Kako sudjelovati u OKEx Jumpstartu

Dragi korisnici, dobrodošli na naš OKEx Jumpstart. Ovaj će odlomak uglavnom govoriti o dva dijela za vaše daljnje znanje o projektu OKEx Jumpstart. Prvi dio čine koraci za prisustvovanje projektu, a drugi dio odnosi se na više detalja o pravilima.

Uvod:

Prvi dio: Kako prisustvovati projektu

Prvi korak: Pripremite OKEx račun u inozemstvu

Drugi korak: Kupite OKB

1.Kako dobiti veći iznos dodjele putem OKB-a

(1) Iznos ekskluzivne dodjele OKBelievers

(2) Iznos dodijeljene bonusa OKTraders

Treći korak: Pridružite se

Drugi dio: Pravila

1. Dodjela:

2. Detalji prodaje žetona

3. Upozorenje na rizik

Sada, u prvom dijelu, razgovarajmo o tome kako prisustvovati projektu, a on će biti podijeljen u tri koraka kako slijedi:

Prvi korak: Pripremite OKEx račun u inozemstvu


Prvo pripremite OKEx račun. Možete posjetiti: https://www.okex.com/join?channelFlag=ACECO2500921 da biste dobili svoj račun ili ako već imate račun, prijavite se kad prisustvujete projektu, molimo vas.

Drugi korak: Kupite OKB

Kako dobiti veći iznos dodjele putem OKB-a

  1. Iznos ekskluzivne dodjele OKBelievers

Minimalni prag za sudjelovanje u prodaji tokena: 5-dnevni prosječni iznos držanja ≥ 100 OKB. Ako se vaš iznos posjedovanja OKB-a smanji ili prestanete držati OKB tijekom razdoblja od 5 dana, možete razmisliti o kupnji većeg iznosa OKB-a prije zadnjeg slučajnog snimka trenutka prodaje tokena kako biste dosegli prag sudjelovanja;

• U usporedbi s kupnjom velike količine OKB prije početka prodaje tokena, dosljedno držanje OKB jamčit će veće koeficijente raspodjele, a time i stjecanje većeg stvarnog iznosa dodele;

• Ako minimalni iznos posjedovanja OKB i prosječni iznos posjedovanja OKB odgovaraju različitim koeficijentima raspodjele, ovisno o tome koji će se veći iznos primijeniti.

2. Iznos dodijeljene bonusa za OKTraders

Iznos dodjele odredit će se na osnovu akumuliranog iznosa trgovanja korisnicima (izračunato u BTC) otkako je uspostavljen OKEx. Odgovarajući koeficijent raspodjele može se pogledati na početnoj stranici OKEx Jumpstart i prikazan je kao dolje:

Akumulirani iznos za spot trgovanje na OKEx-u (u BTC-u) [5, 10) [10, 20) [20, 50) [50, 100) [100, + ∞)
Koeficijent raspodjele za drugi krug 1 2 3 4 5

Ljubazno podsjetnik: Bilo bi bolje kupiti OKB prije 00:00 sati 12. lipnja (vrijeme samo za OKEx Jumpstart 14. projekt WGRT) kako bi se dobio maksimalni koeficijent dodjele; (Ako je posljednji dan kada ste pronašli događaj, valuta se mora prenijeti prije 00:00 sati 17. lipnja u slučaju neuspješnih dodjela.)

Treći korak: Pridružite se

Vrijeme svakog održavanja OKEx Jumpstart Project-a je različito, a ovaj put ćemo za primjer uzeti OKEx Jumpstart 14. projekt WGRT, a za više detalja o cijelom projektu OKEx Jumpstart možete posjetiti https://www.okex.com/jumpstart.

Nakon 12 sati 17. lipnja (UTC + 8) (vrijeme za OKEx Jumpstart 14. projekt WGRT), posjetite https://www.okex.com/jumpstart i prijavite se sa svojim inozemnim računom.

Ili također možete ući na službeno web mjesto OKEx, a zatim kliknuti na “Jumpstart”.

Zatim će doći na stranicu dodjele, a na sljedeću stranicu možete kliknuti “Detalji o dodjeli”.

U 12:00 17. lipnja (UTC + 8) kada dođete na stranicu WGRTSale, kliknite “Dodjela”.

(Napomena: gore spomenuto vrijeme je u skladu s OKEx Jumpstart 14. projektom WGRT)

Pravila:

Dodjela:

1. Kada završi razdoblje dodjele, tokeni će se dodijeliti korisničkom računu za financiranje OKEx i odbit će se odgovarajući iznos OKB. Svi preostali iznosi OKB na čekanju za pretplatu bit će oslobođeni;

2. Druga sesija dodjele započet će nakon što završimo s izračunavanjem rezultata. Možete koristiti OKB objavljen iz prve sesije u drugoj sesiji.

Detalji prodaje žetona

1. Pravila snimka: nasumično ćemo svakodnevno snimati OKB vlasništvo korisnika, uključujući Račun financiranja, Spot račun, Fiat račun i Račun marže;

2. Povijesni kumulirani obujam promptnog trgovanja uključuje obujam spot prometa i obujam maržnog prometa;

3. Pregledajte svoj koeficijent raspodjele: Svoje snimke OKB-a i pojedinačni koeficijent raspodjele možete pogledati na početnoj stranici OKEx Jumptusers;

4. Proračun dodjele

I ekskluzivna sjednica dodjele OKBelievers i ekskluzivna sjednica dodjele OKTraders slijedit će istu formulu dodjele u nastavku:

Formula formula raspodjele)

mceclip0.png? x-oss-process = slika / kvaliteta, q_85

5. Primjer

Korisnici A, B, C i D žele sudjelovati na ekskluzivnoj sjednici dodjele OKBelievers. Pretpostavimo da su njihovi snimci na kojima se drži OKB sljedeći:

Snimak A B C D
Minimalni dnevni OKB Holding 500 50 1000 1500
Prosječni dnevni OKB Holding 1500 50 1000 5000

Prema gornjoj tablici, koeficijent dodjele OKBelievers Exclusive Allotment Session korisnika A, B, C i D bit će 15, 0, 20, odnosno 30, a korisnik B ne ispunjava uvjete za pretplatu. Recimo da je opskrba sesije 1000 tokena, tada će iznos pretplate korisnika A, C i D biti 1000, 300, odnosno 500. Dodjela će biti sljedeća:

mceclip0.png? x-oss-process = slika / kvaliteta, q_85

Ako je tijekom OKTraders ekskluzivne dodjele zasjedanja kumulirani obujam spot trgovanja korisnika A 20 BTC, a korisnika B 8 BTC, tada će njihovi koeficijenti dodjele u ovoj sesiji biti 3, odnosno 1. Recimo ako je ukupna ponuda sesije 300 tokena, tada će pretplata korisnika A i B biti 200, odnosno 300. Dodjela će biti sljedeća:

mceclip6.png? x-oss-process = slika / kvaliteta, q_85

Upozorenje na rizik

• Prema relevantnim propisima, korisnici iz sljedećih zemalja / regija (prema informacijama KYC-a) ne mogu sudjelovati u pretplati: Kina, Kina, Hong Kong, Kuba, Iran, Sjeverna Koreja, Krim, Sudan, Malezija, Sirija, SAD [uključujući sva teritorija SAD-a kao što su Portoriko, Američka Samoa, Guam, sjeverni Marijanski otok i američki Djevičanski otoci (St. Croix, St. John i St. Thomas)], Bangladeš, Bolivija, Ekvador i Kirgistan;

• Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno. Ovu najavu i bilo koje druge informacije o OKExu ne treba smatrati investicijskim savjetima. OKEx nije odgovoran za gubitke nastale korištenjem njihovih podataka;

• Svaka osoba koja neovlašteno podmeće postupak ili radnje pretplate bit će diskvalificirana iz OKEx Jumpstart-a;

• U slučaju bilo kakvog spora, OKEx Jumpstart zadržava pravo konačne odluke.

Zahvaljujemo na vašoj stalnoj podršci i uvjeravamo vas u naše najbolje usluge u svakom trenutku.

Pozdrav,

OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map