Tron (TRX) 2021-es árpredikció – Hálózati frissítések, rövid és hosszú távú árelemzés

(Frissítve 2020. február 13.) A mainnet elindítása és a BitTorrent felvásárlása óta, a tavalyi évben folyamatosan pozitív fejlemények érkeznek a Tron útjára, amelyek azt ígérik, hogy a következő néhány hónapban pozitívan befolyásolják a TRX árát..

Eddig három nagy tétel mozgatta a TRX árát, és a közeljövőben továbbra is befolyásolni fogja. Ezek a következők: a Tron hálózat küszöbön álló kemény villája, integráció a Coinpayments szolgáltatással és a visszaszámlálás a virtuális gép (TVM) elindításához.

Vásárolja meg a Tron on Binance-t még ma!

Jelenlegi helyzetében a TRX a teljes piaci sapkán a 15. helyen áll, érmék ára 0,015 dollár közelében van.

Amit a szakértők gondolnak 

Az utóbbi időben Tron azóta van fent, hogy sikerült átállnia az Ethereum blokkláncról. A platform néhány figyelemre méltó együttműködésbe kezdett, nem felejtve el a BitTorrent vásárlását. A platform a magánélet és a biztonság terén is jelentős frissítést tapasztalt.

A szakértők Tront a szórakoztatás jövőjének nevezik, és azt tanácsolják, hogy ez a megfelelő idő a projektbe való befektetésre, mivel a piac továbbra is a felfelé irányuló mozgás jeleit mutatja. A közelmúltban Justin Sun „Ethereum gyilkosnak” jelölte a platformot, mivel a TRON Dapps továbbra is uralja a kriptovaluta piacot.

A CoinSwitch arra számít, hogy a Tron 2020-ban eléri a 0,4 dollárt. De az ár várhatóan jobban ingadozik az előző évekhez képest. Ezért a platform arra számít, hogy a TRX júliusban éri el a csúcsárat, ezt követően pedig leereszkedik a 0,3 dolláros szintre, és végül az év végéig még inkább a 0,24 dolláros szintre csökken..

Udi Wertheimer, a Bitcoin fejlesztője úgy véli, hogy a TRX képes 2020-ban legyőzni az ETH-t. Ez a feltételezés alapján a TRX árának jelentősen meg kell nőnie.

Vásárolja meg a Tron on Binance-t még ma!

A Tron árát befolyásoló egyéb tényezők a következők:

Tron hálózati frissítés

A Tron (TRX) ára várhatóan emelkedni fog egy küszöbön álló hálózati frissítéssel. A TRX kemény villát állít február 28-án, és Justin Sun, a platform alapítója szerint a villa négy fő frissítést tartalmaz.

A csipog február 24-én készült, az új funkciók tartalmazni fogják; többjeles és intézménykezelésre kész fiókkezelés, dinamikus energia-igazítás a valós idejű teljesítményhez, jobb virtuálisgép-biztonság és eseményszerver a dApps számára, és 50 százalékos teljesítményfrissítés a jelenlegi szinthez képest.

A több aláírással és a számlavezetéssel kapcsolatos frissítés nagyobb biztonságot nyújt a blokklánc tranzakcióihoz. Egy másik tweetben Justin Sun megjegyzi, hogy a frissítésre van szükség az intézményi befektetők bekapcsolódásához, és a Tron nemrégiben a BitGO-val kötött partnerség készen áll a platform intézményére.


A dinamikus energiagazdálkodási rendszer frissítése javítja a blokklánc hatékonyságát, és racionalizálja a hálózatok teljesítményét és energiagazdálkodását.

A harmadik frissítés a teljesítményre összpontosít, annak ellenére, hogy nincsenek konkrétumok arról, hogyan lehet 50 százalékos javulást elérni.

A Tronnak azonban eddig sikerült felülmúlnia az Ethereumot, amikor a tranzakciós sebességről volt szó.

A negyedik frissítés a Tron Virtual Machine néhány biztonsági fejlesztését és fejlesztését fogja látni, amelyek a dApp fejlesztők számára szolgálnak. Emellett elindul egy eseménykiszolgáló is.

Ezek a frissítések várhatóan pozitívan befolyásolják a Tron árát a következő néhány hónapban, és ennek minden kriptográfiai befektető számára izgalmasnak kell lennie. Valójában a Baidu és Tron közötti új partnerségről szóló néhány pletyka lehetővé tette a virtuális valuta magasabb szintre emelkedését.

A CoinPayments hozzáadja a Tront, megnyitva akár 2 millió üzletet

Ezután Tron volt hozzáadva a CoinPayments platformhoz; lehetővé téve a TRX-tulajdonosok számára, hogy nemzetközi szinten több mint 2 millió kereskedővel használják a valutát. A CoinPayments egyfajta elsődleges fizetési processzor volt, amely lehetővé tette az altcoin-tulajdonosok számára, hogy a részvényeiket kereskedelmi célokra használják, és a TRX hozzáadása lendületet ad az érmének, valamint a CoinPayments platformnak. A CoinPayments kereskedők teljes listája megtalálható honlapján, valamint az általa támogatott többi érme.

Ez csak egy újabb lépés a TRX token használhatósága felé; amelyek többe nagyobb keresletet teremtenek a befektetők, a vásárlók és az internethasználók számára. Májusban, bár abban az időben egy másik kriptopiacról volt szó, a Verge komoly lendületet látott Coinpayments listáján, amely hatás később a Tron számára jelentkezhet.

Ha a Tron továbbra is kereshet ilyen partnerségeket – amelyek a TRX valós életben való elfogadására összpontosítanak -, akkor kezd elõnyösebbet keresni a versengõ top 20 érmékkel szemben. Ez az új fiat csere-átjárók elsődleges jelöltjének tartja ezt az előnyt, amelyet a cikk később tárgyal.

A Tron virtuális gép elindítása 

Végül a Tron-tulajdonosok vidáman néznek előre, mivel alig egy hétre vagyunk még a Tron virtuális gépének elindítása (TVM) – a Tron ökoszisztéma valódi kiindulópontja. Ezzel az építők képesek lesznek alkalmazásokat készíteni a TVM-ben, futtathatnak ETH-alapú alkalmazásokat, és a Tron alapítvány azon dolgozik, hogy másodpercenként bővítse tranzakcióit (TPS), hogy megmutassa Tron sebességét a versenytársakkal szemben. Lesz egy élő közvetítés és ünnepség a TVM elindításához, az érme nevezetes napja.

A TVM a Tron kenyere és vaja. Ez az a motor, amelyen a Tron fog közlekedni, és amelyben a TRX-et fogják használni. Gondoljon arra, hogy az App Store vagy a Google Play áruház megfelelője a Tron-nak (más cikkek nevezték „McGyver” kriptográfia). Az alkotók használhatják ezt a technológiát a jövő megteremtéséhez. A szemek ezen a piacon lesznek, és mi ömlik a TVM-be az első hetekben. A sikeres bevezetés létfontosságú; és a TRX-t néző befektetőkkel fog játszani.

Hosszú távon, ha a Tron felhasználhatja TVM-jét annak bizonyítására, hogy technológiai lehetőségei megegyeznek Ethereum, megmutatja a befektetőknek, hogy a két érme értéke megérdemli, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz (az Ethereum természetesen intelligens szerződéseket fog szerepeltetni, de Tron a TVM-en keresztül fogadhatja ezeket). Az Ethereum piaci korlát szerint 20x értékesebb, mint a Tron, ez a távolság kiegyenlíthető a virtuális gépben elhelyezett pozitív projektekkel.

Vásárolja meg a Tron on Binance-t még ma!

Hosszú távú TRX ártényezők, amelyeket figyelembe kell venni

A hosszú távú elemzés néhány különböző tényezőt vizsgál. Kezdjük az ármozgással. A TRX ICO körülbelül 0,0019 dollárra rúgott, ami messze van attól a helytől, ahol ma áll, bár sokkal hosszabb úton az érme minden idők legmagasabb, közel 30 centi csúcsától.

Tronnak volt még egy mega-ICO-k; Be hozni 70 millió USD. Májustól, még mindig több mint egymillió pénztárcacím volt birtokolja a TRX-et, annak bizonyítéka, hogy sokan a kezdetektől fogva kitartottak és új tulajdonosok csatlakoztak.

beillesztett kép 0

A következő hely a hangerő. A TRX térfogata erős és stabil. Naponta körülbelül 200 millió dollár nagyságrendet mutat, ad vagy vesz, és eloszlik a két fő kereskedési csatornán: az USDT kereskedésen és a BTC kereskedésen. Vegyes az ETH kereskedés, de a legmagasabb (ezen a bizonyos napon) csak 5 millió dollár a 200 millió dollárból (2,5%) és a fiat kereskedésből, amelyek közül a legmagasabb a KRW-vel párosul (nem meglepő, a koreaiak általában a legmagasabb fiat-kereskedők). De még ez is csak 6,5 millió dollár. Nagyon kis adag.

Tehát a fiat kereskedelem még mindig rendkívül képtelen itt. Ez azt jelenti, hogy a TRX-nek óriási lehetősége van a több fiat eladásra; legyen szó akár KRW-ről vagy TKY-ről, vagy ami még fontosabb, fiat tranzakciókról Kínából, az Egyesült Államokból és Európából. Amint ez megtörténik (legyen az Coinbase esetleg USD kereskedéshez), látnunk kell egy olyan volumenbeli emelkedést (természetesen nem minden vásárlást), amely valószínűleg megemeli a TRX árát.

Kína mély zsebei és Tron

Kína nagyszerű kinyit Tronnal. Egyszerűen fogalmazva: jelenleg nincsenek benne a játékban (A kínai jüan a becslések szerint a teljes BTC-kereskedelem 1% -át teszi ki). Nem látjuk, hogy CNY párosulna a TRON-nal vagy más érmékkel, és nem látjuk, hogy a kínai cégek valóban elkezdtek volna befektetni az érmébe.

Tron a nagy kínai hármas része, amelyet meg kell nézni; a NEO-val és a szakképzéssel együtt. Ha és mikor (és „mikor” kell lennie) Kína valóban felmelegszik a kriptográfiára, akkor a nemzeti projektek fellendítésére törekszik a nemzetközi projektek előtt. Ezt láthatja a szakképzésben bejelentése a kínai kormánnyal való együttműködésről. Tron ugyanezeket az előnyöket láthatta.

Kína kockázati tőkéje a korábbiakhoz hasonlóan robbant. Láthatja a diagramokat és a leírást itt, de röviden annyi, hogy a kockázatitőke-társaságok és a nagy tőkével rendelkező kínai techcégek pénzt pumpálnak a startupokba. A Kína kapcsoló bekapcsolása egyik napról a másikra megváltoztathatja Tront. Még az a sejtés is, hogy Kína visszaengedi a pénz – a személyes befektetők és az intézményi – kriptába való beáramlását, megduplázhatja a Tron árát egyik napról a másikra.

TRON (TRX) Árpredikciós kereskedelemView elemzés Frissítve 2020. február 13

TRXUSDT / 1D által SadeQ_Qiassi tovább TradingView.com

Ez a hosszú távú kereskedő úgy véli, hogy ez egy nagy pillanat a TRX / USDT kereskedési pár számára. Bár semleges marad az egész piacra nézve, úgy véli, hogy az ár jelenleg ellenállási zónában van. A virtuális valuta végül kitörhet erről a területről, és az ár minden bizonnyal magasabbra mozoghat. 

Az elemző szerint ha az ár képes áttörni az összes ellenállási szintet, akkor nagyon nehéz lehet megakadályozni, hogy magasabbra mozogjon. A kereskedő által bemutatott konszolidációs terület 0,047 és 0,054 USDT / TRX között helyezkedik el. A TRX minden idők legmagasabb értéke érménként 0,40.

TRX-USDT által waqarzaka86 tovább TradingView.com

A TRX / USDT kereskedési pár a jövőben bullish-sá válhat az elemző szerint. Látjuk, hogy az érmével jelenleg 0,028 USDT körül kereskednek. 

Érménként 0,03273 USDT egyértelmű ellenállást mutat, amely nem engedheti meg, hogy a digitális valuta árfolyama tovább emelkedjen. Azonban eltarthat egy ideig, mire a digitális pénznem elérheti ezt az árszintet. 

