Teljes felszámolás

Teljes felszámolás

Ez a rendszer lehetővé teszi számunkra, hogy két tőkeáttételi szintet biztosítsunk felhasználóink ​​számára: 10x és 20x. Amikor a felhasználó fedezeti hányada meghaladja a 10% -ot vagy a 20% -ot (10-szeres és 20-szoros tőkeáttétel esetén), akkor margin-hívás indul, és az összes pozíció teljesen felszámolásra kerül.

  • Fix Margin Margin Ratio = (Fix Margin + UPL) * A nyitott pozíciók átlagára / ((szerződés névértéke * holding pozíciók))
  • Cross Margin Margin Ratio = Saját tőke egyenleg / Pozíció különbözet ​​+ Munkarendek forrásadója)

Példa:

Az LTC 10x szerződés esetén, ha a veszteség elérte a pozíció margó 90% -át, akkor fedezethívás lép fel. Az LTC 20x szerződés esetén, ha a veszteség elérte a pozíció margó 80% -át, akkor fedezethívást váltanak ki.

Teljes felszámolási szabályok

Cross-margin módban: Ha egy pozíció legújabb kereskedési ára a felhasználó számára kedvezőtlen irányba megy, ha a határidős számla saját tőkéje a tízszeres tőkeáttétellel fedezett árrésének 10% -a (= fenntartási fedezeti ráta ≤10%) vagy ≤20 20-szoros tőkeáttétel melletti% -a (= fenntartási fedezeti ráta ≤20%), a pozíció kényszer-felszámolásra kerül, amit kényszer-felszámolásnak nevezünk. Miután egy pozíció kényszer-felszámolásra került, a rendszer törli a felhasználó összes be nem teljesített megrendelését, hogy felszabadítsa a fedezetet, hogy meggyőződjön arról, hogy a felhasználó fenntartási fedezeti hányada még mindig alacsonyabb-e 10% -nál 10-szeres tőkeáttételnél, vagy 20% -nál 20-szoros tőkeáttételnél. Ha igen, akkor a kényszer-végelszámolási motor átveszi a holding pozíciót, és a záró megbízásokat olyan áron hozzák forgalomba, amelyen a kereskedelem hatékonysága és a likvidációs nyereség maximalizálható a legújabb piaci mélység, alap, csődár és indexár.

Rögzített fedezetű üzemmódban: Ha egy pozíció legújabb kereskedési ára a felhasználó számára kedvezőtlen irányba megy, ha pozíciójának fenntartási fedezeti hányadosa a 10-szeres tőkeáttételhez képzett árrés ≤10% -a, vagy 20-szorosára pedig a margin 20% -a tőkeáttétel, a pozíciót kényszer-felszámolják, és a kényszer-felszámolásos motor átveszi. Ebben a szakaszban a felhasználó felszámolási vesztesége megegyezik azzal a veszteséggel, amikor a pozíciófenntartási fedezeti hányadosa nullára csökken. A maximális veszteség nem haladja meg a felszámolási pozíció teljes fedezetét. Cross-margin módban az összes szerződés összes pozíciója lezárásra kerül, amikor kényszer-felszámolás indul. Rögzített fedezetű üzemmódban csak a felszámolási oldal pozíciói lesznek zárva, ha kényszer-felszámolás indul.

A kényszer-felszámolás kiváltásakor kockázatkezelési rendszerünk átveszi az összes holding pozíciót. A felhasználó felszámolási vesztesége az a veszteség lesz, amikor a fenntartási fedezeti ráta nulla. Ugyanakkor a kockázatkezelési rendszer záró megbízást küld a piacra olyan áron, amelyen a kereskedés hatékonysága és a felszámolási nyereség maximalizálható. a piaci likviditásról, az eladási-eladási spreadről, a csődárról és az indexárról. A záró megrendelést rendszerünk szorosan figyelemmel kíséri. Ha a megbízás hosszú ideig nem teljesül, rendszerünk újraértékeli a piaci mélységet, bázist, csődárat és az index árát, hogy új záró megbízást hozzon létre, amíg teljes mértékben teljesül. A kényszer-felszámolás bekövetkeztét követően a felszámolási pozíciók el lesznek különítve a felhasználó tőkemérlegétől. Ha a pozíciók nem teljesülnek maradéktalanul, akkor a veszteség a felhasználó felszámolási veszteségeként kerül naplózásra, és a szállítás során szocializálódik. A felhasználók nem szenvednek további veszteségeket a felszámolási pozíciók miatt.

A kitöltött és kitöltetlen felszámolási megbízások állapota a felszámolási megbízások listáján található. Ha a felszámolási pozíciók (záró hosszú vagy rövid záró) a csődár felett (fenntartási fedezeti ráta = 0) vannak kitöltve, prémiumok keletkeznek, és a jövőbeni társadalmi veszteségek fedezésére vagy a határidős kereskedelemben bekövetkezett események rendezésére biztosítási alapba kerülnek befizetések..

Ha a felszámolási pozíciók (záró hosszú vagy záró rövid) a csődár alatt (fenntartási fedezeti ráta = 0) vannak kitöltve, vagy a teljesítés alatt nem teljesek, akkor társadalmi veszteség keletkezik és a biztosítási alap fedezi. Ha a veszteséget nem lehet teljes mértékben fedezni, a fennmaradó részt visszafizettetik. A veszteséget a mind a három szerződés összes felhasználója által elért nyereséggel társítják.

Likvidációs rendszerek összehasonlítása

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner