Litecoin árjóslás 2021-re – szakértői előrejelzések és technikai elemzés

(Frissítve 2021. február 13.) Tavaly augusztusban azt láttuk, hogy a Litecoin feleződött, ahol blokkjutalma 25 LTC-ről 12,5 LTC-re csökkent. A várva várt esemény előtt az LTC árának sikerült egyfajta összejövetelt indítania, mivel a befektetők felvásárolták őket, mivel arra számítottak, hogy az ár emelkedni fog, miután megtörtént a felező esemény.

Ennek azonban fordítva történt. A Litecoin júniusban elérte a 140 dollár körüli csúcsot, és azóta folyamatosan csökken.

De az utóbbi időben az LTC számos olyan kezdeményezésen dolgozik, amelyeknek 2020-ig kötelezően magasabb árat kell emelniük. Ezek közé tartozik a bizalmas tranzakciók bevezetése, amelyek elősegítik a helyettesíthetőség problémáját. Ez egy olyan lépés, amely segít az LTC-nek kilépni a BTC árnyékából saját identitásának megteremtésével.

A közelmúltban a platform emberbarátságba lépett, és az UNICEF gyerekhatalmával összefogva program, amely megmutatja a gyerekeknek, hogy képesek változást elérni. Tudjuk, hogy ez nem árfüggetlen, de pozitív az LTC imázsához.

Ebben a cikkben áttekintünk néhány szakértői előrejelzést, híreseményeket és a diagramok elemzését, hogy kiderüljön, miért tűnik 2020-nak ígéretes az LTC.

Ma vásároljon Litecoin-t a Binance-on!

Litecoin árjóslás – Mit hisznek a szakértők a Litecoin áráról? 

A Litecoin a piac 7. legnagyobb digitális pénzneme, amelynek piaci korlátja meghaladja a 4,9 milliárd dollárt. Az érme 2011-ben készült, és ugyanarra a blokkláncra épült, mint a BTC. Ezenkívül az LTC használható fizetések teljesítésére.

Az LTC legnagyobb előnye a BTC-vel szemben a sebesség. „Lite” néven emlegetik, mert négyszer gyorsabb, mint a BTC.

A kriptográf ár előrejelzése nem olyan egyszerű, tekintettel a piac ingatag jellegére. Ez azonban nem akadályozza meg az embereket abban, hogy különböző mérőszámokkal megpróbálják megjósolni, hogy mi lesz az ár.

A TradingBeasts technikai elemzése szerint két vagy három év múlva úgy látják, hogy az érme jó befektetés, amely szép hozamot fog hozni.

A Coin Price kripto-előrejelző weboldal úgy véli, hogy 2020 minden kriptovaluta bikapiaca lesz, és ez alapján látják, hogy az LTC ára 124 dolláros szintre megy.

A pozitív jóslatot támasztja alá a DigitalCoinPrice, amely szerint az LTC ez év végéig 106 dollár körül mozog.

Nem mindenki optimista az LTC árával kapcsolatban, mivel a Wallet Investor fordítottnak látja az LTC vagyonát. Előrejelzésük szerint az érme 22 dollárral zárná az évet, ami több mint 50% -os veszteséget jelentene a jelenlegi árfolyamon. De úgy gondoljuk, hogy ez nagyon valószínűtlen, tekintettel arra, hogy a Litecoin több olyan kezdeményezésen dolgozik, amelyek valószínűleg növelni fogják az árát.

George Tung, az LTC 1500 dolláros előrejelzését az év végéig John McAfee támogatta, aki kijelentette, hogy az érme ugyanannyit, ha nem többet emelkedhet, mint a BTC.


Miután Charlie Lee, a Litecoin platform vezérigazgatója otthagyta az LTC-t a Coinbase-hez, majd ismét visszatért az LTC-hez, sokan úgy vélik, hogy a digitális valuta árának fényes jövője van.

Ezenkívül a technikai elemzés több olyan lehetőséget is megragadott, amelyekben a Litecoin ára 2019 végéig a legjobbak között lehet. Más diagramok azt mutatják, hogy az LTC árnövekedése várhatóan elterjed 2020-ig és azon túl.

Nyereség bizalmas & Kelly

Nemrégiben volt egy litecoin árjóslás, ami magára vonta a figyelmünket. Az árjóslást Kelly, a BK Capital Management LLC ügyvezetője adta meg, aki azt állította A Litecoin 500 dollárt érhet el. Az árjóslatot 2017-ben tették közzé decemberben, de még mindig jó úton járunk, hogy elérjük ezt az összeget. Ezt azonban lépésről lépésre, folyamatos növekedéssel kell megtenni. Ez jó litecoin ár-előrejelzés 2025-re, de nem erre az évre.

Ma vásároljon Litecoin-t a Binance-on!

Litecoin partnerségek 2020-ban

A Litecoin mint fizetési mód világszerte történő bevezetésének ösztönzése érdekében az ötödik legnagyobb kriptovaluta két befolyásos szervezettel lépett kapcsolatba. A partnerségeket február 27-én jelentették be 24 órán belül, ami izgalmakhoz vezetett az LTC közösségben. Az első partnerség volt a Glory-val, egy 2012-ben alapított nemzetközi kick-box promóciós vállalattal. Bár ez nem befolyásolhatja túlságosan a litecoin árprognoiseinkat, jó látni, hogy az LTC egyre nagyobb láthatóságot kap.

 Az együttműködés során a Litecoin lesz a premier stand-up harci bajnokság első hivatalos kriptovaluta. A megállapodás szerint a Glory kick-box rajongói mostantól fizetési lehetőségként hozzáférhetnek a Litecoinhoz a társaság online GLORYshop.com kereskedési platformján.

A másik partnerség C-vel volt&Az U Entertainment egy K-Pop produkciós társaság. Az együttműködés keretében az LTC-t népszerűsítik a közelgő „Érezd a K-Pop koncertet”, amely a tervek szerint április 6-án lesz a George Manson Egyetemen.

A bejelentés szerint lesznek ULTRA VIP jegyek, amelyeket az LTC-ben vásárolnak meg. A jegyek a legjobb helyet és élményt kínálják. A Litecoin Alapítványnak lesz egy helyszíni csapata is, amely az LTC erejére oktatja a koncertlátogatókat.

Mindkét partnerség óriási, és várhatóan pozitívan befolyásolják az LTC árát a következő néhány hónapban.

Litecoin Technology

A Litecoin a Bitcoin hálózatot akadályozó problémák megoldására készült. Ezért arra készül, hogy ne örökölje a Bitcoin méretezhetőségi kérdéseit. A blokktervezésen alapuló tranzakciók során a Litecoin négyszer gyorsabb, mint a Bitcoin.

Az ilyen tulajdonságok miatt irigykednek azok a kereskedők, akik szívesen adnak hozzá kriptofizetési lehetőséget ügyfeleik számára. Végül ez az előny hatalmas elfogadáshoz vezet, ami még magasabbra fogja emelni a Litecoin árát.

Mivel a Litecoin nyílt forráskódú projekt, elegendő hely van rá friss ötleteket mutasson be a platformba, amely lehetővé teszi, hogy magasabb pozíciót foglaljon el, mint választott érme.

A Litecoin továbbfejlesztett Proof-of-Work (PoW) algoritmust használ, amely viszont egyszerűsíti a bányászati ​​műveletet.

Ezenkívül technológiája azt is tapasztalta, hogy a Litecoin csekély tranzakciós díjakat vet fel riválisához, a bitcoinhoz képest. Több ember számára kedveskedik a Litecoin, hogy megtakarítson a tranzakciós díjakon.

A Litecoin árának emelkedése 2019-ben annak volt az oka A Litecoin együttműködése Sugárral. Amint azt a a cikk:

Megkezdtük a feltárást a Litecoin magánéletének és helyettesíthetőségének növelése felé lehetővé téve a rendszeres LTC on-line átalakítását az LTC Mimblewimble variánsává és fordítva. Ilyen átalakítás után teljes titokban lehet majd tranzakciókat folytatni a Mimblewimble LTC-vel.

A Litecoin már most is hasznos kriptovaluta, a Litecoin-t kombinálva mimblewimble ’ adatvédelmi protokoll könnyen javíthatja a Litecoin értékét, elfogadását és hasznosságát. A Litecoin a DeFi terjeszkedését tapasztaló Ethereum mellett megnövekedett felhasználást mutat. Néhány nappal ezelőtt újrakezdték a Litecoin MimbleWimble implementációt annak érdekében, hogy az új felhasználók kipróbálhassák a platformot.

Ma vásároljon Litecoin-t a Binance-on!

Bizalmas tranzakciók és kezelhetőség a Litecoin-on

A Litecoin ebben az évben bizalmas tranzakciókat is bevezet. Legalábbis ezt akarja megtenni a Litecoin mögött álló csapat. Ezzel a megvalósítással a Litecoin közösségnek lehetősége lesz megvédeni magánéletét, és átváltható digitális eszközzel rendelkezik a tranzakciók lebonyolításához. 

A bejelentést Charlie Lee, a Litecoin alapítója tette közzé ez év elején a Twitteren. Azt mondta, hogy a helyettesíthetőség a szilárd pénz egyetlen tulajdonsága, amely hiányzik a Bitcoinból és a Litecoinból. 

Lehetőség van fiat pénznemek cseréjére különböző személyekkel anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy elfogadják-e az alapokat vagy sem. Ez azonban olyan dolog, amely jelenleg nem lehetséges a különböző digitális eszközökben, mert az összes tranzakciót a blokklánc rögzíti. Ha vannak olyan digitális eszközök, amelyeket pénzmosók vagy kábítószer-kereskedők használtak, ezeket sok tőzsde és más felhasználó nem fogadná el. 

Amikor a bejelentést Charlie Lee hivatalossá tette, néhány nappal később a Litecoin néhány óra alatt 32 dollárról 45 dollárra nőtt. Azóta a virtuális fizetőeszköz 140 dollárra nőtt, mielőtt ismét csökkent.

A Litecoin ára sokszor furcsán viselkedett. Valójában az összes elemző árjóslását megtörte, és magasabbra lépett. Így az LTC-re is számíthatunk a jövőben, ha a helyettesíthetőséget telepítjük.

Érdemes megemlíteni, hogy Charlie Lee, a Litecoin készítője a HTC Exodus tanácsadója is. Ez nagyon megdöbbentő lehet a virtuális fizetőeszköz és annak jól látható projektekben való részvétele szempontjából. Emellett a Litecoin most az egyik legjobb szerepjátékú blockchain játékot tartja otthona blokkláncán.

A Litecoin (LTC) árjóslási kereskedelemView elemzés frissítve 2021. február 13-án

#LTCUSDT kereskedési terv! által VS_trading tovább TradingView.com

A Litecoin azt mutatja, hogy érmeenként 186 dollár ellenállási szint volt erős. Az elmúlt napokban az elemző azt mutatja, hogy a digitális fizetőeszköz megpróbálta áttörni ezt a szintet. Most az LTC feljebb lépett, és érménként 220 USDT felé tart. 

Míg az Ethereum és más digitális pénznemek magasabbra mozognak, az LTC lemaradásban van. Ez lehetőséget kínálhat arra, hogy a virtuális pénznem készen álljon arra, hogy a következő napokban és hetekben magasabbra lépjen.

Az elemző szerint mindig fontos, hogy kereskedjünk a rendszereinkkel és leálljunk. A diagramban megosztott 186, 146 és 125 nagyon fontos támogatási és ellenállási szint.

LTC – 4 óra. Az ár eléri a kritikus tartományt, 145-150 dollárt által P_S_trade tovább TradingView.com

Az elemző szerint a korrekció végét látjuk a Litecoin (LTC) piacon. Megmutatja, hogy alacsony hullámok voltak az LTCUSDT-árak esésének hulláma alatt. Sőt, megemlíti, hogy az LTCUSDT kereskedési pár január 10-i meredek esése után a vevők új likviditási zónát kezdtek építeni 125 USD és 130 USDT között. Ez jó támogatási zóna lehet a virtuális pénznem számára. 

Ezen túlmenően, az LTC-piacon ezzel az árfolyammal a piac most a vevőké. A következő célok 170 és 175 dollár között lehetnek LTC érménként. Természetesen ez attól függ, hogy a Bitcoin hogyan teljesít a következő napokban.

Lite Coin (LTC) – január 16 által readCrypto tovább TradingView.com

Az USDT-vel szembeni Litecoin (LTC) kriptovaluta esetében az elemző úgy véli, hogy az LTC meg tudja érinteni a 123,25 USDT-pontot, ha a virtuális pénznem 145,90-ről esik. Ez egy nagyon fontos támogatási szint, amelyet a múltban már támogatásnak és ellenállásnak tekintettünk. 

Az elemző által a diagramban feltüntetett egyéb fontos szintek közé tartozik a 170,07 és 182 USDT / LTC. Az LTC befektetők célja az lenne, hogy ennek a virtuális pénznemnek a trendjét kövessék az emelkedő csatornán keresztül, amelyet az elemző a diagramon mutat be. Természetesen a Bitcoin (BTC) a következő napokban nagy hatással lehet az LTC-re.

LTC-3h. Helyi korrekció 112-115 dollárra lehetséges. által P_S_trade tovább TradingView.com

Ennek az elemzőnek az LTC nem tesztelte a kritikus 145 dolláros szintet, amely nagyon fontos ellenállási szint volt a digitális fizetőeszköz számára. Úgy véli, hogy az eladók megpróbálják saját kezükbe venni az ügyet, és átveszik az LTC irányítását. 

A 131 dolláros szintet az elemző szerint az eladók is ellenőrzik. Úgy véli, hogy lehetséges, hogy a jelenlegi 130 dolláros szintről 112 és 115 dollár felé tolják az árat. Ezenkívül úgy véli, hogy ha a vásárlók nem tartják be a 112 és a 115 dolláros tartományt, az LTC korrekciója ismét 100 dollárra emelheti az árat.

LTC A Bitcoin hű követője!! által HamadaMark tovább TradingView.com

Az elemző szerint lehetséges, hogy az LTC / USDT kereskedési pár LTC-nként 150 dollárral térjen vissza a korábbi helyi csúcsokra. Ez lehetővé tenné, hogy a digitális fizetőeszköz helyreálljon a legutóbbi, 2019 óta tapasztalt medvetrendhez képest, és egyes tőzsdékben a korábbi, 375 dolláros csúcs felé haladjon.. 

Az elemző bemutatja az LTC Fibonacci szintjét és azt is, hogy ez a virtuális valuta hogyan követheti a Bitcoin elmúlt hónapokban tapasztalt árbővülését. Ez lehetővé tenné a virtuális valuta magasabb szintre lépését és a 2017-es bikafutás során elért árszint visszaszerzését, amikor a Bitcoin először túllépte a 19 000 dollárt.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Ki hozta létre a Litecoin-t?

Charlie Lee, a Google korábbi mérnöke készítette a Litecoin-t. Azonban 2017-ben eladta és felajánlotta az összes részesedését, hogy elkerülje az összeférhetetlenséget, amikor a platformot vezette.  

Mikor indult a Litecoin?

A Litecoin 2011 októberében indult MIT / X11 licenc alatt, amely korai Bitcoin spinoffként szolgál. Ugyanakkor a blokkgenerálási időt 2,5 percre csökkentette, és a hálózat érméinek számát 84 000 000-re növelte. Használ egy másik hasító algoritmust is, amelyet scrypt néven használnak, míg a Bitcoin az SHA-256-ot használja.

Decentralizált a Litecoin?

Csakúgy, mint a Bitcoin, a Litecoin is teljesen decentralizált, egyetlen hatósági pont nélkül.

A Litecoin igazolja a tétet? 

A Litecoin a Scrypt-et használja, amely a munka algoritmusának bizonyítéka. 

A Litecoin jó befektetés?

Úgy gondoljuk, hogy az LTC még mindig jó befektetés, és rövid távon nem látjuk, hogy a token elveszítené az értékét. Arra számíthatunk, hogy idővel emelkedni fog, amint a kriptovaluták tömegek körében népszerűvé válnak. 

Felmegy-e a Litecoin? 

Elemzésünk azt mutatja, hogy az LTC ára hamarosan emelkedni fog a technikai alapok és a Litecoin platform körüli számos pozitív fejlemény alapján.

Hol lehet Litecoin-t vásárolni?

Vásároljon Litecoin-t hitelkártyával vagy betéti kártyával a Coinbase, a BitPanda, a Coinmama és a CEX.io webhelyeken. LTC-t is vásárolhat bankszámla vagy banki átutalás segítségével a Coinbase, a BitPanda és a CEX.io webhelyeken. 

A Coinbase-en az amerikaiak 5-7 napos várakozással használhatják az ACH transzfert, míg az európaiak a SEPA-t 1-3 napos várakozással.

Nincs egyszerű módja annak, hogy LTC-t készpénzzel vagy PayPal segítségével vásárolhasson meg, és először meg kell vásárolnia egy olyan valutát, mint a Bitcoin, majd Litecoinra kell cserélnie. Ez megtehető a Binance, a Changelly, a Poloniex és még sok más esetében.

Emellett LTC-t is vásárolhat a Skrill használatával, mivel a BitPanda elfogadja a Skrill fizetéseket.

Fontos megjegyezni, hogy a díjak a választott opciótól függően változnak, ezért érdemes ezt ellenőrizni, mielőtt nekilátna a Litecoin vásárlásának. Ami pedig a legfontosabb, legyen egy pénztárca, ahol az érméket megvásárlás után tárolhatja, mivel nem célszerű érméket tőzsdén tárolni. A rendelkezésre álló legjobb pénztárcák közé tartozik a Ledger Nano S és a Trezor.

A Litecoin halott?

Nem, a Litecoin nagyon él és rúg. Amint azt ebben a cikkben láthattuk, a projekt új partnerségek aláírásával és további fejlesztéseken dolgozik. 

A Litecoin jobb, mint a Bitcoin? 

A Litecoin ezüst néven ismert, a Bitcoin az arany, a sok hasonlóság és annak a ténynek köszönhetően, hogy a Bitcoin villája. Amit a Litecoin javított, az a tranzakciós idő, amely tíz percről körülbelül két és fél percre csökkentette.

Meg fog bukni a Litecoin? 

A Litecoin már régóta az egyik legkorábbi kriptovaluta, és az idő múlásával piaci felső határa alapján megőrizte a tíz legnagyobb kriptovaluta státusát. Tekintettel arra, hogy alapítója és a Litecoin Alapítvány mindig keményen dolgozik a hálózat fenntartásáért és fejlesztéséért, a Litecoin meghibásodása valószínűleg nem valószínű.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map