ZCash Price Prediction 2020 – Miért gondolják a szakértők, hogy emelkedniük kell

(Frissítve 2020. május 5.) A ZCash (ZEC) kiemelkedő adatvédelmi és biztonsági érme. A ZEC ára minden idők legmagasabb szintjéről 2018 elején 900 dollár közelében olyan árra zuhant, amely jelenleg 64 dollár. Mivel a kriptográf előrejelzések ebben az elemzésben korántsem egyszerűek, megpróbálunk megvizsgálni néhány olyan tényezőt, amelyek felfelé tolhatják a ZEC árát. Minden digitális valuta ingadozó és rendkívül bonyolult, az árakat számos létfontosságú tényező befolyásolja, nevezetesen a kereslet, a kínálat, a partnerség és a rendelkezésre állás. Ennek hátterében vessünk egy pillantást arra, hogy a szakértők miért gondolják úgy, hogy Zcash fel fog emelkedni.

Vásároljon ma ZEC-t a Binance-on!

Miért gondolják a szakértők, hogy Zcash emelkedni fog

A TradingBeasts szerint a Zcash várhatóan 31 dollár körül kezdi az évet. A maximális várható ár körülbelül 38 USD, a minimális ár pedig körülbelül 26 USD. Az érme várhatóan január végén 30 dollár körül lesz. A ZEC azonban várhatóan 2020-ban körülbelül 46 dollárért fejezi be a kereskedést, és 2021-ben az ár 68 dollárra emelkedhet.

Zooko Wilcox

Zooko Wilcox, az ECC (Electric Coin Company) vezérigazgatója szerint, a magánéletre összpontosító ZCash digitális pénznem mögött álló cég jelentős változásokat hozott a magánéleten kívül. Ezek a változások sokkal hozzáférhetőbbé teszik az adatvédelmet, és a mobilalkalmazások előtt is nyitják az ajtót. Ezek a fejlemények az érme keresletének növekedését mutatják az elkövetkező években, ami viszont megemeli az árat.

Dan Morehead

Egyéb prominens befektetők mint például Dan Morehead, a Pantera Capital kockázati tőkéje, optimizmusát fejezte ki az érme jellemzői iránt, és kijelentette, hogy több előnye van a Bitcoinnal szemben a szelektív átláthatóság, a GPY-bányászat terén a centralizáció megakadályozása szempontjából, és potenciálisan hatékonyabb az irányítása.

A Deloitte Blockchain szakértői

A Deloitte egyik blockchain szakembere, Davis, megállapított hogy mivel a népszerűség vonzza a tőkét, a zcash emelkedni fog, tekintettel arra, hogy gyorsan kijött a kapun, és néhány gyengeségétől függetlenül erős követőket sikerült felépítenie. Ez azt jelenti, hogy az érmének fényes jövője van, és a rajongóknak a jövőben áremelkedéssel kell számolniuk.

Vásároljon ma ZEC-t a Binance-on!

Egyéb tényezők, amelyek a ZCash árát vezetik 2019-ben

Jelenleg nincs sok optimizmus abban, hogy az ár felfelé megy, egy fontos és létfontosságú kivétellel: a Coinbase listáján. Megvizsgáljuk, hogy ez mit tehet a Zcash árával, és hol tud landolni az év végéig.

Olvassa el teljes körű tudósításunkat a Coinbase Pro ZCash listájáról 2018 végén. Vagy ha érdekel a ZEC megszerzése, itt olvashat arról, hogy hogyan kell bányászni..

A tudományra épült


Először is, a ZEC története évekkel ezelőtt kezdődik, amikor a technológusok érdekeltek egy olyan érme létrehozásában, amely nulla tudás bizonyítékot használhat; olyan képesség, amely elrejti a más érmék által kitett tranzakciós részleteket. A technológiát akkoriban innovatívnak tekintették, mint most, és a kriptográfiai világban sokan dicsérték, mert képes volt egy tranzakció privatizálására. Kevés érme képes erre, és abban az időben ez egy érme volt, amely nem csak a Bitcoin másolását, hanem a Satoshi által először kidolgozott ötlet újítását is.

Ahogy a saját honlapja mondja, a Zcash az a tudományra épült. És ez jó – ez egy olyan projekt, amelyet még mindig teljes mértékben annak a missziónak szenteltek, amelyet elérni kívánt. Megint nem minden projekt mondhatja ezt el.

De ez azt is jelenti, hogy ez nem egy projekt, amely túlzottan foglalkozik a saját kereskedési árával, és nem folytat magas szintű marketinget a felhasználók elfogadása vagy tőzsdei bevezetése felé. Tehát van hátránya ott, különösen a korai befektetők számára.

Ehelyett a márka nagy hangsúlyt fektet a magánélet elemeire és alapjaira. Látszik rajta blog—Amelyek inkább perspektivikus darabokkal vannak tele, mint marketing takarmány- vagy befektetői kapcsolati darabok. És Zcash éppen ez lesz. A legfrissebb bejegyzés szerint a projekt kísérletére összpontosít, „hogy megrázza a pénzügyi alapokat, és olyan jövőt építsen, amely minden embert tisztel, mindenkorra”.

Nem minden érme lesz TRON, és Justin Sun naponta tweetel az új frissítésekről, hogy új szemeket vonzzon a projektbe.

De ha a Zcash sikerrel járhat jövőképében, és olyan érmét biztosít, amelyet ezzel a dicséretes technológiával cserélnek, olyan cserékkel, amelyeket nem lehet követni, akkor a ZEC árának nagyon sok értéke van annak alátámasztására..

A Coinbase Listing Effect on ZCash Price

És egyértelműen ezt látta a Coinbase, amikor júliusban bejelentette, hogy a ZEC-t vizsgálja, csak négy másik érme között, hogy listáján szerepeljen a platformján. Nem adott idővonalat, hanem csak az a hír, hogy az Egyesült Államok legnagyobb tőzsdéje egy ZEC-fiat rámpa felvételére gondolt, az ára 40% -kal ugrott meg.

És éppen most látjuk a Coinbase-effektus javát. Az ebben az ötös csoportban szereplő másik érme 0x (ZRX) volt, amelyet ma felvettek a Coinbase Pro-ba. Az érme USD-értéke 20% -kal, BTC-mutatója pedig növekedett, miközben más érmék zuhantak. Ugyanez valószínűleg akkor is megtörténik, amikor a Zcash szerepel a Coinbase-en, és a ZEC árának lendületet ad az új fogyasztói érdeklődés.

Látva, hogy a Zcash a technikai kísérlet növelésére és a tudományos csoportokkal való együttműködésre összpontosít, amelyek képesek működni a zk-SNARKs technológiájával, a Zcash ára a Coinbase-re fog támaszkodni.

Vásároljon ma ZEC-t a Binance-on!

A ZCASH (ZEC) árpredikciós kereskedési nézetelemzése frissítve 2020. május 5-én

ZEC / BTC NAPI RÖVID SZERKESZTÉS által Marcelvv tovább TradingView.com

Az elemző szerint a ZEC erősen tartja magát. Az érme a csatorna belsejében mozog, a csatorna támogatásának jó reakciójával és a BTC szivattyú után nagy térfogatú befecskendezéssel, ami jó jel, és úgy tűnik, hogy magasabbra megy. A diagramon rövid távú célpontokat talál, de ne feledje, hogy a BTC minden altcoinra hatással van.

Ne hagyja ki a nagyszerű vásárlási lehetőséget a ZECBTC-ben által ForecastCity tovább TradingView.com

Az elemző a következő kereskedési javaslatot kínálja fel; lehetőség van a javasolt támogatási vonal ideiglenes visszahúzására (0,0057). ha igen, a kereskedők olyan árképzés alapján adhatnak megbízásokat, amely várhatóan eléri a rövid távú célokat.

Technikai elemzés:

. A ZECBTC egy tartományhoz kötött, és várható a felfelé irányuló trend kezdete.

.Az ár meghaladja a 21 napos WEMA-t, amely dinamikus támogatásként működik.

. Az RSI 68-nál van.

Nyereség:

TP1 = @ 0,00736

TP2 = @ 0,00987

TP3 = @ 0,01258

SL = törés S2 alatt

A Zcash jelenlegi nézete (diagram leképezve) által alanmesterek tovább TradingView.com

Az elemző szerint bullish mutatóink és áraink ellenállást jelentenek.

Az azonnali ellenállás most EMA200 (0,005663). Így a ZECBTC addig folytatja a nyomást, amíg ez a szint meg nem szakad.

Ha nem sikerül elegendő lendületet elérni, az árak a következő próbálkozás előtt visszavonulnak.

Akkor is bullish maradunk, ha az árak a támogatási szint alá esnek.

Erős visszapattanásra számítunk, ha ilyen forgatókönyv megvalósul (kék nyíl).

Következtetés

A közelmúltban a Zcash Alapítvány kiadott egy irányítási protokollt, amely elősegíti a platform blokkláncának decentralizálását. A kormányzási dokumentum egyik kulcsfontosságú tényezője a közösségi célokat elősegítő konkrét tervek / politikák kidolgozása. Ez egy olyan lépés, amely segít a Zcash-nak megerősíteni az altcoin-piac megragadását, és pozitív lesz a ZEC ára szempontjából is.

Eddig az egész piac bullish hangulatot mutatott, ami azt hitte, hogy bikapiacon vagyunk. Tökéletes alkalom arra, hogy a befektetők az elmúlt két hétben tapasztalt enyhe visszahúzódás után felvegyenek egy kis ZEC-t portfóliójukba, amikor a piac ismét rallyra készül..

Vásároljon ma ZEC-t a Binance-on!

Szeretne többet olvasni? Olvassa el a Coinbase Pro ZCash listájának ismertetését 2018 végén. Vagy, ha érdekel a ZEC megszerzése, itt olvashat az útmutatónkról..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map