Kereskedjen okosan és keressen élesen

Az OKEx piacvezető volt a blokklánc- és kriptoiparban a kereskedelem volumene, az egyes országok kiszolgálása és a felhasználói bázis tekintetében. Több mint 100 országból származó felhasználókkal az OKEx az iparág legteljesebb termékcsomagját kínálja, az azonnali kereskedéstől, az árrés-kereskedelemtől, a C2C-kereskedelemtől kezdve, valamint a kriptográf származékokig, segítve a kereskedőket, bányászokat és intézményi befektetőket befektetési stratégiáik optimalizálásában..

Ez a cikk végigvezeti Önt az OKEx által elhozott termékek széles skáláján, és lehetővé teszi, hogy intelligens kereskedővé váljon az OKEx-en!

Spoiler figyelmeztetés: görgessen lefelé, és további jutalmak lesznek az OKEx-fiókjában, miután megtanulta, hogyan kell kereskedni az OKEx-en!

Ne felejtsen el regisztrálni és befejezni a KYC2 ellenőrzést a kereskedés megkezdése előtt! Nézze meg ezt a cikket, ha többet szeretne megtudni a KYC ellenőrzés befejezéséről.

Miután regisztrált az OKEx-ben, és elvégezte a 2. azonosító igazolási szintet, ne felejtse el kitölteni napi kriptográfiai tanulási küldetés videót nézve vagy az OKEx Akadémia által közzétett cikket elolvasva, és az ingyenes Bitcoin a pénztárcádban van! Nézze meg a cikket, ahol részletes útmutatást talál arról, hogyan lehet minden nap ingyenes bitcoinot keresni!

  1. Crypto-crypto spot kereskedés

Amint a blockchain technológia folyamatosan fejlődik és elfogadásra kerül, egyre több token válik elérhetővé a piac számára kereskedés céljából. Az OKExnél elkötelezettek vagyunk, hogy találékony, felhasználóbarát és megfelelő platformot biztosítsunk a kereskedelemhez, és elősegítsük a blokklánc-projektek növekedését.

Az OKEx a kereskedelem volumene szerint a világ egyik legnagyobb piaca, amely erős likviditást kínál a kereskedők számára. Több mint 200 kiváló minőségű eszközt biztosítunk, több mint 400 kereskedési párral kereskedve.

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni az azonnali kereskedelem végrehajtásáról!

  1. Fedezeti kereskedés

Az árrés-kereskedelem a kereskedés egyik módja, amikor eszközöket kölcsönöznek kereskedőktől vagy tőzsdéktől. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kis összegű kezdőtőkét felhasználjanak pozícióik kihasználására, hogy maximalizálják a nyereséget az azonnali kereskedelemben.

Az OKEx összesen 34 eszközt támogat a margin kereskedésben, beleértve a BTC, LTC, ETH, ETC, BCH, USDT, BSV, DASH, EOS, NEO, QTUM, TRX, XRP, ADA, ALGO, ATOM, BTM, BTT, ELF, HC, IOST, IOTA, LINK, OKB, OMG, ONT, VSYS, XLM, XMR, XTZ, ZEC, ZIL, HBAR és RVN.

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni az azonnali kereskedelem végrehajtásáról!

  1. Határidős kereskedelem

Az OKEx arra törekszik, hogy minden elérhető kereskedési lehetőséget biztosítson a felhasználóknak a kockázatok fedezésére és az eszközök nagyobb növekedésére. Ezért kínáljuk a világ első határidős kriptográfiai kereskedelmét. Indítása óta intézményi ügyfeleink, hivatásos kereskedőink, valamint bányászok is jól fogadták.

Itt támogatjuk a főbb kriptográfiai eszközöket, nevezetesen a Bitcoin, Ethereum, EOS, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, XRP, TRX és Ethereum Classic

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a határidős kereskedés végrehajtásáról!

  1. Opciós kereskedés

Az OKEx jelenleg négy különböző határidővel kínál opciós szerződéseket. Az eladás rövid képesítést igényel, amelyet kvízek átadásával lehet engedélyezni. Az eladási opciók megkövetelik, hogy a számlán rendelkezésre álló eszköz ne legyen kevesebb, mint 0,2 BTC (vagy egyenértékű más eszközökkel), vagy az opciós számla kereskedési volumene az elmúlt 30 napban legalább 2 BTC (vagy ennek megfelelő egyéb eszköz)


Az opciós pozíció megnyitása után legyen óvatos a kockázatkezeléssel. Amikor a számlaegyenleg hamarosan eléri a fenntartási tartalékot, az azt jelenti, hogy a pozíció nagyobb kockázatnak van kitéve; amikor a számlaegyenleg alacsonyabb, mint a fenntartási fedezet, akkor a pozícióját felszámolják.

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a határidős kereskedés végrehajtásáról!

Az OKEx örömmel jelenti be az exkluzív ajánlatot azoknak a felhasználóknak, akik újak számunkra! Az alábbi egyszerű feladatok végrehajtásával akár 11,5 USDT-t is kaphat extra jutalomként a számlán.

Díjazási időszak: (10:00 UTC) 2020. július 1-jétől július 11-ig, 2020 (12:00 UTC).

– Regisztráljon most, ha még nem tette meg.

– Teljesítsd a 2. szintű KYC ellenőrzést (+ 0,5USDT)

– Teljesítsen bármilyen összeget (+1 USDT)

– Vásároljon bármilyen kriptovalutát az OKEx „Crypto Buy” platformon keresztül (+1 USDT)

– Végezze el a következők bármelyikét: Crypto to crypto spot kereskedés / Margin kereskedés / Határidős kereskedelem / Opciós kereskedés (+ 2USDT)

– Vásároljon és szerezzen be OKB-t (+2 USDT)

– Küldjön három új utalást hozzánk a hivatkozási link használatával (+5 USDT)

Ne felejtsen el MINDEN NAPON KERESSEN INGYENES BITCOIN-t egy videó megtekintésével vagy az OKEx Akadémia által közzétett cikk elolvasásával! Nézze meg a cikket, ahol részletes útmutatást talál arról, hogyan lehet minden nap ingyenes Bitcoin-t keresni!

Kövess minket a Telegramon (link :) és a Twitteren (link :), maradj velünk a közelgő hírekkel és eseményekkel kapcsolatban!

Feltételek: A jutalmak a kampányidőszakot követő 15 munkanapon belül kerülnek felhasználásra. Minden számla csak egyszer válthatja be a jutalmat, minden befejezett küldetést csak egyszer számolnak el, a jutalmakat nem halmozják fel ismételten. A kampányjutalmakat csak a főszámlájára fizetjük ki.

Figyelmeztetések: Ha több fiókot regisztrál az OKEx jutalom vagy más tisztességtelen viselkedés érdekében, az összes társított fiók azonnali megszüntetését eredményezi. Nem engedélyezett hamis számlák és rosszindulatú próbálkozások jutalom megszerzésére, és ezek a számlák nem kapnak jutalmat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map