Stellar Lumens (XLM) árjóslat 2021 – A szakértők hosszú távú előrejelzéseket készítenek

(Frissítve 2021. február 13.) A Stellar egy nyílt forráskódú blockchain platform, amely összekapcsolja a fizetési rendszereket, a bankokat és az embereket. Úgy tervezték, hogy gyorsan, megbízhatóan és csekély díjak mellett mozogjon a pénz. A 2014-ben indított Stellar használhatósága gyors kriptográfiai emelkedést mutatott.

A Stellar (XLM) az elmúlt napokban nem teljesített ilyen jól, azonban a csillagos blokklánc friss frissítése csillagmagos v11.4.0., ígéri, hogy meghozza az XLM nagyon szükséges növekedését. Mindazonáltal 2018 nagyon jó év volt a fundamentumok szempontjából, a hálózati tevékenység és a partnerségek növekedtek és fontos szerepet játszottak e digitális eszköz fejlesztésében.

A kereskedők, a szakértők és még a technikai elemzésünk is azt jelzi, hogy okunk van optimista maradni az XLM árával kapcsolatban. Ebben a cikkben megvizsgálunk néhány okot, amelyek magasabbra tehetik az XLM és más altcoinok árát, amikor közelebb kerülünk az év utolsó negyedéhez. Az XLM jelenleg a 14. pozíciót foglalja el az érmék listáján, alig több mint 1,5 milliárd dolláros piaci tőkével.

Még 2019 végén a Stellar Foundation 50% -kal csökkentette az XLM kínálatát, ami 20% -kal magasabbra emelte az XLM árát. Annak ellenére, hogy a Stellar elégette a kínálat felét, sok kritikát kapott más elemzőktől, szakértőktől és a kriptopiac szereplőitől.

A Csillag Alapítvány nonprofit szervezetekkel is dolgozik, finanszírozva projektjeiket és elősegítve a virtuális pénznemek használatát.

Ma vásároljon XLM-et a Binance-on!

Szakértők XLM előrejelzései 2019, 2020, 2021, 2022

Jó hírek érkeztek a Stellar (XLM) összes tulajdonosához, mivel a szakértők fényes jövőt jósolnak az érmének. Az alábbiakban szakértői vélemények találhatók arról, hogy miért emelkedik hamarosan a Stellar Lumens ára.

A szakemberekből álló testület a kriptovaluta szektorból, beleértve a vezérigazgatókat, és a híres bitcoin fejlesztő, Jimmy Song hatalmas nyereséget jósolt a Csillag Lumen árához. A testület kijelentette, hogy az XLM 2019 végéig akár 260% -kal is emelkedhet a jelenlegi árához képest. A testület minden tagja nagy reményeket fogalmazott meg az érme árával kapcsolatban a következő hónapokban.

A WalletInvestor arra számít, hogy az XLM ára 0,2 dollárra emelkedik, mielőtt az év végére 0,01 dollárra esne. Az ár azonban várhatóan ismét 0,2 dollárra nő, és a következő két évben az XLM ára 0,01 és 0,02 dollár között mozog.

A TradingBeasts előrejelzése szerint az XLM 2021-ig 0,06 dolláros árat fog tartani. De 2021 májusáig 2022 végére emelkedni kezd a 0,11 dollárig..

Ma vásároljon XLM-et a Binance-on!

Az XLM árát befolyásoló egyéb tényezők a következők:

Csillagközi létrehozása

Egy másik esetben, amely kiemeli a csillaghálózat növekvő használhatóságát, a Lánc, egy blokklánc indítás volt nemrégiben a Lightyear, a Csillagfejlesztési Alapítvány profit-profit ága. Az akvizíció eredményeként új szervezet jött létre Interstellar néven.

A 2014-es alapítás óta a Chainnek több mint 40 millió dollárnyi magántőkét sikerült előteremtenie. Olyan vállalatokkal is együttműködött, mint a Visa, a Nasdaq és a Citigroup. Az indítás kriptográfiai főkönyvként írja le magát, amely intelligensebbé, összekapcsoltabbá és biztonságosabbá teszi a pénzügyi szolgáltatásokat.

Az Interstellart élén Adam Ludwin, a RRE Ventures volt partnere és a Chain alapítója áll. Ő lesz az új projekt vezérigazgatója, míg Jed McCaleb, a Stellar és a Ripple Cofounder lesz a projekt CTO-ja..

Kommentálva a Stellar által megszerzett láncot, Ludwin mondott:

„Az összes kliens, akit most átálltunk, a hagyományos adatbázis-modellről a tokenek modell használatára váltott át, és eszközeket bocsátott ki egy helyi környezetben. A Stellarral partnerségben egy másik intézménynek lőhet eszközt. ”

Most úgy tűnik, hogy a Chain a vállalati blokklánc elfogadására törekszik az oka annak, hogy a Stellar alkalmasnak látta a vállalat megszerzését. McCaleb egy nyilatkozatában azt mondta:

„A Chain csapata vezette a blokklánc-technológia vállalati bevezetésének piacát. A jövő építésének kritikus eleme, ahol a pénz és a digitális eszközök a nyílt protokollok között mozognak. “

Az IBM elindította a csillagok által támogatott világlánc-fizetési rendszert

A jó hír folyamatosan érkezik a Csillagok útján, és az IBM nemrégiben elfogadott hálózata az XLM vagyonának növekedését ígéri. Szeptemberben az International Business Machines Corp. bejelentette, hogy elindítja a Blockchain World Wire blokklánc-alapú fizetési rendszert, amelyet a Stellar protokoll támogat..

A platform megígéri, hogy forradalmasítja a határokon átnyúló fizetéseket az IBM szerint. Hasonlóan fog működni, mint a Ripple blokklánc-kiegyenlítő rendszerei, amelyek az XRP-t használják nagy pénzösszegek átadására a határokon, kevés vagy anélkül.

Amikor a platform hivatalosan működik, megkönnyíti az összes tranzakció azonnali elszámolását és elszámolását a Stellar blokklánc-hálózaton keresztül.

IBM körülír az új termék:

„Az IBM Blockchain World Wire, az új pénzügyi sín, amely egyszerre képes valós időben elszámolni és kiegyenlíteni a határokon átnyúló fizetéseket. A meglévő fizetési rendszerekkel integrálva helyettesítheti a költséges átlátszatlanságot megfizethető átlátszósággal – és ez nagyobb pénzügyi lehetőséget hozhat mindenki számára. “

Az IBM-szel végzett munka mellett az is híresztelő, hogy a Fidelity választhatja az XLM blokkláncot a digitális eszközök platformokon történő mozgatásakor. Bár nem erősítették meg, el kell mondani, hogy számos pénzügyi piaci ármozgást pletykák határoznak meg.

Ha egy ilyen lépés megvalósulna, az jelentősen megemelné az XLM árát, potenciálisan akár az 1 dolláros szintre is.

A BitGo kiegészítése

Október elején, BitGo, az egyik vezető titkosítási startup, amely letétkezelői megoldásokat kínál, bejelentette, hogy felveszi az XLM-et és a Dash-t a kriptovaluták listájára. Az ügyfelek mostantól pénztárcákat generálhatnak mindkettőtől ebben a hónapban.

A BitGo a világ egyik legbiztonságosabb pénztárca-szolgáltatója. Az új kiegészítések izgalmassá teszik mindkét kriptovaluta befektetői számára.

Mike Belshe, a BitGo vezérigazgatója és alapítója, mondott hogy a kiegészítések egyedi tulajdonságaiknak köszönhetők, amelyek némi előrelépést kínálnak, különösen a fizetések körül.

Hozzáteszi, hogy a Stellar egyértelmű választás volt a Startup számára, mivel szűken összpontosított arra, hogy globális fizetéseket biztosítson több fogyasztó számára. Ez valami, ami megkülönbözteti a Bitcoin-tól. A BTC-vel szemben, amely értékraktárként működik, az XLM a tranzakciókra összpontosít.

A BitGO mellett pozitív tőzsdei alapú hírek érkeztek a az XLM token felsorolása a hongkongi székhelyű Coinsuper tőzsdén.

Ma vásároljon XLM-et a Binance-on!

Stellar Lumens (XLM) árjóslás TradingView elemzés Frissítve 2021. február 13-án

XLMUSD 0,58 USD Következő HOSSZOS CÉL által kyer tovább TradingView.com

Amint azt az elemző bemutatta, az XLM új, minden idők legmagasabb szintjét tudta elérni a Binance tőzsdén. Most olyan Fibonacci-szintekkel dolgozik, amelyek lehetővé teszik számára, hogy megértse, hova mehet az eszköz ára a jövőben. 

Megemlítette, hogy az XLM érménként 0,277 és 0,30406 USDT közötti akkumulációs szakaszban töltötte januárját és februárját. Emellett a virtuális fizetőeszköz magasabbra emelkedett a magasabb csúcsok felé, és ezen a ponton meghaladta a 0,48 USDT szintet. 

Továbbá úgy véli, hogy az XLM képes követni a Fibonacci szinteket, ahogy az már korábban megtörtént ezzel a virtuális valutával.

XLM / USDT erős bullish ár akció által FieryTrading tovább TradingView.com

Az XLMUSDT kereskedési pár azt mutatja, hogy az utóbbi napokban ennek a virtuális pénznemnek az értéke nagyon nagy mértékben megnőtt. Miután azonban az XLM érménként elérte a 0,41 USDT-t, 50% -kal visszavette. Az elmúlt napokban ehelyett az XLM megpróbált 0,37 fölé lépni, majd 20% -kal esett. 

Jelenleg az XLM magasabb és alacsonyabb szinteket tapasztal, ami azt mutatja, hogy ennek a digitális eszköznek a medve trendje véget vethet. Ezenkívül lehetséges, hogy az elkövetkező napokban láthatjuk az XLM volumenének növekedését. Erre szükség lehet a mozgáshoz, hogy képes legyen elérni a két fő célt: érménként 0,37 és 0,41 USDT.

XLM / USDT rakétájának előkészítése a 0,3947 szint felé &# x1f680;&# x1f680;&# x1f680; által CollegeofPips tovább TradingView.com

Az XLM digitális eszköz továbbra is korrigálja az elmúlt hónapokban tapasztalt erőteljes növekedést. Az XLM ára azt látta, hogy az eladók egyértelmű csatornát képeztek az ármozgásról. Ez egyúttal kísérlet az alacsonyabb trend megszakítására december 24-én. 

Az elemzés azt mutatja, hogy az XLM ára az utóbbi napokban lassan esett. Ez lehet a pillanat arra, hogy egy új növekedési trendre gondoljunk a következő napokban. Az erős vásárlók 0,12 dolláron adhattak be, és az elemző által megosztott első célok között 0,146 és 0,16 dollár volt. Az XRP néhány befektetője áttérhet az XLM digitális eszközre is.

Crypto XLM / USD (Újabb Moonshot készülőben?) által SonicDeejay tovább TradingView.com

Az XLMUSDT kereskedési pár esetében azt látjuk, hogy az elemző ezen a páron bullish, mert a jövőben a központi bankok elfogadhatják. Úgy véli, hogy nagy lehetőség van arra is, hogy a közeljövőben 0,21-re és 0,23-ra lépjen. Mindazonáltal nem magyarázta el, hogy a központi bankok mit vagy hogyan tudják bevállalni ezt a virtuális valutát.

Mint láthatjuk, az írás idején az XLMUSDT kereskedési pár jelenleg 0.18579 XLM-n van. Ez tolhatja a digitális eszközt az o.24-nél és még tovább, amint azt az elemző által megosztott diagram mutatja.

XLMUSDT 4 óra: // az RSI egyre túleső_vásárlási lehetőséget kap által HustleGrindMomentum tovább TradingView.com

Az XLM nagyon bullish időszakban volt. Úgy tűnik azonban, hogy most korrekciót tapasztal. Az elemző azt javasolja, hogy fontos lesz figyelni az Ethereum (ETH), a Bitcoin (BTC) és az RSI trend változását. 

Sőt, megemlítette, hogy az XRP mellett az XLM nagymértékben függ a műszaki mutatóktól. Jó stratégia lehet a nyereség és az újravásárlás a hodlers számára. Ha nem, akkor a legjobb az, ha nyereséget vesz fel, és áttér egy másik digitális eszközre. 

Fontos az is, hogy a 4 órás grafikonon találjunk visszapattanást a 200 SMMA-ra. Ez a virtuális valutát a közeljövőben 0,27-re és 0,28-ra emelheti.

Ma vásároljon XLM-et a Binance-on!

Tudj meg többet

Szeretne többet megtudni a Stellar XLM-ről? Olvassa el a kezdőknek szóló útmutatót az XLM-hez, kiegészítve a projekt történetével és az érme értékének alapjaival. A Stellar keresése az oldalunkon megjeleníti a legújabb XLM cikkeket, mint például a Weiss Ratings, amely a Stellar XLM számára „vásárlási” minősítést ad..

Ha érdekel a Stellar vásárlása, megtanulhatja, hogyan vásároljon XLM-et a Binance-nél, a mi ajánlott cserénk új kriptovaluta-befektetőkhöz.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner