikai dokumentációjához, a médiában való megjelenéséhez és a kriptográfia általános jelenlétéhez.. 

Vásároljon ma EOS-t a Binance-on!

Szakértők véleménye arról, miért emelkedik az EOS

Az EOS a 8. legnagyobb digitális fizetőeszköz a piaci sapkát tekintve, és jelenleg 4,49 dolláron forog, miután az elmúlt 24 órában 10% -kal változott. Az érme decentralizált alkalmazásainak és intelligens szerződéseinek köszönhetően nagyon népszerűvé vált, amelyek jobbnak bizonyultak az Ethereuménál. A hálózat fejlesztői kijelentik, hogy a más nyilvános érméket érintő méretezhetőségi kihívások nem érintik. 

Vessünk egy pillantást arra, miért gondolják a szakértők, hogy az EOS ára emelkedni fog. 

A CoinSwitch szerint 2020 aranyév lesz az EOS számára. Az érme várhatóan júliusig eléri a 95 dollárt, majd az év végére lassan csökken az 56 dolláros szintre. Az elkövetkező öt évben a platform arra számít, hogy az EOS ára a 106 dolláros szint körül mozog.

A TradingBeasts előrejelzése szerint az ár a 2 dolláros tartományból 3,6 körülire nő. A következő évben az ár várhatóan tovább emelkedik a 4,2 dolláros szintre, mielőtt az évet körülbelül 6 dollárra zárná.

A Business Insider szerint az EOS platform tovább fog fejlődni, és hamarosan a legelőnyösebbé válik. A kiadványok úgy vélik, hogy az érme ára hamarosan meghaladja a 10 dollárt. 

Ezenkívül egy 10 szakértőből álló testület 13 vezető kriptovaluta teljesítményét elemezte előrejelzéseik megadása érdekében. A testület rendkívül bullish volt az EOS kapcsán. Átlagban a testület arra számít, hogy az érme 18,7 dollárhoz közeli árat ér el, ami 727% -os növekedést jelent ez év januárja óta. 

Alapján WalletInvestor, a befektetőknek az EOS-t kedvező befektetési lehetőségnek kell tekinteniük. Az oldal úgy véli, hogy az EOS ára 2023-ig eléri a 911 dollárt. Ezt a pozitív előrejelzést az EOS platform közelmúltbeli fejleményeinek és a különböző iparágakban történő fokozott elfogadásnak tulajdonították. Ezek a kriptopénz sikerének meghatározó tényezői. 

Investopedia az EOS-t is a ma létező sok közül az egyik legígéretesebb digitális pénznemnek nevezte. Az oldal megemlítette, hogy az EOS nagyobb skálázhatóságot kínál a többi kriptovalutához képest, és hogy forradalmi, mivel hiányzik az érmék előállításához szükséges bányászati ​​mechanizmus. A platform tartalmaz egy komplex szabályrendszert is az EOS jutalmazási folyamatának irányítására, ami decentralizáltabbá teszi azt. 

Továbbá a Coinbase, „Az EOS egy kriptovaluta, amelyet nagyméretű decentralizált alkalmazások támogatására terveztek. Az EOS küldésére és fogadására nincs díj.”A platform ezt az állítást tette, miután hozzáadta az EOS kriptovaluta támogatását lakossági ügyfelei számára. Ez a pozitív kijelentés és fejlődés azt mutatja, hogy az érmének fényes jövője van. 

Érdemes megemlíteni, hogy az EOS egy új közösségi média hálózatot is elindított Voice néven. Ez pozitív hatással volt a kriptovaluta árára is, és várhatóan növeli a hálózati aktivitást.

Vásároljon ma EOS-t a Binance-on!

Az EOS árjóslása TradingView elemzés frissítve 2021. február 13-án


EOSUSDT hosszú által Kereskedő_OMS tovább TradingView.com

Az elemző azt mutatja, hogy a 4 USDT és 4,36 USDT közötti régióban erőteljesen támogatják az EOS-t. Ugyanakkor az IH támogatási szintként is működik. Az elemző 5.4045 felé várta a belépést, de végül a piac 4,4867 USDT-nél ellenáll. 

Értékesítési ügylet 4,20 UDST és 4,48 USDT körüli értéken nyitható meg. Az általa bemutatott hosszú pozíciónak nyitva kellett volna lennie a fent említett szintek felett, 5.4045 eladást célozva. Ennek ellenére ez csak egy lehetőség. Az elemző szerint ő nem felelős a kereskedési döntésekért.

EOSUSD – Heti diagram BULLISH – A csökkenő tendencia hamarosan megszakad által MoneyChartz tovább TradingView.com

Az elemző azt állítja, hogy a digitális valuta árának a trendvonal fölé kell törnie ahhoz, hogy az ár magasabbra mozogjon. Ha ez megtörténik, akkor a digitális pénznem különböző árszinteket érhet el. Az elemzői piac által a diagramban szereplő pontok a következők:

  • 3,8791 USDT
  • 4,9779 USDT
  • 5.5001 USDT
  • 7,7338 USDT

A támogatási szintet a diagram jelenleg 2.3753 USDT-n jelöli. A virtuális valutával több éve kereskednek ebben a dühben. Azonban még mindig messze van a 2018. január elején bejegyzett érménként elért 15 USDT-tôl, amikor a legtöbb altcoin új ATH-t ért el.

# Az EOSUSDT megszakítja a 4 órás ellenállást által NinjaCrypto040 tovább TradingView.com

Az EOS elemzője szerint ez a virtuális valuta növekvő háromszöget képez, amely végül kitörhet. Ha ez megtörténik, akkor az EOS digitális eszközének gyors összefogását láthatjuk. 

Az EOS ára egy érménként akár 4 USDT is az egekbe szökhet a jelenlegi 2.8316 értéktől. Ez mindenképpen megtörténhet, ha a befektetők nagy figyelmet fordítanak a támogatási és ellenállási szintekre. Jelenleg az elemző különböző árakat mutat, amelyeket figyelembe kell vennünk. 

2,4 USDT támogatásként működik, 2,65 USDT ellenállásként és támogatásként működik, 3 USDT támogatásként és ellenállásként működhet. Végül a 3,30 USDT és a 3,45 USDT között szintén erős az ellenállási szint. 

GreenCrypto – EOS erős visszapattanás a hosszú távú támogatásból által GreenCryptoTrades tovább TradingView.com

Az EOS nemrégiben felpattant, miután elérte a fő támogatási szintet, amely érménként megközelíti a 2,27 USDT-t. A digitális fizetőeszköz karácsonykor képes volt fenntartani ezt a szintet, és az elemzők úgy vélik, hogy a felfelé irányuló trend a közeljövőben folytatódhat. 

Ezenkívül úgy véli, hogy az EOS bullishnak tűnik, és jó esély lehet a hosszúságra, ha a virtuális fizetőeszköz a 2,93 USDT közeli ellenállási vonal fölé törik. Ez lehetővé tenné, hogy a virtuális fizetőeszköz magasabbra kerüljön, és végül a 3.40 USDT felé emelkedjen, és újra tesztelje a novemberben elért 3.83 USDT szintet..

EOS lehetséges konszolidáció által BigLava tovább TradingView.com

Az elemző szerint az EOS oldalirányú tendenciát mutat a piacon megfigyelhető kis emelkedő csatornán. Ez a visszapattanás, amelyet az elmúlt órákban láthattunk, azt mutatja, hogy az ellenállás szintje felé haladunk, miután érménként közel 3 dollárt támogattunk. 

Emellett lehetséges, hogy az EOS tovább léphet magasabbra. Az elemző szerint ha megszakítjuk a támogatási szintet, akkor az utolsó fő trendtámogatást elérhetjük, EOS-onként 3,35 USDT körül. Ha ez megszakad, akkor az elkövetkező hetekben és hónapokban tovább folytathatjuk a lépést, ha a piac tovább növekszik.

Vásároljon ma EOS-t a Binance-on!

Tudj meg többet

Szeretne többet megtudni az EOS-ról? Olvassa el itt az EOS kezdőknek szóló útmutatónkat, kiegészítve a projekt történetével és az érme értékének alapjaival.

Érdekli az EOS-ba történő befektetés? Kezdje az EOS árpredikciós cikkünkkel – ideértve a rövid és hosszú távú kilátásokat is. (Mindig végezzen saját kutatást, és olvassa el a webhelyre vonatkozó nyilatkozatot)).

Az EOS vásárlásának legjobb helye az Binance. Ez a vásárlási útmutató minden egyes lépést meghatároz, amelyet meg kell tennie a megfelelő módon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map