Crypto.com Coin (CRO) árjóslás

A CRO 2020-ban az egyik legforróbb kriptovaluta volt, amely a Crypto.com ökoszisztémáját táplálja. 2020-ban a jelenlegi koronavírus-válság ellenére a CRO hihetetlen bikafutást élt át, amely szinte minden idők legmagasabb szintjére emelte a digitális eszközt. Ez az útmutató mindent tartalmaz, amiről tudnia kell CRO árelőrejelzés

Alig egy év alatt a CRO 760% -ot tudott meghaladni a 2019. februári árhoz képest, és segíthette a befektetőket abban, hogy hatalmas eredményeket élvezzenek egy év alatt, amely vegyes eredményeket hozott. A digitális fizetőeszköz az egyik legjobban teljesítő eszköz lett a legutóbbi, 2020 márciusi eladás után a világjárvány terjeszkedése és annak a gazdaságra gyakorolt ​​hatása miatt. 

Ebben a cikkben megosztjuk Önnel a legfontosabb szempontokat, amelyeket figyelembe kell venni a CRO-val kapcsolatban, és mi segíthet ennek a valutának az új csúcsok felé történő elmozdulásában a közeljövőben. Megpróbáljuk megérteni a CRO árának technikai szempontjait és azt is, hogy ez a kriptovaluta hogyan viselkedhet a jövőben. 

Nevezetes CRO hírek & 2021-re vonatkozó tervek

Crypto.com bejelentett májusban jelentősen növelték ökoszisztémájukat. Ez még a COVID-19 válság alatt történt, amely az egész világot érintette. A Bitcoin (BTC) felezés szintén pozitív hatással volt az egész ökoszisztémára, és új befektetőket és felhasználókat vonzott az űrbe. 

Május folyamán a Crypto.com több mérföldkövet is elérhetett, többek között az MCO VISA Card Európában történő szállítását, a Crypto.com pénztárca bevezetését és 2 millió felhasználó elérését. Ezenkívül számos új partnerség, frissítés és promóció történt, amelyeket az egész közösség élvezett. 

2020-ban a Crypto.com megpróbálja új felhasználókat bevonni, és minden pénztárcába kriptovalutát hozni, felajánlani az egyik legjobb programot az egyének számára, hogy könnyedén befektethessenek a kriptopénzekbe, egy csodálatos hitelkártyát kínál, amely lehetővé teszi a kriptográfia és sok más dolog elköltését. A Crypto.com minden bizonnyal azon vállalatok közé tartozik, amelyek a világon a legnagyobb erőfeszítéseket teszik a digitális eszközök használatának előmozdításáért, és jelentősen hozzájárulnak a kriptovaluták világszerte történő bevezetéséhez. 

És a közelmúltban a CRO megkapta a twitter márkájú hashtag, ezzel a Bitcoin (BTC) után a második a megszerzése.

Érdekesebb mégis 4. évforduló különlegessége ahol a felhasználók 50% kedvezménnyel vásárolhatnak BTC-t. Az eladás 2020. június 30-án kezdődik és 2020. július 1-jén ér véget. Mindenki részt vehet, de korlátozott számú, legfeljebb 25 000 ember van. A részesedés a CRO-ban növelheti az allokációt, hogy mennyi BTC-t kaphat 50% -os kedvezménnyel.

MCO kártyák Visa Expansion, Crypto Wallet és egyebek

A MCO Visa kártyák jelenleg 31 európai piacon érhetők el. A vállalat emellett új 100 000 dolláros eladást indított el a Bitcoin-ban, amely a Twitteren kezdődne és június 30-ig tartana és folytatódna. 

Az új promóció célja a felhasználók számának bővítése, akik ismerik a platformot és annak működését. Az összes információt a következő tweetben láthatja:

Jeges Fehér Franciaország, Jade Green Finnország, Ruby Steel Portugal… #MCOVisaCard most Európában szállít!

Foglalja le most a sajátját: https://t.co/CMnaThfGsn

100 000 USD-t adunk oda #BTC. Kövesd, Tetszik & RT 200 dollár nyerési esélyért. Megjegyzés + képernyőkép a kártyáról & ország = nagyobb esély! pic.twitter.com/l9hKBBaRm7

– Crypto.com (@cryptocom) 2020. május 19

A Visa bővítése a következő hónapokban folytatódik, és minden bizonnyal ez lesz a 2020-as év egyik fő célja. Ez fontos lesz új felhasználók vonzásához, és segít a Crypto.com ökoszisztémájának kibővülésében és nagyobb számú személy elérésében.. 

