Tehnički tjednik – Nema ni dobrog ni lošeg, ali razmišljanje to čini (2. lipnja)

Ukratko

 • BTC ponovno vratio psiholoških 10000 razina u utorak u Aziji; altcoins su uglavnom bili u zelenom.
 • Tehnički pokazatelji to pokazuju BTC može početi igrati nadoknadu, s osjećajima koji su uglavnom pozitivni.
 • ETH još uvijek pod reflektorom altcoina jer je cijena drugog najvećeg kriptoa dosegla 250, dok ADA i LTC također bili u fokusu.

Pregled tržišta

Tržišta kriptovaluta bila su uglavnom u zelenom stanju na ranoj azijskoj sesiji u utorak, jer su trgovce i ulagače razveselili skok BTC cijene, koje su vodeći kripto vratile iznad ključnih 10000 razina, dosegnuvši novi tromjesečni maksimum.

Tržišta se mogu zapitati da li je li trenutni BTC skup se mogao nastaviti na preko 10000 razina, anketa pokazuje da je pozitivan osjećaj ostao netaknut. Sentixov bitcoin indeks vremenske razlike mjeri razliku između kratkoročnog raspoloženja i srednjoročne percepcije, indeks je prošli tjedan dosegnuo -0,3, a ovaj je tjedan blago obnovljen. Patrick Hussy, generalni direktor u Sentixu, rekao je, "strateška spremnost za kupnju praćena je blagim optimizmom u osjećajima, što bi trebalo dovesti do rasta cijena Bitcoina u sljedećim tjednima. “

Slika 1: Sentixov bitcoin indeks vremenske razlike

Izvor: Sentix

Slika 2: BTC 25d iskošen

Izvor: Koso

Štoviše, podaci o trgovini derivatima također mogu podržavati a BTC slučaj mitinga. Podaci Skewa to pokazuju BTCNagib opcija ostao je na negativnom teritoriju (-8%), unatoč tome što se broj odbio od najnižih (-11,7%). Negativni iskorak obično ukazuje na to da bi se kratkoročna volatilnost mogla povećati i mogao bi favorizirati pomak nagore. Međutim, ovo bi mogao biti samo dio slike; trgovci i ulagači vjerojatno ne žele propustiti ostatak podataka o trgovanju izvedenicama na Nadzorna ploča OKEx od Skewa.

Drugdje, ETH nastavlja se pod svjetlima reflektora, jer su cijene drugog najvećeg kriptoa testirale ključnih 250 razina. NEO i NA T nadmašio je glavni altcoin, porastao više od 8%. S druge strane, MKR i HBAR trguje oko 1% niže.

TRX je postavljen kako bi sljedeći ponedjeljak objavili novi proizvod, za koji bi mogao biti glavni fokus Tron promatrači. U međuvremenu, XMRTehnička konferencija MoneroKon očekuje se da će započeti sredinom mjeseca. Godišnji događaj usredotočit će se na pitanja privatnosti i financijske tehnologije.

Analiza cijena

BTCUSDT – Početak novog relija?

 • BTCUSDT proizvela je pozitivan prijelaz iz prethodnog uzorka trokuta i dosegla tromjesečni maksimum. Kartografski, vjerujemo da bi to mogao biti početak srednjoročnog skupa.
 • Dnevni MACD upravo je proizveo bikovski crossover, signalizirajući da se zamah nadograđivao, dok RSI još uvijek nije u prekupanoj zoni, što sugerira da još uvijek može biti mjesta za dopuštanje naviše okretanja.
 • Istodobno smo primijetili da se vrpca poteškoće ponovno stisnula, što znači da su neki rudari mogli kapitulirati. Kao poznati analitičar Willy Woo objasnio, prevrtanje poteškoće na vrpci moglo bi značiti početak trka bikova. Iako je koliko će dugo taj stisak trajati, drugo je pitanje.
 • Vjerujemo da bi 10500 i dalje mogao biti značajna razina otpora, a par možda neće uspješno povratiti takve razine samo jednim pokušajem. Smatramo da bi prethodna dva maksimuma na 10077 i 9955 mogla biti ključna u kratkom roku. Ako se potvrdi povrat ovih dviju razina, to bi moglo učvrstiti temelje za prelazak iznad 10500.

Slika 3: Dnevni grafikon BTCUSDT

Izvor: OKEx; Tradingview


ETHUSDT – Znakovi pokazuju da se bikovi umaraju?

 • ETHUSDT proizveo je još značajniji preboj iz prethodnog uzorka trokuta, a okupljanje se nastavlja od tada. Međutim, neki su znakovi pokazivali da bi se skup mogao uskoro početi umarati.
 • Vidimo da je MACD ostao pozitivan, što znači da je zamah unatrag još uvijek bio netaknut. Međutim, RSI je već bio u prekupovanoj zoni, signalizirajući da bikovima možda treba još konsolidacije prije nego što nastave.
 • Štoviše, dvije linije stohastika pomiješale su se u prekupanom području, što bi mogao biti još jedan zabrinjavajući znak za ETH bikova, jer bi to također moglo ojačati slučaj rallya koji se počeo umarati.
 • Vjerujemo da bi vrh od 30. travnja blizu 227. mogao biti prva razina za promatranje s donje strane, dok bi 8. ožujka blizu 251. moglo biti drugo područje za promatranje.

Slika 4: Dnevna karta ETHUSDT

Izvor: OKEx; Tradingview

ADAUSDT – Vrijeme je za okretanje?

 • ADAUSDT pojačan je nedavnim Obavijest nadolazećeg Shelley hard forka, a par je jedan od kripti s najboljom izvedbom u posljednjih sedam dana.
 • Međutim, vjerujemo da bi skup mogao biti zdraviji ako se konsolidacija ostvari.
 • Pokazatelji zamaha također mogu ojačati slučaj konsolidacije cijena, jer je stohastički u početku proizveo medvjeđi križ u prekuponoj zoni. Istodobno, RSI je bio duboko u prekupanom području.
 • Također, ultimativni oscilator bio je u medvjeđoj divergenciji, s cijenom koja je proizvela neke više razine, dok UO nije slijedio.
 • Idealan slučaj bila bi konsolidacija na trenutnim razinama, umjesto ponovnog testiranja podrške na dnu kanala blizu 0,057.

Slika 5: Dnevna karta ADAUSDT

Izvor: OKEx; Tradingview

LTCUSDT – Postavlja za testiranje 200 MA

 • LTCUSDT očekuje se testiranje 200-dnevnog područja pomičnog prosjeka, što je trenutno nešto ispod 50, i blizu gornjeg otpora uzoraka trokuta. Ovo je također područje koje se ne testira od početka ožujka.
 • Vjerujemo da trenutni nejasan zamah možda neće dopustiti da cijena kratkoročno prijeđe takvu razinu, iako je MOM donekle izbio iz donjeg kanala.
 • Budući da RSI doseže razinu prekomjerne kupljenosti, to pojačava slučaj ponovnog testiranja donje potpore trokuta prije stvaranja probijanja.

Slika 6: Dnevna karta LTCUSDT

Izvor: OKEx; Tradingview

Autor: Cyrus Ip – istraživački analitičar

Objavio: OKEx

02. lipnja 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map