Az IOTA 2021-es árjóslata – A bullish trendek és a szakértők figyelembe veszik

(Frissítve 2021. február 13.) Az IOTA-t egy német csapat fejlesztette ki, és a tárgyak internete (IoT) forradalom támogatására hozta létre, egy innovatív, „kusza” blokklánc-rendszer felhasználásával. A gépek közötti kommunikáció, tranzakciók és fizetések (azaz az M2M interakció) javítására jött létre..

Figyelembe véve a mesterséges intelligencia globális elsajátításának sebességét, az IOTA megelőzte és megelőzte korát, amikor megfogant. Az IOTA egyedülálló tulajdonságainak része, hogy egyike azon kevés altcoinoknak, amelyeket nem lehet kibányászni, nincsenek blokkjai és nincsenek láncai. Végtelen skálázhatósággal és nagyon gyors tranzakciós időkkel rendelkezik, amelyek előnyt jelentenek például a Bitcoin blokklánccal szemben.

Vásároljon ma IOTA-t a Binance-on!

Ennek ellenére az IOTA-t ugyanolyan szeszélyeknek tartották, mint a többi kriptopiacot; nagy lendület felfelé 2017-ben és 2018 elején, majd nagy zuhanás az elmúlt négy hónapban. A csapat továbbra is felveszi a partnereket és olyan eseteket használ, amelyek az IOTA-t népszerűsítik az oldalunkon és mások. És sok olyan bullish technológus van, aki az IOTA technológiáját a piacon sok másnál jobbnak látja.

Jelenleg az IOTA a 21. helyen áll a kriptográfiai listán, piaci felső határa meghaladja a 800 millió dollárt. A kriptovaluta jelenleg 0,29 dolláron forog, miután az elmúlt 24 órában 12% -os változás történt.

Ennek ellenére, hogy az IOTA ára valóban visszaálljon a 2018-as csúcsra – ahol 3,61 dollár körül kezdődött, több időre van szükség. A partnerségeknek egyesülniük kell, és a láncnak magának is több millió tranzakcióval kell bemutatnia könnyedségét és gyorsaságát.

Mivel az IOTA továbbra is a Bitcoinhoz kötődik, és a partnerségek kialakulóban vannak, az IOTA árának valószínűleg nem lesz önmagában fellendülése 2019-ben. Az idei éven túl olyan típusú változásokat hozhat a logisztika és az IoT folyamatai világában, mint amilyet állítólag képes. De ez az útra tekint.

Szakértők véleménye arról, hogy miért emelkedik az IOTA

2017-ben szinte az összes digitális valuta, beleértve az IOTA-t is, jelentős növekedést tapasztalt rövid idő alatt. Például az IOTA 12500% -os megtérülést nyújtott kevesebb, mint hat hónap alatt. A kérdés azonban most mindenki fejében az, hogy mi a jövő az IOTA áron. Nézzük meg, hogy a szakértők mit mondanak az érme jövőbeli árával kapcsolatban, hogy segítsenek megválaszolni ezt a kérdést. 

Vannak páran iparági szakértők akinek véleménye jelentős hatással lehet a kriptovaluták árára. Ezen iparági szakértők egyike John McAfee, aki számos kriptovalutával kapcsolatban számos véleményt mondott. Twitteren keresztül a MacAfee kijelentette, hogy az IOTA növekedni fog, de ez lassú lesz, évente körülbelül 10% -kal növekszik. Bár ez kevés számnak tűnhet, mégis azt mutatja, hogy az érme ára tovább fog emelkedni. 

A WalletInvestor arra számít, hogy az IOTA ára 2020-ban 0,446 dollárra emelkedik, és öt év múlva az ár 2,232 dollár lehet.

A TradingBeasts arra számít, hogy a MIOTA ára kissé megváltozik 2020-ban, és elérheti a csúcsot 0,4347959 dolláron. Az elkövetkező években azonban az ár fokozatosan növekszik, és 2022 végére 0,625 dollárra emelkedhet.

Tim Falk, a Finder.com, kijelentette, hogy a tárgyak internete hatalmas növekedési potenciált mutatott a jövőben. Például a Google 2014-ben 3,2 milliárd dollárért megvásárolta az intelligens telefon-automatizáló céget, a Nestet. Ez az akvizíció azt mutatja, hogy a Google az IoT-ipar hamarosan fellendülésére számít, és mivel az IOTA ezen a technológián alapul, megnövekedett alkalmazást tapasztalhat, ami egy az érme árának növekedése. 

Ezenkívül a smartereum.com közösségi titkosítási platform előrejelzése szerint a MIOTA hamarosan elérheti az 5 dollárt. E forrás szerint az előrejelzés olyan tényezőkön alapul, mint a fejlesztői csapat ereje, a technikai kilátások és a folyamatos fejlődés. Mint ilyen, az érme ára tovább fog emelkedni. 

Többször láthattuk, hogy az IOTA képes volt az egekbe szökni néhány óra alatt. Ez azt mutatja, hogy ennek a virtuális pénznemnek a jövőben nagy lehetőségei vannak. Például az IOTA néhány hónappal ezelőtt több mint 15% -kal tudott magasabbra lépni a Tezos (XTZ) segítségével. Az egyik fő kérdés, amelyet a közösség tesz, az, hogy az IOTA képes lesz-e érménként 55 dollár felé mozogni. 


Vásároljon ma IOTA-t a Binance-on!

Az IOTA árát befolyásoló egyéb tényezők a következők:

A Digital CarPass indulása 2019 első negyedévében várható

Az IOTA és a Volkswagen együttműködésének első működő termékét ez év júniusáig kell nyilvánosságra hozni. A Digital CarPass az IOTA technológia gyakorlati alkalmazása a jármű telematikai adataihoz.

Az új termék lehetővé teszi a jármű számára, hogy elmondja a történetét, hogy hová ment és hogyan kezelték. Ezenkívül hamisításbiztos futásteljesítmény-előzményeket kínál, és védelmet nyújt a kilométer-számláló csalása ellen használt járművek esetében. Egyszerűen fogalmazva: a Digital CarPass az elosztott főkönyvben szereplő autók jelentési lapjaként működik, hogy biztosítsa a futásteljesítményhez hasonlóan rögzített adatok pontosságát.

Szerint Benjamin Sinramnak, aki a Volkswagen blokkláncának vezetője, az autógyártó az osztott főkönyvi technológiát és a kriptovalutákat egyhangúlag kutatja olyan csapatokkal, mint az IOTA és az Energy Web Foundation.

Hozzátette, hogy a Volkswagen elképzelése az, hogy olyan autonóm autókra összpontosítson, amelyek kriptovaluta pénztárcákat használnak tulajdonosaik nevében tranzakciókat végrehajtani.

“Szeretnénk lehetővé tenni, hogy autonóm autóink szolgáltatásokat nyújtsanak (biztosítsanak) az Ön számára, és önállóan fizessenek ezekért a szolgáltatásokért saját pénzükből.”

A Sinram szerint a terméket az első negyedév vége előtt dobják piacra, és tekintettel arra, hogy ez óriási az autóipar számára, sok pozitív zümmögésre számíthatunk az IOTA körül, és tükröznie kell az árát.

Az IOTA a bikapiacra készül

Medve időszakokban a kriptográfiai szakértők azt tanácsolják a projekteknek, hogy építsék ki a szükséges infrastruktúrát ahhoz, hogy terméküket valóban alkalmazhatóvá tegyék. És ezt az IOTA és csapata csinálja.

Jelenleg az IOTA közösség keményen dolgozik a különböző termékek piacra dobása érdekében. Kezdeni, Trinity pénztárca az IOTA rajongói használják és reklámozzák. A Trinity Wallet azon dolgozik, hogy létrehozzon egy biztonságos és biztonságos pénztárcát érmék tárolására; a leendő tulajdonosok számára könnyű lejárat az IOTA befektetésbe. Ez egy pénztárca-kiegészítés az IOTA a Ledger pénztárcán történő tárolásának már kialakított módszeréhez, amelyről itt talál további információt..

A második fontos fejlesztés alatt álló projekt egy új digitális azonosító. A világ mindent digitalizál, beleértve a személyes információkat is. Az IOTA csapata egy fontos digitális azonosító megoldás kidolgozásán dolgozik, amely a „kusza” technológiáját fogja használni. Bár a projektnek nincs hivatalos ütemterve, a fejlesztők a Verificable Claims Protocols alkalmazásával fejlesztik szolgáltatásaikat.

Captura de pantalla 2018 09 10 a las 16.08.10

A fejlesztés alatt álló ID projekt csak egyike azoknak a projekteknek, amelyeket az IOTA aláírt különböző autógyártókkal.

Az IOTA-val kapcsolatos munkákban számos más projekt is szerepel. Például néhány ország, például Svédország és Hollandia az IOTA-val együttműködve javítja a különböző adminisztratív folyamatokat.

A Svéd Központi Bank (Riksbank) például be akarja dobni a svéd korona digitális változatát. Az e-Krona az IOTA-n fog alapulni, és 2019-ben kerülhet bevezetésre.

Ezen felül két vállalat Hollandiában, ICTU és a XURUX befektetnek egy olyan projektbe, amely az „IOTA Blockchain” jogi dokumentumait ellenőrzi.

Az ehhez hasonló projektek növelik az IOTA pozícióját, mint az egyik „praktikusabb” és „alkalmazhatóbb” kriptográfiai eszközt. Technológiája potenciális előnyöket mutatott ezeknek a különböző ágazatoknak, és a medvepiac nem akadályozza meg az IOTA-t abban, hogy értéket teremtsen.

ENGIE Lab

Egy újabb, említésre méltó lépésben az ENGIE Lab Crigen együttműködött az IOTA Alapítvánnyal. A két vállalat egy blokklánc-alapú intelligens energia-ökoszisztémán fog dolgozni. A partnerségben az ENGIE számítógépét és mesterséges tudományát használja az IOTA gubancának fokozására. Szerint egy hivatalos blog a csapat kísérletekkel tanul majd egymástól.

Az IOTA blogbejegyzéséből kiderült továbbá, hogy a két cég megállapodást írt alá közöttük együttműködési megállapodás létrehozásáról. Két alapvető eszközből álló intelligens energiarendszereket kezdeményeznek. Az első a szerver alapú blokklánc infrastruktúra kezelése és a felhőalapú rendszerek létrehozása. A másik az intelligens szerződések fejlesztésére összpontosít.

A bejelentés szerint a vállalat elsősorban az ázsiai piacot célozza meg, és a szolgáltatásokat jövő év előtt kívánja bevezetni. Az ENGIE 2019 májusa előtt tovább bővíti szolgáltatásait Dél-Európára. A bejelentés megtétele közben Yves Le Gelard, az ENGIE alelnöke örömét fejezte ki azzal, hogy:

„Örülünk, hogy részesei lehetünk ennek a programnak, amely sok szereplő számára lehetővé teszi a blokklánc-technológia elérését. Tökéletes példa annak bemutatására, hogy az ENGIE hogyan alakítja digitálisan a társadalmat ”

A közleményben Phillippe Calvez, a laboratóriumi kutatások menedzsere a következőket kommentálta:

„A legtöbb koncepció-igazolást és tevékenységet már a laboratóriumban megkezdték, ezért várakozással tekintünk a nagyobb nemzetközi projektekkel való együttműködésre. A partnerség több embert fog megvilágítani az innovatív DLT technológiák előnyeiről. ”

Érdemes kiemelni, hogy az IOTA is együttműködött az Audival, amely a világ egyik legnagyobb autógyártója.

Az IOTA (MIOTA) árpredikciós kereskedelemNézetelemzés frissítve 2021. február 13-án

Az IOTA / USDT már megkezdte a D fázist, és az SOS IN. által Mizo_Mizo tovább TradingView.com

Az IOTA 100% -os nyereséget tudott elérni az elmúlt hetekben. Most lehet, hogy az IOTA olyan korrekciós hullámot indíthat el, amely az árat 30% -tól 50% -ig lefelé tolhatja. Bár ezt nem erősítik meg, az elemző szerint ez megtörténhet. Ezenkívül egy „SOS” riasztás is megjelent a diagramon, jelezve, hogy jó pillanat lehet eladni, nem pedig piacra lépni. 

A következő támogatási szint jelenleg 0,56 USDT, és a digitális eszköz végül erre a szintre költözhet. Mindazonáltal a kriptopiac továbbra is bullish, és előfordulhat, hogy még nem látunk helyi csúcsot.

IOTAUSDT által Kereskedő_OMS tovább TradingView.com

Az IOTA kriptovaluta esetében a TradingView kereskedője különböző támogatási és ellenállási szinteket mutat ehhez a virtuális pénznemhez a 4 órás diagramban. Láthatjuk, hogy a legközelebbi támogatási szint érménként 0,3909 USDT. Eközben a legközelebbi ellenállási ár 0,4185 USDT. 

Ha az IOTA képes megtörni ezt az ellenállási szintet, akkor könnyen érménként 0,457 USDT-re léphet. Ha ehelyett lebontja ezt a támogatási szintet, akkor a következő 0,38 USDT vagy az MA 223 lesz, amely most magasabbra lép. Az MA 34 éppen lefelé lépte át az MA 89-et, és ez folytatódhat, ha a támogatási szintek nem tudják fenntartani az IOTA árát.

Az IOTUSDT szünetet tart … által napi grafikus tovább TradingView.com

Amint az IOTA elemzője mutatja, a 3 napos időkereten inverz fej és váll minta alakul ki. Amint azt a diagramon láthatjuk, az IOTA megpróbál áttörni egy nagyon fontos ellenállási szintet, amelynek pénzneme 0,4388 USDT.

E szint felett való törés nagyon pozitív lehet ennek a virtuális pénznemnek. Valójában ez lehet a következő bullish lépés az IOTA számára. Minden azon múlik, hogy a gyertya hogyan záródik be, és azon lehetőségektől, amelyeknek meg kell maradnia ezen a szint felett. Ha ez megtörténik, egy többéves ellenállási szint teljesen megtörik, ami lehetővé teszi az IOTA számára, hogy magasabbra kezdjen mozogni a következő bikapiacon.

IOTAUSDT által sinaosivand tovább TradingView.com

Az IOTA USDT kereskedési pár esetében az elemző úgy látja, hogy nagyon hosszú távú támogatási szint van, érménként körülbelül 0,2259 USD. Ennek nagyon pozitív hatása lehet a digitális eszköz árának alátámasztására. Sőt, van egy növekvő trendvonal is, amely a következő hónapokban magasabbra emelheti a virtuális valuta árát. 

Ennek a kereskedőnek a hosszú távú elemzése rámutat az IOTA-ra a 2017/2018-as bikapiac óta regisztrált legmagasabb ár felé. A virtuális pénznem 2021 közepén elérheti a 0,5954 dollárt. Sőt, az is lehetséges, hogy ez az érme 0,54 dollárra kerüljön.

IOTAUSDT által hakem_30 tovább TradingView.com

Az IOTA a közeljövőben 0,35 USDT felé mozoghat. A virtuális fizetőeszköz 0,39 USDT felé mozoghat, és magasabbra mozoghat 0,4675-ig, és előreláthatólag 0,5910-ig, ha a piac továbbra is magasabbra mozog. Sőt, ezek a Fibonacci szintet is képviselik. 

Az elemző úgy véli, hogy ez az elemzés nem működne, ha a digitális pénznem 0,2980 USDT alá esik. Ez az IOTA-t 0,25 USDT és 0,28 USDT közötti szintre emelné. Természetesen a teljes kriptovaluta piac fontos szerepet játszana az altcoin piac bővítésében. Ha a BTC magasabbra lép, akkor az IOTA következhet.

Vásároljon ma IOTA-t a Binance-n!

Tudj meg többet

Tudja meg, hogyan vásárolhatja meg a MIOTA-t a Binance-en az útmutatónkban található információkkal együtt, valamint arról is, hogyan tárolhatja a MIOTA-t a Ledger-en.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map