OKEx technikai hetilap: A tisztességtelen, a szabálytalanság tisztességes (május 5.)

 • A piacok megosztottak voltak a kilátások tekintetében BTC árak a múlt heti gyűlés után, amely a vezető kriptot 9400 szintre vezette.
 • Fokozódó beszélgetések XRP az árak a piacon, mivel a harmadik legnagyobb kripto továbbra is 0,22 közelében stabilizálódik.
 • Kisebb altcoinok fókuszban olyan nevekkel, mint DGB, ALGO, és THETA felülmúlta nagyobb társaikat.

Piaci áttekintés

A kriptopénzpiacok nagyjából zöld színben voltak Ázsiában kedden, mint bitcoin a múlt heti rally után 8600 és 8900 közötti tartományban cserélt gazdát. A piac továbbra is a közelgő bitcoin jutalom felező eseményre összpontosít, amely körülbelül egy hétre van.

Úgy tűnik azonban, hogy a piaci szereplők egyre változatosabb álláspontot képviselnek a vezető kriptográfia előtti / utáni árának felére a múlt heti rali után.

Nick Chong neves kriptográfiai elemző úgy véli hogy bitcoin az árak heteken belül új éves csúcsot érhetnek el. Chong kiemelte, hogy olyan tényezők, mint pl BTCHeti technikai mutatói pozitívak lettek, a szétválasztás a részvényektől, és a hash-arány új csúcsa tovább növelheti a bikákat.

A másik oldalon egy új felmérés a Sentix-től azt mutatja BTC a befektetők túlzottan magabiztosak lehettek ezen a gyűlésen. Patrick Hussy, a Sentix ügyvezető igazgatója elmondta: „a befektetőket nem szabad elvakítani a jelenlegi jó hangulattól." Ezt hozzátette "Ezt a túlzott önbizalmat jelző jelet a legújabb befektetői felmérés is megerősítette. A további árfolyamnyereség levegője így vékonyodik. ”

1. ábra: Bitcoin óránkénti hasítási ráta

Forrás: Glassnode

2. ábra: Sentix Bitcoin Sentiment Index

Forrás: Sentix

Bár a résztvevők eltérő véleményen lehetnek, korábbi kutatásaink már rámutattak arra, hogy a május az egyik legtermékenyebb hónap lehet BTC befektetők. Korábbi kiadványunk <A Bitcoin szezonalitása> kiemelte, hogy a bitcoin a legjobb átlagos havi teljesítménnyel áprilisban, májusban, októberben és novemberben rendelkezik 2010 júliusa óta.

A felezés hátterében ez a május az egyik legizgalmasabb hónap lehet, amelyet minden kriptopiaci szereplő számára figyelni kell. A bitcoin felezésével kapcsolatos további megbeszélésekért Lennix Lai, az OKEx pénzügyi piacok igazgatója OKEx-beszélgetéseket tart webinárium szakértőkkel és elemzőkkel május 7-én regisztráljon itt.

Az altcoin térben láthattuk, hogy néhány kis sapkás név felülmúlta főbb társaikat DGB és HBAR mindkettő meghaladta a 8% -ot, míg XRP körülbelül 2% -kal nőtt, és ETH többnyire lapos volt. A piacok több beszélgetést is láttak XRP Az árak a harmadik legnagyobb rejtjelezés után a piaci tőkével 0,22 fogantyút érintettek korábban. Azonban a hangulat körül XRP inkább a medve oldalán tűnik.

Árelemzés

BTCUSDT – Rövid távú, eldöntetlen, középtávon még van hová menni?
 • BTCUSDT a múlt heti tüntetés után tartományi kereskedésben volt. A 3 órás diagram azt mutatja, hogy a pár háromszög mintát alkotott, ami azt sugallja, hogy a rövid lejáratú kereskedők várakozással tekinthettek.
 • A Momentum mutatói vegyes táskák voltak a 3 órás diagramban, az RSI lassult, és úgy tűnik, hogy a sztochasztikusnál egy bearish crossover készül. A MACD azonban innen pozitív fordulatot hozhat.
 • Úgy gondoljuk, hogy a 8400 és a 9200 közelében lévő terület kulcsfontosságú rövid távon. A 8400-as visszahúzás kiválthatja a medvék átvételét, míg a 9200 feletti törés megalapozhatja a 2019. júniusi trendvonal újbóli tesztelését.
 • A hosszabb lejáratú befektetők számára a héten történő fejlesztés döntő lehet. Bár a heti MACD pozitív lett, és úgy tűnik, hogy a lendület sértetlen marad, BTCUSDT az OKEx-en soha nem termelt hétnél több pozitív heti gyertyát. Érdekes lesz megnézni, hogy a pár képes-e nyolc egymást követő pozitív heti gyertyát készíteni (az utolsó hetet 8814,1-kor zárták).
 • Azt is gondoljuk, hogy a 9400-as terület kritikus fontosságú a heti diagramon, mert a hosszú távú trendvonal-ellenállási szint közelében van.

3. ábra: BTCUSDT 3 órás diagram 4. ábra: BTCUSDT heti diagram

Forrás: OKEx; Tradingview Forrás: OKEx; Kereskedési nézet

ETHUSDT – Rally fáradtnak tűnik?

 • ETHUSDT március közepe óta tüntetésen van. A gyűlés azonban elfogyhat.
 • Láttuk, hogy a napi MACD csökken, esélye van egy bearish crossover előállítására. Emellett az RSI a trendvonal alatt mozog. Ezek a lassuló lendület jelei lehetnek.
 • 61,8% -os Fibonacci retracement a 211 közelében kulcsfontosságú lehet a pár számára. Ha az ilyen szintű támogatás megerősítést nyer, a bikák továbbra is irányíthatják őket. A másik oldalon a 100 napos mozgóátlag 189 közelében lehet az alacsonyabb nézhető szint.

5. ábra: ETHUSDT napi diagram


Forrás: OKEx; Kereskedési nézet

XRPUSDT – Még mindig jó, amíg formában van?

 • XRPUSDT egy újabb kritikus pillanattal szembesülhet, amikor a pár megközelíti 3 órás ereszkedő háromszög mintájának felső ellenállási szintjét.
 • Bár egy ilyen minta a medvesség jele lehet, láttuk azonban, hogy a lendület kissé megélénkül, a 3 órás MACD pozitívra vált, és az RSI kezdetben a trendvonal fölé tört..
 • Az előző gyertya hosszú felső árnyéka azonban jelezheti, hogy a bikák viszonylag gyenge helyzetben voltak.
 • Annak ellenére, hogy a pár képes lehet átugrani a háromszög trendvonalát, az előző 0,2266-os csúcs közelében lévő terület még mindig jelentős ellenállási szint lehet. Másrészt 0,2 lehet a kritikus vonal a bikák védekezésében.

6. ábra: XRPUSDT 3 órás diagram

Forrás: OKEx; Kereskedési nézet

XTZUSDT – Ideje fordulni?

 • XTZ az ázsiai keddi ülésszak egyik legjobb szereplője volt az altcoin térben. 6% -kal magasabb kereskedést folytatott az USDT-vel szemben.
 • Azonban az innentől elforduló fordulatot nem lehetett kizárni, mivel több jel azt mutatja, hogy a legutóbbi tüntetésnek szünetet kell tartania.
 • Úgy tűnik, hogy a MACD bearish crossover készül, jelezve, hogy a pozitív lendület lassul. Ráadásul az RSI már mogorva divergenciában volt, alacsonyabb csúcsokkal, amikor az ár többnyire alacsony volt.
 • Ha a hátrányos lendület innentől kezdve felemelkedik, az könnyen fel tudja törni a jelenlegi felfelé irányuló csatornát.
 • A 2,55-ös terület lehet az első figyelt szint. Ha látják, további hátrányos mozgásokat válthat ki.

7. ábra: XTZUSDT napi diagram

Forrás: OKEx; Kereskedési nézet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map