Bitcoin árjóslás – Megtörhet-e a Bitcoin 50 000 dollárt 2021-ben? BTC ár előrejelzés

(Frissítve: február 14, 2021) Az évtized legjobban teljesítő eszközének titulált Bitcoin csak néhány év alatt hosszú utat tett meg. Még akkor is, ha a koronavírus-járvány világszerte felkelti a figyelmet, a Bitcoin továbbra is érdeklődést mutat az egész világon, különösen a láthatáron lévő felező esemény miatt.

A cikk készítésének idején 7 200 dollár körüli kereskedéssel 2010 júliusa óta több mint 9 000 000% -os nyereséget ért el. Ugyanezen időszak alatt az S&P csupán megháromszorozódott. Az arany csak 25% -kal emelkedett, és a Russell 3000 legjobban teljesítő részvényei csak körülbelül 3000% -kal emelkednek, ami a pénzügyi világ legújabb csodájához képest halványabb.

Ebben a cikkben megnézzük a Bitcoin legfrissebb híreit és terveit, amelyek valószínűleg meghaladják az árát 50 000 dollár felett. Elemezzük továbbá az érme iránti érdeklődését és annak korábbi teljesítményeit, diagramelemzéssel és szakértői előrejelzésekkel párosítva, hogy meggyőződjünk arról, hogy ez a cél lehetőség-e a BTC számára 2021-ben.

Vásároljon ma Bitcoin-t a Binance-on

Nevezetes Bitcoin News & 2021-re vonatkozó tervek 

A befektetők felhalmozhatják a Bitcoin-t, mivel a felezésre számítanak

Bitcoin árjóslás

Alapján Glassnode, egy blockchain hírszerző cég, 2020. április 14-én a csereként tartott BTC teljes számának hétnapos mozgóátlaga 2 214 365-re csökkent. Az átlag csaknem 8% -kal csökkent a 2.404.786-os csúcshoz képest, amelyet 2020. január 17-én regisztráltak.

A cég úgy gondolja, hogy az árfolyamegyenleg csökkenése elmozdulást mutat a hosszabb távú holding stratégiákra. Kiderült, hogy a befektetők általában kivesznek érméket a tőzsdékből és személyes pénztárcákban tartják őket, amikor az ár emelkedésére számítanak. Ezzel ellentétben hajlamosak az érméket tőzsdére mozgatni, amikor felkészülnek az eladásra, amikor úgy érzik, hogy árválság van a láthatáron.

Úgy gondoljuk, hogy a megnövekedett tartási szint összefüggésbe hozható a növekvő várakozásokkal, amelyek a Bitcoin bányászati ​​jutalmának felezéséhez kötődnek, amely valamikor májusban várható..

A folyamat az infláció szabályozására szolgál, és 12,5 BTC-ről 6,25 BTC-re csökkenti a blokkonkénti jutalmat. 

A Bitcoin fejlesztése egészségesebb, mint valaha

Mivel egyre több intézmény és vállalat tekinti a BTC-t az infrastruktúra alapvető elemének, amikor a pénzügy jövőjéről van szó, úgy tűnik, hogy a Bitcoin növekszik azon szervezetek számában, amelyek finanszírozzák a fejlesztését.

Ez a BitMEX által végzett kutatás szerint. A jelentés közzétett március 28-án azt jelzi, hogy a Lightning Labs és a Blockstream blokklánc cégek jelenleg a legnagyobb mértékben hozzájárulnak a projekt fejlesztéséhez. Másrészt a Chaincode Bitcoin kutatócég a legnagyobb támogatója a Bitcoin Core szoftverfejlesztésnek.

A BitMEX kutatói az érintettektől nyilvánosan hozzáférhető adatokat és információkat használták fel annak érdekében, hogy a nyílt forráskódú Bitcoin fejlesztői finanszírozás legátfogóbb képének alkossák őket.. 

A jelentés megjegyezte:

“Arra a következtetésre jutunk, hogy a helyzet egészségesebb, mint a múltban volt, tekintettel a finanszírozás elérhetőségére, az átláthatóságra és a pénzügyi támogatók közötti elosztás mértékére.”

A Blockstream és a Lightning Labs egyaránt 8 fejlesztőt alkalmaz, őket a Square Crypto követi, 7 pedig a Bitcoin-on dolgozik. 6 fejlesztőhöz kötve, mindegyik a Chaincode, a Purse és az MIT Digital Currency Initiative (DCI). A teljes lista alább látható.Bitcoin árjóslás

A kutatócsoport a Bitcoin Core adattár tevékenységét is megvizsgálta, hogy meghatározza a legfontosabb közreműködőket és meghatározza finanszírozási forrásaikat. Megtudták, hogy a 33 legaktívabb fejlesztőből 11 független, 7-et a Chaincode, 3-at pedig a Blockstream fizet. 

A közelmúltban a Square Crypto-t is láttuk csatlakozni a küzdelemhez, és a Twitter alapítójának tulajdonában lévő cég szintén támogatásokkal támogatja a Bitcoin fejlesztését.

A Bitcoin egy másik kriptovaluta. Ez egyedülálló. Míg más megoldásokat is hoztak létre, a Bitcoin továbbra is a legjobb cenzúra-ellenálló digitális eszköz. Például a Stablecoin Tether (USDT) hasznos lehet, azonban a tranzakciók könnyen megfordíthatók. Ez nem jó a kriptográfiai ökoszisztémának; és itt van a Bitcoin fontos szerepe.

A Bitcoin árfolyama szintén magasabbra és akár 60-szorosra is elmozdulhat, ha a jövőben követi az arany piaci felső határát. Ez a Galaxy Digital által kiadott friss jelentés szerint.

Bitcoin (BTC) 2018-2021 Történelmi árelemzés

Bitcoin ármozgás 2018 coinmarketcap.com-tól

A legmagasabb, 2017. decemberi csúcsként a Bitcoin 2018-ban 13 848 dollárral kezdte a feltörést követően, amely hatással volt a japán Coincheck tőzsdére. A hackek akkor hatást gyakorolnak a Bitcoin árára, például a KuCoin kriptotőzsdei feltörése 2020-ban. 

Állandó emelkedés következne be, amely január 6-án a 17 057 dolláros csúcsra torkollik. Ez lenne az ár legmagasabb pontja. Állandó csökkenés következett, azonban az ár január végéig sikerült a 10 000 dolláros határ felett tartani. Február elején azonban a Bitcoin február 2-ig 10 000 dollár alatti, 8200 dolláros szint alá esett. Az ár a következő három hónapban 8 200 és 10 000 dollár körül táncol, mielőtt május 25-ig a 7500 dolláros tartományba esne. A következő hat hónapban a BTC árfolyama november 6-ig, amikor a medvepiac beindult, a 6000 dollár körüli szint körül. Az ár meredek esése december 14-én 3316 dollár mélypontra halmozódott.. 

A BTC az elkövetkező 3 hónapban elviszi a 3000 dolláros sávot, mielőtt 2019. március 16-án meghaladná a 4000 dolláros határt. Az árfolyam folyamatos emelkedése következik, és 2019-ben először a BTC június 24-én törte meg a 10 000 dolláros határt. Július 10-én , A BTC 12 967 dollárt ért el, ami az év legmagasabb pontját jelentette. A Bitcoin 7277 dolláron zárta az évet. A Bitcoin volatilitása a piaci szereplők nagyobb érdeklődésével is összefüggésben lehet.

2020-ban a BTC stabil emelkedéssel kezdte az évet, és az ár február 9-ig képes volt túllépni a 10 000 dolláros határt. A pozíció azonban nem tartott olyan sokáig, hogy a következő hónapban a 9 000 dolláros tartományba került, egészen a lefelé tartó törésig Március 8. A koronavírus világszerte történő elterjedése közepette meredek zuhanás következett be, amely március 16-án 4626 dollárra rúgott, miközben a kriptográfia és a hagyományos piacok is érezték a járvány hatását. 

