Műszaki hetilap – Nincs sem jó, sem rossz, de a gondolkodás teszi ezt (június 2.)

Röviden

 • BTC kedden Ázsiában ismét visszaszerezte a pszichológiai 10000 szintet; az altcoinok többnyire a zöldben voltak.
 • A technikai mutatók azt mutatják BTC kezdhetik a felzárkóztató játékot, a hangulat többnyire pozitív maradt.
 • ETH még mindig az altcoin reflektorfényében, mivel a második legnagyobb kriptográfia ára elérte a 250-et, miközben ADA és LTC szintén fókuszba kerültek.

Piaci áttekintés

A kriptovaluta piacok kedden a kora-ázsiai ülésszakon nagyjából zöld színben voltak, mivel a kereskedőket és befektetőket felvidította a BTC árak, amelyek a vezető titkosítást visszavezették a legfontosabb 10000 szint fölé, elérve a friss három hónapos csúcsot.

A piacokon felmerülhet a kérdés, hogy ha a jelenlegi BTC A rallyt több mint 10000 szinten lehet folytatni, egy felmérés szerint a pozitív hangulat változatlan maradt. A Sentix Bitcoin Time Differential Index a rövid távú hangulat és a középtávú felfogás közötti különbséget méri, az Index a múlt héten elérte a -0,3 értéket, és a héten kissé fellendült. Patrick Hussy, a Sentix ügyvezető igazgatója elmondta, "a stratégiai vásárlási hajlandóság enyhe optimizmussal párosul, ami a következő hetekben a Bitcoins árának emelkedéséhez vezethet. “

1. ábra: Sentix Bitcoin Time Differential Index

Forrás: Sentix

2. ábra: BTC 25d ferdeség

Forrás: Skew

Sőt, a derivatív kereskedési adatok is alátámaszthatják a BTC rally eset. A Skew adatai azt mutatják BTCOpcióinak torzulása a negatív területen maradt (-8%), annak ellenére, hogy a szám visszaesett a mélypontról (-11,7%). A negatív ferdeség általában azt jelzi, hogy a rövid távú volatilitás növekedhet, és elősegítheti a felfelé irányuló elmozdulást. Ez azonban csak a kép része lehet; kereskedők és befektetők valószínűleg nem akarják kihagyni a származtatott ügyletek többi kereskedési adatait a OKEx Irányítópult Írta: Skew.

Máshol, ETH a figyelem középpontjában folytatódik, mivel a második legnagyobb kriptográfia ára tesztelte a 250 legfontosabb szintet. NEO és ONT felülmúlta a fő altcoin szintet, meghaladta a 8% -ot. Másik oldalán, MKR és HBAR körülbelül 1% -kal alacsonyabban kereskedtek.

TRX van készlet hogy jövő hétfőn új termékbemutatást tegyen, amire a fő hangsúlyt helyezheti Tron figyelők. Közben, XMRTechnikai konferenciája MoneroKon várhatóan a hónap közepén kezdődik. Az éves esemény középpontjában az adatvédelmi és a pénzügyi technológiai kérdések állnak.

Árelemzés

BTCUSDT – Új rally kezdete?

 • BTCUSDT pozitív kitörést hozott az előző háromszög mintájához képest, és elérte a három hónapos csúcsot. Ábra szerint úgy gondoljuk, hogy ez egy középtávú rally kezdete lehet.
 • A napi MACD éppen egy bullish crossovert produkált, jelezve, hogy a felfelé irányuló lendület egyre növekszik, miközben az RSI még mindig nincs a túlvásárolt zónában, ami azt sugallja, hogy lehet még hely a további felfelé irányuló mozgások engedélyezéséhez.
 • Ugyanakkor észrevettük, hogy a nehézségi szalag ismét összenyomódott, vagyis a bányászok egy része kapitulálhatott. Mint a neves elemző, Willy Woo magyarázta, a nehézségi szalag átfordítása jelezheti a bikafutás kezdetét. Bár az még szorít, hogy ez a szorítás meddig fog tartani.
 • Úgy gondoljuk, hogy az 10500 továbbra is jelentős ellenállási szint lehet, és a pár nem biztos, hogy egyetlen próbálkozással sikerül visszaszereznie ezeket a szinteket. Úgy gondoljuk, hogy az előző két 10077-es és 9955-es csúcs rövid távon elengedhetetlen lehet. Ha a két szint visszaszerzése beigazolódik, ez megszilárdíthatja az alapot az 10500 fölé lépésre.

3. ábra: BTCUSDT napi diagram

Forrás: OKEx; Kereskedési nézet


ETHUSDT – A jelek szerint a bikák elfáradnak?

 • ETHUSDT még jelentősebb kitörést produkált az előző háromszög mintájához képest, és a rally azóta is folytatódik. Néhány jel azonban azt mutatta, hogy a gyűlés hamarosan elfáradhat.
 • Úgy látjuk, hogy a MACD pozitív maradt, vagyis a felfelé irányuló lendület még mindig kissé érintetlen volt. Az RSI azonban már a túlvásárolt zónában volt, jelezve, hogy a bikáknak további konszolidációkra lehet szükségük a folytatás előtt.
 • Sőt, a sztochasztikus két vonal összekeveredett a túlvásárolt területen, ami újabb aggasztó jel lehet a ETH bikák, mivel ez is erősítheti a rally kezdetét elfáradni.
 • Úgy gondoljuk, hogy az április 30-i magaslat a 227. közelében lehet az első szint, amelyet az alsó oldalon meg lehet nézni, míg a március 8-i magaslat a 251. közelében lehet egy másik nézhető terület.

4. ábra: ETHUSDT napi diagram

Forrás: OKEx; Kereskedési nézet

ADAUSDT – Ideje fordulni?

 • ADAUSDT lendületet adott a közelmúltban közlemény a közelgő Shelley keményvilla, és a pár az elmúlt hét nap egyik legjobban teljesítő kriptója volt.
 • Úgy gondoljuk azonban, hogy a konszern egészségesebb lehet, ha megvalósul a konszolidáció.
 • A lendületmutatók szintén erősíthetik az árkonszolidáció esetét, mivel a sztochasztikus eredetileg bearish crossovert hozott létre a túlvásárolt zónában. Ugyanakkor az RSI mélyen a túlvásárolt területen volt.
 • Ezenkívül a végső oszcillátor bearish divergenciában volt, az ár magasabb csúcsokat produkált, miközben az UO nem követte.
 • Az ideális eset egy konszolidáció lenne a jelenlegi szinten, ahelyett, hogy a csatorna alján lévő támaszt újra ellenőriznék, közel 0,057-ig.

5. ábra: ADAUSDT napi diagram

Forrás: OKEx; Kereskedési nézet

LTCUSDT – 200 MA tesztelésére szolgál

 • LTCUSDT várhatóan teszteli a 200 napos mozgóátlagos területet, amely jelenleg valamivel 50 alatt van, és a háromszögminta felső ellenállása közelében van. Ez is egy olyan terület, amelyet március eleje óta nem teszteltek.
 • Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi gyenge lendület nem engedheti meg, hogy az ár rövid távon meghaladja az ilyen szintet, bár a MOM némileg kitör a lefelé irányuló csatornától.
 • Mivel az RSI eléri a túlvásárolt szinteket, ez megerősíti azt az esetet, amikor a háromszög alsó támaszt újra tesztelik, mielőtt kitörést hoznának létre.

6. ábra: LTCUSDT napi diagram

Forrás: OKEx; Kereskedési nézet

Szerző: Cyrus Ip – Kutatási elemző

Közzététel: OKEx

2020. június 02

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map