A Stop Order használata

1. Mi a Stop-parancs?

A stop megbízás egyfajta algoritmusos kereskedési stratégia, amelynek segítségével a felhasználók előre meghatározhatják a kiváltó árat és a megbízási árat, és a megbízás automatikusan bekerül az előre beállított megbízási árba, amint a piaci ár eléri az előre meghatározott trigger árat. Ezzel a stratégiával a felhasználók lendületes kereskedést folytathatnak, vagy veszteségmegállással léphetnek ki a kereskedésből. Az előre meghatározott irány és összeg szerint a stop megbízások feltételes megbízásokra és OCO megbízásokra oszthatók. Az OCO megbízás előre befagyasztja az egyik irány margóját vagy pozícióját (SL vagy TP), és amikor az egyik elindul, a másik érvénytelen lesz.

2. Időbeli magyarázat

1. Trigger ár: Az előre definiált feltétel, amely kiváltja a megrendelést. A stop megbízás akkor vált ki, amikor a piaci ár eléri a trigger árat.

2. Rendelési ár: Az az ár, amelyre a megrendelést leadják, ha a megrendelést kiváltják. A felhasználók dönthetnek úgy is, hogy piaci áron adják le, így a megbízás a legjobb pillanatnyi áron adható le és azonnal kitölthető (előfordulhat, hogy az extrém piacokon nem lehet azonnal kitölteni) a kiváltás után.

3. TP kiváltó ár & SL trigger ár (OCO): Értékesítéskor a TP trigger ár magasabb, mint az utolsó ár, míg az SL trigger ára alacsonyabb, mint az utolsó ár; Vásárláskor a TP kiváltó ára alacsonyabb, mint az utolsó ár, míg az SL kiváltó ára magasabb, mint az utolsó ár.

3.Hogyan vehetek hasznot & veszteség megállítása?

1. Esettanulmány

1. eset: Hosszú pozíció zárása feltételes sorrenddel) :

Az A felhasználó hosszú BTC-szerződéssel rendelkezik, átlagos nyitott ára 9 000 dollár, és arra számít, hogy hosszú pozíciót zár le, hogy megállítsa a veszteséget, amikor a piaci ár 8 000 dollárra csökken. Ekkor az A felhasználó feltételes megrendelést adhat le a következő paraméterek szerint:

【Trigger ár 8 8000 USD

【Rendelési ár 7 7 950 USD (Eladáskor ajánlott a kiváltó árnál alacsonyabb ár a megrendelés azonnali kitöltéséhez; A piaci ár is jó választás).

Ha az ár 8 000 dollárra esik, stop-loss vált ki, és egy hosszú pozíciót 7950 dolláron zárnak. (Ha a megbízási ár a piaci árral van meghatározva, akkor a pozíció azonnal piaci áron záródik).

Ha az A felhasználó le akar zárni egy hosszú pozíciót a nyereség rögzítése érdekében, akkor a pozíciót előre meghatározott áron kell lezárni, amely meghaladja a 9 000 dollárt.

2. eset: Rövid pozíció zárása feltételes sorrenddel)


A B felhasználó rövid BTC-szerződéssel rendelkezik, átlagos nyitott ára 9 000 dollár, és arra számít, hogy rövid pozíciót zár le, hogy megállítsa a veszteséget, amikor a piaci ár 10 000 dollárra emelkedik. Ezután a B felhasználó feltételes megrendelést adhat az alábbi paraméterek szerint:

【Trigger ár 10 10 000 USD

【Rendelési ár 10 10 050 USD (Vásárláskor a kiváltó árnál magasabb ár ajánlott a megrendelés azonnali kitöltéséhez; A piaci ár is jó választás.)

Ha az ár 10 000 dollárra emelkedik, stop-loss vált ki, és egy rövid pozíció 10 050 dolláron záródik (ha a megbízási árat a piaci árral együtt állapítják meg, akkor a pozíciót azonnal piaci áron zárják).

Ha a B felhasználó rövid pozíciót akar bezárni a nyereség rögzítése érdekében, akkor a pozíciót előre meghatározott áron kell lezárni, amely alacsonyabb, mint 9 000 USD.

3. eset (hosszú pozíció lezárása OCO megrendeléssel)

A C felhasználó hosszú BTC-szerződéssel rendelkezik, átlagos nyitott ára 9 000 USD. Arra számít, hogy nyereséget vesz fel, amikor a piaci ár 10 000 dollárra emelkedik, és megállítja a veszteségeket, amikor a piaci ár 8 000 dollárra süllyed. Ezután a C felhasználó OCO megrendelést adhat le a következő paraméterek szerint:

【TP kiváltó ár】 10 000 USD

【TP rendelési ár】 Válassza ki a piaci árat (vagy adjon meg olyan árakat, mint 9 950)

SL kiváltó ár 8 8 000 USD

SL kiváltó ár】 Válassza ki a piaci árat (vagy adjon meg olyan árakat, mint 7 950)

A T / P elindul, ha az ár 10 000 USD-ig emelkedik, és a felhasználó azonnal piaci áron létezhet (ha az előre beállított megbízási ár 9 950, akkor zárás 9 950), addig az S / L beállítások érvénytelenek lesznek.

4. eset (lezárás OCO megrendeléssel)

A D felhasználó rövid BTC-szerződéssel rendelkezik, átlagos ára 9 000 USD. Arra számít, hogy profitot vesz fel, amikor a piaci ár 8000 dollárra csökken, és megállítja a veszteségeket, amikor a piaci ár 10 000 dollárra emelkedik. Ezután a D felhasználó OCO megrendelést adhat le a következő paraméterek szerint:

【TP kiváltó ár】 8000 USD

【TP megbízási ár】 Válassza ki a piaci árat (vagy adjon meg olyan árakat, mint 8050)

SL kiváltó ár 10 10 000 USD

SL rendelési ár】 Válassza ki a piaci árat (vagy adjon meg olyan árakat, mint 10 050)

A T / P aktiválódik, ha az ár 8000 dollárra csökken, és a felhasználó azonnal piaci áron létezhet a kereskedelemben (ha az előre beállított megbízási ár 8050, akkor bezár 8050), addig az S / L beállítások érvénytelenek lesznek; Az S / L aktiválódik, ha az ár 10 000 dollárra nő, és a felhasználó azonnal piaci áron létezhet (ha az előre beállított megbízási ár 10 050, majd bezár 10 050), addig a T / P beállítások érvénytelenek.

5. eset: Hosszú pozíció nyitása feltételes sorrenddel) :

A BTC-szerződés jelenlegi piaci ára 11 500 dollár, és az E felhasználó úgy véli, hogy a piac bullish lesz, ha a BTC szerződéses ára áthúzza a 12 000 dolláros szintet. Ekkor az E felhasználó feltételes megrendelést adhat le a következő paraméterek szerint:

【Trigger ár】 12 000 USD

【Rendelési ár】 Válassza ki a piaci árat (, vagy adjon meg olyan árakat, mint 12 050 USD

Ha az ár 12 000 dollárra emelkedik, akkor egy hosszú megbízás indul és piaci áron (vagy 12 050 dolláron) történik..

Az OCO megrendelések a hosszú pozíció kétoldalú nyitására is adhatók. A bullish akció magasabb áron, míg a fordított sorrend alacsonyabb áron fog elindulni.

6. eset: Rövid pozíció nyitása feltételes sorrenddel) :

A BTC szerződés jelenlegi piaci ára 6500 dollár, és F felhasználó úgy véli, hogy a piac lefelé fordul, ha a BTC szerződés ára áttörja a 6000 dolláros szintet. Ezután az F felhasználó feltételes megrendelést adhat le a következő paraméterek szerint:

【Trigger ár 6 6000 USD

【Rendelési ár】 Válassza ki a piaci árat (, vagy adjon meg olyan árakat, mint 5 950 USD)

Ha az ár 6000 dollárra süllyed, rövid megbízást indítanak és piaci áron (vagy 5950 dolláron) tesznek közzé.

Az OCO megrendeléseket is lehet tenni egy rövid pozíció kétoldalú nyitására. A csökkenő árfolyam alacsonyabb áron, míg a fordított sorrend magasabb áron fog elindulni.

Stop-order beállítások és aktiválási szabályok

Jegyzet:

3. Ha a megrendelés kitöltésre kerül, akkor a meglévő pozíciója bezárul, vagy új pozíció nyílik meg. Ha a megrendelést nem sikerül kitölteni, akkor az Ön pozíciója és margója továbbra is fennáll.

4. Ha a megbízás aktiválódik, amikor a kiváltó feltétel teljesül, és ha az előre meghatározott megbízási ár meghaladja az árhatárt, a rendszer az aktiválás pillanatában a legmagasabb vagy legalacsonyabb piaci árral rendelkező megbízást adja le.

5. Különböző korlátozások vonatkoznak az egyablakos megbízások összegére – piaci megbízások különböző szerződésekre (a korlátozásokat a piaci változásoknak megfelelően módosítják)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map