7 legjobb hitel-helyreállítási stratégia és szolgáltatás

A jó hitelminősítés nagyon fontos. Ez kihathat arra, hogy munkát, lakást szerezhet, bekapcsolhatja a közüzemi szolgáltatásokat az Ön nevében, hitelkártyát szerezhet, autót vagy otthont vásárolhat, és sok más dolgot is végez az emberek nap mint nap. De a rossz hitelminősítésnek nem kell tartósnak lennie. Tehát, ha olyan dolgokat tett a múltban, amelyek rossz hitelminősítést eredményeztek, akkor most számos lépést megtehet a hitel javítása és helyreállítása érdekében.

A jó hitel sokkal fontosabb, mint valaha

A nagy hitelminősítés fontosabb, mint valaha. Lehet, hogy a hitelminősége és a hitelminősítése alapján nem is tudja, mely emberek és szervezetek alapozzák meg döntéseit, hogy üzletet folytassanak-e veled. Ezért, ha rossz a hitelminősítése, elengedhetetlen, hogy mindent megtegyen annak javítása érdekében. A hitelek helyreállítása és helyreállítása kis időt vesz igénybe, így minél előbb kezdi meg a folyamatot, annál gyorsabban és könnyebben kezdheti élvezni az eredményeket. Íme néhány nagyon hasznos és fontos hitel-helyreállítási stratégia és szolgáltatás, amelyek az Ön rendelkezésére állnak.

1. Távolítson el hibákat a hiteljelentésekből

A hitelminősítés javításának legegyszerűbb és leggyorsabb módja az, ha hitelinformációs példányokat kap a hitelinformációs társaságoktól, Experian, Equifax és TransUnion, gondosan nézze át őket, és távolítsa el az esetleges hibákat. Az Egyesült Államok tisztességes hiteljelentési törvénye kimondja, hogy egy személy hiteljelentése csak időszerű és pontos információkat tartalmazhat. Önnek joga van arra, hogy a hitelinformációs társaságokat eltávolítsa az összes pontatlan információt a hitelállományból. A hibákat minden hitelügynökség online kérheti a weboldalain elérhető űrlapok használatával.

Minden évben ingyenes másolatokat kaphat hitelinformációiról. Tekintse át őket. Ha bármilyen bizonyíték van csaló tevékenységre vagy régi információkra, amelyeket el kellett volna távolítani, vegye fel a kapcsolatot a hitelinformációs ügynökségekkel és kérje az információk eltávolítását. Körülbelül 30 napba telik, amíg kivizsgálják és eltávolítják az Ön által vitatott hibákat. Nem büntetnek a hibákhoz kapcsolódó negatív előzmények miatt. Eltávolításuk javítja a kredit pontszámot.

2. Fizesse meg időben

A hitelminősítés helyreállításának és javításának másik módja az, hogy időben teljesíti az összes számláját és tartozását. A fizetési előzmények a legfontosabb tényező, amely befolyásolja a kredit pontszámát. A számlák ismételt késedelmes vagy hiányzó adósságfizetése a leggyorsabb és leggyakoribb módja annak, hogy megsérthesse hitel pontszámát, és rossz hitelkockázatnak tekintse. Amikor az esedékesség napján vagy azt megelőzően fizeti számláit, a hitelminősítése fokozatosan növekszik.

A kredit pontszám 300 és 850 között mozoghat a VantageScores és a FICO Scores kredit pontozási modelleken. Minél magasabb a pontszám, annál jobb.

Ha komolyan gondolja a hitelminősítés javítását, kulcsfontosságú mindig az időben történő befizetés. Tegye ezt, néhány hónap múlva hitelminősítése folyamatosan javulni kezd.

3. Csökkentse hitelkihasználását

A hitelminősítés javításakor ez segít csökkenteni a hitelkihasználási arányt. Ennyit vehet fel kölcsön ahhoz képest, amivel tartozik. A hitel pontszámának kiszámításakor csak a fizetési előzmények után következik. A hitelminősítés javítása érdekében tartsa a lehető legkevesebb hitelkihasználási arányt. Ne fogadjon el és ne használjon fel minden felajánlott hitelkártyát vagy bolti hitelkeretet, ha javítani szeretné hitelminősítését.

Ha nincs hitelkártya-tartozása, az növeli hitelminősítését. Ha ezt nem tudja megtenni, tartsa egyenlegét a teljes hitelkeret 30% -ánál kevesebb.

4. Fizessen le nagy egyenlegeket

A hitelminősítés javítása érdekében fizesse ki az adósságát, hogy csökkentse az esetleges magas egyenlegeket. A cél az, hogy megmaradjon a nyitott hitelkeretek 70% -a vagy több. Számos kreatív módszer létezik a maximált hitelkeretek, hitelkártya-számlák és hitelkihasználási arányának csökkentésére, ha nincs sok készpénz. Ez magában foglalja az új hitel megszerzését és a teljes egyenleg kifizetését, valamint a hitelkártya-társaságok felkérését a hitelkorlátok emelésére. Ez azonnal javíthatja hitelkihasználási arányát.

5. Legyen jogosult felhasználó

Meggyőzve egy nagylelkű, megbízható családtagot vagy barátot nagy hitellel, hogy jogosult felhasználóvá váljon az egyik jól kezelt, gyakran használt hitelszámláján, amely nem rendelkezik áthozott adóssággal és tökéletes fizetési előzményekkel, azonnal javíthatja hitelminősítését. Még akkor is, ha soha nem használja a számláról kibocsátott új hitelkártyát, az szerepel az Ön és az eredeti számlatulajdonos hitelképességi jelentésében. Az egyik hátrány az, ha az elsődleges kártyabirtokos túllépi hitelkeretét, vagy hiányzik a fizetés. Ez sérti a hitelminősítést.

Kiváló fizetési nyilvántartással rendelkező hitelszámla jogosult felhasználója lehet

nagyobb kiadási erő és javul a hitelminősítés. Azonban csak akkor lesz képes

korlátozott mértékben használja a hitelszámlát, amellyel az elsődleges kártyabirtokos beleegyezik.

6. Iratkozzon fel az Experian Boost megszerzésére

Az Experian, a legfontosabb hitelinformációs ügynökség lehetővé teszi, hogy regisztráljon egy új programba, ahol csak tud

adjon hozzá mobiltelefon- és közüzemi számlák befizetését a hiteljelentéséhez. Ezt az új programot hívják Experian Boost. Iratkozzon fel rá, és a rendszeres költségei után fizetett összegeket a FICO-pontszám kiszámításakor is figyelembe veszi. A 680 alatti hitelpontszámmal rendelkező fogyasztók körülbelül 75% -a javult, amikor az Experian Boostot használta. Az Experian Boost programra való regisztráció ingyenes. A felhasználóknak azonban ellenőrizniük kell, hogy pozitív számlázási előzményeik vannak-e összekapcsolt bankszámlával.

Az Experian Boost programot használó átlagember látta, hogy FICO pontszáma emelkedett

14 pont. Ez lehet csak a szükséges lendület ahhoz, hogy a kredit pontszáma jobb legyen

kategória.

7. Csak magas besorolású hitel-helyreállító vállalatokat használjon

Ha a beszámolója hibákat tartalmaz, és nem érzi jól magát, ha vitatja azokat a hitelinformációs társaságokkal, kérjen szakmai segítséget. Vegye fel a kapcsolatot egy megbízható és hatékony hírnévvel rendelkező hiteljavító céggel, amely magasan képzett, jól képzett, tapasztalt személyzettel rendelkezik. Megteszik a szükséges munkát, hogy megkérdőjelezzék a hiteljelentésében szereplő hibás információkat. Csak annyit kell tennie, hogy azonosítsa, hogy a hitelminősítésében mely adatok vannak tévesek. Magasra értékelt vállalatok, mint Credit Saint és Lexington-törvény szakterület a fogyasztói hitelek kezelésére szakosodott.

Legjobbra értékelt hiteljavító vállalatok

A hitel profik az első helyen áll, és több mint 100 000 ügyfél bízik benne. Mesterséges intelligenciával működő hiteljavítást kínálnak, és A + besorolással rendelkeznek a BBB-nél. Könnyen olvasható beszámolókat és személyre szabott pontszámokat nyújtanak, valamint eszközöket kínálnak & tippek a pontszám megértéséhez és a következő lépés megtételéhez. A legjobb az összes hitelfelügyeletet tartalmazza Nincs további díj ami segítséget nyújthat a lehetséges személyazonosság-lopások észlelésében.

Credit Saint a második helyen áll a pontatlan hiteladatok megtámadása miatt. Részletesen átnézik a hitelminősítését, meghatározzák azokat a konkrét elemeket, amelyekkel nem ért egyet, és amelyek károsítják a hitelminősítést, eltávolítják őket, és számos hatékony technikát mutatnak be a hitelminősítés és a pontszám javításához..

Lexington-törvény több eredményt nyújtott, mint bármely más hiteljavítási ügyvédi iroda. 2004 óta több mint 500 000 ügyfélnek segítettek hitelük helyreállításában. Alig 2020-ban több mint 9 millió negatív elemet távolítottak el az emberek hiteljelentéseiből.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner