Három kriptoár-előrejelző webhely tesztelése

Képzelje csak el. Meglátogat egy weboldalt, és megmondja, hogy egy érme milyen árat fog elérni a jövőben. Fikciónak vagy átverésnek tűnik? Talán, de vannak olyan weboldalak, amelyek a kriptopénz árára vonatkozó előrejelzésekre szakosodtak. Ma három legnépszerűbb kriptográf-előrejelző weboldalt fogunk áttekinteni, hogy meghatározzuk értéküket a kriptopénzek jövőbeli árának előrejelzése során.

A tesztelés legjobb módja, ha összehasonlítjuk az előrejelzéseiket, és pontosan ezt tettük.

Walletinvestor.com

Amikor google-t keres a fo szinte minden érmejósláshoz, walletinvestor.com megjelenik az eredményekben. Ez a portál kriptovaluta-előrejelzéseket, valamint készletek, árucikkek és devizapárok előrejelzését kínálja. A rejtjelezési előrejelzések a hónap minden napjára vonatkoznak, és tartalmazzák az érme minimális, maximális és átlagos árával kapcsolatos információkat. A legnépszerűbb érméknél öt évig terjedő előrejelzések vannak. A közepes vagy alacsony kereskedési volumenű kriptovalutáknak csak jóslataik vannak a következő hónapokra.

TradingBeasts.com

A második népszerű weboldal, amelyet megnéztünk, a tradingbeasts.com/crypto/. A walletinvestorral ellentétben kifejezetten a kriptovalutákra összpontosít, más eszközökre vonatkozó előrejelzések nem állnak rendelkezésre. A kereskedési mennyiségtől függetlenül a TradingBeasts több mint 1400 érme árjóslatait kínálja a következő három évben. A maximális, a minimális és az átlagár mellett információkat talál a százalékos változásról is.

LongForecast.com

A harmadik megalapozott forrás a kriptovaluta árprognoiseival minden bizonnyal az LongForecast.com. Ezen a weboldalon előrejelzések vannak a következő öt évre vonatkozóan a havi változással és a maximális, minimális árral (a rendszer azonban nem generálja az átlagárat). A fent említett két forrással ellentétben ez a portál csak a 15 legnépszerűbb kriptovaluta árjóslását tartalmazza.

A jóslatok elemzése

Kitaláltuk, hogy a weboldalak által kínált árjóslások pontosságának összehasonlításának legjobb módja három kriptovaluta (két népszerű érme és egy viszonylag alacsony kereskedési volumen) vizsgálata. Teszteljük a rövid időre vonatkozó előrejelzéseket, valamint a hosszú távú előrejelzéseket. Itt találhatók kivonatolt adatok mindhárom weboldalról

2018 októberi előrejelzés (rövid távú) 

Bitcoin Gondolatjel BÁRKA
walletinvestor.com 9348-13,451 491-828 0,8048-4,704
TradingBeasts.com 9,294-13,668 339-498 3,75-5,52
LongForecast.com 6,620-8,474 153-197

Árjóslás 2021 januárjára (hosszú távú)

walletinvestor.com 26,390 – 32,437 1,422-1,870
TradingBeasts.com 13,837 – 20,349 562-827 8.11-11.93
LongForecast.com 31,478 – 39,070 373–463

Ma, a jóslatok áttekintésének napján a Bitcoin ára 8 135 dollár. A rövid távú előrejelzések nagyon hasonlóak, a LongForecast.com alacsonyabb elvárásokkal rendelkezik, mint a másik két forrás. A hosszú távú előrejelzések lényegesen jobban különböznek egymástól, különösen a TradingBeasts.com előrejelzése, amely majdnem fele ellentétes a két megmaradt portállal.

A kötőjel ma 237 dolláron van, és ugyanúgy, mint a Bitcoin esetében, a legpesszimistább prognózisokat a LongForecast.com készíti, amely az ár rövid távú csökkenését várja. A hosszú távú várakozások különösen fényesek a walletinvestor.com oldalon, amely a két másik weboldal ára kétszeresét jósolja.

Az utolsó előrejelzés az ARK-ra vonatkozik, amely a piaci kapitalizáció szerint a 75. legnagyobb érme. Mint már említettük, a LongForecast.com csak a 15 legnépszerűbb érmére vonatkozó előrejelzéseket tartalmaz, így nincs mit összehasonlítani számunkra. Sajnos még a walletinvestor.com is csak 2018 decemberéig rendelkezik prognózisokkal, így csak rövid távú előrejelzéseit tudjuk összehasonlítani. Az ARK jelenlegi ára 1,23 USD. A walletinvestor.com jóslata meglehetősen nagy szórással rendelkezik, és az árnak állítólag 0,8048-4,704 között kell lennie. A TradingBeasts.com jóslatai nagyon hasonlóak, csak a minimális ár nem olyan alacsony. A hosszú távú előrejelzés, amelyet ezek közül az oldalak közül csak egy kínál, 8,11–11,93.

Következtetés – A 3 legfontosabb kriptovaluta ár-előrejelzési oldal

A cikk megfelelő következtetésére több évet kell várni; bár rövid távú eredményeket csak néhány hónap múlva tudunk meg. Ezzel azonban nehéz egyetlen webhelyet is jóváírni a legjobb előrejelzőnek több adat nélkül; és még egy webhely is, amely pontosan megjósolhatja a BTC árát, teljesen hiányozhat a DASH-tól vagy más érmétől.

Zárásként a TradingBeasts.com árajánlatát fogalmazzuk meg: „Senki sem tudja teljes biztonsággal megjósolni a kriptovaluták árait, ezért elengedhetetlen annak megértése, hogy az árjóslások pusztán az esetleges áralakulás javaslataként szolgálnak, és nem célja, hogy befektetési tanácsadásként használják. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner