Binance Coin (BNB) 2021-es árpredikció – A szakértők technikai kilátásokat mutatnak

(Frissítve 2020. február 13.)  A Binance érmének látványos éve volt 2019-ben, annak ellenére, hogy növekedése az év második felében lelassult. A Binance indítópulton keresztül több IEO bevezetésével a BNB az év végéig felülmúlta a BTC-t, több mint 150% -os nyereséget elérve. Ne feledje, hogy ez a token 2019-ben valamikor elérte a több mint 600% -os nyereséget.

A BNB sikerének kulcsa az volt, hogy a Binance exchange hogyan tudta mesterien megtervezni a tokent, hogy az egyre növekvő ökoszisztémájának minden aspektusát átfogó aspektusává váljon. Eddig különböző IEO-khoz, BEP2 tranzakciós díjakhoz, DEX listázási díjakhoz és BEP2 tokenek migrálásához használt tokenek vásárlására használják.

Ez a megnövekedett hasznosság azt jelenti, hogy a BNB továbbra is jól teljesít 2020-ig.

Ebben a cikkben szakértői véleményeket és technikai elemzéseket vessünk szemügyre, amelyek arra utalnak, hogy a BNB 2020-ban jó időkre van beállítva.

Vásároljon ma BNB-t a Binance-n!

Szakértők véleménye arról, hogy miért emelkedik a BNB ára

Tomaino, a Coinbase egykori alkalmazottja úgy véli, hogy a BNB-token esetében bullish eset áll fenn. Azt állítja, hogy ez továbbra is így lesz, a Binance fenntartja dominanciáját a kriptovaluta-csere iparban. Ez attól függ, hogy a Binance fejlődik-e a decentralizált csere szolgáltatások javításával. Ezzel megnő az érme ára.

Alapján vezető kriptográfiai kiadvány, A Binance platform több projektet is sikeresen elindított, mint például a BitTorrent token (BTT) és a Fetch.AI (FET) token, és azt is tervezi, hogy újrakezdi a kezdeti érmekínálatot azáltal, hogy minőségi zsetonokat generál erős felhasználói esetekkel, ami ösztönzi a tömeges részvételt. Az ilyen fejlemények növelik a BNB alkalmazását és növelik az árát. 

 Messari beszámolt arról, hogy a BNB megtérülése az elmúlt egy évben 154% volt. Az elmúlt hat hónapban azonban a megtérülés 560% -ra emelkedett. Ennek oka a platform stratégiája, amely gyakran „égeti” a BNB-t az ellátás szűkítésére. Mint bevált stratégia, ez azt mutatja, hogy az érme ára emelkedni fog. 

Továbbá, WalleInvestor.com úgy véli, hogy a Binance Coin nyereséges befektetési lehetőség. Az oldal hosszú távú előrejelzései szerint növekedés várható. A 2024-06-22-re vonatkozó prognózis 71,763 dollár. Ötéves beruházás esetén a megtérülés várhatóan + 93% lesz. Ez az előrejelzés a Binance platform korábbi és jelenlegi fejlesztésein, valamint jövőbeli tervein alapul. 

Vásároljon ma BNB-t a Binance-on!

Egyéb tényezők, amelyek azt ígérik, hogy a BNB árát még magasabbra fogják emelni.

A BNB gyorsan a következő ICO tokenné válik

Az IEO adománygyűjtési modell előtérbe kerülése döntő szerepet játszott a BNB növekedésében. A Binance betartotta azt az ígéretét, hogy havonta legalább egy projektet támogat annak révén Indítóállás.

Az év végéig a tőzsde tizenegy különböző projektre, köztük; BitTorrent, Fetch.AI, Celer, Matic, Harmony, Elrond, WINk, Perlin, Band, Kava és Troy.


A Launchpad lehetővé teszi a projektek számára, hogy kibocsássák zsetonjaikat a Binance Chain-en, amely egyszerű és kevésbé hibára hajlamos platformot kínál az intelligens szerződéskód megírásához képest..

Lehetőséget nyújt a projekteknek arra is, hogy a közösség által megszavazva kapják meg a Binance DEX listáján szereplő zsetonjaikat.