Mivel az ár stabil nyereséggel visszatért és sikerült meghaladni a 7000 dolláros határt április 7-én. Sokan úgy vélik, hogy a Bitcoin ára tovább növekedhet, mivel az Intercontinental Exchange (ICE) új termékeket és szolgáltatásokat tervez kínálni a piaci befektetők számára. 

A Bitcoin 2019 népszerűsége vs. a Bitcoin 2020 népszerűsége 

Bitcoin árjóslásBitcoin kamat 2019 óta.

A számokat nézve Google trendek, úgy látjuk, hogy 2019 elején alacsony volt az érdeklődés, ami érthető, tekintve, hogy a medvepiacon voltunk. Az első kamatláb március 31. és április 6. között volt. Május 12. és május 18. között folyamatos volt az érdeklődés, és ez egybeesik az áremelkedéssel. Az érdeklődés a Bitcoin iránt június 23–29-én tetőzött, ebben az időszakban az érme az év legmagasabb árát regisztrálta. Innentől kezdve folyamatosan csökkent a szintre a következő hónapokban, mivel az ár megegyezett vele. 

Bitcoin érdeklődés régiónként

Faktoring ugyanebben az időszakban, 2020-ban, a Bitcoin nagyobb érdeklődést mutatott az előző évhez képest. Ezt támasztják alá azok a számok, amelyek március 1 -21 között tetőztek. Valamilyen oknál fogva a legnagyobb érdeklődés Afrikából származik, a kontinens alapján az ország 5 legjelentősebb keresése közül három. 

Mivel a Bitcoin iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, néhány héttel ezelőtt a Bitcoin ára képes volt meghaladni a 11.550 dollárt, segítve az altcoinokat a nagy nyereség regisztrálásában is. Emellett a Bitcoin árfolyama több mint 63 napig 10 000 dollár felett maradt, megtörve az előző 62 napos sávot 2017 és 2018 között.

Bitcoin Price Evolution 2019-ben

Bitcoin árjóslásBitcoin 2019 ár alakulása coinmarketcap.com

2019 viszonylag bika piac volt 2018-hoz képest, ahol a Bitcoin ára 3000 dolláros szintre süllyedt. A BTC 2019-et 3739 dollárral kezdte. És ezen a szinten tartott február 21-ig, röviddel azelőtt, hogy visszatérne a 3000 dolláros szintre, egészen április 1-ig. Innen a következő hónapokban folyamatos emelkedés következett be, amely június 26-án 13 793 dolláros csúcsra torkollott. Ez jelentené a legmagasabb szintet A következő öt hónapban az ár 12 000 és 7 000 dollár körül mozgott, egészen november 25-ig, amikor 6728 dollárra esett. Ez nem tartott sokáig, mivel a hátralévő időszak többségében visszatért a 7000 dolláros szintre, így az évet 7293 dollárral tudták befejezni, ami majdnem 200% -os növekedést jelent az év elején kezdődöttől.. 

Azt is figyelembe kell vennünk, hogy a Bitcoin bálnák mozgatják a piacot, ami minden bizonnyal megváltoztathatja a Bitcoin viselkedését. Valójában, ha nagyobb mennyiségű Bitcoint cserélnek tőzsdére, ez azt jelentheti, hogy nagyobb mozgást tapasztalhat a Bitcoin ára.

A Bitcoin tömeges vásárlása könnyen mély hatással lehet a Bitcoin árára, ami a pénzügyi piacokat is érintheti. Egyes szakértők úgy vélik, hogy egy nagymértékű bitcoin áresés hatással lehet az egész világgazdaságra. Fontos szint a Bitcoin számára 12 000 dollár. Ha magasabbra mozog, akkor fontolóra vehetjük, hogy a digitális eszköz folytathatja bika trendjét.

Például, amikor Donald Trump amerikai elnök pozitív eredményt adott a COVID-19-re, a Bitcoin ára mindössze 30 perc alatt több mint 2% -kal csökkent. Ennek ellenére az idei harmadik negyedév során a Bitcoin 18% -os nyereséget tudott regisztrálni.

A szabályozási kérdések szintén fontosak lesznek a kriptovaluták világszerte történő terjeszkedésének elősegítésében. Világos jogi keret nélkül az innováció erősen kihatással lehet.

Bitcoin árjóslás – TradingView elemzés – Frissítve 2021. február 14-én

Bitcoin: Visszavonás 50 000 $ -tól és My Trading Plan által DLavrov tovább TradingView.com

Ez az elemző azt mutatja, hogy a BTC nincs messze attól, hogy elérje az 50 000 dollárt. Úgy véli azonban, hogy mindenképpen fontos látni, hogyan alakul az árképzés 50 000 dollárnál. Szerinte a piac jelenleg túlvásárolt, és hamarosan korrekcióra lehet szükség. Az RSI vonal elérte a túlvásárolt zónát is.

Megnézi a MAXD hisztogramját is, és összehasonlítja a 2017-es bikapiac csúcsával, amikor a BTC elérte a 20 000 dollárt. Úgy véli, hogy a BTC végül visszavezethet 50 000 dollárt 30 000 dollárba, és a korrekció után nyitva hagyhatja a swinget és a hosszú távú kereskedéseket különböző irányjelekkel.

A Bitcoin Pszichológia Cheat Sheet “Pumps The Bubble” által ArShevelev tovább TradingView.com

Az elemző szerint szükséges, hogy a kriptográf kereskedők megértsék, hogy új medvepiacon lehetünk. Megmutatja, hogy a Bitcoin hogyan ért el csúcsot 41 700 dollárnál, majd elindított egy új medve trendet, amely nemcsak néhány hétig, hanem az év hátralévő részében is tarthat. 

A kereskedő azt mutatja, hogy a legutóbbi 38 000 dolláros áremelkedés volt az a pillanat, amikor a Bitcoin elérte a „vissza a normálishoz” fázist, és új nagy összeomlás felé haladhattunk. Ez történhet 2021-ben, vagy akár 2022-ben. 

Ahogy az elemző mondja, a legjobb az, ha mindig alázatosak vagyunk a kriptovaluták kereskedése során, és követünk egy pénzügyi tervet.

BTC Fibo kiterjesztési szintek, 46K első célpont által PADTA tovább TradingView.com

Amint az elemző megmutatja ebben az árelemzésben, a Bitcoinnal egy szimmetrikus háromszögben kereskednek, amely még 2020 decemberében kezdődött. Az elmúlt órákban a virtuális fizetőeszköz ennek a háromszögnek az alsó sorához volt közel. 

Nagyon fontos, hogy a virtuális valuta magasabbra lépjen, hogy folytassa trendjét. Ha nem, akkor láthatnánk, hogy a BTC lejjebb esik. Az elemző úgy véli, hogy a következő cél az, hogy a Bitcoin a következő hetekben a 46 000 USDT árszintre lépjen. Ez akkor történne meg, ha a BTC elszakadna attól a háromszögtől, amelyben jelenleg kereskednek.

A rés megnövekszik! által mira000 tovább TradingView.com

Az elemző beszámolója szerint a BTC / USDT úgy véli, hogy lehetséges lehet bejutni a támogatási vonalba, amely jelenleg körülbelül 25 000 dollár körül áll. Mint elmagyarázza, ez jó lehetőség lehet további BTC vásárlására. Jelenleg a Bitcoin éppen meghaladta a 34 000 dollárt, és a következő hónapokban tovább növekedhet. 

Emellett kifejtette, hogy mivel az elmúlt hónapokban nem történt korrekció, a következő kriptográfia a következő hónapokban következhet be. Ez nagyon egészségtelennek tűnik a piac számára, ami azt jelenti, hogy a BTC-nek sürgősen vissza kell állnia a valódi növekedés vonalába.

BTC Jóslás által Forex_Fox tovább TradingView.com

A Forex Fox azt látja, hogy a Bitcoin másodszor is megérinti egy nagy emelkedő és szélesedő háromszög szerkezet tetejét. Ez hasonló az előző árművelethez, amelyet az elemző a diagramon mutat be. Mivel látjuk, hogy ez már megtörtént a múltban, az elemző úgy véli, hogy ez az út lehet a legvalószínűbb, amelyet a Bitcoin követ. 

Azt is kijelentette, hogy a digitális fizetőeszköz a felső háromszög ellenállása mentén mozog, amíg egy tisztességes visszalépésig nem tesztelik a támogatási vonalakat. Azonban a közeljövőben jöhet a nagy mozgalom a 28 000 USDT felé, és sok kereskedő nem tudott erre felkészülni.

Szakértői Bitcoin árjóslás 

Adam Back szerint a Blockstream Bitcoin vezérigazgatója meghaladhatja minden idők legmagasabb szintjét, 20 000 dollárt 2020 végéig, tekintettel a felére és más technológiai alapok érvényesülésére. Optimista, hogy akár 100 000 dollár is lehet. Nem ez az első eset, hogy a jövőben 100 000 dollár a Bitcoin árának fő célja. Más szakértők úgy vélik, hogy a Bitcoin a 2020-as felező esemény után elérheti az 50 000 dollárt. 

Changpeng Zhao, ismertebb nevén CZ, a Binance vezérigazgatója úgy látja, hogy az ipar hosszú távon egyre nagyobb, és ez valószínűleg magasabbra fogja emelni az árat. Úgy véli, hogy az intézményi szereplők növekvő érdeklődése bullish piacot jelent 2020-ban.

Paolo Ardoino, a Bitfinex technológiai igazgatója azt mondja, hogy nem várja, hogy a Bitcoin 2020-ban 6000 dollár alá essen, annak ellenére, hogy a felező esemény előtt némi FUD-nak lehettünk tanúi. Összességében úgy látja, hogy az ár legalább 20 000 dollárt ér el a nap végére. 

Marc P. Bernegger, aki a Crypto Finance fintech befektetője, úgy látja, hogy a Bitcoin ára 2020 végéig 55 000 dollárig és 22 000 dollárig emelkedik. Fontos mozgatórugónak tekinti a közelgő felét és az intézményi alapok beáramlását. Ennek ellenére Tim Draper úgy véli, hogy az elkövetkező években vagy hónapokban a Bitcoin felére csökkentése nem lesz a Bitcoin áremelkedésének fő katalizátora. 

Alejandro De La Torre, a Poolin alelnöke szerény, 5000 és 14 000 dollár közötti előrejelzést kínál az év végéig. 

Arthur Hayes, a BitMEX vezérigazgatója úgy látja, hogy a Bitcoin felülvizsgálja minden idők legmagasabb, 20 000 dolláros csúcsát, sőt, áttörve az inflációt és az érték narratívájának tárházát. Ha azonban visszatérnénk a medve területére, annak ára 3000 dollár körül lesz.

Alex Mashinsky, a Celsius vezérigazgatója úgy látja, hogy a Bitcoin ára néhány hónappal a felezés után 25 000 dollár fölé emelkedik. Az elmúlt évtized legjobban teljesítő eszközének ítélt vezérigazgató nem lát okot arra, hogy a Bitcoin ne uralja a következőt.

Ivan, a Tech-en, a YouTube egyik befolyásolója szerint a Bitcoin minimum 3400 és maximum 200 000 dollárt ér el. Hé, minden lehetséges a kriptóban!

Nicholas Merten, a DataDash, egy YouTube-csatorna alapítója úgy látja, hogy a Bitcoin legalább 16 000 dollárt és maximum 24 000 dollárt ér el 2020 végéig. Az intézményi befektetők növekedésének felére csökkentését említi, és a PlusToken a BTC és az ETH értékesítésének befejezését említi. vezető sofőrök.

Niklas Nikolajsen, a Bitcoin Suisse AG alapítója és elnöke úgy véli, hogy senki sem tudja pontosan megjósolni a Bitcoin árát; 2020 azonban olyan lesz, mint 2016, ahol pozitív tendenciát fogunk látni, és az ár megközelítheti a mindenkori csúcsot. Ezt szem előtt tartva az év maximuma 17 000 dollár és minimum 5900 dollár. 

Nicholas Merten úgy véli, hogy lehetséges, hogy a Bitcoin érménként végül 200 000 dollárt ér el.

Sok elemző úgy gondolja, hogy a Bitcoin új csúcsokat érhet el a jövőben. Egy névtelen elemző úgy véli, hogy a Bitcoin a következő években 500 000 dollárra emelkedhet.

Bitcoin Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) 

Ki hozta létre a Bitcoint?

A Bitcoin-t egy személy vagy egyének csoportja hozta létre Satoshi Nakamoto fedőnév alatt. 

Mikor indult a Bitcoin? 

A bitcoin.org domaint 2008. augusztus 18-án regisztrálták. Két hónappal később, október 31-én, a kriptográfiai levelezőlistára felkerült egy link a Bitcoin adatlapjához. 2009. január 3-án elindult a Bitcoin hálózat Nakamoto bányászatával az első blokkot.

A Bitcoin decentralizált?

A Bitcoin decentralizált kriptovaluta, egyetlen adminisztrátor vagy központi felügyeleti pont nélkül.

A Bitcoin bizonyítja a tétet? 

Nem, a Bitcoin a Proof of Work (PoW) konszenzus algoritmust használja, amely megköveteli, hogy a résztvevő csomópont igazolja az általuk elvégzett és beküldött munkát, és így jogosulttá teszi őket arra, hogy új tranzakciókat vegyenek fel a blokkláncba..

A Bitcoin jó befektetés?

Ha szilárd tényeket akarunk használni, akkor tíz év alatt a 9.000.000% -ot meghaladó megtérülés azt jelenti, hogy ez a legjobb befektetés! A Bitcoin ára a jövőben csak emelkedni fog, mivel a kínálat csökken, és a kriptográfia egyre népszerűbb a tömegek körében. Még a koronavírus is felhívta a figyelmet a virtuális pénznemekre, mivel az emberek és a kormányok felismerik a virtuális pénznemek szükségességét a papírpénz megérintésével szemben. 

Fel fog menni a Bitcoin? 

A sarok felével és a nyilvántartások alapján úgy gondoljuk, hogy a Bitcoin ára 2020-ban emelkedni fog. Jóslatunk legalább a 15 000 dolláros határ körül rejlik, de nem zárjuk ki annak lehetőségét, hogy az érme meghaladja a mindenkori csúcsot. 

Hol lehet Bitcoin-t vásárolni?

Mivel a legnépszerűbb kriptopénz, számos módja van a Bitcoin vásárlásának, beleértve a hitel- / betéti kártyák használatát a Coibase, a Coinmama, a CEX.IO, a BitPanda és még sok más mellett.. 

Bitcoinot vásárolhat bankszámla / átutalás segítségével a Coinbase, a Coinmama, a BitPanda és még sok más oldalon.

Bitcoinot vásárolhat készpénzzel a LocalBitcoins, a BitQuick és az érmék falán.

A BTC megvásárolható a Bitcoin bankautomatáinál, amelyek a világ különböző pontjain helyezkednek el, több mint 5000 géppel.

A PayPal használatával Bitcoin is vásárolható, annak ellenére, hogy a díjak meglehetősen magasak.

Vásároljon ma Bitcoin-t a Binance-on

A Bitcoin halott?

A Bitcoin bevezetése óta eltelt tíz év bizonyítékai alapján azt mondjuk, hogy életben van és rugdalózik, és nincs ok, amiért sokáig nem szabadna folytatni.

A Bitcoin jobb, mint az Ethereum? 

A Bitcoin maximalistája igent mond, az Ethereum pedig keményen azt mondja, hogy az Etherum jobb. Mindkettő azonban csodatechnológia, amelyek különböző előnyöket kínálnak a felhasználóknak.  

Meg fog bukni a Bitcoin? 

A Bitcoin kudarca nagyon valószínűtlen, mivel láttuk, hogy fejlődése és finanszírozása egészségesebb, mint valaha.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner