Ripple (XRP) árjóslás

(Frissítve 2021. február 13.) Ez az év nem nagyon kezdődött az XRP, mint a BITBOX, az ázsiai székhelyű vezető kriptográfia számára, bejelentett hogy kiveszik a határon átnyúló fizetési jelzőt. A platform nem tudott konkrét okot felmutatni arra, hogy miért teszik ezt az intézkedést. Az érmék kivezetésének oka, hogy miért vonhatják le az érmét, részben a teljesítményt, a megbízhatóságot és a likviditást tartalmazta.

Nem meglepő, ha a lépés néhány órával azután következett be, hogy az XRP 12% -ot pumpált a 2019-es hónapokig tartó vérzés után. Az XRP -50% -ot ért el az évet.

A tőzsdei jegyzékbe vételtől és az alulteljesítéstől eltekintve azonban a Ripple még mindig a harmadik legnagyobb kriptovaluta a piaci korlátok szerint, és 2020-ig megnövekedett felhasználást fog elérni határokon átnyúló fizetések Délkelet-Ázsiában, Afrikában és Latin-Amerikában.

Továbbá, a kutatás azt mutatja, hogy a befektetők elveszítik hitüket az XRP iránt, amely azt látta, hogy egy darabig 0,20 dollár körül mozog, a nyilvánvalóan negatív hangulat időnként megelőzi a főbb trendváltozásokat. Az XRP iránti befektetői bizalom csökkenése valószínűleg felgyorsítja a növekedést.

Legalábbis ez a véleménye egy népszerű kriptográfiai elemzőnek, aki Mr.Anderson néven jár. keresztül a csipog, nemrégiben kifejtette, hogy bár az XRP árfolyama meglehetősen meddősnek tűnik, mint sok altcoin, az XRP képes lesz hosszú távú feneket alkotni, amikor a befektetők „bedobják a törülközőt”.

XRP Árjóslás

Ebben a cikkben néhány okot fogunk megvizsgálni, amiért úgy gondoljuk, hogy az XRP jobb napokra készül 2020-ban.

Vásároljon ma XRP-t a Binance-on!

1. A banki intézmények fokozottabb elfogadása 

A Ripple egy blokklánc-megoldást kínál, amely megpróbálja megoldani azokat a problémákat, amelyek az évtizedek alatt hátráltatták a pénzügyi ágazatot: lassú tranzakciófeldolgozási sebesség, magas tranzakciós költségek és megbízhatatlanság. A Ripple célja a határokon átnyúló fizetések sokkal hatékonyabbá tétele ezeknek a nagy fizetési szolgáltatóknak is.

E megoldások bemutatásának korai sikere az, hogy a nagy pénzügyi intézmények gyorsan együttműködtek a Ripple platformmal.

Eddig több mint 100 pénzintézet, akik a fizetési szolgáltatóktól a bankokig terjednek, együttműködtek a Ripple-szel, és folyamatban vannak a platform által kínált számos blokklánc-megoldás előnyei. Ez év elején a Ripple társul a BankDhofarral – az első Ománban, amely ilyen partnerséget kötött. Dr. Tariq Taha, a bank sajtóközleményben szereplő információs vezetője gyorsan rámutatott, miért volt ez a lépés olyan jelentős a bank számára.

„Ezzel azonnali, súrlódásmentes és biztonságos, határokon átnyúló pénzátutalást tudunk biztosítani másodpercek alatt, végpontok közötti láthatósággal a fizetés útján

A Ripple azt is kijelentette, hogy bejelentés érkezik, ahol németországi „sok bankkal” fog együttműködni.

2. További partnerségek – A legfontosabb hullámhírek


A Ripple a határokon átnyúló pénzügyi tranzakcióknál az előnyben részesített elosztott főkönyvi technológiának tartja magát.

Ezen a fronton a Ripple-t a pénzügyi vállalkozások jelentősen átvették. Sajnos az XRP ára nem változott arányosan ezekhez a partnerségekhez.

Egyes kommentátorok szerint ez azért van, mert ezek a cégek egy része nem használja a Ripple natív érmét, az XRP-t.

Vásároljon ma XRP-t a Binance-on!

Bár ez részben igaz, az alábbiakban három okot fogunk megvizsgálni, amiért az XRP ára hamarosan tetőzni fog.

A Flutterwave Partnership

A Flutterwave egy afrikai központú cég, amely áthidalni kívánja Afrika és a globális gazdaság közötti szakadékot.

A Ripple-szel való partnerség lehetővé teszi a Flutterware számára, hogy felhasználja a Ripple blokkláncának erejét olyan fizetési infrastruktúrák kiépítéséhez, amelyek szolgálják küldetésüket.

Ez a partnerség először nyitotta meg Afrikát a Ripple platform előtt, amely tényleges blokklánc volt a fizetések feldolgozásához a világ más részein.

A platform teljes potenciáljának kiaknázása érdekében a Flutterware-nek új konfigurációkon kellett átesnie, beleértve az xCurrent telepítését is. Ez a kapcsolat lehetővé teszi, hogy a RippleNet összes platformja valós időben küldjön és fogadjon fizetéseket.

A Ripple xCurrent összekapcsolódik az InterLedger Protokollal, amelyet a Fluttterware tervezett, hogy egyetlen pénznemet alkalmazzon.

Amint ez a partnerség mélyebbre nyúlik, feltehetően természetesen felmerül az XRP felhasználási esete, és ez pozitívan befolyásolja az árát.

Integráció a Moneynetint-en

Ez egy másik jelentős integráció, amelynek következtében az XRP ára emelkedni fog a következő hónapokban.

A Moneynetint az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező e-pénz cég. A cég szakterülete a határokon átnyúló pénzküldés a vállalati ügyfelek számára. Ez azt sugallja, hogy a küldött pénz mennyisége viszonylag hatalmas.

Yishay Trif, a Moneynetint vezérigazgatója a nyilatkozat szerint:

„Miután rájöttünk, hogy a Ripple csapata mennyire profi és támogatja a folyamatot, úgy döntöttünk, hogy őket választjuk. Arra számítunk, hogy együtt képesek leszünk jelentős fejlesztést vezetni és egyszerűsíteni a folyamatokat a határokon átnyúló pénzátutalások területén. A pénzügyi intézmények közötti összekapcsolódás és jóváhagyás folyamata, amely korábban hónapokat vagy akár éveket vett igénybe, napjainkra jelentősen lerövidül, napokról néhány hétre. “

Ez a pozitív fejlemény azt jelzi, hogy a Ripple valószínűleg hamarosan fel fog emelkedni, tekintettel arra, hogy ez az együttműködésük kezdete.

Vásároljon ma XRP-t a Binance-on!

Hitelkártyák használata XRP vásárlásához Binance-on

Ez talán a 2019-es második legfontosabb hír a Ripple számára. Az óriási Binance lehetőséget adott a felhasználóknak arra, hogy kriptovalutát vásároljanak egy Binance hitelkártyás fizetésével & Simplex partnerség.

Ez megkönnyítette a dolgokat. Ha mostanáig az XRP megvásárlásának egyetlen módja az volt, hogy először a BTC / ETH-t vásárolta meg, amint azt a „Hogyan lehet XRP-t vásárolni a Binance-től” útmutatónkban említettük, akkor most csak néhány kattintással teheti meg. Most már csak annyit kell tennie, hogy beírja Binance számláját, ellenőrizze, hogy igazolta-e a 2. szintet, és kattintson az „Alapok” gombra. -> „Vásárlás hitelkártyával”.

Könnyű, igaz? És a díjak is elég alacsonyak – 3,5% vagy 10 USD – amelyik magasabb. A Visa és a Mastercard kártyákat elfogadják, és 10 és 30 perc között tart, amíg az XRP eljut a számlájához.

Vannak más jelentős partnerségek is, amelyek hatással lehetnek a Ripple árára az elkövetkező hónapokban.

Például a Gates és Melinda alapítvány partnerség ez a Mojaloop projekt révén segített összekapcsolni a bank nélküli embereket a pénzügyi megoldásokkal. A projekt a Ripple interledger Protocol erejét használja.

Sőt, a Ripple vezérigazgatója kijelentette hogy „több tucat” pénzintézet fogja használni az XRP tokent 2019-ben. Tehát nyugodtan feltételezhetjük, hogy a Ripple (XRP) ára hamarosan hatalmas nyereséget fog elérni.

A Ripple mostantól a Coinbase Pro-n van

2019. február 25-től az XRP kereskedés a Coinbase Pro-on élőben zajlik XRP / USD, XRP / EUR és XRP / BTC párokkal. Sajnos csak az USA-ból (nem New York-i rezidensek), az Egyesült Királyságból, az Európai Unió tagországaiból, Kanadából, Szingapúrból és Ausztráliából származó felhasználók kereskedhettek XRP-vel a Coinbase Pro-on. A közlemény megemlíti azt is, hogy később további országokkal bővül.

Ezt a Ripple rajongói sokáig várták, és ez a lépés csaknem 3 centtel emelte az XRP árát egy óra alatt.

3. Ez a leggyorsabb tranzakciófeldolgozó platform

A Visa korábban a leggyorsabb vállalat volt a globális pénzügyi kérdésekben tranzakció sebességét egészen a közelmúltig. A Ripple platform számos rendszerfrissítésével a platform megelőzte a felső pozíciót.

A rendszerfrissítés előtt a Ripple csak 1500 tranzakciót tudott kezelni, de most másodpercenként akár 50 000 tranzakciót is képes feldolgozni. Ez több mint a duplája annak a számnak, amelyet a Visa csak 24 000-nel képes kezelni. Ez teszi a Ripple-t a világ leggyorsabb tranzakciófeldolgozó platformjává.

Most a vállalatok feliratkozhatnak a Ripple által kínált xRapid csomagra, és gyorsabb és biztonságosabb tranzakciókat hajthatnak végre. A csomag segít csökkenteni a valutaváltás és a globális elszámolás költségeit is, mivel az XRP és a fiat valuta kesztyűként és kézként illeszkedik.

Ez évente több millió dollárt takarít meg a vállalatoknak és ügyfeleiknek.

Ami az xRapid megoldást illeti, a Ripple megpróbálja kibővíteni, hogy nagyobb számú vállalatot érjen el az XRP digitális eszköz használatával fizetéseket és átutalásokat feldolgozva. Számos cég elemzi ennek a megoldásnak a lehetőségét a likviditás javítása érdekében. 

Brad Garlinghouse, a Ripple vezérigazgatója bízik abban, hogy a bankok az év végéig használják ezt a megoldást. 

Az egyik cég, amely az xRapid-ot használja, a Cuallix. A mexikói székhelyű vállalat hitel- és fizetési megoldásokat nyújt hitelkölcsönök, gépjármű-biztosítások és egyebek révén. Miután 2017-ben csatlakozott a RippleNet-hez, a cég úgy döntött, hogy megkezdi az xRapid megoldás tesztelését, még mielőtt 2018-ban piacra kerülne. 

A Mercury FX, az elismert pénzátutalási vállalkozás, az XRP-t is használja fizetések küldésére Mexikóba és Mexikóból. Jelenleg a vállalat létrehozott egy fizetési csatornát a Fülöp-szigeteken, amely lehetővé teszi az intézmények és az érdeklődő ügyfelek számára, hogy gyors és egyszerű módon küldhessenek kifizetéseket. 

Az ezeket a szolgáltatásokat igénybe vevő egyéb cégek közé tartozik a SendFriend, Money Gram és az Euro Exim Bank. Ezek a cégek az xRapid terméket is használják szolgáltatásaik fejlesztése érdekében. 

Örömmel jelentjük be a Cambridge Global Payments szolgáltatást @cambridge_fx használ $ XRP egy an #xGyors kísérleti projekt, amely 13 000 globális ügyfelének gyorsabb, olcsóbb és átláthatóbb határokon átnyúló fizetést biztosít. https://t.co/dEoL1jVAdh

– Ripple (@Ripple) 2018. március 1

Mivel sok más vállalat teszteli az XRP-t, köztük a Cambridge FX, a WesternUnion és mások, a digitális pénznem tovább bővülhet. David Schwartz, a Ripple CTO-ja azt mondta, hogy minél magasabb az XRP ára, az nagyobb a kifizetések Ripple megcélozhatja. 

„A nagyobb érték szinte mindig nagyobb likviditást és kereskedési volument jelent. Az XRP már rendelkezik minden más olyan tulajdonsággal, amely szükséges a jó közvetítői eszközhöz, de kezdetben a rendelkezésre álló likviditás korlátozza majd ”- írta Schwartz úr.. 

Magasabb ár a #XRP segítene @Fodrozódás többféle módon: pic.twitter.com/iSgRK6Mmn1

– David Schwartz (@JoelKatz) 2017. szeptember 5

Az xRapid megoldás lehetővé teszi a cégek számára, hogy helyi pénznemben vásárolják meg az XRP-t a likviditásszolgáltatóktól (azaz tőzsdéktől), és az XRP-n keresztül utalást hajtsanak végre. A fogadó ügyfél képes lesz eladni a pénzeszközöket a helyi likviditási szolgáltatóknál, és átveheti a bankszámlára utalható helyi pénznemet

Szakértők Ripple XRP árjóslás 2019-re & 2020

A Ripple két dolog: egy kriptovaluta (XRP) és egy nyitott fizetési rendszer a bankok számára. A kriptovaluta erős likviditási megoldás valós idejű, alacsony költségű transzferekhez fiat- és kriptopiacokon keresztül, valamint szilárd befektetési lehetőség.

Messari Ryan Selkis, a Messari Ryan vezérigazgatója, a Ripple Company szerint, mivel a szabadon álló szoftverek „nagyon jóak”, és információik meglehetősen átláthatók. Ezenkívül több vállalat továbbra is használja a protokollt pénz átutalására a világ különböző részeire. Ez egy kulcsfontosságú tényező, amely az érme árának emelkedését fogja tapasztalni.

Sőt, Brad Garlinghouse, a Ripple vezérigazgatója a közelmúltban kijelentette, hogy az érme növekvő értéke indokolt. Ezt a növekedést a vállalat növekedésének tulajdonította, valamint annak a devizapiacoknak a méretét, amelyekkel az érme foglalkozni kíván.

A Ripple fő kriptográfusa, David Schwartz szerint, a mai fizetések a 80-as évek elején az e-mail volt. Minden szolgáltató építette rendszereit az ügyfelek számára, és ha az ügyfelek egy másik rendszert választottak, nem tudtak egymással könnyen kommunikálni. Itt jön be a Ripple; a platform lehetővé teszi a kapcsolatot a különböző fizetési rendszerek között. Ezt követi a fokozott bevezetés, ami fel fogja emelni az érme árát.

Ripple Coin News, az internet forgalma szerint a 2. legnagyobb Ripple hírhálózat azt állítja, hogy a megnövekedett új partnerségek, technológiák és erős teljesítmény eredményeként az érme ára 7 dollár lesz ebben az évben.

Ezen felül a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse, optimizmusát fejezte ki amikor kijelentette, hogy még sok fizetési társaság, pénzügyi intézmény és bank csatlakozik a Ripple ökoszisztémához, ezáltal növelve az XRP értékét.

Peter Brandt egyike azoknak az embereknek, akiket követnie kell. Mester a grafikonok készítésében & kereskedés. Amikor egy felhasználó rákérdezett a Ripple-re vonatkozó meglátásokra, egy szép grafikával válaszolt.

feltétlenül feltekeredik pic.twitter.com/ixY4b6ysqx

– Peter Brandt (@PeterLBrandt) 2019. január 21

InvestingHaven – a befektetők és rajongók számára jól ismert webhely – hosszú elemzést készített a Ripple árával kapcsolatban. Elemzésük szerint potenciális 20 dolláros árat látnak a Ripple XRP-jére 2019 végén Hullámár-előrejelzés 20 dollár 2019 végén elég optimista, azon a tényen alapul, hogy most már csak 0,29 dollár.

Júniusban is továbbra is erősek a Ripple-en, és azt állítják, hogy az előrejelzésük 2019-ben vagy 2020-ban valóra válhat – mindez a kriptopiacon múlik & hogyan fog alakulni.

Phillip Nuun, a Wealth Chain Capital vezérigazgatója & A Blackmore Group nem említette véleményét a hullám áráról, és nem is előre jelzett hullámosságot – de állítása szerint a Ripple ott lesz a legfontosabb kriptovaluták között. Hogy megmutassa, mennyire lelkes a Ripple iránt – összehasonlította őket a Microsofttal.

Sosem voltam támogatója #fodrozódás $ xrp

De fiú, komoly lépéseket tesznek. És azt a tényt, hogy problémáim vannak a kínálatukkal, egyelőre félretesszük, mivel annyira fontosak lesznek a repülésben # crypto #blokklánc zászló

Ők lesznek a Microsoft # crypto

– Phillip (@PhillipNunnUK) 2018. október 2

LongForecast – a magukat „The Economy Forecast Agency” -nek nevező weboldal nem hisz túlságosan a Ripple XRP-jében. Ripple árjóslatuk 2019-re & 2020 most is jóval meghaladja az átlagot. Úgy vélik, hogy a ripple ára 0,1 és 0,2 dollár között lesz 2021 júliusáig, ahol a Ripple újabb bikapiacát indítja el. Csak 2023 márciusában látnak 0,49 dolláros árat a Ripple-enként.

Az OracleTimes viszont ugyanazzal a jövőképpel rendelkezett, mint mi – 5 dollár 2019 végére. És az eddigi hírek úgy tűnik, hogy a Ripple javát szolgálják – annak ellenére, hogy az ár nem az. A hullámzás 10% -kal csökkent 2019 kezdete óta. De figyelembe véve, hogy most szinte bárki megvásárolhatja a Ripple-t a Binance hitelkártyájával vagy a Coinbase Pro-tól – többen képesek megvásárolni, ami nagyobb elfogadáshoz vezet. És ellenőrizzük a Bitcoin árát a bevezetése óta a mai napig, láthatjuk, hogy az elfogadás az egyik legfontosabb tényező.

Ripple (XRP) árjóslás – Műszaki elemzés TradingView, Frissítve 2021. február 13

XRPUSD rövid által BullmarketFX tovább TradingView.com

Ennek az elemzőnek lehetősége van egy jó shortolási lehetőségre. Úgy véli, hogy a napi időkeretben volt egy W formáció, amely a nyakvonalnál érménként közel 0,475-re teljesedhetett ki. Ezenkívül erős ellenállási szint volt 0,61 USDT körül, ami azt mutatja, hogy az XRP-nek nehézségei lehetnek hosszú ideig meghaladni ezt a szintet. 

Érdemes megemlíteni, hogy az elemző alacsonyabb időkereteket vár ezekre a szintekre egy rövid pozícióba. Mindazonáltal ez nem befektetési tanács a mi oldalunkról. Várjuk az XRP következő lépését a közeljövőben.

XRP / USDT – Vissza a játékba – HOSSZÚ által OrianaGH tovább TradingView.com

Az elemző azt mutatja, hogy a virtuális fizetőeszköz legalacsonyabb lehetett, amikor érménként elérte a 0,244 USDT-t. Most azt látjuk, hogy az XRP magasabbra lép, és tesztelheti a 0,30 USDT ellenállási szintet. 

Emellett az elemző azt állítja, hogy visszavonásra vár, hogy hosszú belépést hajtson végre, 0,29 USDT / XRP. Azt is kijelentette, hogy az XRP egy jelentős bearish trendvonalat bontott fel. 

Ha meghaladja a 0,30 USDT-t, akkor a jövőben sokkal magasabb szintet érhet el. Nagyon fontos azonban követni ennek a digitális eszköznek az alapjait az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdei Bizottságával (SEC) szemben tapasztalt kibocsátás után..

XRPUSDT hosszú által Kereskedő_OMS tovább TradingView.com

Az XRP esetében azt látjuk, hogy az elemző azt mutatja, hogy a virtuális valutát két ellenállási szint között lehet kereskedni. Ezek a szintek magukban foglalják a 0,23845 USDT-t és a 0,27011-et. Ezek nagyon fontosak az XRP ár rövid távú fenntartása érdekében. 

Bár az XRP érménként körülbelül 0,23845 USDT-ra eshet, ezután magasabbra indulhat, 0,43759 USDT felé. Ez 83% -os áremelkedést jelentene a következő hetekben és hónapokban. Mindazonáltal az elemző figyelmezteti a kereskedőket, hogy ez egy személyes piaci megítélés, amely a TradingView közzétett információin és a korábbi adatokon alapul. Így ez a következő hetekben mindenképpen megváltozhat.

XRPUSDT 2020. JAN. 01 (óvatosan rövid) által dee718 tovább TradingView.com

Az XRP-t nagyon rossz hírek érintették az elmúlt héten. Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdei Bizottsága (SEC) beperelte Ripple-t és a vállalat két vezetőjét. Úgy véli, hogy ez sok befektető és ember számára hasznos volt ahhoz, hogy kizökkentsék a digitális eszközből. 

Ráadásul úgy véli, hogy a helyzet továbbra is nyitott és a virtuális fizetőeszköz a közeljövőben 0,38 dollár körüli szintre térhet vissza. Ez azonban valahogy bonyolult lehet, miután a múlt héten rövid ideig 0,18 dollár alá került. A volumen az elmúlt napokban is nagyon magas volt, mivel az eladók és a vásárlók kicserélik az XRP-t.

Az XRPUSDT bullish zászlót készít &# x1f990; által plancton0618 tovább TradingView.com

Az XRPUSDT jelenleg egy olyan pillanatban van, amikor bullish zászló készül a 4 órás diagramban. Az elemző szerint ez egy nagyon bullish mozgalom lehet az XRP számára, ami elősegítheti a digitális fizetőeszköz érménként 0,70 dolláros szintre kerülését. 

Az elemző úgy véli, hogy ha az ár teszteli a 4 órás támogatást, és kitörése lesz, akkor jó pillanat lehet a magasabb szintre lépés megrendelésének felállítása. Jelenleg az XRP-vel érménként 0,59 dolláros ellenállási szinten kereskednek, és ezt a szintet próbálja megtörni, hogy folytassa a fent említett árszintek felé történő továbblépést.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Aki létrehozta a Ripple-t?

A Ripple-t az amerikai székhelyű Ripple Labs Inc. hozta létre. Az ötletet Jed McCaleb alkotta meg, és eredetileg Arthur Britto és David Schwartz segítségével építette fel.

Mikor indult a hullám?

A Ripple 2o12-ben jelent meg, és 2013-ban indult.

A hullámosság decentralizált?

A Ripple központosított, annak ellenére, hogy vezetői azt állítják, hogy decentralizált. Matt McKibbin, a blockchain szakértője szerint: „A Ripple központosított. Ez alapvetően a bankok és a nagy pénzügyi intézmények módja az elosztott főkönyvi kereskedelem. “

Ripple bizonyíték a tétre? 

A Ripple nem a tét igazolását vagy a konszenzus igazolását használja, hanem egy konszenzusos protokollt, amely segít a rendszer egyenlegeinek és tranzakcióinak érvényesítésében.

A Ripple jó befektetés?

Azoknak a befektetőknek, akik kiváló dollárt keresnek 1 dollár alatt, az XRP remek lehetőség. Ez a pénznem nem a tipikus digitális pénzneme, mivel a Ripple a pénzátutalás forradalmi átalakításán dolgozik.

Felmegy Ripple? 

Egyre növekszik az érdeklődés a pénzügyi intézmények körében, mivel azok a legtöbbet nyerhetik a Ripple-szel való partnerség révén. A nagyobb figyelem jó az XRP natív valuta árára, és számíthatunk rá, hogy hosszú távon növekedni fog. 

Hol lehet megvásárolni a Ripple-t?

Az XRP vásárlása előtt győződjön meg arról, hogy biztonságos helyen van az érmék tárolására. Ez azt jelenti, hogy kiváló hardvertárcát szerezzen be, például Ledger Nano X, Edge, Trezor stb..

XRP-t vásárolhat hitel- / betéti kártya használatával az eToro, a Coinmama, a CEX.io, a Binance és a Coinbase oldalakon. Vásároljon XRP-t elektronikus átutalással az eToro, a CEX.io és a Coinbase webhelyeken.

Vásároljon XRP-t a SEPA átutalással a Coinmama és a CEX.io webhelyeken.

Az eToro-on közvetett módon is vásárolhat XRP-t egy kereskedési alapon keresztül. BTC-t is vásárolhat, és XRP-re cserélhet olyan platformokon, mint a Binance, a Kraken és a Bitstamp.

A Ripple Dead?

Ellentétben számos érmével, amelyek a valós esethasználat hiánya miatt jöttek és mentek, az XRP itt marad. A bankok és más pénzügyi intézmények érdeklődéséből ítélve nem hisszük, hogy a Ripple hamarosan bárhová megy. 

 A Ripple jobb, mint a Bitcoin? 

Nem, de a két platform összehasonlítása nem igazságos, mivel mindkettőt különböző célokra használják. A Bitcoin-ot a szolgáltatások és az áruk fizetésére fejlesztették ki, de a Ripple-t bankok és fizetési hálózatok számára hozták létre, hogy pénzváltó, fizetési vagy pénzátutalási rendszerként szolgáljanak. 

 A Ripple nem fog sikerülni? 

Rövid távon a nagyon valószínűtlen Ripple nem fog sikerülni.

 

Eric kriptovaluta író és szerkesztő. Több mint hét éve írt a feltörekvő technológiákról, és több mint 2 millió oldalmegtekintést halmozott fel. A fizetettet is ő vezeti Érme Agora közösség. Jelenleg első regényén dolgozik, amely kriptovaluta indítással jár.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map