Digibájtos kriptovaluta és blokklánc: DGB érmeelemzés

digibyte áttekintés

A Digibyte decentralizált kriptovaluta a digitális eszközalapú blokklánc-technológia biztonságára szakosodott, nagy tranzakciós mennyiségű átvitellel a $ DGB tokenje révén.

Jared Tate, a Digibyte blockchain készítője, a Blockchain 2035 (az első könyv egy blockchain alapító írta) szerzője, a közösségvezérelt fejlesztőbarát projekt vezetője, amely a bitcoin forráskódjának elágazása, nem maga a BTC blockchain, amely az elosztott digitális eszközök biztonságára szakosodott.

Hasonlóan ahhoz, ahogyan Satoshi 2009. január 3-án, az újság üzenete mellett telepítette a Bitcoin protokollt, a feltaláló, Jared Tate is ugyanezt tette a Digibyte-szal öt évvel és egy héttel később, 2014. január 10-én az USA Today 1 / 10/2014: „Cél: Adatokat loptak el akár 110 millió ügyféltől.” A Bitcoin-hez hasonlóan nem volt sem az enyém, sem az ICO indítása, és ez az üzenet a $ DBG blokklánc legelső blokkján volt.

A DigiByte Blockchain technológia meglehetősen sok variációt tartalmaz az eredeti Bitcoin forráskódból és a fehér papírból. Ezeket az alábbiakban ismertetjük, például a 21 év alatt kibocsátott 21 milliárd érmét (havi 1% -os fokozatos csökkenés a fő 4 évhez képest), vagy 40-szer gyorsabb, mint a Bitcoin, 15 másodperces blokkidővel (vs 10 perc) és másodpercenként 560 tranzakcióval szemben csak a BTC-vel.

 • Név: Digibyte
 • Jelkép: $ DGB
 • Indulás dátuma: 2014. január 10
 • Hivatalos honlapján: digibyte.io
 • Minden idők magas ára: 0,128895 USD DBG / USD árfolyamérték 2018. január 6-án
 • Alkalmazástermékek: DigiAssets, MultiAlgo, MultiShield, DigiSpeed, SegWit, DiguSign, Digi-ID
 • Alkotó: Jared Tate (Josiah Spackman nagykövet és alapítványi tag)
 • Alapcsapat: Gary Mckee, Noah Seidman, GTO90, Yoshi Jager, ploenne, Rudy Bouwman
 • Whitepaper: Nem [„cselekvők akarunk lenni. Nem fehér papírszivattyúk, ígéretek alulmaradásához és túlteljesítéshez.
 • Jellemzők: Első altcoin kriptovaluta, amely elfogadja a SegWit-et, valós idejű nehézségi beállítást
 • Funkciók: A Digibyte blokkláncnak három rétege van; egy alapvető protokollréteg, egy számjegyű eszközréteg és egy alkalmazásréteg
 • Extrák: Letiltja az Intézőt, BitcoinTalk fórum
 • Események: DigiByte Global Summit (2019. április 19.) https://digibytesummit.io/
 • Közösségi média profilok: Twitter, Távirat, Reddit, GitHub
 • Könyv: Blockchain 2035: Az Internet 3.0 digitális DNS-je
 • PR-szolgáltatások: Cassiopeia Services
 • Támogatási kapcsolattartó: hivatalos honlap kapcsolattartási űrlap

Tekintse át a Digibyte kriptovaluta érme- és blokklánc-technológiát, hogy lássa, hogyan működik ez az egyedülálló decentralizált kommunikációs rendszer, valamint hogy miként működik az ígéretes DigiAssets réteg, amely elősegíti a digitális eszközök, tokenek, digitális identitás, intelligens szerződések és egyebek kibocsájtását..

Digibájt áttekintés: Hogyan működik a DGB-érme

 • Mi a DigiByte?
 • A DigiByte Blockchain – DigiByte DGB
 • A DigiByte fejlesztése
 • A csapat többi tagja
 • A DigiByte technológiája
 • Az 5 bányászati ​​algoritmus
 • Árelőzmények: DigiByte Spike’s and Crashes
 • DigiByte jövője
 • A DigiByte-ba történő befektetés okai
 • A DigiByte megvásárlása és tárolása
 • DigiByte vásárlása
 • A DigiByte tárolása
 • Hogyan szerezzünk be egy DigiByte pénztárcát
 • Összegzés

A kriptopénzipar több mint egy évtizeddel ezelőtt indult a Bitcoin bevezetésével, és a Bitcoinnak addig sikerült uralkodnia a blokkláncon, amíg új, „altcoins” nevű digitális eszközök megjelentek. Ezek az altcoinok az évek során gyakran követték a Bitcoin pályáját, de sok olyan eszköz létezik, amelyek piaci felső határt szabtak meg a legfelsőbb eszközökben, mivel bebizonyították értéküket.

Mi a DigiByte?

Mi a DigiByte DGB

Mielőtt teljesen belemerülne mindenbe, amit a DigiByte tehet, a rejtvény legfontosabb darabja az, hogy pontosan megértse, mi az. A DigiByte az egész világon az egyik első altcoin volt, amelyet 2014-ben hoztak létre. Azonban ez abban az évben többnyire egyedül volt, elindította a kezdeti token eladást, és akkoriban nem sok reklámot kapott.

A DigiByte az elmúlt években sok támogatót gyűjtött össze, és a token szószólói azt állítják, hogy skálázhatóbb és biztonságosabb, mint a piacon lévő többi kriptovaluta. Ugyanezek a szurkolók úgy vélik, hogy szilárd versenyző a Bitcoin, a Litecoin és más piacon elérhető legjobb lehetőségek ellen, és már körülbelül 100 000 csomópontja van szerte a világon. Ugyanakkor, hasonlóan a Bitcoinhoz, a DigiByte is maximálisan 21 milliárd DGB tartalommal készül. Ezzel a korláttal soha többé nem hozható létre DGB. A DGB digitális eszköz kriptovaluta 1000: 1 arányban van a BTC-vel, és 21 év múlva (2014-2035) bányászzák.

A felhasználók népszerűsége ellenére a token elfogadása meglehetősen lassú volt, és továbbra is homályosnak tekinthető, összehasonlítva a token versenytársaival. A DigiByte hosszú távú teljesítményével nem lehet meglepő, hogy saját blokkláncot is létrehozott – DigiByte DGB.

A DigiByte Blockchain – DigiByte DGB

A DigiByte blokklánc

A DigiByte kriptográfiai eszközzel való elindítás a blokklánc volt, így az egész világon a leghosszabb ideig futó blokklánc. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amely birtokában potenciálisan gyorsabb, mint mások, de abban az évben még csak néhány más nyilvános blockchain projektet vezettek be abban az időben. A blokklánc aktív közösséggel rendelkezik, bár soha nem érheti el azt a népszerűséget, amelyet a Bitcoin tett.


digibyte-érme-előnyök

A DigiByte véleménye szerint a blokklánc valóban sokkal gyorsabb sebességgel dolgozik, mint a Bitcoin, és ez a sebesség egyre nő. A vállalat előrejelzései alapján a blokkláncnak képesnek kell lennie másodpercenként 2000 tranzakció kezelésére 2020-ig.

A DigiByte fejlesztése

digibyte előnyök

A DigiByte-ot egy Jared Tate nevű férfi hozta létre 2013-ban, aki 2014 januárjában indította el a kriptovaluta genetikai blokkját. Az indulás megkezdése után Tate úgy döntött, hogy minden idejét a projekt fejlesztésére fordítja, a projektet a a DigiByte alapítvány. A CoinCentral.com nyilatkozatai azt állítják, hogy lehetséges, hogy a tokennel érintett csapat sok DGB-vel rendelkezik, az eszközhöz szükséges bányászati ​​folyamatok miatt.

Rudy Bouwman a DigiByte Alapítvány titkára és alelnöke, bár LinkedIn-profilja szerint csak 2019 novemberében nevezték ki erre a posztra. Azelőtt a CMO és a DigiByte Awareness Team társalapítója volt.

A csapat többi tagja

Míg a DigiByte hivatalos honlapján nem szerepel, hogy ki a csapat, de a LinkedIn megmutatja néhány fejlesztőnek, akik kijelentik, hogy részt vesznek a projektben. Úgy tűnik, hogy Tate és Bouwman mellett a csapat a következőkből áll:

digibyte-team-influencers-közösség

 • Mohamed Rashad, bányász 2017 januárja óta
 • Glenn Grider, a kapcsolattartás és a kutatás fő tagja 2016 áprilisa óta
 • Nana Esi Hammah, közgazdász és munkatárs 2018 májusa óta
 • Michelle Dougherty, a DigiByte Blockchain Awareness tagja 2019 márciusa óta
 • Suhas Hegde, blockchain építész 2016 februárja óta

További alkalmazottak listája a DigiByte-ban összesen kevesebb, mint 30 fő, bár a nevük jelenleg nem elérhető.

A DigiByte technológiája

digibájtos kriptotechnika

A DigiByte webhelye rengeteg marketing információval van tele, de a technikai oldal részletei kissé nehezek. Az eszközt UTXO-alapú kriptovalutának tekintik, ami azt jelenti, hogy minden új tranzakció minden érmén tartalmaz egy egyedi azonosítót. Bármikor, amikor egy érme belép a felhasználó pénztárcájába, „el nem költött” kategóriába sorolják, és ha egy érmét elküldenek egy másik személynek, az „elköltött” lesz, és ezzel eleve megakadályozza a digitális pénznem túlköltését és egyéb biztonsági kérdések megoldását..

A DigiByte tokenje ugyanúgy van bányászva, mint a Bitcoin – Proof-of-Work bányászati ​​algoritmussal. A Bitcoinnal ellentétben azonban a platform öt különböző bányászati ​​algoritmust használ – Qubit, Skein, Groestl, Scrypt és SHA256.

Három réteg van társítva a DigiByte kriptovaluta szoftverinfrastruktúrájához. Ez a három réteg a következőket tartalmazza:

 • Alapkommunikáció és globális hálózat
 • Nyilvános főkönyv és digitális eszközök
 • Alkalmazások

Az 5 bányászati ​​algoritmus

Öt bányászati ​​algoritmus alkalmazásával a vállalat jobb lehetőséget teremt a bányászat decentralizálására, mint amit más ASIC-barát kriptovaluták tesznek. Az SHA256 algoritmust a Bitcoin, míg a Scrypt algoritmust a Litecoin és a Dogecoin használja. 15-18 másodpercenként új blokkot bányásznak, különböző algoritmusok használatával, így az öt algoritmus mindegyike blokkot bont ki 1,5 percenként.

A DigiByte felelős a Segregated Witness technológia bevezetéséért, a blokklánc kicsi és skálázható megtartása korlátozott tranzakcióméretek mellett. Ezeknek a kis méreteknek és ötéves tapasztalatnak köszönhetően a projektben szereplő blokklánc a leghosszabb, még a Bitcoins.

Minden DigiByte bányászat segítségével kerül forgalomba, bár a bányászoknak számítási teljesítményüket kell felhasználniuk ezeknek a tranzakcióknak a feldolgozásához, blokkokat hozzáadva a hálózathoz. Ehhez CPU, CPU vagy ASIC szükséges, ehhez speciális bányászati ​​szoftverre és DigiByte pénztárcára lesz szükség. A fogyasztók vagy bányászhatnak önállóan, vagy csatlakozhatnak egy bányászati ​​medencéhez, amely akkor jön létre, amikor több bányász egyesíti erőforrásait, hogy megosszák feldolgozási hatáskörüket. A bányaállomány tagjai egyenlően osztják meg erőfeszítéseik jutalmát. Sok fogyasztó végül medencékben folytatja a bányászatot, mivel az alacsony hash-arányú önálló bányászat csökkenti a blokk megoldásának esélyét.

A különböző bányászati ​​algoritmusok különböző bányászati ​​hardverekkel működnek. Az SHA256-ot és a Scrypt-et elsősorban az ASIC bányászok használják. A Skeint és a Groestlt főleg GPU-kkal használják. A Qubit azonban különféle hardverek kombinációján dolgozik. Figyelembe véve a speciális bányászati ​​hardverek magas költségeit, olcsóbb lehet a DigiBytes közvetlen vásárlása, ha a felhasználó még nem rendelkezik a szükséges számítástechnikai hardverrel.

Több algoritmus használatával a DigiByte bányászok nem tudják átvenni az 51% -os irányítást, ami azt jelenti, hogy a központosítás nem érhető el, és a hálózat biztonságban van egy támadással szemben.

Árelőzmények: A DigiByte tüskéi és összeomlása

digibájt (DGB) érme ártörténete

A DigiByte ára a közelmúltban változékony volt, viszonylag állandó aktivitást regisztrált 2017-ig, minimális növekedéssel. Ugyanakkor 2017-ben és 2018-ban is számos tüske és összeomlás történt.

A 2017 júniusi csúcs egybeesett egy lehetséges bejelentéssel, amelyet a Twitteren tettek közzé. A befektetők gyorsan felléptek, hogy bekapcsolódjanak a DigiByte megvásárlásával, ami felpumpálta az árát. Míg a vállalat utalt a közelgő bejelentésre, a bejelentés tényleges megjelenése csak néhány nappal később következett be, amely kimondta, hogy a cég új pénztárcát dob ​​piacra néhány új funkcióval. Mielőtt azonban a bejelentés még megjelent volna, az ár már a DigiByte ára alá esett, mielőtt a tipp még megjelent volna.

A következő csúcs nagyjából ugyanabban az időben történt, mint a Bitcoin hulláma, amely közel 20 000 dollárra vitte a Bitcoint. 2017 decemberétől 2018 januárjáig az ár emelkedett John McAfee tweetje nyomán, aki elmondta, hogy a DigiByte olyan cég, amelyre érdemes figyelni. A csúcs 2018 elejéig tartott, de a kriptopénzpiac 2018. január végi korrekciója a legtöbb kriptográfiai eszközt, köztük a DigiByte-ot is lerombolta..

digibyte-dgb-coin-price-history

Digibyte ártörténeti diagram: a DGB érmék havi csúcsai és mélypontjai az elmúlt két évben

A harmadik negyedévben eltöltött rövid időszakon kívül 2018-ban nem volt valódi ingadozás a kriptovaluta esetében. Az áremelkedés akkoriban nagyjából ugyanabban az időben történt, amikor a vállalat bejelentette, hogy pénztárcájuk elérhető lesz iOS-re és Androidra. Abban az időben az Apple App Store is lehetővé tette a DigiByte-ban történő fizetés lehetőségét.

2019-ig a kriptovaluta többnyire stabil maradt, néhány csúcssal – 2019. március, 2019. április, valamint május vége és július eleje között. Június közepe óta azonban a kriptovaluta értéke folyamatosan csökken, 2019. november 24-én 0,016274 dollárról 0,0065 dollárra esett vissza..

DigiByte jövője

digibyte érme jövője

Úgy tűnik, hogy a kriptovalutában az utóbbi néhány évben nagyon kevés változás történt, a DigiByte nagyobb figyelmet kap a játékiparban. Az alkotók által kifejlesztett másik, DigiByte Gaming nevű platformon a játékosoknak lehetőségük nyílik arra, hogy jutalomként DGB-t szerezzenek, mert időt szánnak a játékban.

A DigiByte vezérigazgatója – a Tate – elkötelezte magát amellett, hogy nagyobb hangsúlyt fektessen a DigiByte Alapítványra és a nyilvánosságra. A DigiByte elfogadása az egyik legnehezebb kihívás volt, amellyel a csapat szembesült, bár ennek az eszköznek a folyamatos fejlődése ezen múlik. Bár úgy tűnik, hogy a jelzőnek történelmileg szilárd és hűséges híve volt, a jelző idén elmerült.

A DigiByte gyors tranzakciós sebessége és skálázhatósága hosszú távra készen áll a kriptovaluta piacon. A CoinSwitch tavalyi előrejelzései azt sugallják, hogy a DGB teljes értéke 2021-re eléri a 9,20 dollárt.

Digibyte (DGB) előzmények idővonal:

2013. október = Megkezdődik a DigiByte munkája

2014. január 10 = A DigiByte hivatalos bevezetése

2014. február 28. = DigiShield Hardfork

2014. szeptember 1. = MultiAlgo Hardfork

2014. december 10. = MultiShield Hardfork

2015. december 4. = DigiSpeed ​​Hardfork

2017. április 28. = SegWit aktiválva

2018. szeptember 19. = Megjelent a DigiByte Core 6.16.5

2019. április = Megjelent a DigiAssets

2019. július 21. = Odocrypt Hardfork

Digibyte rejtjelcserék a DGB kereskedelméhez:

 • Bittrex
 • Cryptopia
 • HitBTC
 • Huobi
 • KuCoin
 • Litebit
 • Livecoin
 • OKEx
 • Poloniex
 • Alakváltás
 • Sistemkoin
 • Upbit
 • Yobit

A DigiByte-ba történő befektetés okai

digibájtos befektetés

Sok oka van annak, hogy a fogyasztók befektessenek a DigiByte kriptográfiai eszközbe, kezdve azzal a ténnyel, hogy a tranzakció feldolgozása csak körülbelül 15 másodpercet vesz igénybe, ellentétben a Bitcoin 10 perces várakozásával. A platform által kínált biztonság növelése érdekében a DigiByte alkotói megvalósították a DigiShield és a MultiShield alkalmazást, támogatva a világ leghosszabb blokkláncát.

Most a DigiByte elérhetővé teszi a technológiát a globális fizetési rendszerek számára, lehetővé téve a kereskedők, a fogyasztók és a mainstream társadalmak számára szerte a világon. A DigiByte Gaming segítségével az eszköz akár játékban is felhasználható, hosszú távú potenciált és lehetőséget kínálva arra, hogy bővüljön az értéke felett. Ahogy azonban a Bitcoin és más kriptovaluták gyarapodnak, versenyt teremthetnek a DigiByte számára. Ezek a Digibyte (DGB) marketing képek lebegnek az interneten, összehasonlítva a Bitcoinnal és a Litecoin-nal:

digibyte-bitcoin-litecoin-blockchain

és

digibyte-dgb-bitcoin-btc-blockchains

és

digibyte-blockchain-előnyök

Ennek ellenére a verseny ellenére a DigiByte továbbra is az első 100 kriptovaluta egyike a piaci felső határt tekintve, közvetlenül a közepén helyezkedik el.

A DigiByte megvásárlása és tárolása

hogyan lehet digibyte-ot vásárolni

Jelenleg a DGB számos kriptovaluta piacon elfogadott, köztük a Bittrex, a Poloniex, a Sistemkoin, a HitBTC, a Kucoin, az Upbit és a YoBit, ahol nagy kereskedelmi mennyiséget mutat. Soha nem volt első érmefelajánlás, bár a vállalat 2014 decemberében magánberuházási finanszírozási kört tartott a projekten, a nyilvánosságra nem hozott kezdőtőkével..

DigiByte vásárlása

A DigiByte vásárlásához a fogyasztóknak be kell iratkozniuk egy tőzsde webhelyére, például a Bittrex, a Huobi vagy a Poloniex webhelyre. A Binance azonban egy másik történet. Az elmúlt néhány évben szerencsétlen csatává vált, bár a 2018 végi jelentések szerint a DigiByte-ot még a Binance-nél sem kellett feltüntetni. 2019 márciusában Tate még azt is kijelentette, hogy a Binance Coin „vérszívó jelző” és „parozit”.

A CoinSwitch azt hirdeti, hogy van módjuk arra, hogy a fogyasztók a legjobb árat szerezzék meg vásárlásaikért. A CoinSwitch egy kriptovaluta konverziós platform. A fogyasztók arra is felhasználhatják, hogy más kriptovalutákat DGB-re váltsanak.

A DigiByte tárolása

A DigiByte olyan pénztárcát kínál, amely kompatibilis az összes operációs rendszerrel, ami megkönnyíti bármely kompatibilis eszközről történő használatát. A DigiByte pénztárcáját le kell tölteni a hivatalos weboldalról. Vannak azonban több olyan harmadik féltől származó pénztárcák is, amelyek már támogatják a DGB-t, köztük a Coinomi, a Ledger, a Trezor, a Guarda, az Exodus, a Satowallet és mások.

Hogyan lehet beszerezni egy DigiByte (DGB) digitális eszköz pénztárcát

digibájtos pénztárcák

A DigiByte pénztárca biztonságának biztosítása érdekében a fogyasztóknak le kell töltenie azt hivatalos webhelyükről. A fogyasztóknak operációs rendszerük alapján kell kiválasztaniuk a pénztárcát. Jelenleg a weboldalnak lehetőségei vannak:

 • DigiByte Core Windows (32 és 64 bites)
 • DigiByte Core Mac OS X
 • DigiByte Core Linux (32 és 64 bites)
 • DigiByte Android
 • DigiByte iPhone & iOS
 • DigiByte Go pénztárca (Chrome kiterjesztés)

A pénztárca letöltése után telepíteni kell a készülékre, ahol kinyitható. A fogyasztóknak javasoljuk, hogy fogadják el az alapértelmezéseket, és hogy a pénztárca szinkronizálásához szükséges idő kissé hosszabb lehet. A legjobb védelem érdekében készítsen biztonsági másolatot a pénztárcáról is.

A weboldal tartalmaz egy harmadik féltől származó pénztárcát is, amelyet a fogyasztók letölthetnek DGB-jük tárolására, többek között a Trezor, Ledger, KeepKey, SafePal, Trezor, SecuX, Coinomi, Exodus, ABRA, Jaxx Liberty, OwnBit, EdgeWallet, Atomic, Trust, Satowallet. és Guarda. Azok a fogyasztók, akik további pénztárcákat szeretnének látni, ellátogathatnak a DigiByteWallets.com webhelyre.

Ki Jared Tate?

Mint említettük, Jared, egy texasi számítógépes programozó, az arco-i (Idaho), a Digibyte készítője és társszerzője a Blockchain 2035 könyvnek..

Jared 2012 óta áll kapcsolatban a Bitcoinnal, amely 2013 őszén javításokat talált a Bitcoin forráskódjában, és nem tudta végrehajtani a változtatásokat, ezért 2014-ben elindítottuk és létrehoztuk a DGB-t, miután elutasították a bitcoin alapvető protokoll-fejlesztéseit, és alkalmazta őket az új digitális eszközben, a DGB-ben.

Íme néhány videó az általa készített interjúkról:

és

és

Összegzés

Minden kriptovaluta más céllal jön létre, mivel minden alkotó egy aktuális problémát úgy értelmez, hogy megoldja ezt a problémát. A digitális pénznemek lehetővé teszik az azonnali tranzakciók és átutalások lehetőségét, amelyek átléphetik a határokat, és amelyek akár szolgáltatásokhoz és fizikai árukhoz is használhatók. Ezek azonban meghatározott közösségekre is korlátozhatók, például a közösségi hálózatokra és az online játékokra. A nap végén, amikor több ezer kriptóérme közül lehet választani, a Digibyte blokklánc és a DGB kriptovaluta a sebességre, a méretre és a biztonságra összpontosít, és olyan szenvedélyes közösséget kínál, amely a mai piacon nagyon alulértékeltnek tűnik, és biztosan profitálni fog a következőből bika többet fut, mint a legtöbb versenytársa. Nem lennénk meglepve, ha azt látnánk, hogy a $ DGB és a Digibyte érme az első 10-20 zseton, figyelembe véve az ökoszisztéma minden újítását és fejlődését.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map