Verge XVG árjóslás

(Frissítve 2021. február 14-én) A 2014-ben létrehozott Verge egy nyílt forráskódú kriptovaluta. Névtelen tranzakciókat kínál, elrejtve a felhasználók IP-címét és földrajzi helyét.

Az érme piaci felső határa 81 millió dollár, és jelenleg 0,005 dolláron forog, miután az elmúlt 24 órában 10% -os változást hajtott végre..

A küszöb újjáéledését fellendíti A PayPal döntése visszavonja szolgáltatásait a vezető felnőtt szórakoztató platformtól, a Pornhubtól.

Emellett vannak újabb közelmúltbeli fejlemények, amelyek azt mutatják, hogy a befektetőknek okuk van derűlátásra az XVG árával kapcsolatban. Az alábbiakban részletezzük azokat a tényezőket, amelyek valószínűleg felfelé fogják emelni a Verge árát.

Szakértők véleménye arról, hogy miért emelkedik a Verge XVG ára

Szakértők úgy vélik, hogy a Verge (XVG) ára hosszú távon felülmúlja az előrejelzéseket. Az érme kemény körülmények között nézett ki 2018-ban, de az elemzők úgy vélik, hogy ez év vége felé ez másképp lesz az érme esetében. Vizsgáljuk meg azokat az okokat, amelyek miatt a szakértők nagy jövőt terveznek Verge számára.

A WalletInvestor előrejelzése szerint az XVG ára ez év végére elérheti a 0,0370 dollárt.

A MegaCryptoPrice szerint az XVG ára 2020 végére elérte a 0,7401 dollárt, 2023 végére pedig 2,39 dolláros kereskedési lehetőséggel..

A Coin Fan előrejelzése szerint az XVG az év végén a magasabb oldalon 0,45 dollárt, az alsó oldalon pedig 0,21 dollárt érhet el..

A Digital Coin Price előrejelzése szerint az XVG 0,0257 dollárt ér el 2020 végéig, és 2022-re eléri a 0,043 dollárt is.

Chriss Chase szerint, a cég marketing és műveleti vezetője, a kriptovaluta hasonló sorsot kapott, mint más digitális érmék 2018-ban. De ezek a piaci viszonyok nem befolyásolták az új partnerek megszerzését és a fejlesztéseket. A csapat azon dolgozott, hogy több partnerséget biztosítson, amelyek sikere esetén az érme árát a jövőben nagyobb magasságokba lendítik.

John McAfee a projektet népszerűsítő tweetet tett közzé. Ezen a tweeten, McAfee kijelentette hogy a Verge jó befektetési érme, és azt is megjósolta, hogy az érme ára 15 dollárt fog elérni! Azóta azt mondta, hogy 0,15 dollárra gondolt, ami megközelíti a 2017 decemberében feljegyzett 0,22 dolláros csúcsárat. Ennek ellenére köztudottan őrült jóslatokkal szolgál.

Sőt, szakértői elemzés BitDegree különböző okokat adott arra, hogy miért gondolják úgy, hogy az érme jó befektetés. Ennek egyik oka, hogy a platform az első adatvédelmi érme volt, amely megkönnyítette az intelligens szerződéses technológiát, és hozzátette, hogy ez magasabbra emelheti az érme árát.

A Verge árát befolyásoló egyéb tényezők a következők:

A Bitnovo támogatja az XVG-t


Nemrégiben a Bitnovo kriptofájl-platform úgy döntött, hogy támogatja az XVG-t. Ez egy lépés, amelynek eredményeként a spanyolországi és olaszországi kriptográfiai felhasználók több mint 20 000 üzletükben vásárolják meg az XVG-t ATM-en keresztül. A Bitnovo 2016-ban kezdte meg működését, és a kriptográfia jelentős szereplőjévé vált.

A platform bejelentette a Twittert, kijelentve:

„A Verge megvásárlásához Bitnovo cserélhető kuponjaink is vannak, amelyek olyan létesítményekben kaphatók, mint a Fnac, az Eroski, a Carrefour, Spanyolországban és Olaszországban. A #Verge megszerzésének egyszerű módja. ”

A cég hozzáteszi, hogy a felhasználók gyorsan megvásárolhatják és átvehetik az XVG-t a pénztárcájukba. Emellett névtelenül vásárolhatnak a platform utalványai és ajándékkártyái segítségével, hogy a felhasználók gyorsan megvásárolhassák és megkapják az XVG-t, hogy hozzáférjenek a platformhoz, a felhasználóknak lehetőségük van előre fizetett betéti kártyák vagy mobilalkalmazások (IOS és Android) használatára is.

Ennek a lépésnek új felhasználókat kell hoznia a Verge-be, és ennek eredményeként emelni fogja az XVG árát.

E-kereskedelmi lehetőségek

Egy másik lépésben, amely növelni fogja az XVG árát, a Crypto Planet – az egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő kriptot használó e-kereskedelmi kiskereskedő úgy döntött, hogy támogatja az XVG-t. A platform úgy van kialakítva, hogy kielégítse a megfizethető bevásárlóhelyek iránti igényt virtuális pénznemek használatával.

Összpontosít mindenféle termék hozzáférhetőségére az elektronikus és ruházati térben. Ez lehetővé teszi az emberek számára, hogy vásárlásukhoz a választott pénznemet használják.

Hogy minél több felhasználót motiváljon az adatvédelmi érme használatára, kedvezményeket kínálnak a Verge segítségével a #ILoveVerge kód használatával vásárolt vásárlásokra..

Twitter-közleményében a kiskereskedő azt mondja:

„Szeretnénk gratulálni a @vergecurrency webáruházunkkal való sikeres integrációjához. A Verge Network résztvevői most XVG dollárral vásárolhatnak árukat. 15% -os kedvezményt kínálunk az első 1000 megrendelésre, amelyet XVG dollárral vásároltak. ”

Felnőtt webhely fizetési átjárója

Egy másik lépésben, amely több felhasználót fog felvenni a Verge hálózatba, a Pornhub, a világ vezető felnőtt webhelye kezdte elfogadni az XVG-t a platformon. A bejelentés áprilisban történt. Corey Price, a felnőtteknek szóló weboldal vezérigazgatója elmondta, hogy a Verge biztonságot és kényelmet kínált. Valami, ami az XVG-t fizetőeszközként alkalmassá teszi más kriptográfiai érmék összehasonlításakor.

A weboldalon közzétett hivatalos nyilatkozat így hangzott:

„Eljött a jövő. A közösségünk adatvédelmi és fizetési preferenciáinak naprakészen tartása érdekében a Pornhub mostantól elfogadja a Verge-t fizetési eszközként olyan szolgáltatásainkhoz, mint a Pornhub Premium és így tovább. A Verge biztonságának, az anonimitásnak és a praktikumnak az alapvető értékeire építve ennek a kriptovalutának mint fizetési eszköznek a bevezetése a Pornhub fontos előrelépést jelent a jövőben az ipar részéről, amely mindig a technológia élvonalában áll. “

További részletek a partnerségről itt találhatók, részletezve azt is, hogy ez hogyan befolyásolhatja a Verge láthatóságát és az XVG árát.

Verge (XVG) árpredikciós kereskedelemView elemzés frissítve 2021. február 14-én

XVG hosszú távon által BigLava tovább TradingView.com

Úgy tűnik, hogy az XVG a konszolidációs szakaszban töltött évek után magasabbra vált a jelenlegi szinttől. Látható, hogy a virtuális valuta érménként végül elérheti a 11128 USDT-t, még akkor is, amikor most 0,02665 USDT-nél látjuk. 

Az elemző úgy véli, hogy az általános bikapiacon tapasztalható valamilyen vonzerő, amelyet most virtuális pénznemekben látunk. A mennyiség a jövőben tovább nőhet, és elősegítheti a virtuális valuta magasabb szintre lépését. A Volume jelenleg az egyik legmagasabb ponton áll az XVG esetében. 2018 elejétől és 2017 végétől azonban még mindig messze van minden idők legmagasabb szintjétől.

Lehetőleg bullish által NystockCryptoman2020 tovább TradingView.com

A TradingView elemzője szerint a Verge (XVG) nagyon bullish lehet az írás idején. Megmutatja, hogy a virtuális pénznem nagyon erős emelkedő trendben van, amely jelenleg kialakulhat. Sőt, ha a digitális fizetőeszköz az ellenállási vonal fölé törik, akkor nagyszerű alkalom lehet ennek követésére. Ugyanakkor kifejti, hogy ez nem befektetési vagy kereskedelmi tanácsadás. 

Továbbá megemlítette, hogy ezek csak rövid távú elképzelései vannak. Ha áttör az ellenállási vonalon, akkor a trend bullish lehet. Ha ehelyett nem képes áttörni ezt a szintet, rövid távon csökkenő lehet.

ha az XVG törésállósága 0,0174 $, akkor készen áll a következő célra által ni8gyilkos tovább TradingView.com

A Verga 1 órás diagramja nem volt olyan jó az elmúlt hetekben. Ennek ellenére továbbra is fennáll január elejétől, amikor az érménkénti jelenlegi 0,0109 USDT szint alatt kereskedtek. Január elején a virtuális fizetőeszköz emelkedni kezdett, és érménként elérte a helyi csúcsot, 0,0174 USDT-t. 

Ha az elkövetkező hetekben az XVG megtöri a 0,0174 USDT-szintet, akkor érménként elérheti a 0,0246 USDT-t. Ennek ellenére ez nem történhetett meg. Nagyon függünk attól, hogy mit csinál a Bitcoin, és hogyan viselkedik ez a virtuális valuta az elkövetkező napokban.

XVG & a következő következő célpontok ! által Thonayan99 tovább TradingView.com

Az XVGUSDT kereskedési pár esetében az elemző úgy véli, hogy a következő napokban három dolgot láthattunk. Alulról impulzív irányváltás következik. Ez minden bizonnyal elősegítheti a digitális valuta magasabb szintre kerülését. 

A jelenlegi hullám mellett nagy a kereskedési volumen is. Ez azt jelenti, hogy a harmadik hullámot tapasztalhatjuk. Továbbá az érme 3,61 és 4,23 USD közötti célt érhet el. Ez végül segíthet abban, hogy visszakerüljön 0,25 dollárra, és folytassa az utolsó ötödik hullám impulzusát érménként 0,07 USDT felé. Ennek ellenére az ár messze van a 2017 végén elért minden idők legmagasabb szintjétől.

XVG & a következő következő célpontok ! által Thonayan99 tovább TradingView.com

Az USDG-vel forgalmazott XVG digitális eszközről az elemző nagyon egyértelmű Elliott Waves elemzést végez. Úgy látja, hogy a jelenlegi harmadik hullámban vagyunk egy felemelkedő csatornában, amely mindenképpen a leghosszabb és legerősebb lehet az elemző által észlelt 5 hullám közül. 

Sőt, a digitális eszköz később visszaköszönhet (4. hullám), és még magasabbra mozoghat a diagramon látható 5. hullám révén. Ez lehetővé tenné az XVG számára, hogy a jelenlegi szintről 0,00751-ről 0,037-re mozogjon, majd visszalépjen 0,026-ra. Ez végül egy ötödik hullám lehetőségét kínálná az 0,07 USDT / XVG felé.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map