Az OKEx 7 új DeFi listát, további promóciókat és a legnagyobb OKB Burnt lát

Az OKEx heti frissítése áttekintést nyújt a minden héten szervezett promóciókról, versenyekről, listákról és megbeszélésekről

A héten az OKEx-nél befejeztük az OKB Buy-Back kilencedik fordulóját & Burn együtt több token és származék, például SUSHI, YFV, CVP, UMA, KLAY, TRADE és KSM felsorolásával, hogy támogassuk a DeFi ökoszisztémánkat. 

Elindítottuk az OKEx jutalomprogramot a kriptográfusok számára is, hogy megtanulják, hogyan kell kereskedni az OKEx-en, miközben BTC-t és USDT-t keresnek. Új promóciós tevékenységek is folynak, ideértve az OKExAlts YouTube Video ajándékozását és az új érmelistázási ünnepségeket. Végül frissítettük a többszintű karbantartási ráta arány ütemezését is – vagyis most már magasabb tőkeáttétellel kereskedhet!

Kilencedik OKB visszavásárlás & Éget 

Az OKB ökoszisztéma fenntarthatóságának előmozdítása és az hosszú távú érték növelése érdekében az OKB hívek számára folytatott erőfeszítéseink során befejeztük az OKB visszavásárlásának kilencedik körét & Égés június 1. és augusztus 31. között. 

Ez a forduló az eddigi legnagyobb volt, az azonnali piac tranzakciós díjainak 30% -át felhasználva összesen 3 816 358,49 OKB visszavásárlására és elégetésére használták fel, ami 21 000 000 dollárnak felel meg.

Akciók

OKExAlts YouTube Video Giveaway

Nézze meg a mi harmadik #OKExAlts videó ahogy végigvezetjük az altcoinok két legelterjedtebb típusán – a bányászati ​​alapú érméken és a stabil állományokon. Feliratkozhat a mi oldalunkra is YouTube-csatorna, kedvelje a videót, és kövesse a leírás mezőben szereplő szabályokat, hogy megadhassa korlátozott idejű USDT 100 ajándékunkat. A promóció szeptember 6-án, 23:59 UTC-ig tart. 

OKEx kezdőknek járó jutalmak

Az OKEx jutalmazási program lehetővé teszi minden kezdő OKEx számára, hogy 80 dollár értékű BTC-t és USDT-t szerezzen pusztán a kriptográfia megvásárlásával, letétbe helyezésével és kereskedésével. Regisztráljon, és megtudhatja, hogyan szerezheti meg most ezeket a jutalmakat.

UMA lista x Twitter bónusz promóció 

Csatlakozz a UMA bónusz esemény a Twitterünkön megosztani a 2000 UMA nyereményalapot az alábbi egyszerű lépések végrehajtásával: retweetelni, kommentálni és két barát megcímkézését. Kiválasztunk egy szerencsés nyertest 100 UMA bónuszért és 30 felhasználót 30 UMA bónuszért. 

Keressen akár 200% THM-t az UMA-n (kizárólag az új OKEx felhasználók számára)

Az UMA promóció során a résztvevőknek legalább 10 UMA tokent kell hálózaton tartaniuk. A legjobb 100 új felhasználó, aki UMA-t fizet be vagy kereskedik az OKEx-en, akár 200% -os THM-t is élvezhet. Regisztráljon szeptember 9-én 18:00 óra előtt, hogy kihasználhassa ezt a promóciót. 

Keressen akár 200% KLAY-t (kizárólag az új OKEx felhasználók számára)

A KLAY promóciós ideje alatt az OKEx-nél a tokent birtokló felhasználók akár 200% -os éves hozamot élvezhetnek. A KLAY-ban összesen 100 000 darab kerül kiosztásra, és a promóció szeptember 10-én, UTC 2: 00-ig tart.

Új hirdetések ezen a héten

Az OKEx ezen a héten hét új DeFi tokent – SUSHI, YFV, CVP, UMA, KLAY, TRADE és KSM – sorolt ​​fel a margin kereskedés mellett & megtakarítások és örökös cserék további DeFi tokenekre.

SushiSwap (SUSHI)

A SushiSwap a következő lépés az Uniswap protokoll tervezésében. Az Uniswap elegáns kialakításával a SushiSwap olyan közösség-orientált funkciókat adott hozzá, amelyek segítenek a protokoll rendszerének fejlesztésében és további előnyöket nyújtanak az érintett szereplők számára.

YFValue (YFV)

Az YFV az YFValue protokoll irányítási tokenje. Célja, hogy a hozamgazdálkodás valódi értékét minden felhasználó számára elérhetővé tegye egyedi jellemzői révén, például az ellátás inflációs rátájáról való szavazás, valamint a teljesen láncon végzett automatikus égetéssel rendelkező referral rendszer.

PowerPool (CVP)

A PowerPool egy protokoll, amely kényelmes megoldást kínál az irányítási tokenek összevonására. Lehetővé teszi a token tulajdonosok számára, hogy irányítási tokeneket kölcsönözzenek, összegyűjtsenek és kölcsönvegyenek, bevételt szerezzenek tőlük, és az Ethereumon alapuló protokollokban felhalmozzák az irányítási hatalmat. Célja, hogy kiterjessze az irányítási jelzők hasznosságát a végfelhasználókra, és új szintű koordinációt biztosítson a döntéshozatalhoz a Defi ökoszisztémában..

UMA (UMA)

Az UMA egy DeFi szerződéses platform, amely az egyetemes piacra jutás és az engedély nélküli, nyilvános blokkláncok, például az Ethereum által lehetővé tett pénzügyi újítások fejlesztésére épül. Meghatároz egy nyílt forráskódú protokollt, amely lehetővé teszi bármely két partner számára pénzügyi szerződéseik elkészítését. Az UMA-szerződéseket kizárólag gazdasági ösztönzőkkel biztosítják, így azok önérvényesítővé és egyetemesen hozzáférhetővé válnak.

Klaytn (KLAY)

A Klaytn egy vállalati szintű, szolgáltatás-központú platform, amely felhasználóbarát blokklánc-élményt nyújt. Lehetővé teszi a vállalkozások és a vállalkozók számára, hogy a blokklánc-technológia segítségével értéket ragadjanak meg, kombinálva mind a nyilvános, mind a magán blokkláncok legjobb tulajdonságait egy hatékony hibrid kialakítás révén.

UniTrade (TRADE) 

Az UniTrade egy teljesen decentralizált kereskedési platform a DeFi térben, amely az Uniswap likviditási poolok tetejére épül, és nem igényel KYC-t, számlákat és kereskedési korlátokat. A TRADE kereskedését az OKEx-en kezdheti meg.

Kusama (KSM)

A Kusama egy olyan hálózat, amelyet a változásügynökök hoztak létre, hogy visszavegyék az irányítást, megújítsák az innovációt és megzavarják a jelenlegi helyzetet. A fejlesztők számára Kusama bizonyítja a futásidejű frissítéseket, az on-chain irányítást és az ejtőernyőket. 

SUSHI: Margókereskedelem & Megtakarítások és örökös csere 

A SUSHI margin kereskedés, megtakarítási szolgáltatás, valamint az érmével fedezett és USDT fedezettel rendelkező örökös csere szeptember 3-án, UTC 9: 30-tól kezdődött. Itt többet megtudhat a swap párokról és a díjszint követelményeiről.. 

YFI / YFII / DOT: Marzsás kereskedés, megtakarítások, örökös csereügyletek & Határidős

Az YFI elindítása mellett & YFII margin kereskedés és megtakarítások, most kereskedhetsz YFIUSDT swap és YFIIUSDT swap, valamint DOTUSD swap, DOTUSDT swap és YFIUSD swap lehetőségekkel akár 75-szeres tőkeáttétellel.

CRV & UMA: Margin Trading & Megtakarítások és örökös csere 

CRV és UMA fedezeti ügyletek, megtakarítások, érmével fedezett és USDT fedezettel rendelkező örökös swapok szeptember 4-én, UTC-n 7: 00-kor léptek életbe. A swap-párokról és a díjszint követelményeiről itt tudhat meg többet. 

Termék frissítések

A határidős ügyletek és az örökös csere többszintű karbantartási különbözet ​​ütemtervének kiigazítása

A határidős és örökös swapszintű karbantartási árrés ütemterv legutóbbi módosítása után a felhasználók élvezhetik az OKEx kereskedését magasabb pozíciói korlátokkal és magasabb tőkeáttétellel – akár 125x-ig. További részletek itt.

A többszintű karbantartási árrés ütemezésének beállítása

Az OKEx szeptember 4-én 7: 00–7: 30 óra (UTC) órákra módosította a többszintű karbantartási különbözet ​​ütemtervet. Most a következő érmékkel kereskedhet 10-szeres tőkeáttétellel: BTC, ETH, EOS, LTC, OKB, ETC, BCH, XRP, TRX, BSV, DASH, NEO, QTUM, ADA, ATOM, IOST, IOTA, ONT, ZEC és XMR. Ezenkívül a felhasználók ötszörös tőkeáttétellel kereskedhetnek a következőkkel: LINK, DOT, XLM és ALGO.

Itt tekintheti át a tőkeáttétel részleteit a beállítás után.

Örök csere felfüggesztés

Szolgáltatásunk optimalizálása és a felhasználók kereskedési élményének javítása érdekében szeptember 3-án 12: 00–12: 03 óra között UTC-kor frissítettük az örökös csere rendszerünket.

OKEx eseményeken

Múlt esemény: OKExDeFi Kerekasztal – Aave

Ebben a kerekasztalban meghívtuk Stani Kulechovot, az Aave vezérigazgatóját és alapítóját, hogy ossza meg meglátásait a kriptográfiai és a DeFi-hitelezési innovációkról. 

Nézze meg a teljes összefoglalót itt megismerni az Aave mögött álló rendszert és az Egyesült Királyság elektronikus pénzengedélyét, a közelgő Aave v2-t, Kulechov hogyan látja a DeFI tér központosított szereplőit, és általában a DeFi-vel kapcsolatos nézeteit.

OKExDeFi Kerekasztal: Aragon

Az OKEx DeFi 7. kerekasztalán vezérigazgatónk, Jay Hao beszélt Luis Cuendével, az Aragon alapítójával és vezérigazgatójával, és megvitatta a decentralizált autonóm kormányzás jövőjét.

Iratkozzon fel a hivatalos YouTube-csatorna az egész epizód és az OKExDeFi Kerekasztal sorozat többi videója.

Közelgő esemény: OKExDeFi AMA sorozat – Universal Market Access (UMA)

Szeptember 8-án meghívjuk Hart Lamburt, az Universal Market Access társalapítóját hivatalos távirati csatorna. Hangolódjon 12: 00-tól 13: 00-ig (UTC) az UMA-ról, a decentralizált pénzügyi szerződések platformjáról szóló élő beszélgetésre. 

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner