Toast Wallet Review – A legjobb Ripple pénztárca?

Toast Wallet Review – A legjobb Ripple pénztárca?

Az XRP a Ripple blockchain főkönyv natív pénzneme, amelyet a Ripple cég hozott létre. A Ripple célja, hogy technológiái révén sokkal könnyebbé és megfizethetőbbé tegye a tengerentúli pénzküldés folyamatát. A vállalat különféle termékeket és megoldásokat kínál a bankoknak és a fizetési szolgáltatóknak, az XRP csak egy a sok fejlesztés közül.

Jelenleg az XRP a harmadik helyen áll a kriptovaluták között a piaci korlátérték alapján, amely jelenleg 13 417 056 410 USD értékű. Az XRP-t a kriptovaluta-tőzsdék széles listáján lehet megvásárolni és eladni, de mielőtt elkezdené vásárolni az XRP-t, rendelkeznie kell egy biztonságos pénztárcával a tárolásukhoz.

Mielőtt úgy döntene, hogy XRP pénztárcát szerez, és tranzakciókat hajt végre az érmével, ismernie kell egy fontos szempontot. Más kriptovaluta pénztárcákkal ellentétben a Ripple pénztárcákhoz 20 XRP-vel kell rendelkeznie, hogy lefoglalja pénztárca címét. Az összeget arra használják, hogy a pénztárca nyitva maradjon, és aktiválja az XRP-t a Ripple Ledger-en.

Tehát, ha 200 XRP-t tölt át a Ripple pénztárcájába, 20 XRP a pénztárca címének lefoglalására szolgál, ami azt jelenti, hogy 180 XRP-vel is tranzakciókat folytathat. Ezért nem tanácsos XRP-jét több pénztárcában tárolni; végül a pénztárcák lefoglalása érdekében elveszíti az összeg egy részét.

Pirítós pénztárca

Toast Wallet egy ingyenes nyílt forráskódú pénztárca kifejezetten a Ripple XRP-hez készült. A pénztárcát, a StarStone Limited fejlesztését, először úgy gondolták, hogy csak a mobil felhasználók számára készült, de ma már több eszköz számára elérhető. A pénztárca kompatibilis az iOS, Android, Windows, Mac és Linux rendszerekkel.

Ez a platformon átívelő Ripple pénztárca egyszerűen használható, intuitív kezelőfelülettel és magas szintű biztonsággal rendelkezik, azt állítva, hogy nem irányítanak semmilyen információt vagy jelszót a szervereikre..

Egy másik pozitív szempont ezzel a pénztárcával kapcsolatban az, hogy nem hostolt, ami azt jelenti, hogy Ön az egyetlen entitás, aki a pénztárca magánkulcsait birtokolja. Ez biztonságosabbá teszi a dolgokat, mivel a fontos információk kevésbé vannak kitéve hackelési kísérleteknek.

A Toast Wallet funkciói vonzó és népszerű pénztárcát tesznek az XRP-tulajdonosok számára. Javasoljuk, hogy keresse meg a Toast Wallet-ot az XRP megtartása érdekében, mivel kompatibilitása és biztonsága kiemelkedő ezen a téren. A cégnek van egy átfogó GYIK szakasz elolvashatja, ha azon gondolkodik, hogy kíváncsi a pénztárca használatára. Sok oldal arra is felhívta a figyelmet, hogy a Toast Wallet ügyfélszolgálati csapata segítőkész és gyors volt a kérdések megválaszolásában.

A Toast Wallet hosszú utat tett meg abban, hogy meghatározó XRP pénztárcává váljon, és mindenkinek ajánljuk, aki biztonságos és könnyű tárolási megoldást keres a Ripple készülékéhez.

Mégis vannak más pénztárcák, ha alternatívát szeretne. Az alábbiakban további lehetőségek találhatók.

Toast Wallet min

Forrás: https://allvor.org

Exarpy


Exapry egy webes pénztárca, amely lehetővé teszi XRP-jének tárolását és tranzakciókat végezhet velük egy érthető alkalmazás segítségével.

A biztonság fokozása érdekében az Exarpy minden fiókhoz megad egy PIN-kóddal kapcsolatos biztonsági intézkedést. Amikor be akar jelentkezni a pénztárcájába, le kell válnia az internetről.

Ezután átirányítunk a bejelentkezési oldalra, és megkérjük, hogy adja meg a PIN-kódot az ellenőrző kóddal együtt. Ezután a pénztárca tudatja veled, hogy biztonságos újra csatlakozni az internethez.

A pénztárca azonban 0,0025 XRP díjat számít fel minden tranzakcióért, amely magában foglalja a Ripple hálózat által felszámított díjakat is.

Az Exarpy nem egészen olyan hatótávolságú, mint a Toast Wallet, de érdekes lehet a választás.

Edge Wallet

Edge Wallet egy nyílt forráskódú pénztárca, amely elérhető az iOS és az Android operációs rendszert használó mobil eszközökhöz.

Az Edge titkosítja a fiókokat a felhasználó eszközén. Soha nem fog hozzáférni ügyfeleinek semmilyen felhasználónevéhez vagy jelszavához. A fiók automatikusan hibamentes intézkedésként készül, abban az esetben, ha az eszköz elromlik vagy ellopják. A pénztárca felhasználója az egyetlen, aki a saját magánkulcsot tartja fiókjában.

A pénztárca további biztonsági lehetőségeket is kínál, amelyekkel a felhasználó frissítheti fiókját. Ide tartozik a Jelszó-helyreállítás és az egygombos kétfaktoros hitelesítési rendszer. Az Edge szerverinfrastruktúrája decentralizált, így a felhasználók közvetlenül kölcsönhatásba léphetnek az általuk használt kriptográfia elosztott főkönyveivel. Ez azt jelenti, hogy még akkor is, ha az Edge szerver leáll, a pénztárca tovább dolgozik.

Ledger Nano S

Ledger Nano S egy hűtőtárca, amelynek kialakítása hasonló az OLED interfésszel rendelkező USB-meghajtóéhoz. Ezt a típusú pénztárcát tartják a legbiztonságosabbnak, mivel offline módon tárolja a privát kulcsokat, így gyakorlatilag immunisak mindenféle online támadással szemben.

Az eszköz kompatibilis minden olyan számítógéppel, laptopral vagy mobil eszközzel, amely rendelkezik USB porttal, így biztonságos és problémamentes módon küldhet és fogadhat XRP-ket. Ez a pénztárca külön kijelzővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyes tranzakciók végrehajtása után létrehozott magkulcs megtekintését.

A magánkulcsokat külön helyen tartják a készülékben, mivel az erősen titkosított firmware-t integrált kettős chipes kialakításába. Miután csatlakoztatta az eszközt a számítógéphez, meg kell adnia egy négyjegyű PIN-kódot, amely további biztonságot nyújt a pénztárcának.

A többi pénztárcától eltérően a Ledger nincs korlátozva a felhasználó által tárolni kívánt XRP érmék mennyiségére. A pénztárca más típusú kriptovalutákat is támogat.

Ez a Ledger létfontosságú előnye; hogy képes tárolni más érméket. Tehát, ha azt szeretné, hogy XRP-je ugyanabban a pénztárcában legyen, mint a BTC vagy az ETH, akkor ide akar menni. A Toast Wallet és a többi fenti csak XRP-hez készült, ezért korlátozott mértékben tartalmazhatja az egész portfóliót.

főkönyv nano s áttekintés 600x336 1

Forrás: https://99bitcoins.com

Ítélet

A csak XRP-alapú pénztárcák esetében a Toast a legjobb választás. Szeretjük a Toast felhasználói élményét, biztonsági szolgáltatásait és a Ripple támogatására összpontosítani. Ha azonban több érmét tart egy tárcában, akkor valószínűleg a Ledger Nano S lesz az, ahova fordulni szeretne.

Kelkáposzta szabadúszó író, aki a kriptovalutára és a feltörekvő technológiákra koncentrál. A Masternodes-ről szóló korábbi cikkek megjelentek a vezető titkosítási webhelyeken, és a Whitepapers-ben idézték őket

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map