Cardano (ADA) árjóslás

(Frissítve 2021. február 13.) A Cardano (ADA) először 2017 szeptemberében lépett be a rejtjelezési világba. Azóta az ADA hatalmas ármozgásokat tapasztalt – minden idők legmagasabb szintjéig, és visszaesik annak a 90% -ának, ahol ma ül. A bevezetését követő négy hónapon belül az ADA értéke 1520% -kal növekedett, és piaci sapkája szintén 18 milliárd dollárra emelkedett.

A Cardano blokklánc tudományos stratégiát alkalmaz, a kutatás által vezérelt módszertannal. Az ADA nyílt forráskódú technikája alapos szakértői értékelési folyamaton megy keresztül, amelyet mind a tudósok, mind a feltalálók közösen végeznek.

A Cardano kriptovaluta alapítója, Charles Hoskinson szintén kulcsfontosságú figura, amelyet az ADA tulajdonosainak és befektetőinek követniük kell. Általában értékes információkat nyújt a Cardano fejlődéséről és fejlődéséről.

Vásároljon ma ADA-t a Binance-n!

Szakértők véleménye arról, hogy miért emelkedik a Cardano ára

Ez az év fényes lesz az ADA számára, és arra számítunk, hogy az érme felfelé fog emelkedni, hogy elérje az 1 dolláros határt. Vissza kell térnie a 2017-es bikapiacra, hogy megtalálja, amikor az ADA utoljára kereskedett ezen az áron. A Shelly elindításával, legközelebb a 2020-ban megjelenő Goguen-nel áll. IELE-t, egy virtuális gépet tervez, amely a jövőbeni blokklánc-projektek alapja lehet.

Vyas úr úgy látja, hogy az ár a következő néhány évben 5 dollárra emelkedik, ha a platform minden fejlesztési célját eléri a hálózati rétegek fejlesztésével a Bryon fázistól a Voltaire fázisig.

Az ADA, mint automatizált előrejelző oldal ára azonban nem mindenki van pozitívan, amely az érme ártörténetének technikai elemzésével azt jósolja, hogy a Cardano értéke 2020 végéig 0,016 dollár lesz. Az oldal hozzáteszi, hogy a trend megfordulása csak 2023 elején várható. Bár ez lehetséges, nagyon valószínűtlennek látjuk, hacsak a Cardano nem éri el mérföldköveit.

Charles Hoskinson, a Finance Magnate interjújában megállapított hogy az érme piaci pozícióját a közvélemény érdemelte ki. Hozzátette: az emberek megteszik a tétjüket, elemzik a tudományt, megnézik a platform csapatát, megnézik a fejleményeket és az elért eredményeket, valamint azt, hogy a cég hogyan folytatja üzleti tevékenységét, és fogadnak arra, hogy a Cardano versenyző. Továbbá kijelentette, hogy pillanatok alatt az érme font-fontért jobb lesz, mint a vezető devizák.

A TheOofy.com szerint az érme ára emelkedhet egy japán eseményt követően, ahol három vállalat kezdi megépíteni a Cardano blockchain rendszerét.

Figyelembe kell venni, hogy az ADA kriptovaluta annyira bővült az elmúlt évek során, hogy sokszor meghaladta a Litecoin-t, mint a világ egyik legértékesebb virtuális pénznemét.

Az ADA azonban általában követi az általános piaci trendet. Ezért mindig fontos követni a teljes kriptopiacot, és megérteni, hogyan befolyásolhatja annak árát. Ennek ellenére a más vállalatokkal és cégekkel folytatott új és egyedi partnerségek pozitív hatással lesznek a Cardanóra és az ADA virtuális pénznem árára.

Például az egyik vállalat, amely támogatást adott az ADA virtuális pénzneméhez, a Travala.com online utazási iroda. Most a felhasználók megszerezhetik a szállodákat és a járatokat a kedvenc kriptovalutájukkal. Ez azt mutatja, hogy a Cardano jó állapotban van és gyorsan mozog.

Az IOHK most is nap mint nap dolgozik annak érdekében, hogy több finanszírozást nyújtson a Cardano és az ADA fejlesztőknek a hálózat használati eseteinek bővítéséhez, és hogyan segítheti a vállalatokat és fejlesztőket az egész világon.

Eközben a Cardano Price bővülése továbbra is új befektetőket vonz, és segíti az egész ökoszisztéma terjeszkedését.


A Cardano jelenlegi ára

A Cardano jelenleg 0,05 dolláros árfolyamon kereskedik az elmúlt 24 órában elért 7% -os változás után, 1,4 milliárd dollár feletti piaci korlát mellett. A közelmúltban az ADA 0,1 dollár felé mozgott, miután 0,098 dolláron kereskedett, de nem tudta fenntartani a bullish futást.

Vásároljon ma ADA-t a Binance-n!

Cardano (ADA) árjóslás TradingView elemzése Frissítve 2021. február 13

TÖRTÉNELMES 30M ÁBRA által maliatc tovább TradingView.com

Ez az ADA elemzője azt mutatja, hogy az ADA egy nagyon érdekes fraktált tapasztal, amely alig néhány napja ismétlődött. Ez a fraktál, amely jelen volt a 30 perces diagramban, közvetlenül a virtuális valuta által tapasztalt utolsó szivattyú előtt jelent meg. 

Lehetséges, hogy több vállalat elkezdheti megszerezni a Bitcoin és más virtuális pénznemeket. Emellett várhatóan ez év márciusára elkészül a Goguen frissítés, így az ADA hamarosan elkezdheti az intelligens szerződéseket és jobb szolgáltatásokat kínálhat a felhasználók számára. 

Ezenkívül az Ethereum a 2.0 kiadásával néhány problémával is szembesült. Sőt, a tranzakciós díjak jelenleg nagyon magasak az Ethereum hálózatán. Így a Cardano a 4. legnagyobb virtuális fizetőeszközként a piacon is vezethet.

ADA / USD – 0,40 dollárra törekszik! által DU09 tovább TradingView.com

Amint arról az elemző beszámolt, látható, hogy Cardano (ADA) kitört a kialakult zászlóból, és ezt újból tesztelte támogatásként. Ez azt mutatja, hogy az ADA már elhagyta ezt a zászlót, és folytathatja a továbbjutást. Ennek a támogatási szintnek azonban meg kell tartania az árat. 

A TradingView felhasználó szerint az első nagyobb ellenállás jelenleg 0,40 dollár, amely hamarosan újra tesztelhető. Ezenkívül úgy véli, hogy a mutatók szépen görbülnek (RSI és MACD), és lehetséges lenne, hogy az ADA regisztráljon egy 4 órás zöld gyertyát. 

A hangerő tekintetében úgy tűnik, hogy valahogy alacsony. Következésképpen ezt szemmel kell tartani.

CARDANO KÉSZEN MASSZÍV KÖRNYEZETRE által euphoricSnow9827 tovább TradingView.com

Ez az elemző úgy véli, hogy ez lehet az utolsó pillanat a Cardano megvásárlásához, mielőtt új rally indulna a következő órákban. Ez azonban nem befektetési tanács. Mint az elemző úgy véli, lehetséges, hogy a Cardano 2018-tól megdöntheti mindenkori csúcsát. 

Az elemző szerint ezeken a szinteken már nincs ellenállás, és a következő hetekben követhetjük a Fibonacci szintet. Ez a harmadik alkalom, amikor Cardano megpróbál érménként 0,345 USDT fölé törni. Emellett a 100 MA is támogatja a Cardano árát.

Az ADA-nak még 15% -ot kell esnie, mielőtt újra hosszúra kellene mennie által Kereskedés-Guru tovább TradingView.com

Az elemző mérsékelt az ADA-val és a virtuális valuta következő napjaival és heteivel kapcsolatban. Úgy véli, hogy az ADA most támogatási szinten van, és ha nem tartja be, láthatjuk, hogy a virtuális pénznem 0,17 dollárról 0,145 dollárra vált. Ez akkor fordulhat elő, ha egy cikk-cakk mozog lefelé onnan, ahol vagyunk. 

Lehetséges azonban az ADA számára a 0,20 dolláros régió felé történő elmozdulás is, ahol a virtuális pénznem szintén ellenállási szintet talál. Figyelembe véve a piaci volatilitást, ez néhány nap alatt bekövetkezhet, és a kereskedőknek fel kell készülniük mindkét lehetőségre.

ADAUSDT ellátási zóna | Árművelet | Helyi S / R | Swing magas által AzizKhanZamani tovább TradingView.com

Az ADAUSDT elemzése azt mutatja, hogy jelenleg kulcsfontosságú helyen vagyunk a piacon. Az elemző szerint a fő szempontok a következők:

  • Price Action Grind
  • Helyi S / R támogatás (0,382 Fibonacci összefolyás)
  • Swing High Objective
  • Oszcillátorok bullish ellenőrzési zónája
  • Csökkenő mennyiség

A Cardano azonnali árfolyama a legfontosabb támogatási szintek felé halad. A kereskedő úgy véli, hogy az ADAUSDT jelenleg sokáig érvényes. A beállítást azonban helyesen kell elhelyezni. Ez magában foglalja a stop-loss és az egyértelmű szintek használatát a problémák elkerülése érdekében, ha a piac visszalép és rövid ideig lefelé mozog.

Vásároljon ma ADA-t a Binance-n!

Következtetés és Cardano ADA vásárlása

A Cardano a medvepiac alatt haladt a technikai ütemterv és a mindennapi használat során történő alkalmazása terén. Ez jó dolog, és támogatnia kell az érme árát, ha és amikor teljes piaci fellendülést tapasztalunk. A Cardano lehetőségeivel rendelkező rajongók valószínűleg nem halványultak el, mivel az érme ára csökkent; így a közösségi és befektetői támogatásnak magabiztosan kell visszatérnie.

Ha azt látjuk, hogy a Bitcoin helyreáll, és 10 000 dollár feletti szintre térünk vissza, akkor a Cardano-t is vissza kell állítania olyan szintre, ahol 2-4-szeres árhozamot lát, az ár 0,15 és 0,3 dollárra emelkedhet. Ez utóbbi magas oldalnak tűnik.

Az érdeklődők számára a Cardano ADA megszerzésének legegyszerűbb módja a használat Binance kereskedési platform. Itt olvashatja el a teljes kezdőknek szóló útmutatónkat, amely az első lépéstől kezdve végigvezeti Önt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map