Best of Exchange tokenek: BNB v. KCS v. BXS

Mivel a kriptográfia piaca 2018-ban esett, az egyik szektor szorosabban tartotta be nyereségét. És ez érmék a tőzsdepiacon – valószínűleg kihasználják a medvepiac eladási mennyiségét.

A BNB, a KCS és a BIX a három legjobb kriptovaluta-tőzsde, amelyek valamiféle osztalékot kínálnak. Ezeket a cikkeket megvizsgáljuk.

1. Binance (BNB)

Binance az egyik legnépszerűbb kriptovaluta kereskedési platform 2018-ban, és ez a világ legnagyobb kriptovaluta-tőzsdéje kereskedési volumen szerint.

A platform kriptovaluta-kriptovaluta kereskedők otthona. Más szóval, nem fogad el fiat pénznemeket, például EUR és USD. A vállalat székhelye eredetileg Kínában volt, mielőtt Hongkongba költöztették volna a szigorú kriptopénz-törvények miatt. A Binance fő weboldala angol, francia, kínai, orosz, spanyol, japán nyelven nyújt támogatást, és ez lehetővé tette számára, hogy kiterjessze a nemzetközi piacot.

márka képek 01

Forrás: https://www.binance.com/

Amit a legtöbb ember nem tud, az az, hogy a tőzsdének saját, BNB nevű digitális érme is van. A Coinmarketcap.com szerint jelenleg 95 millió BNB token van forgalomban. 100 milliót adtak el az ICO során. Összesen 200 millió token lesz elérhető.

Hogyan működik a Binance csere?

A Binance csere hasonló a többi kriptovaluta cserélni platformokat odakinn, mint Kucoin és Bibox. A Binance megfelelő motorját használja a kriptovaluta vásárlók és eladók összehangolására. A csere feldolgozása után minden kereskedő megkapja, amit kért, a platform pedig kis jutalékot kap a szolgáltatás nyújtásáért.

A Binance létrehozta saját szabadalmaztatott kereskedési motorját, amely jelenleg másodpercenként 1 400 000 megrendelést képes kezelni. Ez teszi a piacon a leggyorsabb kriptovaluta-tőzsdévé. És ez megmagyarázza, miért vált olyan sok kereskedő a többi tőzsdéről a Binance-re.

A Binance egyik fő előnye versenytársaival szemben az, hogy az összes fő érme támogatott. Ezenkívül a kereskedési díjak rendkívül alacsonyak – csak 0,1% minden kereskedésnél. Ezenkívül tovább csökkentheti kereskedési díjait a natív Binance pénznem – BNB használatával.

2. Kucoin (KCS)

Kucoin új a színen, de ne hagyd, hogy ez becsapjon. Komolyan vették a biztonságot és a védelmet, és jó úton haladnak a következő években. KuCoin, hasonló Binance, bónuszokat fizet befektetőinek. A tőzsde minden nap elosztja a kereskedési díjak 50% -át a befektetői között, akik anyanyelvükön rendelkeznek. A platform csak a kereskedési díjak 10% -át tartja meg.

A KuCoin-nak hatalmas népszerűségre tett szert a kriptovaluta térben, és célja, hogy 2019-ig a 10 legfontosabb kriptovaluta-tőzsde közé kerüljön.


A KuCoin világszerte elérhető a felhasználók számára, és különféle kereskedési párokat kínál, például BTC / LTC, ETH / BTC, BTC / KCS / BTC / RPX, BTC / NEO, BTC / DASH stb..

Meg kell jegyezni, hogy a KuCoin tőzsdén nem lehet kezdeti kriptovalutát vásárolni.

Mi különbözteti meg a többitől?

Ami különbözteti a Kucoin-t a többi tőzsdétől, az az, hogy díjai nagyon minimálisak, és hogy az általuk felszámított díjak nagy része visszatér a felhasználókhoz. A KuCoin a kereskedési szolgáltatások díjának csak 10% -át birtokolja. A fennmaradó 90% a következőképpen oszlik meg: a felhasználók 50% -a, akik

KCS a számlájukon (KuCoin Bonus néven) és 40% meghívási bónuszként.

A kereskedés és a kivonások alacsony jutalékokkal járnak, nulla betéti díjjal. A kereskedési díjakat 0,1% -ban számolják a vásárolt pénznem alapján. Ami a kivonásokat illeti, egyesek mentesek az adók alól, mint például a NEO és a GAS, míg mások alacsony díjakkal rendelkeznek, mint például a BTC 0,0005-nél és az ETH 0,01-nél.

Ha a jelenlegi árfolyam kevesebb mint 100 000-szeresét veszi fel, akkor a visszavonását néhány másodpercen belül feldolgozzuk. Nagyobb mennyiségek több időt igényelnek.

3. Bibox (BIX)

A Bibox Token hasonlóan működik, mint a Binance Coin vagy a KuCoin Share – a token tulajdonosok 50% -os kedvezményben részesülnek az első Bibox kereskedési díjak, és 25% a második évben, és így tovább.

A Bibox natív token (BIX) egy ERC-20 token, amely az Ethereum blokkláncon fut. Kínai blockchain óriások alapították – Huobi és az OKcoin alapcsapata. A csapat magában foglalja a korai Bitcoin-alkalmazókat, rajongókat, kockázatitőke-befektetőket, professzionális biztonsági kereskedőket, csúcstechnológiájú Angel Investorokat és bevált soros vállalkozókat.

A BIX platform az AI-n alapul & Nagy adat. A sikerhez egyedülálló stratégia kellett. Teljesen nem világos, hogy a csere hogyan integrálja a mesterséges intelligenciát a rendszerükbe.

Csatlakozz hozzánk film img.6f70e37

Forrás: https://www.bibox.com/

A Bibox lehetővé teszi a résztvevők számára a kriptográfia kereskedelmét további funkciókkal. Ez lehetővé teszi a hivatásos kereskedők számára is a trendek előrejelzését. Ez egy fontos ötlet, mivel segít minimalizálni a kriptopiac magas volatilitásával kapcsolatos kockázatokat.

Az érmével jelenleg a Bibox tőzsdén kereskednek, és három kényelmes kereskedési párja van; USDT, ETH és BTC. Annak ellenére, hogy csak egy évnél fiatalabb, a BIX megmutatta lehetőségeit azáltal, hogy tavaly decemberben rekordmagasságú, 4,08 USD-t ért el. Ez azonban a megjelenés dátuma óta több mint a felére csökkent. Hogy a token sikeres lesz-e, az még kiderül.

Következtetés

A BNB, a KSC és a BIX három nagyszerű csere, szinte hasonló jellemzőkkel. Minden tőzsdének saját natív tokenje van, amely megosztja bevételeit token HODLereikkel. Véleményünk szerint mindhárom csere meglehetősen hasonló. Szerintünk jó, ha mindegyikről van számla. A BNB és a BIX diszkontstruktúrája azonban évente kevésbé vonzóvá válik. Mint mindig, végezze el saját kutatását, mielőtt bármilyen komoly befektetési döntés mellett elkötelezi magát.

Kelkáposzta szabadúszó író, aki a kriptovalutára és a feltörekvő technológiákra koncentrál. A Masternodes-ről szóló korábbi cikkek megjelentek a vezető kriptográfiai webhelyeken, és a Whitepapers-ben idézték őket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map