Navigacija različitim OKEx računima

Jeste li se ikad zapitali koliko vrsta računa postoji na OKExu?

Odgovor je 9 – Račun za financiranje, Spot račun, Margin račun, Futures račun, Trajni swap račun, Opcijski račun, Fiat račun, Štedni račun i Rudarski račun.

Moglo bi se činiti zastrašujućim da morate upravljati s 9 različitih računa, a da ne spominjemo da trebate sustizati stalno mijenjajuće se tržište 24/7. Ali računi su posebno dizajnirani da zadovolje vaše različite potrebe trgovanja, tako da ih uvijek možete maksimalno iskoristiti. Pogledajmo račune i njihove funkcije.

Razni računi & njihove funkcije

Nudimo različite račune kako bismo korisnicima omogućili lako upravljanje imovinom i kontrolu rizika, imovina na svakom računu neovisna je i prenosiva. Na primjer, ako korisnici trebaju izvršiti spot ili trgovanje derivatima, moraju unaprijed prenijeti sredstva na odgovarajuće spot ili derivatne račune putem porta za prijenos sredstava.

1. Račun za financiranje

Smatrajte ovo svojim “glavnim” računom na OKExu jer Račun za financiranje upravlja depozitima, povlačenjima i stanjem vašeg fonda. Svi airdropi i bonusi koje osvojite na našim promocijama šalju se i na vaš Novčani račun (posetite našu web stranicu da biste ih prikupili!). Možeš položite sredstva na svoj novčani račun, ili povucite sredstva sa svog Novčanog računa u svoj osobni novčanik ili računi na drugim platformama.

2. Spot račun

Spot račun koristi se za spot trgovanje. Ovdje možete provjeriti svoj saldo spot trgovanja i koristiti ih za trgovanje svim parovima na spot tržištu. Da biste trgovali, prvo morate prenijeti sredstva na svoj Spot račun sa svog financijskog računa.

3. Račun marže

Margin račun posebno dizajniran za trgovanje maržom. Svaki par za trgovanje maržom povezan je s jednim Margin računom, a rizicima morate upravljati zasebno za svaki trgovinski par. Da biste izvršili trgovanje maržom trgovinskog para, trebate prenijeti sredstva u istoj valuti kao osnovna valuta ili valuta kotacije para na odgovarajući Margin račun. Izravni prijenos sredstava dostupan je među Margin računima trgovinskih parova s ​​istom osnovnom valutom (npr. ETH možete prenijeti sa svog ETH / USDT Margin računa na svoj ETH / BTC Margin račun).

4. Futures račun

Futures račun se koristi za terminsko trgovanje. Svaki terminski ugovor ima jedan odgovarajući Futures račun, a prinos i rizik na svakom računu izračunavaju se zasebno. Kako imamo dvije vrste terminskih ugovora, USDT margina i margina kovanica, prijenos između računa funkcionira drugačije. Samo osnovne valute, poput BTC-a i ETH-a, mogu se prenijeti kao marže na futures račune futures ugovora s marginom marže, a samo USDT mogu se prenijeti kao marže na futures račune futsures ugovora s maržom USDT..

5. Trajni swap račun

Trajni swap račun koristi se u vječnom swap trgovanju. Slično maržinskom računu, svaki ugovor o trajnoj zamjeni ima zasebni trajni swap račun, a prinos i rizik na svakom računu izračunavaju se zasebno. Samo osnovne valute, kao što su BTC i ETH, mogu se prenijeti kao marže na trajne swap račune s marginama marginaliziranih ugovora o trajnom zamjeni, a samo USDT mogu se prenijeti kao marže na trajne swap račune na trajne swap ugovore s marginom USDT.

6. Račun opcija

Račun opcija koristi se za trgovanje opcijama. Budući da smo već pokrenuli trgovanje opcijama BTC, sada možete položiti BTC na svoj račun opcija da biste mogli trgovati.

7. Spot račun

Spot račun koristi se za spot trgovanje. Vas mogu razmijeniti fiat valutu u kriptovalutu prema tečaju sustava. Pretvorena kriptografija bit će spremljena na vaš Fiat račun.

8. Štedni račun

Štedni račun je mjesto na kojem pohranjujete prinose od štednje. Štednja je proizvod s dodanom vrijednosti koji korisnicima omogućuje dijeljenje prihoda OKEx-a od margin kredita. Logika je jednostavna. Kada svoje rezervne kovanice stavite na štedni račun, mi ćemo pozajmljivati ​​fond našim margin trgovcima kao zajmove s maržom. A onda će se dio maržne kamate prikupljene od trgovaca dodijeliti kao kamata za vašu štednju. Tamo je nema minimalnog zahtjeva za polog ili ograničenja zaključavanja. Rezervne kovanice možete dobro iskoristiti uz štednju.

9. Rudarski račun

Rudarski račun se koristi za pohranjivanje vašeg prinosa iz OKEx Pool-a. Sredstva na svom Rudarskom računu možete koristiti za ulaganje tokena, a prinos od kriptokopa generiran u OKEx Pool-u također će se pripisati vašem Rudarskom računu odgovarajuće kriptovalute.

Glavni račun & podračuni

Možda ćete primijetiti da postoje dvije vrste računa koje nismo pokrili – glavni računi i njihovi podračuni. Glavni račun može se prijaviti za više podračuna, a svaki podračun ima neovisni broj računa i lozinka. Podračunima se upravlja putem glavnog računa putem podijeljenih dozvola. Dio vaših sredstava može se prenijeti na podračune, tako da možete odvojeno obavljati trgovanje spot, maržom, terminskim ugovorima i opcijama bez korištenja sredstava s glavnog računa. Međutim, ti ne može podizati sredstva s vaših podračuna. Prvo morate prenijeti sredstva sa svojih podračuna na svoj glavni račun, a zatim povući sredstva odatle.

Razina vaše naknade za transakciju i KYC razina provjere vaših podračuna jednaki su onima vašeg glavnog računa. Ali brojevi zahtjeva za narudžbama s glavnog računa i svakog podračuna izračunavaju se zasebno. Na taj način možete fleksibilnije trgovati i njime je lakše upravljati.

Još uvijek zbunjen?

Ponekad i mi radimo. Ne brinite, uvijek smo vam na usluzi. Slobodno nas kontaktirajte bilo kada putem e-pošte [e-pošta zaštićena] ili razgovarajte s nama na Telegramu https://t.me/OKExOfficial_English!

Slijedite OKEx na:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Web stranica: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner