NEM 2021-es előrejelzése – megmentve és felemelkedve

(Frissítve 2021. február 14. A tavalyi év döntő volt a NEM blokklánc és az XEM token átmenete szempontjából. Az időszak során a XEM jelentős nyereséget regisztrált, amely egybeesett az ökoszisztéma nem hatékony irányítási struktúrájának átdolgozásával.

A dolgok jelenlegi állása szerint a NEM rengeteg potenciállal rendelkezik, tekintettel a valós használati esetek széles skálájára, és most, hogy a NEM Alapítvány teljes támogatásával rendelkezik. 2020-ban ennek a platformnak lehetősége nyílik a többiek vezetésére, mivel a blockchain technológia integrálódik az üzleti világba. Következésképpen a megnövekedett használati esetek és integrációk pozitív hatással lesznek az árára.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk azokat a különböző tényezőket, amelyek ígéretet tesznek az XEM árának felfelé emelésére, beleértve a szakértői véleményeket és a diagramok technikai elemzését.

Vásároljon ma XEM-et a Binance-on!

A szakértők véleménye arról, hogy miért nem emelkedik fel Nem

A NEM a 27. legnagyobb digitális pénznem a piaci korlát alapján. A 2015 márciusában beindított kriptovaluta a tavalyi kriptotélen került beáramlásra, és 97% -kal alacsonyabb a 2018. januári, 2,11 dolláros csúcson. E negatív tendencia ellenére vessünk egy pillantást arra, hogy a szakértők miért gondolják úgy, hogy a NEM hamarosan emelkedhet.

Saaim, a Lombardi Media Corporation befektetési elemzője, Államok hogy a NEM platform és az elveszett érmék feltörése potenciálisan pozitív lehet, ami felfelé irányuló ármozgást idézhet elő. Beszámol arról, hogy az érme más nagyobb altcoinok versenyében áll, és hozzáteszi, hogy mivel az érme csatlakozott a Binance-hez, ez az 1 dollár boldog oldalára taszíthatja az árát..

Ezenkívül Tim Falk, től Finder.com, úgy véli, hogy a NEM sok potenciállal rendelkezik. A platformnak számos valós felhasználási esete van, és támogatja a NEM.io alapítványt, így lehetősége van arra, hogy élen járjon a blockchain üzleti világba történő nagymértékű integrációjában, ami tolhatja az érme az ár magasabb szintekre.

A NEM Alapítvány újonnan megválasztott elnöke, Alex Tinsman, magas szintű optimizmust fejezett ki amikor kijelentette, hogy izgalmas részese lenni az alapítványnak, tekintve, hogy robusztus eszköztárral és olyan közösséggel rendelkezik, amely halad előre a jövő megváltoztatása érdekében. Ez az optimizmus azt mutatja, hogy hisz az érme nagy jövőjében, tekintettel annak számos előnyére.

Jelenleg a NEM árfolyama 0,04 dollár, 371 millió dolláros piaci korlát mellett. A projekt körüli legújabb fejlemények azonban azt ígérik, hogy az árát és a piaci felső határt még magasabbra fogják emelni. Az alábbiakban négy további ok van, amelyek pozitívan befolyásolják a NEM árát (szerkesztő megjegyzés: itt a NEM-et fogjuk használni a „XEM” helyett).

Vásároljon ma XEM-et a Binance-on!

Újrakezdés 8 millió dolláros megmentés után

A hónap elején a NEM Alapítvány azt mondta, hogy készen áll az újrakezdésre, miután a múlt hónapban mintegy 8 millió dolláros finanszírozási injekcióhoz jutott, és miután elbocsátotta munkatársainak nagy részét. A NEM közösség kulcsfontosságú tagjai jóváhagyták 210 millió NEM token felszabadítását a tartalékokból február 20-án, amelyeknek az alapítványok működését kellene finanszírozniuk 2020. február 20-ig..

Alex Tinsman, a NEM Alapítvány újonnan megválasztott elnöke az év elején elárulta, hogy a nonprofit szervezet szinte megszakadt, miután az előző kormányzótanács rosszul kezelte az alapokat.

Az új változások részeként az új menedzsment olyan létszámleépítéseket hajtott végre, amelyek miatt 100 ember veszítette el munkáját. Bádogos neves hogy „A vállalatok érdeke, hogy fiskálisan felelősek legyenek platformjukkal, termékeikkel és csapataikkal. Termékközpontúnak kell lennünk, és ezt tettük is. Ez az eljövendő jó dolgok jele. ”


Szintén köszönő üzenetben a NEM közösségnek az alapítvány finanszírozásának jóváhagyásáért neves hogy az lenne „Az érintett közösség tagjaival együttműködve végigjárjuk az alapok folyósítását, és kapcsolatba léptünk szingapúri ügyvédeinkkel, ahol a NEM Alapítvány be van építve. Ahogy ígértük, átállunk egy termékközpontú és bevételorientált alapítványra, és rendszeresen frissítéseket fogunk nyújtani. “

Tehát előre haladva, ahogy az elnök megjegyzi, a befektetőknek jó árakat kell várniuk a NEM-től, különösen áron.

A PUBLISH felhasználja a NEM blokkláncot

A hírmédia aréna hamarosan elkezdi kamatoztatni a blockchain technológia előnyeit.

Ez azután következik, hogy a TokenPost egy koreai blockchain alapú hírplatform és a szintén koreai székhelyű vezető blockchain tanácsadó cég elindult KIADNI – az integrációs folyamatokat segítő szoftver.

A platform révén a két entitás a hírmédia ökoszisztémájának fejlesztését tervezi az elosztott főkönyvi technológia ezen korszakában.

A PUBLISH „a következő generációs blockchain alapú hírkiadási szoftverprotokollként” jellemzi magát. Ezenkívül globális részvételi szemlélettel kívánja eltorzítani a hírmédia-hálózat kialakítását.

Az eddig elvégzett megvalósíthatósági tanulmányok azt mutatják, hogy a protokoll kompatibilis a hírtartalmak közzétételének gyakorlati lehetőségeivel, és gazdaságilag is életképes.

A PUBLISH blockchain projekt a NEM protokollon fog futni. Használni fogja a NEM szolgáltatásait, beleértve az eszközök testreszabásának és a titkosított üzenetek használatának lehetőségét.

Ezzel a platform egy olyan hálózat kiépítését reméli, amely kielégíti a híripar összes résztvevőjét, a hirdetőket, a fogyasztókat, a tartalomkészítőket és a rendszeren belüli szerkesztőket.

Azáltal, hogy különböző szereplőkkel rendelkezik a különböző hálózati résztvevők számára, a PUBLISH kiemelkedik más blokklánc-projektek közül, amelyek ugyanazt az ötletet próbálják megvalósítani.

A platformon működő kiadók és szerkesztők a blokklánc alapú hírek letéteményesei lesznek a hálózaton belül.

A PUBLISH hálózat irányítására alkalmazott hibrid decentralizált megközelítés várhatóan növeli az átláthatóságot és az autonómiát a hírek közzététele terén is. Ezenkívül a NEM sok más céggel együttműködik, és új partnerségeket ír alá, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy jobb megoldásokat találjanak.

Ennek ellenére arra is érdemes emlékezni, hogy néhány évvel ezelőtt NEM-érmék millióit loptak el a Coincheck tőzsdéről.

Blockchain Hub elindítása nem alapú startupok számára

Nemrégiben indult a NEM egy blockchain hub Melbourne-ben, Ausztráliában. A központ látni fogja, hogy a NEM képviselői támogatást nyújtanak a nyilvánosság tagjainak a blokklánc-technológiával és a kriptovalutákkal kapcsolatban.

Blockchain eseményeknek és oktatási programoknak is otthont ad. A legfontosabb, hogy üzleti inkubátorként és támogató központként szolgál a NEM alapú blokklánc induló vállalkozások számára.

Ausztrália fényes kilátásokat tartogat a NEM alapítvány számára. A projekt a közelmúltban részesült a helyi támogatásból az olyan startupokkal kötött partnerségeken keresztül, mint a TravelbyBit.

Ez az új fejlemény várhatóan pozitívan befolyásolja a XEM árát, mint a közelmúltban, a NEM után felvett Mijin, egy japán blokklánc platform.

Jian Chan, a NEM Alapítvány vezetője Ausztráliában és Új-Zélandon elmondta, hogy a központ elindítása Melbourne-ben egyértelműen jelzi a NEM elkötelezettségét az innováció támogatása iránt mindkét országban.

A NEM már számos ausztráliai vállalkozással együttműködik, köztük a LaunchVic, a Blockchain Center, a Stone $ Chalk és még sok más társasággal.

A NEM bejelentette azt is, hogy azon dolgozik, hogy több ausztrál partnere legyen, és hamarosan néhány NEM-alapú ICO-t terveznek.

Partnerség az Egyesült Arab Emírségekben

A NEM csapata egyetértési megállapodást (MoU) írt alá az Egyesült Arab Emírségek Közösségfejlesztési Minisztériumával (MOCD). Ez az egyetértési megállapodás különféle tanácsadási szolgáltatásokat nyújt a MOCD számára a jövőbeni blockchain projektjeivel kapcsolatban. Az Egyesült Arab Emírségek nagyon progresszíven fogadta el a blokklánc-technológiát, amely teljes digitalizálási politikájának vezetésére szolgál, amelyet remél, hogy 2019-ben megvalósít..

Ez a legfrissebb a különféle vállalatokkal kötött partnerségek sorozatában. A NEM számos tőzsdén szerepel, mint például a BitPanda és a Kuna Exchange, egy ukrán alapú kriptotőzsde, amely kripto- és fiat-alapú párosítást is kínál a NEM-mel.

A NEM (XEM) árkereskedelmi nézetelemzése frissítve 2021. február 14-én

&# x1f4a1; Ne hagyja ki a remek vételi lehetőséget NEM / USD-ben által ForecastCity_World tovább TradingView.com

Ezen elemző szerint lehetőség van a diagramban látható támaszvonal ideiglenes visszahúzására, amely érménként 0,31 USDT. Úgy véli, lehetséges, hogy a kereskedők áraktivitás alapján adhatnak megbízásokat, és rövid távú célok elérését várják. 

Továbbá a NEMUSD is egy tartományhoz kötött, és várhatóan a felfelé irányuló trend kezdete várható. Sőt, a 21 napos WEMA dinamikus támogatásként működött. Továbbá az RSI jelenleg 70 dolláron áll, és tovább emelkedhet, ha az ár magasabb árakra vált. Az elemző stop loss-ot állított fel 0,28 USDT alatt.

XEMUSDT befejezi a cápa utolsó szakaszát Várhatóan akár 124% -os lépés is várható által hold333 tovább TradingView.com

A NEM-rel továbbra is ugyanazon a tartományon kereskednek, mint amiről néhány hete beszámoltunk. Az elemző nem adott frissítést a jelenlegi trendről, de látható, hogy a digitális fizetőeszköz alacsonyabb mélyponttal, de viszonylag stabil árfolyammal mozgott, mint ellenállás. 

Jelenleg az ellenállási szint 0,2452 USDT-n van, és úgy tűnik, hogy a NEM megpróbálja áttörni ezt a szintet. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a NEM ezen a szinten a 0,618 Fibonacci retracement szintet érinti a helyi csúcsról, érménként 0,3194 USDT-vel. Ez egyértelműen attól függ, hogy az egész kriptopiac hogyan viselkedik.

XEMUSDT befejezi a cápa utolsó szakaszát Várhatóan akár 124% -os lépés is várható által hold333 tovább TradingView.com

A NEM / USDT kereskedési pár esetében azt látjuk, hogy az elemző egy lehetséges elmozdulást jósol a 0,28 USDT felé 2021 következő heteiben. Ez különböző szakaszokban történhet meg. Ugyanakkor a NEM-rel közel 0,22-es árszintet kereskedtek, amely a 0,50 Fibonacci-szintet képviseli. 

Az elemző emellett érménként 0,15576 és 0,1240 UDST közötti potenciális megfordulási vagy vételi zónát mutat. Ez a közeljövőben megváltozhat. Valójában a 0,236 Fibonacci szint is működhet. Az eladási zóna 0,1989 felett lehet, és megközelítheti a 0,2788 USDT-t, amint azt az elemző a diagramon mutatja.

NEM – Kedvenc altcoinom..! által thejanuary1994 tovább TradingView.com

Ezen elemző szerint azt látjuk, hogy az XEMUSD kereskedési pár a vörös vonal felé halad, amely jelenleg érménként közel 3 dollár. Ez lehetővé tenné a virtuális valuta folytatását egy bikafutás során, hogy új csúcsokat érjen el. 

A virtuális fizetőeszköz által elért maximális ár 2017 decemberében megközelítette a 2 dollárt. Az is egyértelmű, hogy a virtuális fizetőeszköz tovább haladhat, mivel az egész kriptotér fejlődik. Az elemző úgy véli, hogy a NEM 2022 előtt megérintheti ezt a vonalat. A következő hónapok nagyon pozitívak lehetnek a digitális eszköz számára, amely folytatja felfelé irányuló trendjét.

XEM NEM Easy Targets – NEMXEM XEMBTC XEMUSDT XEMUSD XEMETH által ClubTrillionair tovább TradingView.com

Az XRM / BTC kriptovaluta NEM elemzője nagyszerű lehetőséget látott arra, hogy belépjen a piacra és kereskedjen ezzel a digitális eszközzel. Azt vetítette előre, hogy a virtuális pénznem 0,00000635-ről 0,00001267-re mozog, ahol a cikk írásakor kereskednek. 

Sőt, megosztott velünk két különböző támogatási és ellenállási szintet, amelyek nagyon jól működtek az elmúlt hónapokban. Az elsőt közel 0,000000872 BTC / XEM értékre, a másik pedig 0,00001020 BTC / XEM volt. Ezenkívül a digitális eszköz ismétlődő partnert mutat, amely hasznos lehet a kereskedést folytató kereskedők számára.

Mi a következő?

A tavalyi év fordulópontot jelentett a NEM blokklánc és jelzője számára. Jelentős változásokat jelzett a NEM ökoszisztéma-irányítási modelljében. Most pedig új operatív struktúrát hoztak létre. Az új változtatások célja a korábbi hibák és szűk keresztmetszetek kijavítása.

Mint ilyen, a piac pozitívan reagált a változásokra, és az XEM nyeresége az elmúlt hónapokban ezt bizonyítja. A közelgő Catapult bevezetésével a nyereség várhatóan az év második felében is folytatódik, és minden befektetőnek bölcs dolog lenne hozzáadnia néhány XEM-et a kriptográfiai portfóliójához, hogy ne maradjon le a közelgő váratlan eseményről.

Szeretne többet megtudni a NEM-ről? Nézze meg ezt az útmutatót, amely mindent megmagyaráz a projektről. Ez az útmutató megtanulja, hogyan vásárolhatja meg az XEM-et a Binance-en. Továbbá, miután megvásárolta XEM-jét, biztonságos helyen szeretné tárolni, ezért itt van egy útmutató a legjobb NEM pénztárcákról 2019-ben.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map