A részvételhez rendelkeznie kell BNB-vel, és ez megmagyarázza, hogy miért láttuk 2019-ben a jelképes értéknövekedést. Mivel az idén várhatóan több IEO-t indítanak, számíthatunk arra, hogy a BNB ára továbbra is drágul. Az írás idején a Binance Coin a világ 10 legfontosabb kriptovaluta közé tartozik a vállalat által az elmúlt években megvalósított terveknek köszönhetően.

Most a BNB használatával vásárolhat ingatlant

2018. október 10-én a Propy, egy kriptovalutában történő fizetéseket elfogadó ingatlancég bejelentette, hogy BNB-t vesz igénybe ingatlanvásárláshoz. A bejelentés a Twitteren keresztül történt, és Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója izgatta:

„A Propy elfogadja a BNB-t lakásvásárláshoz! @Binance Chain jön és a $ BNB, amely ma nagy értékraktár, programozható pénzzé válik. A gyorsan növekvő BNB közösség számára lehetővé tesszük az ingatlanokba történő befektetést a Propy egyszerű papírmunkájával. ”

A Propy egy globális ingatlanpiac, amely decentralizált címjegyzékkel rendelkezik. A BNB mint fizetési lehetőség hozzáadásával a vállalat mögött álló csapat célja a nemzetközi ingatlanügyleteket akadályozó kérdések megoldása.

Céljuk továbbá egy egységes ingatlanbolt és eszközátadási platform létrehozása a globális ingatlanipar számára.

A Propy intelligens szerződéseket használ a vevők, az eladók, az alkuszok és a letéti / jogügynökök / közjegyzők összekapcsolására.

Ez a lépés azért jelentős a Binance Coin számára, mert mivel egyre többen döntenek úgy, hogy a BNB használatával fizetnek az ingatlanáért, arra számítanak, hogy az ára magasabb lesz.

Fizessen repüléséért a BNB használatával

A közelmúltban a Binance összefogott a TravelBit egy ausztrál céggel, hogy helyi és nemzetközi szinten értékesítési pontot hozzon létre a repülőtereken. A partnerség eredményeként a Binance 2,5 millió dollárt fektetett be az indulásba. Eddig a cégnek sikerült egy fizetési rendszert elindítani a brisbane-i repülőtéren.

A Binance, a TravelBit által befektetett pénzzel szándékozik kriptovaluta fizetési terminálok felállítására a világ többi nagy repterén. Ez egy lépés, amely felgyorsítja a kripto tömeges elfogadását.

Jelenleg az új POS terminálok csak a legfelső kriptomérméket fogadják el – a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin. És nagyon hamar felkerül a BNB erre a listára. Mit jelenthet ez a BNB árára? Látnunk kell, de óriási lehet, hiszen az utazási ipar milliárdokat érint.

A TravelBit a világ első digitális valuta repülőtérként jellemzi magát. A Binance-szel együtt mindketten azt tervezik, hogy globálisan népszerűsítik a blockchain alapú technológiákat.

A partnerségről Changpeng Zhao azt mondta:

„A valós használat a legfontosabb tényező a kriptovaluták elfogadásának útjában. Nehéz elképzelni egy jobb példát a kriptovaluta használatára, mint az utazás, amikor rögtön egy külföldi országba való leszállás után hiányzik a helyi pénznem. “

Összefoglalva: ez a három eset a Binance érme növekvő elfogadásának bemutatását szolgálja. Biztonságosan elvárható, hogy ez az elfogadás nagyon hamar tükröződjön az árán.

További apróbb hírekben a BNB továbbra is látja a Binance.com által alkalmazott különböző stratégiák befektetési érdeklődését. Néhány ilyen:

  1. Alacsonyabb tranzakciós díjak, ha tranzakciós kriptovalutaként használják a Binance tőzsdén.
  2. Különböző kereskedelmi versenyek, amelyek rendszeresen BNB tokent adnak ki díjakként. A Binance Twitter-hírcsatornája tartalmazott néhány részletet a legújabb Binance versenyről, amely 8000 BNB tokent ad ki.
  3. A Binance globális terjeszkedése, amely nemrégiben afrikai irodát nyitott Ugandában.

Vásároljon ma BNB-t a Binance-on!

Binance Coin (BNB) árjóslás TradingView elemzés Frissítve 2020. február 13

BNB Zöld 1 órás sáv után, POC fölé zárva által zweiprozent tovább TradingView.com

Az elemző szerint a Binance tőzsdén jelenleg forgalmazott BNB / USDT kereskedési pár túlléphető. Megemlítette azonban, hogy most nem rövidíti meg. Elmondása szerint vasárnap folyamán általában korrekciók vannak a kriptopiacon. Ez általában lefelé nyomja az árakat, mivel sok vevő működik a héten. 

Emellett kijelentette, hogy az ár valóban megugrik a korábbi POC szintnél. Így agresszív belépés lehet most vagy visszavonás alatt, mindaddig, amíg az 1 órás sáv bezárul a mai POC fölé. Érdemes megemlíteni azt is, hogy az érme tömegesen gyűlt össze, ami a legtöbb piacon nem normális.

OCO Binance érme által Wesley-Oliveira tovább TradingView.com

Az elemzés azt mutatja, hogy a BNB digitális eszköz óradiagramjában a fej és a váll mintája van, amely a végső szakaszába érkezik. Az érme az első vállán 45,16 USDT, a fején 47 USDT árat ért el, és a jövőben is tovább növekedhet, hacsak a második váll nem alakul ki teljesen. 

Ha a harmadik vállra kerül sor, akkor az érménkénti ár érménként akár 39,59 USDT-ig is eljuthat, vagy akár alacsonyabb is lehet. Az elemző a diagramon azt mutatja, hogy van egy olyan támogatási szint a BNB számára, amely segíthet fenntartani az árát.

Binance Coin (BNB) – január 16 által readCrypto tovább TradingView.com

A Binance Coin (BNB) elemzője szerint a befektetőknek és a kereskedőknek figyelniük kell a mozgást, amely eltér a diagram 38.1558 – 45.0221 szakaszától. Ezenkívül egy nagyon fontos szint a 41.5580-as árszint lesz. Ez nagyon fontos lesz, hogy megértsük a BNB digitális eszközének irányát. 

Az elemző szerint ha 36.3618-ról 38.1558-ra esünk, akkor BNB-nként 29.84 USDT-re léphetünk. Ez azt jelenti, hogy rövid stop lossot kell használnunk. Ezenkívül úgy véli, hogy nagyon fontos lesz követni a piacokat, mivel a BNB tovább növekedhet.

BNB / USDT: A következő gyertyák kritikusak által Helical_Trades tovább TradingView.com

A BNB-t elutasították az ellenállási zónából, és most egy nagyon fontos támogatási zónán van. Ennek a támogatási zónának hozzá kell járulnia ahhoz, hogy a BNB árfolyama tovább emelkedjen. A következő pont az ellenállás lesz 39 dollár / BNB. 

Az elemző szerint ezen a szinten visszafordulásra lehet számítani. Az óradiagramon szereplő EMA 100 szintén támogatja azt a mozgást, amelyet az elemző most lát. Sőt, ha bármely gyertya 47 dollár alatt zár, akkor a BNB virtuális valuta lefelé mozoghat, és újra tesztelheti a 35,5 dolláros szintet. A jelenlegi gyertya kritikus, és a következő órák nagyon fontosak lesznek.

Binance Coin (BNB) – december 17 által readCrypto tovább TradingView.com

Az elemző úgy véli, hogy lehetséges, hogy a BNB 29,84 USDT szinten támogatást szerezzen, és magasabbra emelkedjen. Lehetséges, hogy érménként 35.488 USDT-re megy. Ha a digitális fizetőeszköz képes a 35,48-as szint felett támogatást szerezni, akkor a digitális valuta új csúcs tesztelésére lesz képes. 

A piac továbbra is növekszik, és az atcoinok is magasabbra mozognak a Bitcoin-mal. Ha a BNB nem képes fenntartani a jelenlegi növekedési ütemeket, és csökken, akkor láthatjuk a 26.316 USDT pontot. Ezért van szükségünk stop veszteségre a megfelelő területen a nyereség és veszteség megőrzése érdekében.

Vásároljon ma BNB-t a Binance-n!

A fenti elemzésből, a szakértői véleményekből és a kriptopiacon tapasztalható általános bullish hangulatból egyértelműen kiderül, hogy ez lenne a tökéletes alkalom, hogy kézbe vegye néhány BNB-t. Különösen most, amikor a piac visszahúzódott, amikor felkészült a következő rallyra, amikor közelebb kerültünk az év utolsó negyedévéhez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map