A Trigger sorrend használata

1. Mi a trigger sorrend?

A kiváltó megbízás egyfajta algoritmusos kereskedési stratégia, amelynek segítségével a felhasználók előre meghatározhatják a kiváltó árat és a piaci árat, és a megbízás automatikusan bekerül az előre beállított megbízási árba, amint a piaci ár eléri az előre meghatározott kiváltó árat. Ezzel a stratégiával a felhasználók lendületes kereskedést folytathatnak, vagy kiléphetnek a kereskedésből veszteség leállításával vagy profit elvételével. A trigger sorrend nem fagyasztja be a margókat vagy a pozíciókat, ez az egyetlen különbség a stop sorrendtől.

A kiváltó megbízás kereskedési felülete a következő:

2.Termetes magyarázat

1. Trigger ár: Az előre definiált feltétel, amely kiváltja a megrendelést. A stop megbízás akkor lép működésbe, amikor a piaci ár eléri a trigger árat.

2. Rendelési ár: Az az ár, amelyre a megrendelést leadják, ha a megrendelést kiváltják. A felhasználók dönthetnek úgy is, hogy piaci áron adják le, így a megbízás a legjobb pillanatnyi áron adható le és azonnal kitölthető (előfordulhat, hogy az extrém piacokon nem lehet azonnal kitölteni) a kiváltás után.

3. Hogyan kell használni a trigger sorrendet?

Esettanulmány

1. eset (zárjon le egy hosszú pozíciót stop-loss esetén) :

Az A felhasználó hosszú BTC-szerződéssel rendelkezik, átlagos nyitott ára 9 000 dollár, és arra számít, hogy hosszú pozíciót zár le, hogy megállítsa a veszteséget, amikor a piaci ár 8 000 dollárra csökken. Ezután az A felhasználó az alábbi paraméterek szerint adhat ki triggerelési sorrendet:

【Trigger ár 8 8000 USD

【Rendelési ár 7 7 950 USD (Eladáskor a kiváltó árnál alacsonyabb ár ajánlott a megrendelés azonnali kitöltéséhez; A piaci ár is jó választás).

Ha az ár 8 000 dollárra esik, stop-loss vált ki, és egy hosszú pozíciót 7950 dolláron zárnak.

Ha az A felhasználó le akar zárni egy hosszú pozíciót a nyereség rögzítése érdekében, akkor a pozíciót előre meghatározott áron kell lezárni, amely meghaladja a 9 000 dollárt.

2. eset: Zárjon rövid pozíciót stop-loss esetén loss


A B felhasználó rövid BTC-szerződéssel rendelkezik, átlagos nyitott ára 9 000 dollár, és arra számít, hogy rövid pozíciót zár le, hogy megállítsa a veszteséget, amikor a piaci ár 10 000 dollárra emelkedik. Ezután a B felhasználó az alábbi paraméterek szerint adhat ki triggerelési sorrendet:

【Trigger ár】 10 000 USD

【Rendelési ár 10 10 050 USD (Vásárláskor a kiváltó árnál magasabb ár ajánlott a megrendelés azonnali kitöltéséhez; A piaci ár is jó választás.)

Ha az ár 10 000 dollárra növekszik, stop-loss vált ki, és egy rövid pozíció 10 050 dolláron záródik. (Ha a megbízási árat a piaci árral állapítják meg, akkor a pozíciót azonnal piaci áron zárják).

Ha a B felhasználó rövid pozíciót akar bezárni a nyereség rögzítése érdekében, akkor a pozíciót előre meghatározott áron kell lezárni, amely alacsonyabb, mint 9 000 USD.

3. eset: Hosszú pozíció nyitása trigger sorrenddel) :

A BTC szerződés jelenlegi piaci ára 11 500 dollár, és a C felhasználó úgy véli, hogy a piac bullish lesz, ha a BTC szerződéses ára áthúzza a 12 000 dolláros szintet. Ezután a C felhasználó az alábbi paraméterek szerint indíthat megrendelést:

【Trigger ár】 12 000 USD

【Rendelési ár】 Válassza ki a piaci árat (, vagy adjon meg olyan árakat, mint 12 050 USD

Ha az ár 12 000 dollárra emelkedik, akkor egy hosszú megbízás indul és piaci áron (vagy 12 050 dolláron) történik..

4. eset: Rövid pozíció nyitása indító sorrenddel) :

A BTC-szerződés jelenlegi piaci ára 6500 dollár, és a D felhasználó úgy véli, hogy a piac lefelé fordul, ha a BTC-szerződés áttörja a 6000 dolláros szintet. Ezután a D felhasználó kiválaszthatja az alábbi paraméterek szerint az indítási megbízást:

【Trigger ár】 6000 USD

【Rendelési ár】 Válassza ki a piaci árat (, vagy adjon meg olyan árakat, mint 5950 USD

Ha az ár 6000 dollárra süllyed, rövid megbízást indítanak és piaci áron (vagy 5 950 dolláron) tesznek közzé.

Trigger rendelési beállítások és aktiválási szabályok

Jegyzet:

1. A pozíciók és a margó nem lesz befagyasztva, amíg a stop sorrend be nem vált.

2. Előfordulhat, hogy a Trigger megbízást nem lehet sikeresen kiváltani, és a megbízást nem lehet leadni olyan tényezők miatt, mint az árkorlátozások, a pozíciókorlátozások, az elégtelen árrés, a nem kereskedési státusz és a rendszerhibák. Csakúgy, mint a normál limit megbízások, a sikeresen kiváltott limit megbízásokat sem lehet kitölteni. A kitöltetlen limit megbízások a [Megnyitás sorrend] részben jelennek meg.

3. Ha a megrendelés kitöltésre kerül, akkor a meglévő pozíciója bezárul, vagy új pozíció nyílik meg. Ha a megrendelést nem sikerül kitölteni, akkor az Ön pozíciója és margója továbbra is fennáll.

4. Ha a megbízás aktiválódik, amikor a kiváltó feltétel teljesül, ha az előre meghatározott megbízási ár meghaladja az árhatárt, a rendszer az aktiválás pillanatában a legmagasabb vagy legalacsonyabb piaci árral rendelkező megbízást adja le.

5. Különböző korlátozások vonatkoznak az egyablakos megbízások összegére – piaci megbízások különböző szerződésekre (a korlátozásokat a piaci változásoknak megfelelően módosítják)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map