Navigálás a különböző OKEx-fiókok között

Gondolkozott már azon, hogy hányféle fiók van az OKEx-en?

A válasz 9 – Finanszírozási számla, azonnali számla, fedezeti számla, határidős számla, örökös swap számla, opciós számla, Fiat számla, megtakarítási számla és Bányászati ​​számla.

Ijesztőnek tűnhet 9 különböző számla kezelése, nem is beszélve arról, hogy a folyamatosan változó piacot 24/7 kell felzárkóznia. De a számlákat kifejezetten a különböző kereskedési igények kielégítésére tervezték, hogy mindig a lehető legtöbbet tudja kihozni belőlük. Vessünk egy pillantást a számlákra és azok funkcióira.

Különböző számlák & funkcióik

Különböző számlákat kínálunk, hogy a felhasználók könnyebben kezelhessék eszközeiket és könnyedén ellenőrizhessék a kockázatokat, az egyes számlák eszközei függetlenek és egymással átruházhatók. Például, ha a felhasználóknak azonnali vagy derivatív ügyleteket kell lebonyolítaniuk, előzetesen át kell utalniuk az alapokat a megfelelő azonnali vagy derivatív számlájukra az átutalási porton keresztül..

1. Finanszírozási számla

Tekintsük ezt az OKEx „fő” számlájának, mivel a finanszírozási számla kezeli a betéteket, a felvételeket és az alapegyenlegét. A promócióink során elnyert repülőgép-cseppeket és bónuszokat az Ön finanszírozási számlájára is elküldjük (feltétlenül keresse fel weboldalunkat és gyűjtse össze őket!). tudsz utaljon be pénzt a finanszírozási számlájára, vagy vegyen fel pénzt a finanszírozási számlájáról a személyes pénztárcájába vagy más platformokon lévő számlák.

2. Spot számla

A Spot számlát az azonnali kereskedéshez használják. Itt ellenőrizheti az azonnali kereskedési egyenlegét, és felhasználhatja az összes pár kereskedésére az azonnali piacon. A kereskedéshez először át kell utalnia a forrásokat a Spot számlájára a finanszírozási számlájáról.

3. Fedezeti számla

Kifejezetten fedezeti kereskedéshez tervezett fedezeti számla. Minden margin kereskedési pár egy Margin Számlához kapcsolódik, és minden kereskedési pár esetében külön kell kezelnie a kockázatokat. A kereskedési pár fedezetkereskedelmének végrehajtásához át kell utalnia pénzeszközöket ugyanabban a pénznemben, mint a pár mögöttes devizája, vagy meg kell jegyeznie a pár megfelelő deviza számláját. Közvetlen átutalás érhető el ugyanazon devizával rendelkező kereskedő párok fedezeti számláin (pl. ETH-t átutalhat ETH / USDT fedezeti számlájáról ETH / BTC fedezet számlájára)..

4. Határidős számla


Határidős számla a határidős kereskedelemhez használható. Minden határidős szerződéshez tartozik egy megfelelő határidős számla, és az egyes számlák hozamát és kockázatát külön számítják. Mivel kétféle határidős szerződésünk van, USDT-fedezettel és érmés fedezettel, a számlák közötti átutalás eltérően működik. Csak az alapul szolgáló devizák, mint például a BTC és az ETH, helyezhetők el fedezetként az érmével fedezett határidős szerződések határidős számláira, és csak az USDT átvihetők fedezetként az USDT-fedezetű határidős szerződések határidős számláira..

5. Állandó csere számla

Az Örökös Swap Számlát az állandó swap kereskedésben használják. Hasonló a Margin Account-hoz, minden örökös swap szerződésnek külön Perpetual Swap számlája van, és az egyes számlák hozamát és kockázatát külön számítják. Csak az alapul szolgáló devizák, mint például a BTC és az ETH, helyezhetők el fedezetként az érmés fedezetű örökös swap-szerződések örökös swap számláira, és csak USDT utalhatók fel fedezetként az USDT-fedezetű örökös swap-szerződések örökös swap-számláira..

6. Opciók Fiók

Az Opciós Számla az opciós kereskedéshez használható. Mivel már elindítottuk a BTC opciós kereskedést, a kereskedéshez most befizetheti a BTC-t az Opciós számlájára.

7. Spot számla

A Spot számlát az azonnali kereskedéshez használják. Ön a fiat pénznemet kriptovalutára cserélheti a rendszer árfolyamának megfelelően. Az átalakított titkosítást a Fiat-fiókja menti.

8. Megtakarítási számla

Megtakarítási számla az, ahol a megtakarításokból származó hozamokat tárolja. A megtakarítás az hozzáadott értéket képviselő termék, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák az OKEx fedezeti hitelekből származó bevételeit. A logika egyszerű. Amikor tartalék érmeit megtakarítási számlán helyezi el, az alapot fedezetkölcsönként kölcsönözzük fedezeti kereskedőinknek. Ezután a kereskedőktől összegyűjtött fedezeti kamat egy részét a megtakarításai kamataként osztják fel. Van nincs minimális betéti követelmény vagy zárolási korlátozás. A megtakarításokkal jól kihasználhatja tartalék érmeit.

9. Bányaszámla

A Bányászati ​​Számlát használják tárolja az OKEx Pool bányászati ​​hozamát. A bányászati ​​számláján lévő pénzeszközöket felhasználhatja tokenek megszerzéséhez, és az OKEx Poolban létrehozott kriptográfiai bányászati ​​hozamát jóváírják a megfelelő kriptovaluta bányászati ​​számláján is..

Főszámla & alszámlák

Észreveheti, hogy kétféle típusú fiókra nem terjedünk ki: a főszámlák és azok alfiókok. A törzsfiók több alfiókra is pályázhat, és mindegyik alfióknak van egy független számlaszám és jelszó. Az alszámlákat a törzsfiókon keresztül osztott engedélyekkel kezelik. Pénzének egy része átutalható alszámlákra, így az azonnali, fedezeti, határidős és opciós kereskedést külön-külön is elvégezheti anélkül, hogy felhasználná a törzsszámla pénzeszközeit. Te azonban nem vehet fel pénzt az alszámláiról. Először át kell utalnia pénzeszközöket az alszámláiról a főszámlájára, majd onnan kell pénzt felvennie.

Az alfiókok tranzakciós díjszintje és KYC ellenőrzési szintje megegyezik a főszámlájával. De a főszámláról és az egyes alszámlákról érkező megrendelések száma külön-külön kerül kiszámításra. Ily módon rugalmasabban kereskedhet, és könnyebben kezelhető.

Még mindig zavart?

Néha mi is. Ne aggódjon, mindig az Ön szolgálatában állunk. Nyugodtan forduljon hozzánk bármikor e-mailben [e-mail védett] vagy csevegjen velünk a táviraton https://t.me/OKExOfficial_English!

Kövesse az OKEx-et:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Webhely: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map