OKEx technikai hetilap: 2019. december 9

A tágabb kriptopénzpiac hétfőn többnyire pozitív téren mozgott, mivel a hangulat javulás jeleit mutatta az egy héttel ezelőttihez képest. A bitcoin árai a korai ázsiai kereskedés során a 7500-as területen mozogtak. Bár a korábbi eladási nyomás nagy része enyhülni látszik, a bitcoinban jelenleg nem tapasztalható érdemi fellendülés. A konszolidáció azonban felhalmozási lehetőséget is jelenthet a hosszú távú HODLerek számára.

Az altcoin térben az XTZ és az ALGO továbbra is vezette a nyereséget, 8% -kal magasabb kereskedést folytatott az USDT-vel szemben. Ettől eltekintve az altcoinok többsége csak kis nyereséget tapasztalt, míg az LTC, a TRX és az XMR kissé a vörösbe süllyedt. Az ETH várhatóan továbbra is a fókuszban marad, mivel a második legnagyobb kripto sikeresen teljesítette a legújabb keményvillát. Isztambul hat egyedi frissítést tartalmaz az Ethereum hálózatának fejlesztése érdekében, beleértve a gázköltségek egy részének csökkentését, és lehetővé teszi az ETH és a ZEC együttműködését egymással.

Másutt Európában továbbra is a kriptográf makrócímek dominálnak. Ez azután történt, hogy a jelentés azt állította, hogy Franciaország készen áll a saját jegybank digitális pénznemének tesztelésére. A Deutsche Bank legújabb kutatása szerint a digitális valuta végül egy napon felválthatja a készpénzt, mivel növekszik az igény a névtelenség és a decentralizáltabb fizetési eszközök iránt. Az EU tisztviselői azonban hangsúlyozták, hogy a digitális digitális fizetőeszközöket, például a Facebook Mérlegét nem szabad engedélyezni a tömbben, amíg a kockázati aggályokat nem oldották meg.

Amit hiányoltál

 • A Telegram korábbi befektetési főtanácsadója várhatóan további részleteket fog elárulni a cég 2018-as token előtti értékesítési projektjéről. A SEC felkérte az angliai és walesi legfelsőbb bíróságot, hogy utalja át a Telegram 1,7 milliárd dolláros token előértékesítéséhez kapcsolódó dokumentumokat 2018-ban..
 • A BTC láncindulata lendületes kereszteződést eredményezett, ez a híres On-Chain Analysis Willy Woo szerint. Ő követelések hogy a befektetők lendülete valószínűleg már mélyen van, és az intelligens pénz egy része előremutató lehet a közelgő BTC felező eseményhez.
 • A koreai kripto befektetőknek hamarosan adót kell fizetniük a kriptoban elért nyereségükért. A Korean Times jelentések hogy a Gazdasági és Pénzügyminisztérium a kriptográfiai tőkenyereség adóztatási keretén dolgozik, és az intézkedés várhatóan jövőre törvénybe lép.
 • Steven Mnuchin, az Egyesült Államok pénzügyminisztere elmondta, hogy “jól van” a Facebook Mérlegével, amennyiben az teljes mértékben megfelel az összes szabálynak. Meghallgatás során a Ház pénzügyi szolgáltatási bizottságában, Mnuchin mondott, “Jól vagyok, ha a Facebook digitális valutát akar létrehozni, de teljes mértékben meg kell felelniük a pénzügyi titoktartási és a pénzmosás elleni szabályoknak, és ezt semmiképpen sem lehet terrorizmus finanszírozására felhasználni.”

Árelemzés

BTCUSDT

 • A BTCUSDT kezdetben napi kitörést produkált az októberi lefelé tartó tendenciától, és emelkedő háromszög mintázat készülhet. Ha megerősítést nyer, ez rövid távú bullish jelzésnek tekinthető.
 • Noha a legutóbbi árfolyamok nem tűnnek annyira izgatottnak, az RSI azt sugallja, hogy a lendület fokozatosan növekszik.
 • Adataink azt mutatják, hogy a BTC határidős kereskedelmünkbe jelentős mennyiségű aktív vásárlás került be, az alacsony BTC hosszú / rövid arány mellett, ami azt jelezheti, hogy a rövid távú torzítás valamivel inkább a pozitív oldalon marad.
 • Középtávon nézve a BTCUSDT-nél tapasztalt legújabb tendencia némileg összehasonlítható az 1. ábrán kiemelt júniusi-júliusi trenddel.
 • Hosszabb távon egy 50–100 heti bullish crossover megerősítette (4a. Ábra), ez az első ilyen crossover 2016 májusa óta (4b. Ábra), amely egy megabika futás kezdete volt 2017. december végéig..

1. ábra: BTCUSDT napi diagram (Forrás: OKEx; Tradingview) 2. ábra: OKEx BTC hosszú / rövid arány (Forrás: OKEx) 3. ábra: OKEx BTC határidős vevő adás-vétel (Forrás: OKEx) 4a. Ábra: BTCUSDT heti diagram (Forrás: OKEx; Tradingview) 4b. Ábra: BTC hosszú távú heti diagram (Forrás: Tradingview)

ETHUSDT

 • Előfordulhat, hogy az ETHUSDT-nek újra kell tesztelnie a legutóbbi háromszög minta alsó végének támaszt, mielőtt újabb kísérletet tenne egy bullish kitörésre..
 • Annak ellenére, hogy az RSI és az UO is képes magasabb alacsonyabb értékeket előállítani, a sztochasztikus oszcillátor bearish kereszteződést látott, amely rövid távú korrekciót támogatott.
 • Mivel az isztambuli keményvilla sikeresen teljesített, úgy tűnik, hogy a piacokon nincsenek olyan rövid távú tényezők, amelyek növelhetnék az ETH árait. A frissítés azonban minden bizonnyal az ETH szempontjából pozitívumot jelent.

5. ábra: ETHUSDT 4 órás diagram (Forrás: OKEx; Tradingview)

XRPUSDT

 • Az XRP bikák újabb kihívásokkal nézhetnek szembe, mivel az XRPUSDT kritikus pillanatra érkezett. Az írás idején a pár 1% -kal magasabb kereskedést folytatott, gazdát cserélve 0.2288 területen.
 • A pár napi mini-dupla feneket alkotott, és a nyakkivágást 0,232 szint közelében érte el. Az innen gyűlés lehetővé tenné, hogy a pár a 0,25-ös terület közelébe emelkedjen.
 • A lendületmutatók azonban vegyes jelet mutattak itt, és az RSI emelkedő tendenciát mutatott, míg az UO még mindig kitörést tapasztalt.
 • Ha a pár nem tudta rögzíteni a nyakkivágást, akkor valószínűbb lenne az alacsonyabb támaszszintek újbóli tesztelésének valószínűsége.

6. ábra: XRPUSDT napi diagram (Forrás: OKEx; Tradingview)

BCHUSDT

 • A BCH hamarosan új trendet indíthat, mivel a Bollinger Bands szorítása azt sugallja, hogy a napi kitörés látszik kialakulóban lenni.
 • Bár ezen a ponton nehéz lehet meghatározni a kitörés irányát, a hátrány itt viszonylag korlátozottnak tűnik, mivel a 192–193 közeli trendvonal jó támogatásnak tűnik.
 • Felfelé valószínűleg 226 és 240 terület jelenti a következő ellenállási szintet.

7. ábra: BCHUSDT napi diagram (Forrás: OKEx; Tradingview)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map