Trgujte pametno i zaradite oštro

OKEx je bio tržišni lider u blockchain i kripto industriji u smislu obujma trgovine, zemalja opsluživanja i baze korisnika. S korisnicima iz preko 100 zemalja, OKEx nudi najcjelovitiji paket proizvoda u industriji, koji se kreće od spot trgovine, marže, C2C trgovanja, kao i kripto derivata, pomažući trgovcima, rudarima i institucionalnim investitorima da optimiziraju svoje strategije ulaganja.

Ovaj će vas članak provesti kroz široku paletu proizvoda koje vam donosi OKEx i omogućiti vam da postanete pametni trgovac na OKExu!

Upozorenje o spojleru: pomaknite se prema dolje i dodatne nagrade bit će na vašem OKEx računu nakon što naučite kako trgovati na OKExu!

Ne zaboravite se prijaviti i dovršiti KYC2 provjeru prije početka trgovanja! Pogledajte ovaj članak da biste saznali više o tome kako dovršiti KYC provjeru.

Nakon što se registrirate u OKEx-u i završite razinu provjere identiteta 2, ne zaboravite popuniti svoj svakodnevna misija kripto učenja gledanjem videozapisa ili čitanjem članka koji je objavila akademija OKEx, a Besplatni Bitcoin je u vašem novčaniku! Pogledajte članak za detaljan vodič o tome kako zaraditi besplatni bitcoin svaki dan!

  1. Kripto za kripto spot trgovanje

Kako se blockchain tehnologija nastavlja razvijati i usvajati, sve više tokena postaje dostupno tržištu za trgovanje. U OKExu se zalažemo za pružanje snalažljive, user-friendly i sukladne platforme za trgovinu i pomoći rastu blockchain projekata.

OKEx je jedno od najvećih svjetskih tržišta po količini trgovanja, nudeći snažnu likvidnost trgovcima. Pružamo preko 200 visokokvalitetne imovine s više od 400 trgovačkih parova navedenih za trgovanje.

Kliknite ovdje da biste saznali više o načinu obavljanja spot trgovine!

  1. Trgovanje maržom

Trgovanje maržom je način trgovanja posuđivanjem imovine od trgovaca ili burzi. Omogućuje korisnicima da koriste malu količinu početnog kapitala kako bi iskoristili svoje pozicije za maksimaliziranje dobiti na spot trgovanju.

OKEx podržava ukupno 34 imovine na maržnom trgovanju, uključujući BTC, LTC, ETH, ETC, BCH, USDT, BSV, DASH, EOS, NEO, QTUM, TRX, XRP, ADA, ALGO, ATOM, BTM, BTT, ELF, HC, IOST, IOTA, LINK, OKB, OMG, ONT, VSYS, XLM, XMR, XTZ, ZEC, ZIL, HBAR i RVN.

Kliknite ovdje da biste saznali više o načinu obavljanja spot trgovine!

  1. Trgovina terminskim ugovorima

OKEx teži pružiti korisnicima svaku dostupnu opciju trgovanja radi zaštite od rizika i traženja većeg rasta imovine. Zato nudimo prvo svjetsko ročno trgovanje kripto imovinom. Od kada je pokrenut, dobro su ga prihvatili naši institucionalni klijenti, profesionalni trgovci, kao i rudari.

Ovdje podržavamo glavnu kripto imovinu, naime Bitcoin, Ethereum, EOS, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, XRP, TRX i Ethereum Classic

Kliknite ovdje da biste saznali više o tome kako izvršiti futures trgovanje!

  1. Trgovanje opcijama

OKEx trenutno nudi opcijske ugovore s četiri različita datuma dospijeća. Prodaja zahtijeva kratku kvalifikaciju, što se može omogućiti polaganjem kvizova. Opcije prodaje zahtijevaju da raspoloživa imovina na računu nije manja od 0,2 BTC (ili ekvivalent druge imovine) ili da opseg trgovanja opcijskim računom u zadnjih 30 dana nije manji od 2 BTC (ili ekvivalent ostale imovine)


Nakon što otvorite opcijski položaj, budite oprezni s kontrolom rizika. Kada je stanje na računu blizu dostizanja marže za održavanje, to znači da je pozicija suočena s većim rizikom; kada je stanje na računu niže od marže za održavanje, vaša će pozicija biti likvidirana.

Kliknite ovdje da biste saznali više o tome kako izvršiti futures trgovanje!

OKEx sa zadovoljstvom objavljuje ekskluzivnu ponudu za korisnike koji su nam novi! Dovršite jednostavne zadatke u nastavku i primite do 11,5 USDT kao dodatne nagrade na računu.

Razdoblje nagrada: (10:00 AM UTC) 1. srpnja 2020. do 11. srpnja, 2020. (12:00 UTC).

– Prijavite se odmah ako to još niste učinili.

– Završite KYC provjeru razine 2 (+ 0,5 USD)

– popunite bilo koji iznos depozita (+1 USDT)

– Kupite bilo koju kriptovalutu putem platforme OKEx “Kupi kripto” (+1 USDT)

– Dovršite bilo što od sljedećeg: Kripto za kripto spot trgovanje / Margin trgovanje / Futures trgovanje / Trgovanje opcijama (+ 2USDT)

– Kupite i nabavite OKB (+2 USDT)

– Pošaljite nam tri nove preporuke pomoću vaše veze za preporuku (+5 USDT)

Ne zaboravite SVAKI DAN ZARADITI BESPLATNI BITCOIN gledajući video zapis ili čitajući članak koji je objavila OKEx akademija! Pogledajte članak za detaljan vodič o tome kako zaraditi besplatni Bitcoin svaki dan!

Pratite nas na Telegramu (link :) i Twitteru (link :), pratite nas da biste saznali više o nadolazećim vijestima i događajima!

Uvjeti: Nagrade će se rasporediti u roku od 15 radnih dana nakon razdoblja kampanje. Svaki račun može iskoristiti nagradu samo jednom, svaka izvršena misija računa se samo jednom, nagrade se neće akumulirati više puta. Nagrade za kampanju isplaćivat će se samo na vaš glavni račun.

Upozorenja: Registracija više računa za uzgajanje nagrade OKEx ili druga nečasna ponašanja rezultirat će trenutnim ukidanjem svih povezanih računa. Lažni računi i zlonamjerni pokušaji dobivanja nagrada nisu dopušteni i ti računi neće dobiti nagrade.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map