A Crypto.com egy új betéti kártya fehér címkés programot is elindított, amely cserékre és pénztárcákra szólít fel, amelyek saját kártyájukat szeretnék piacra dobni márkájukkal. A Crypto.com biztosítja az infrastruktúrát és a márkák élvezhetik a szállításokat az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában.

A legutolsó Crypto.com pénztárca Az elindított egy nem őrizetbe vett pénztárca, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy irányítsák kriptovalutáikat. A felhasználók egyszerűen kapcsolatba léphetnek a Crypto.com alkalmazásukon keresztül, és a náluk lévő virtuális pénznem privát kulcsaival megkezdve élvezhetik a magasabb szintű biztonsági követelményeket.. 

Ezenkívül a vállalat tovább javítja a felhasználók számára kínált jutalmazási szolgáltatásokat, amelyek pénzüket a platformon helyezik el. Az egyének elkezdhetik keresni 5% -át évente. a Litecoin-on (LTC), 4,5% per év XRP-n és 14% p.a. az ICX-en. 

A Crypto.com 100 millió dolláros politikát is biztosított, amelyet jelenleg az Arch Underwriting vezet a Lloyd’s Syndicate 2012-ben. Ily módon a Crypto.com képes volt kiterjeszt biztosítási fedezete 360 ​​millió dollárra. Jelenleg kevés olyan kriptográfiai társaság van, amely biztosítási fedezettel rendelkezik, és az egész piacon nincs egyértelmű biztosítási stratégia. 

Erről Kris Marszalek, a Crypto.com társalapítója és vezérigazgatója kijelentette:

„A kriptopiac sajnálatosan alul van biztosított, ami mind a letétkezelő cégeket, mind a felhasználókat veszélybe sodorja vagyonuk ellopása vagy elvesztése, és akadályt jelent a kriptográfia általános elfogadásához. Mélyen elköteleztük magunkat platformunk biztonsága mellett, ez a legfőbb aggodalom a korai alkalmazók és a kriptográfia újak részéről. “

Ezenkívül az új Crypto.com cserefelhasználók, akik regisztráltak és teljesítették az „Advanced” KYC szintet, 2% bónuszt élveznek a tőzsdén végrehajtott kriptográf betétek után. Ez jó módszer a felhasználók és a kereskedők számára, hogy további forrásokat szerezzenek, és elkezdjék felhasználni őket digitális eszközök kereskedelmére a piacon és a Crypto.com platform használatával.. 

Végül a Crypto.com is együttműködött Coinzilla annak érdekében, hogy az ügyfelek hirdetéseket helyezhessenek el a Coinzillánál, és akár 10% -os cashbacket is kaphassanak a Crypto.com Pay használatával. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy pénzt kapjon vissza, amikor termékei, szolgáltatásai vagy vállalata bővítésébe fektet be.

Crypto.com Coin (CRO) 2019 – 2020 árelemzés

Amint a fenti képen látható, mivel a CRO 0,10 dollárt ért el, akkor egy medvepiac indult el, amelynek három bullish ideje volt. 

Az első 19 közepén volt, és nagyon rövid ideig tartott, így a CRO ismét meghaladta a 0,10 dollárt. A második 2020 elején volt, mivel az egész kriptopiac bika futás alatt állt. Ezúttal a CRO nem tudta meghaladni a 0,075 dollárt. Végül az utolsó bikafutás az, amelyben a CRO-val harmadszor is meghaladjuk a 0,10 dollárt, 66% -os nyereséggel az elmúlt hónapban. 

BTC értelemben azt látjuk, hogy a medvepiac 2019 óta egyértelműen látható, és csak most kezdünk újra magasabbra lépni. 

A Crypto.com tovább bővíti és új felhasználókat vonzza a jelenleg működő platformon és szolgáltatásokkal. Amint azt az előző szakaszban láthattuk, különböző projektek vannak, amelyeken a Crypto.com csapata jelenleg dolgozik, és amelyek lehetővé tennék az új ügyfelek és felhasználók számára, hogy széles körű szolgáltatásokat élvezhessenek.

Mindez pozitívan befolyásolhatja a kriptovaluta árát, amely a közelmúlt fejleményei miatt az elmúlt napokban növekedett. A CRO mögött álló csapat rendszeresen új kezdeményezéseket és projekteket indít az egész közösség számára, hogy továbbra is elkötelezettek és elégedettek legyenek a hálózat fejleményeivel. 

Például a Crypto.com néhány hete elindította saját Crypto Swap szolgáltatását az Ethereum (ETH) hálózat tetején. Ez várhatóan nagyszámú felhasználót vonz a DeFi piacról.

Crypto.com Coin (CRO) árjóslás – TradingView elemzés – Frissítve 2021. február 14-én

CRO 2021 KILÁTÁS által Librs tovább TradingView.com

A CRO / USDT kereskedési pár esetében az elemző azt mondja, hogy bullish e virtuális valuta szempontjából, tekintve, hogy nem szakadunk le a grafikonon látható felhalmozási zónáról. A stop jelenleg érménként 0,05 USD. 

A felső vételi zóna szünetben és az 50 napos EMA újbóli tesztelésére is érvényes. A virtuális valuta végül felpattanhat, és emelkedő trendben folytatódhat. Mindazonáltal, ha helyette tönkremegy, ez jelzésértékesítés lenne. 

Jelenleg az elemző úgy véli, hogy most profit-profit szinten lehetünk (eddig az első profit-szint).

CRYPTO.COM #CRO LIFE által MyIndianTechie tovább TradingView.com

A CRO / USDT kereskedési pár esetében azt látjuk, hogy a piac „még mindig elhanyagolja a CRO-t”. Az elemző azt állítja, hogy jelenleg nincs hívás ezzel a digitális valutával kapcsolatban. Sőt, ezek a gyertyák, amelyeket jelenleg piros színnel mutatnak be, azt mutatják, hogy a kereslet nem kedvez a CRO-nak. 

Sőt, nagy a különbség a CRO és más virtuális pénznemek között, amelyeket különböző tőzsdék hoztak létre. Látható például, hogy a Binance Coin (BNB) továbbra is jól teljesít ehhez képest. Annak ellenére, hogy a Bitcoin bullish lett, az elmúlt hónapokban a CRO úgy tűnik, hogy nem hagyhatja el a jelenlegi medve trendet. Szükség lehet még egy kis időre, hogy a digitális valuta megszüntesse medvepiacát.

CRO / USDT által Moein_Haddadian tovább TradingView.com

A CRO eltávolodik a 2020 közepén kezdődő csökkenő trendtől, amikor a virtuális valuta érmeenként 0,18 USDT-t ért el. Most azt látjuk, hogy a CRO elmozdulhat a 0,0875 USDT szint felé, és 2021 következő részében tovább folytathatja a magasabb szintet. 

Például a CRO elérheti a 0,107 és végül a 0,1235 értéket. Ez azt mutatja, hogy a közeljövőben nem születhetnek új összes csúcsok. Valószínűleg még várnunk kell egy kis időt, amíg ez megtörténik. Emellett a Bitcoin árának alakulása hatással lesz a CRO / USDT kereskedési párra is.

CROUSDT 1dy: // fejbőr, amíg ki nem pattan (még 1 pop 2 éjszaka / nap?) által HustleGrindMomentum tovább TradingView.com

Az elemző szerint a CRO-nak még egy popja lehet a következő órákban. Az elkövetkező napokban vagy hetekben lehetséges, hogy megfordítja az ellenállást és elkezd magasabbra mozogni. A kriptográfia teljes piaca az utóbbi hónapokban magasabbra mozdult, de a CRO 2020-ban korrigálta a tömegesen gyors árbővülést. 

Az elemző szerint úgy véli, hogy a projektnek sokat kell bizonyítania és kezelnie annak érdekében, hogy a következő szintre léphessen. Bár új projektjük van, azt mondja, hogy ez “meglehetősen árnyékos” lehet. Az elemző úgy véli, hogy ez is jó projekt lehet, amelyet néha meg kell nézni.

Crypto.com Coin (CRO) – december 19 által readCrypto tovább TradingView.com

Az elemző szerint a digitális fizetőeszköz a következő napokban a 0,054223 USDT és a 0,073434 USDT között mozoghat. Ha a CRO digitális eszköz a 0,054223 pont alá esik, akkor az ár tovább csökkenhet. Ezért, ha kereskedel, azt mondja, hogy jó pillanat lenne ezt az álláspontot áttekinteni. Ez a régió támogatási szintként is működhet. 

Ha az ár tovább emelkedik (0,073434-ig), akkor ezen a ponton némi ellenállásba ütközhetünk. Ennek ellenére jó dolgok történhetnek, ha ez a szint fölé lép. Ezért fontos mindig ellenőrizni ezeket a szinteket.

Crypto.com Coin (CRO) Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Ebben a részben megosztjuk Önnel a Gyakran Ismételt Kérdéseket (GYIK), amelyek a közösségnek vannak ezzel a kriptovalutával kapcsolatban.

Mikor indult a Crypto.com?

A Crypto.com-ot még 2017-ben indították el egy ICO-n keresztül, ahol 26 700 000 dollárt kaptak. A céget ekkor Monacónak hívták, innen származik másik kriptovalutájuk neve (MCO). Az MCO az a kriptovaluta, amelyet a kártyák lefoglalására, az MCO megőrzésére és az MCO megszerzésének előnyeire használnak (cashback, netflix & spotify árengedmények stb.), míg a CRO-t főleg a Crypto.com Exchange, ami most béta. 

Ami a CRO segédprogram?

A Crypto.com Coin (CRO) egy kriptovaluta, amelyet kedvezményes díjak megszerzésére használnak a Crypto.com tőzsdén, hogy évi 20% bónuszt kapjon CRO-ban, pénzvisszafizetéshez jusson ajándékkártyák vásárlásakor, és még sok más előnyt, amelyet láthat. itt vagy az alábbi képen 

A CRO jó befektetés?

Ez abban a pillanatban függ, hogy hova fektet be CRO tokenekbe, és mikor adja el a valutát. Ha az érmét éppen akkor dobták piacra, vagy a medvepiacok idején, akkor lehetősége nyílt magasabb áron eladni, és megtérülni a befektetéssel, valamint profitot szerezni. Az érme megtérülése az elmúlt hónapban 66%, de javasoljuk mindenkinek, hogy végezzen megfelelő kutatást, mielőtt befektetne a kriptovalutába, vagy valószínűleg konzultálna egy CPA-val. 

Mi a Crypto.com?

Mint már korábban említettük, a Crypto.com egy olyan vállalat, amely arra összpontosít, hogy megoldásokat kínáljon a kriptovaluta piacon, hogy az emberek elkezdhessék használni a digitális eszközöket és a blokklánc technológiát. A társaság 2017 júniusában lebonyolította az MCO token eladását, és 26,7 milliót tudott összegyűjteni működésük finanszírozására. 

Mi a Crypto.com célja?

Fő mottójuk: „A kriptovaluta minden pénztárcában”. Tehát alapvetően a digitális eszközök fizetési és csereeszközként történő használatának bővítése. Természetesen ez eltarthat egy ideig, mire nagyobb közönséghez jut, de biztosak lehetünk benne, hogy a vállalat mindent megtesz a kriptovaluta bevezetésének fokozása érdekében. 

Felmegy a CRO?

Nem tudjuk, mi történhet a digitális fizetőeszközzel. Attól is függ, hogy melyik árponttal mérjük a deviza emelkedési potenciálját. Minél alacsonyabb az ár, annál nagyobb lehetőségei vannak ennek a digitális eszköznek a magasabb szintre lépéséhez. Az elmúlt napokban a CRO egy bikapiacon volt, és olyan nagy futamot regisztrált, amely közel áll a korábbi összes csúcson való túllépéshez. 

Bár a piac tovább növekedhet, a tér volatilitása és bizonytalansága megnehezíti a CRO valuta jövőjének megjóslását. 

Hol lehet CRO-t vásárolni?

Különböző tőzsdék vannak, ahol megszerezheti a CRO kriptovalutát. Ezen platformok egy része többek között az OKEx, a Huobi Global, a Bittrex, a ZB.com és a HitBTC.

Javasoljuk azonban Crypto.com csere mivel a mennyiség elegendő nagy mennyiségű CRO megvásárlásához, és 180 napos tétet is tehetne rá, és 20% -ot kapna. Ezenkívül használhatja a CRO-t is, hogy kifizesse az átváltási díjakat és jó kedvezményt kapjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner