Ethereum árjóslás – Megtörhet-e az Ethereum 1400 dollárt 2021-ben? ETH árelőrejelzés

(Frissítve 2021. február 14.)Az Ethereum az elkövetkező júliusban fél évtizedet fog elérni, és ha minden jól megy, akkor kezdeményezi az áttérést az ETH 2.0-ra, amely megoldja a méretezhetőségi kérdéseket. Ez nagyon figyelemre méltó lesz a platform számára, amely okos szerződéseket és dappokat hozott a blokklánchoz. Fejlesztésében elért haladás hatalmas közösségét vonzza, és ez pozitív hatással lesz az elmúlt két évben alulteljesítő árára. Eddig a 2020-as pozitív lendület bizonyítékát látjuk, amikor számos tényező előidézi az ETH árának felpörgetését.

Ebben az Ethereum árjóslatban elemezni fogjuk a legfrissebb híreket és fejleményeket, az ártörténetet és az evolúciót az elmúlt két évben, valamint a TradingView diagramokat, miközben megpróbáljuk kideríteni, miért valószínű, hogy az Ethereum ára meghaladja a 300 dollárt a év. Emellett néhány szakértői jóslatot is felveszünk arra, hogy miért ez az ETH bika éve.

Vásároljon ma Ethereumot a Binance-on!

Nevezetes Ethereum hírek & 2021-es és annál magasabb tervek

Vitalik megosztja elképzeléseit az ETH 2.0 fejlesztésével kapcsolatban 

A múlt hónapban készült tweetben Vitalik Buterin megosztotta elképzeléseit és személyes ütemtervét az ETH 2.0 fejlesztéséhez. A tweet a projekt fejlesztésének következő öt-tíz évét fedi le. 

Az Ethereum társalapítója hangsúlyozta, hogy a kutatás és fejlesztés a legújabb kihívások ellenére is folytatódik. Szerinte a továbblépés során kevésbé kell félni a rendszerfrissítés összetettségétől, mivel a közelgő változásoknak meg kell oldaniuk a korábbi kérdéseket. 

Egy tweetben megjegyezte:

„A„ másodfokú szilánkosítás, mint a történelem vége ”megközelítés biztosítja, hogy nem lesz szükség további ekkora frissítésre, mint az eth1 -> eth2 egy; inkább az eth2-től kezdve a dolgok sokkal inkrementálisabbak lesznek. “

Az Etherum fejlődésének utolsó két évére visszatekintve hozzátette, hogy:

„Általánosságban elmondható, hogy az elmúlt ~ 2 évben szilárd elmozdulás történt a„ kék ég ”kutatással, a lehetséges kutatások megértésével, a konkrét kutatással és fejlesztéssel, azon konkrét primitívek optimalizálásával, amelyekről tudjuk, hogy megvalósíthatók, és azokat megvalósíthatjuk. . ”

A múlt hónap elején egy kriptográfiai kiadványnak nyilatkozó Vitalik megjegyezte, hogy az Ethereum fő célja az évre az ETH 2.0 0. fázisának elindítása volt. ezt követően az ETH 2.0 a tét hálózat független bizonyítékaként indul. 

A Vitalik észrevételei az előrelépésről egy hónappal azután történtek, hogy Justin Drake, az Ethereum 2.0 kutatója a Reddit útján közölte a nyilvánossággal, hogy a hálózat ötödik évfordulóján, 2020. július 30-án tervezik a hálózat korszerűsítését. A Vitalik és a fejlesztők biztosítéka segített Az ETH ára, mivel az érme 31% -kal emelkedett az év eleje óta. 

Sharan Nair, a CoinSwithch.co és a CRUXPay üzleti vezérigazgatója szerint „A befektetők valószínűleg bevásárolták az ETH 2.0 ígéretét, amely állítólag jelentősen skálázza az Ethereum blokkláncot.” Emellett egyes befektetők felpattinthatták az érméket a tét után a protokollfrissítés. ”

Az Ethereum Price növeli a DeFi növekedését

Adatok innen: DefiPulse azt jelzi, hogy a decentralizált pénzügyi (DeFi) űr robbanásszerűen felrobbant 2019-ben. A protokollokban rögzített teljes érték (TVL) 320 millió dollárról több mint 670 millió dollárra nőtt. 


Ethereum árjóslás

Február 15-én pedig a TVL tovább emelkedett, rekordmagasságig, 1,219 milliárd dollárig. Nair szerint “a számok azt mondják nekünk, hogy a befektetők a DeFi-t valóban zavarónak tartják, és úgy gondolják, hogy ez felválthatja a hagyományos finanszírozást, ami az éter fokozottabb felhalmozódásához vezet.”

A MakerDAO hitelezési platform jelenleg a legnagyobb DeFi projekt, 49,81% -os dominanciával. A listán szereplő legnépszerűbb projektek többsége az Ethereum blokkláncán alapul, és ez megmagyarázza, hogy miért vagyunk tanúi az ETH árának növekedésének a DeFi mellett. 

Ezenkívül a DeFi-be bezárt éterek száma 1,912 millióról 2,921 millióra nőtt 2019. január 1. és 2019. december 31. között. Ez a szám tovább növekedett, 3,192 millióra, 2020.2.29-én, mielőtt a héten 2,71 millióra esett volna.

Ethereum (ETH) 2018-2020 Történelmi árelemzés 

Az Ethereum grafikonjai 2018 – 2020 coinmarketcap.com

2018 elején az Ethereum árcsúcsa január 14-én 1400 dolláros csúcsot ért el január 14-én. Ez azonban ugyanolyan jó, mint az egész évben magas áringadozással bekövetkezett folyamatos csökkenés. 2018. április 5-ig az ár 370 dollárra csökkent, majd ugyanezen időszak május 5-ig megduplázódott 790 dollárra. De ez lenne az utolsó alkalom, amikor az ETH árának olyan magasak lennének a szintje, mint egy állandó csökkenés, amelynek eredményeként az érme az év végén 137 dollár volt. (Számítsa ki a% -ot)

2019 következetesebb év volt az Ethereum számára, annak ellenére, hogy voltak áringadozások, ami gyakori a kriptóban; elég minimálisak voltak. Az ár egész évben 130 és 300 dollár között volt, a csúcs 332 dollár volt, 2019. június 27-én..

2020 a 130 dolláros szinten kezdődött, és folyamatos áremelkedés következett be, amely az eddigi csúcsra, a február 15-i 280 dollárra torkollott. március 12-én rögzítették, az ár 194 dollárról 135 dollárra esett vissza (számítsa ki a% -ot). Azóta az ár a 130 dollár és 170 dollár közötti tartományban van.

Az időszakkal az Ethereum elvesztette és visszaszerezte a piaci kapitalizáció második pozícióját az XRP-től. 

Az Ethereum 2019 népszerűsége az Ethereum 2020 népszerűségével szemben 

Ethereum érdeklődés a Google Trends 2019-től

A Google trendjeit tekintve azt látjuk, hogy az Ethereum május és július között csúcsérdeklődésben részesült 2019-ben. Május 5. és 11. között, június 9. és 15. között nagy volt az érdeklődés, és a legnagyobb érdeklődést június 30. és július 6. között regisztrálták. Az érdeklődés egybeesik a július 21-27..

Ethereum árjóslásEthereum érdeklődés régiónként

Azóta az érdeklődés egyenletes szinten maradt január 26–1-ig. Ez február 9–15 között tetőzik, amikor az Ethereum az év legmagasabb árát rögzítette.

A számokat tekintve egyértelmű, hogy ebben az időkeretben ebben az évben nagyobb az érdeklődés az Ethereum iránt, mint tavaly.

Ethereum 2019 Price Evolution 

Ethereum ár alakulása 2019 coinmarketcap.com

Az Ethereum ára 2019-ben kevésbé volatilis volt az előző évhez képest. Sikerült a 100 dollár és 330 dollár közötti tartományban maradnia egész évben. Az ETH 140 dollárral kezdte az évet, majd február 7-én 104 dollárra esett vissza, ami a legalacsonyabb jegyet jelentette az árban. Innen folyamatos emelkedés és minimális csökkenés kísérte a csúcsot, amely június 27-én 336 dolláros csúcsra torkollott. De ez ugyanolyan magas, mint 2019-ben az ETH esetében. Azóta folyamatosan csökkent a 200 dolláros zóna, ahol egy néhány héttel azelőtt, hogy augusztus 15-ig 190 dollár alá esne. Az ár átmenetileg átlátná a 200 dolláros területet szeptember 20. és szeptember 24. között, mielőtt élesen visszaesne a 160 dolláros zónába. Innentől kezdve kisebb növekedés és csökkenés következett be, az ETH 132 dollárral zárta az évet

Ethereum árjóslatok TradingView elemzése Frissítve 2021. február 14-én

ETHUSDT | Napi S / R | Bearish Retest | .382 Fibonacci | Árművelet által AzizKhanZamani tovább TradingView.com

Az Ethereum, a piac egyik legnagyobb kriptovaluta esetében azt látjuk, hogy impulzív áraktivitás történt. Az elemző azonban úgy véli, hogy folytatódott a visszafogás. Sőt, megmutatja, hogy a napi S / R az aktuális cél, és a visszapattanás is nagyon valószínű. 

Más mutatók, mint például az MA és a POC S / R, semleges kereskedelmet folytatnak, és lehetséges, hogy a medvék átvegyék az irányítást e régió felett. Az elemző szerint meg lehet hozni egy rövidet, meghatározott kockázattal. Ez azonban biztosan nem befektetési tanács. 

A lehetséges visszahúzási szintek közé tartozik: 1637, 1 682 és 1717 dollár.

Ethereum növekvő háromszög által thomasstrootman212 tovább TradingView.com

Az ETH / USDT kereskedési pár esetében azt látjuk, hogy a virtuális fizetőeszköz erős ellenállási szintet talált, érménként körülbelül 1 395 USD. Ha azonban az ár képes áttörni ezt az ellenállási szintet, lehetséges, hogy érménként 2063 USD ETH felé halad. 

Ez minden bizonnyal lehetséges a virtuális valuta esetében, amely az elmúlt hónapban emelkedő tendenciát mutat. Ahogy a TradingView elemzője kifejti, nagyban függ attól, hogy a Bitcoin hogyan fog viselkedni a következő napokban, hogy megértse, hogyan fejlődik az Ethereum. Kijelentette, hogy a kereskedőknek mindig figyelniük kell a BTC-re, ha a cél a diagramban szereplő minta kereskedelme.

ETH bullish vagy bearish &# x1f914;&# x1f914;&# x1f440;&# x1f440; által Th57Trader tovább TradingView.com

Az Ethereum (ETH / USDT) esetében az elemző azt mutatja, hogy az ETH 1230 és 1180 dollár között ingadozik. Ha az ár képes megtörni a trendvonalat, akkor az 1. számú támogatási területet 950 USDT és 1000 USDT körül láthatjuk. A fő támogatás a második területen is megközelíti a 850 USDT-t és ETH-onként 900 USDT-t. 

Ha ez végül nem történik meg (a digitális pénznem magasabbra is mozoghat), az elemző következő célpontja érménként 1298 USD. Ez lehetővé teheti az ETH számára, hogy még közelebb kerüljön minden idők legmagasabb szintjéhez, és végül meghaladja a következő hónapokban.

ETHREUM (ETHUSDT) NAPIG HOSSZAN&RÖVID KERESKEDELMI BEÁLLÍTÁSOK 2021/01/03 által cryptotrader2019 tovább TradingView.com

Az ETH / USDT esetében az elemző úgy látja, hogy az ETH ára a közeljövőben 787 dollár felé mozog. Ez erős ellenállási vonal volt az elmúlt hetekben. Ez mostantól támogatássá válhat, és elősegítheti az ETH továbbjutását. 

Továbbá, ha a digitális eszköz az ellenállási vonal alá esik 787 dollárnál, akkor lehetséges, hogy újra tesztelheti a 760 dolláros árszintet. Ennek ellenére a dolgok nem annyira egyértelműek. A piac nagyon gyorsan emelkedett, és korrekcióra lehet szükség. Jelenleg az elemző úgy véli, hogy nincsenek jelentős diagramminták. Egy másik érdekes terület lehet a 200MA-hoz közel álló terület.

Az ETH növekvő háromszöggel halad felfelé által TuTrieuTrading tovább TradingView.com

Az elemző azt mutatja, hogy az Ethereum (ETH) érménként 676 USDT körüli ellenállást talál az 1 órás diagramban. A digitális fizetőeszköz azonban egy növekvő háromszögben volt, ami lehetővé tette, hogy a múlt héten továbbra is emelkedő trendje folytatódjon. 

Ezenkívül van egy támogatási szint, amely ETH-onként 640 USDT-n van. Ez lehet az a vonal, amely lehetővé teszi az ETH számára a jelenlegi árszint fenntartását. Az emelkedő háromszög háromszor nem tudott felfelé törni. Ha képes lesz megtörni, az ETH közvetlenül 700 dollárra és még többre költözne. Az elemző szerint a nagyobb időkereten 800 dollár körüli erőteljes ellenállás tapasztalható.

Szakértői Ethereum árjóslatok 

A Coinswitch úgy véli, hogy 2020 figyelemre méltó év lesz az Ethereum és a kriptopiac többi része számára. Az ár az év végéig elérheti az 1600 dollárt is, mivel a dapps az év folyamán hatalmas elfogadást tapasztal. 

A Trading Beasts szerint arra számítanak, hogy az ETH 2020 végéig eléri a 900 dollárt, átlagosan 650 dollárral.

A CoinKir, egy rejtjelezési webhely, úgy véli, hogy az Ethereum 2020 végéig újra felülvizsgálhatja 1400 dolláros csúcsát. Ennek ellenére 2020-ban közel 450 dollárra tehető.. 

Brian Schuster, az Ark Capital LLC alapítója hosszú távon meglehetősen bika az ETH árával szemben. Úgy látja, hogy az érme öt év alatt eléri a 100 000 dollárt, tekintve, hogy a kriptográf helyettesíti az aranyat.

A TieuLong FX, forex kereskedő úgy véli, hogy az Ethereum év végére elérheti az 1365 dollárt.

PriReis, a kereskedelem szempontjából elismert elemző szerint az Ethereum 320 dollárral zárhatja az évet, ami meglehetősen reális. 

A reális és egy irreálisabb előrejelzés felé haladva Nigel Green, a deVere Group vezérigazgatója van, aki úgy véli, hogy az Ethereum 2500 dollárral zárhatja az évet. Az intelligens szerződések növekvő használatát, a kriptovaluták iránti növekvő keresletet és a felhőalapú számítástechnika decentralizációját látja az ár fő mozgatórugójaként.

Ethereum Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Ki hozta létre az Ethereumot?

Vitalik Buterin Anthony Di Iorio, Mihai Alisie és Charles Hoskinson mellett hozta létre az Ethereumot. Később Dr. Gavin Wood és Joseph Lubin bekerült a fejlesztők csapatába.

Mikor indították az Ethereumot? 

Az Ethereum whitepaper 2013-ban jelent meg, és új, nyílt forráskódú protokollt írt le decentralizált alkalmazások létrehozására. 2014 júliusában tömegeladást tartottak, ahol 60 millió zsetont adtak el. A platform egy évvel később, 2015. július 30-án indult.

Az Ethereum decentralizált?

Az Ethereum egy decentralizált nyílt forráskódú és elosztott számítási platform, amely lehetővé teszi decentralizált alkalmazások, más néven dapps és intelligens szerződések létrehozását.

Ethereum igazolja a tétet? 

2020 áprilisától az Ethereum a munka igazolására (PoW) vonatkozó konszenzust alkalmaz, annak ellenére, hogy 2020. július 30-án elindul a hálózat átállítása a tét igazolására (PoS).

Az Ethereum jó befektetés?

Ennek oka van, hogy az Ethereum a második legnagyobb valuta piaci kapitalizáció szerint. A skálázhatóság javításával és a DeFi tér növekedésével magabiztosan számíthatunk az ETH árának növekedésére a jövőben; ezért ügyes lenne a pénzét erre a projektre fordítani.

Felmegy az Ethereum? 

Igen, számítson arra, hogy az ETH értéke 2020-ban és az azt követő években emelkedni fog a sok izgalmas fejlemény alapján, és mivel a kriptovaluták tömeges népszerűségre tesznek szert.

Hol lehet Ethereumot vásárolni?

Az Ethereum megvásárlásának számos módja van, beleértve a betéti vagy hitelkártya használatát olyan kriptotőzsdéken, mint a Coinbase, Coinmama, Bitpanda és a CEX.io. ETH-t is vásárolhat bankszámla vagy átutalás segítségével a Coinbase, Bitpanda, Kraken, Gemini, Bitstamp és CEX.io webhelyeken. Lehetőség van Ethereum megvásárlására egy Bitcoin használatával vagy a BTC cseréjére ETH-re olyan tőzsdéken, mint a Binance, a Changelly és a Coinbase Pro. 

Nincs egyszerű módja az Ethereum megvásárlásának a PayPal használatával, de a PayPal használatával Bitcoin-t vásárolhat olyan platformokon, mint a LocalBitcoins, és kicserélheti őket ETH-ra.

Vásároljon Ethereumot decentralizált Ethereum tőzsdéken érmék és ERC20 zsetonok cseréjével. A legjobban decentralizált ETH cserék közé tartozik a ForkDelta, az ERC dEX, az IDEX és a RadarRelay.

Ne felejtse el azonban, mielőtt nekivágna az Ethereum vásárlásának, jó és biztonságos helyre van szüksége az érmék tárolásához. Ezért nem árt, ha olyan hardvertárcát vesz a kezébe, mint a Ledger Nano X, a Trezor T és a Ledger Nano S.

Vásároljon ma Ethereumot a Binance-on!

Ethereum meghalt?

Nem, az Ethereum elég jól megy most, amikor az ETH 2.0 úton van. A projekt idővel csak jobb lesz.

Az Ethereum jobb, mint a bitcoin? 

Ezt nem könnyű megválaszolni, mivel mindkettő csodálatos technológia. A támogató tranzakciók mellett az Ethereum támogatja az intelligens szerződéseket és a decentralizált alkalmazások (dapps) létrehozását.

Bukni fog-e az Ethereum?? 

Tekintettel a fejlesztés és a támogatás mértékére, az Ethereum kudarcának esélye nulla mellett van. Nincs oka annak, hogy ez a projekt belátható időn belül nem folytatódhat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map