Okcash vs. Reddcoin – PoS Cryptocurrencies csata

A tétet igazoló (PoS) kriptovalutáknak számos technikai előnye van. Most egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kriptovaluta bányászat körüli növekvő környezeti aggályok miatt.

Néhány Pozíció a valuták osztalékot is nyújtanak a befektetőknek az érmék birtoklásakor, ami elég nyereségessé teszi őket. A passzív jövedelem megszerzéséhez csak néhány PoS tokent kell tartania a pénztárcájában.

A legnépszerűbb PoS érmék közül kettő az OkCash és a ReddCoin – mindkettő némi sikert aratott az elmúlt hetekben. Az Okcash és a Reddcoin egyaránt a tétet igazoló konszenzus mechanizmusra épül.

Ezek jelentősen különböző projektek, de érdemes mérlegelni a műszaki leírást azok számára, akik PoS érmékbe kívánnak befektetni.

Mi az OKCash?

Az információs korban, amikor a digitális adatok a világ bármely pontjára szinte azonnal elküldhetők, nincs ok a digitális eszközök átadásának lassúságára és drágaságára.

A piaci korlát szerint 625. legnagyobb kriptovaluta (az írás idején), OkCash egy villája Litecoin, és az egyik alulértékeltebb PoS digitális pénznem. A pénznem megerősítési rátával rendelkezik, mint a legtöbb más digitális eszköz.

Pillanatkép 6

Forrás: http://okcash.io/

Az OKCash egy nyílt forráskódú kriptovaluta, amely büszke arra, hogy teljesen decentralizált. Ez azt jelenti, hogy bárki hozzájárulhat az OKcash szoftverkódhoz.

Zökkenőmentesen használható a közösségi médiában. Például küldhet OKcash tokent bárkinek a Twitteren vagy a Reddit-en, még akkor is, ha a címzettnek nincs pénztárcája.

Az OKCash blockchain hálózat könnyen használható és speciálisan kialakított, hogy mindenki dolgát megkönnyítse.

Az érme szintén úgy van felépítve, hogy az emberek több zsetont szerezhessenek, ha egyszerűen csak bizonyos mennyiségű érmét tartanak az OKcash pénztárcájukban. A zsetonok összekapcsolódnak, és elkezdnek több érmét keresni fix százalékban anélkül, hogy a tulajdonosoktól bányászati ​​felszerelést kellene vásárolniuk. További előnyek közé tartozik az a tény, hogy az OkCash-nak nincsenek alacsonyabb követelményei, és hogy a belépési küszöb nagyon alacsony.

Pillanatkép 7

Forrás: http://okcash.io/


Az OKcash megvásárolható a GiroPay és SOFORT. Emellett jelenleg a (z) kereskedés alatt áll Cryptopia, Bleutrade, és Bittrex.

OKcash előzmények

Az OKcash kriptovalutát egy névtelen vezető fejlesztő, saját nevén OKToshi indította el 2014-ben. POW / POS keresztezett modellként indult, de jelenleg POS modell. Jelenleg 75 millió OKcash-érme van forgalomban.

Mi az a ReddCoin?

Reddcoin célja, hogy egy olyan valuta legyen a társadalmi platformok számára, mint Twitter, Reddit, Facebook, Youtube, és Rángatás. Ez egy virtuális pénznem, amelyet integrálni terveztek a nagy közösségi hálózatokkal és platformokkal. A fejlesztő szerint a közösségi hálózatokon közzétett tetszésnyilvánítások, megjegyzések, megosztás és egyéb értékelési anyagok által teret kell adnia a tartalomszerzés széles körének..

Pillanatkép 8

Forrás: https://reddcoin.com/

Például, feltételezve, hogy nagyon tetszik és tetszik egy bejegyzés a Twitteren, 0% -os tranzakciós illetékkel megdobhat néhány ReddCoin-t a poszterhez.

A tulajdonosok részesedést szereznek tétből

Reddcoin a PoS helyett a Proof-of-Work (PoW) algoritmust használja a digitális tokenek terjesztésére a hálózaton. A felhasználó érmékkel kereshet, nem pedig bányászattal.

A tét sebességének igazolása (PoSV)

A kriptopénz egy speciális alapú PoSV (A tét sebességének igazolása) algoritmus. Az algoritmus a kockázatbiztos és a munkabiztonság kombinációja. Arra ösztönzi a felhasználókat, hogy érméket tartsanak és kereskedjenek velük. Röviden így néz ki: csakúgy, mint a „részvénybiztos” algoritmus esetében, minél több érme van egy felhasználónál, annál nagyobb az esélye a tranzakciók megerősítésére. Megpróbálja eltávolítani a kivonatoló hatalmat a bányászok kezéből – akik a blokkláncot fokozatosan centralizált rendszerré változtatták.

Pillanatkép 9

Forrás: https://reddcoin.com/

A fejlődés története

A projektet 2014-ben indították el egy Initial Coin Offering (ICO) révén, amellyel mintegy 100 000 dollár gyűlt össze. Abban az időben a kriptovaluta piac még csak most kezdett fejlődni. Híres virtuális pénznemek, mint Ethereum, Monero, és Gondolatjel már a piacon voltak. A projekt fő fejlesztője Larry Ren programozó. Eddig a Reddcoin kifejlesztett egy platformot, amely integrálódik a Twitterbe, a Twitch.tv-be és a Justin.tv-be.

Reddcoin kriptovaluta árfolyam

A Reddcoin egy virtuális valuta, alacsony árakkal. 2014-ben, röviddel a projekt elindítása után, az RDD ára kevesebb, mint 0,00005 USD volt. A Reddcoin első jelentős növekedését 2017 nyarának elején tapasztalta, amikor az árfolyam egy ideig 0,001 USD dollárban maradt. A reddcoinokkal nagy virtuális pénzváltókon lehet kereskedni, mint pl UpBit, Bittrex, és Cryptopia.

Kelkáposzta szabadúszó író, aki a kriptovalutára és a feltörekvő technológiákra koncentrál. A Masternodes-ről szóló korábbi cikkek megjelentek a vezető titkosítási webhelyeken, és a Whitepapers-ben idézték őket.

Kép jóvoltából BitcoinIsle.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map