Az elemző úgy véli, hogy a TRX elindíthatja a bika trendjét 2021-ben. Ez segíthet a virtuális pénznem 0,03273, 0,03662 vagy 0,03905 dollár felé történő elmozdulásában. Minden természetesen az egész kriptopiac irányától függ.

A TRX / USDT felfelé mozog által T_V_TreeTrader tovább TradingView.com

A TRX virtuális fizetőeszközzel jelenleg egy növekvő háromszögben lehet kereskedni, ahol azt látjuk, hogy a virtuális valuta olyan ABCDE számot készített, amely a háromszög alsó határának új érintésével zárulhat, és magasabbra léphet. 

Az elemző úgy véli, hogy minden bizonnyal lehetséges, hogy a TRX 0,03 USDT fölé törhet, és tovább léphet 0,035 felé. Ez eltarthat néhány napig, vagy robbanásszerű lépés lehet. Így, ha azt látjuk, hogy a TRX 0,03 USDT-nél betör a falhoz, az elkövetkező hetekben vagy hónapokban végül a magasabb árak felé haladhatunk.

TRX ÁRAJELENTÉS 2021. TAVASZHOZ által allulaine1 tovább TradingView.com

Az elemző szerint lehetséges, hogy az elkövetkező hónapokban a TRX magasabbra léphet. Megosztott egy elemzést, ahol kimutatta, hogy a TRX visszafordult 0,02581 dollárról, és ez 2021-ben tovább folytathatja a magasabb szintet. 

Bár ez nagyon pozitív lehet, az elemző által bemutatott diagram érménként 0,08 USDT USD felé tolhatja a TRX-et. Sőt, a TRX rövid távon tovább folytathatja a 0,10 dolláros szintet. Minden attól függ, hogy a Bitcoin (BTC) és más kriptovaluták hogyan viselkednek a jövőben. A következő hónapokban a bikapiac folytatódhat, és ennek a virtuális pénznemnek az árát magasabbra emelheti.

Tron (TRX) – december 19 által readCrypto tovább TradingView.com

A TRX / USDT kereskedési pár esetében a kereskedő úgy látja, hogy a volumenprofil pont követésével nagy lehetőség van 0,032 feletti törésre. Ha a 0,032 pontnál kapunk támogatást, akkor az megszakítja az aktuális csökkenő tendencia vonalat, és megérinti a diagramban jelenleg látható 0,037 pontot. 

Ezután a TRX is eshet és megváltoztathatja a trendet. Ha a jelenlegi 0,03963 USDT szintre esik, akkor stop loss sorrendet kell használnunk a kockázat csökkentése és a pozícióból való kilépés érdekében. Ha ehelyett 0,02669 USDT / TRX felé haladunk, vagy az emelkedő trend vonalánál, akkor Stop Loss-t kell használnunk a nyereség vagy veszteség megőrzése érdekében.

Vásárolja meg a Tron on Binance-t még ma!

Következtetés

Az elmúlt évben a Tron körül végbement pozitív fejlemények és a bullish diagramok mindenekelőtt a TRX árának pozitív jövőjét mutatják. Minden befektetőnek bölcs dolog lenne hozzáadnia valamilyen TRX-et a kriptográfiai portfóliójához, amikor a piac az év vége felé tartó rallyra készül..

Ha érdekli, kövesse az alábbi linket, hogy megtudja, hogyan vásárolhatja meg a TRX-et a Binance-en.

[Kövesse ezt a linket, hogy megtudja, hogyan vásárolhatja meg a TRON TRX-et a Binance-on]

Szeretne többet megtudni a TRON-ról? Részletes cikkünkben olvashat arról, hogy Tron tranzakciói hogyan haladtak meg más fontosabb érméket. Arról is olvashat, hogy a Tron árát hogyan emelték az év elején a nagy partnerség híre.

A TRX vásárlásához vagy kereskedéséhez a legjobb hely van Binance. Ezután felhasználhatja a TronWallet nagyszerű tulajdonságait a TRX tartásához. Ugyanakkor az Exodus kiterjesztette a Tron támogatását, vagyis a felhasználók mostantól biztonságosan és nagyobb problémák nélkül tarthatják TRX-jüket.. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map