A legjobb hiteljavító vállalatok

Alacsony kredit pontszám? Korábbi késedelmek, csődök vagy más negatív jelek a hiteljelentéseiben? Ezekkel a problémákkal sok amerikai szembesül, és nem tudnak mit kezdeni. Azonban, ha tudja, hová kell keresnie azáltal, hogy felkeresi az ország egyik legfontosabb hiteljavító cégét, kijavíthatja a problémáját, és sértetlenül megúszhatja. Íme a 7 abszolút legjobb hiteljavító cég, amelyekre rátaláltam, hogy remélhetőleg kijussak a kötelékből.

1. A hitel profik

A hitel profik a mesterséges intelligencia előnyeinek kihasználására tervezték, és az USA egyik legfejlettebb hiteljavítási lehetősége. Mint ilyenek, nagyon egyszerűek és kényelmesek lehetnek a modern ember számára, hogy együtt dolgozhassanak és segítsenek a kredit pontszámának kezelésében. Több mint 10 éve az üzleti életben a The Credit Pros segíthet a hitel javításában és kezelésében. Annak ellenére, hogy fiatalabbak, mint a listán szereplő egyéb ügynökségek, több mint 100 000 felhasználóval rendelkeznek, és A + besorolással rendelkeznek a BBB-nél, amit lenyűgözőnek találunk.

A regisztráció során hozzáférést biztosít számukra a hitelinformációkhoz. Innentől kezdve a The Credit Pro szakértőknek elemezniük kell, mit tehetnek érted, és nekik kezdeni dolgozni. A legjobb a kreditmonitorozáshoz a Nincs további díj ami segítséget nyújthat a lehetséges személyazonosság-lopások észlelésében.

2. Credit Saint

Míg az amerikai hitelkivitelező vállalatok listájának nagy részét nem rangsor szerint rendezik, mivel sok ez az Ön preferenciáitól függ, Credit Saint a legjobb hiteljavító vállalatok egyértelmű nyertese. Emiatt első számúnak neveztük. A Credit Saint a Better Business Bureau szerint A + társaság, amely több mint egy évtizede működik. Ebben a megbízatásában ezer és ezer embernek segítettek, csakúgy, mint te.

A Credit Saint megkezdi Önt azzal, hogy találkozik veled, és ingyen megbeszéli hitelének aktuális állapotát. Még mintát is adnak arról, hogy mit lehetne megtenni, és a legjobb forgatókönyvet a hiteléhez, ha felveszi őket. Miután azonosította az őket érintő területeket, a Credit Saint minden egyes problémát megtámad azáltal, hogy kihívásokat küld az Egyesült Államok három nagy hitelügyi irodájának.

A Credit Saint az egyik legagresszívebb javító cég, ami jó, de nem kell mindenkinek fizetnie egy teljes értékű támadó kutyáért. Éppen ezért a Credit Saint több csomagot kínál annak alapján, amire szüksége van ahhoz, hogy a lehető legtöbbet érje el.

3. Lexington-törvény

Lexington-törvény olyan ügyvédi iroda, amely olyan szolgáltatásokra specializálódott, mint a hiteljavítás. Segíthetnek abban az esetben, ha válása, személyazonosság-lopása stb., Amelyek befolyásolták a hitelképességi jelentését. Nagyon megnyugtató, hogy ez egy tényleges ügyvédi iroda, ahol szakértő ügyvédek és paralegálok dolgoznak az Ön számára, és mindenképpen segít abban, hogy 1991 óta működnek.

A Credit Saint-hez hasonlóan a Lexington Law is három különböző szolgáltatási tervet tervez, különféle megfizethető áron. Minden terv segíthet a hitel pontszámának javításában, míg a drágább tervek olyan extra funkciókat is tartalmaznak, mint egy FICO pontszámkövető. A Lexington Law nemcsak testreszabott vitákat küld az Ön nevében, hanem kihívásokkal is élhet, amelyek árthatnak Önnek. Nem számít, melyik tervet választja, rendelkezésére áll egy online irányítópult, amelyen minden szükséges információ elérhető.

4. Sky Blue Credit Repair

Sky Blue Credit Repair egy másik nagyszerű hiteljavító ügynökség. Nagyszerű munkát végeznek, hogy növeljék a pontszámot, és eltávolítsák a hitelminősítés rossz jegyeit. A listán szereplő összes vállalat közül a Sky Blue kínálja a legjobb ár-értéket, az Ön helyzetétől függően.

A Credit Saint ellentétes irányába haladva a Sky Blue egy szolgáltatással rendelkezik, és havi egyszerű átalánydíjat számít fel. A Sky Blue havi 80 dollár alatti áron az egyik legjobb árral rendelkezik, és harcol Önért. Ha 90 napon belül nem kapott semmilyen juttatást, akkor visszakaphatja a pénzét, a visszafizetési garanciával. Miután feliratkozott, a Sky Blue elemzi a hitelképességi jelentését, és kitalálja, mi javítható. Ezután egy egyedi eljárással megkísérlik vitatni a jelentés egyes elemeit, és szükség esetén még a negatív elemeket is továbbítják. A Sky Blue azt is ellenőrzi, hogy az Ön által nem teljesített adósság nem sérti-e az uzsora vagy az elévülési törvényeket.


5.. A Credit People

A Credit People több mint 15 éve foglalkoznak üzleti tevékenységükkel, és becsléseik szerint 53–187 ponttal tudnak segíteni a hitelteleneken. Jól áttekintették őket olyan helyeken, mint az Intelligens pénz és a Wall Street Journal. Úgy tűnik, hogy az emberek nagyon szeretik szolgáltatásaikat, amelyeket hat hónapos tervekben és havi fizetésben kínálnak, ahogy tervezik. Ez a rugalmasság nagyszerű lehet azok számára, akik nem biztosak abban, hogy pontosan mennyi segítségre van szükségük. Kínálnak egy hétig tartó próbát is, mindössze 19 dollárért, és 60 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Nagy tapasztalattal a The Credit People nagyszerű eredményeket tudott elérni. Webhelyük szerint a felhasználók több mint 71% -a kapott jelzálogjogot, és több mint 78% -a jóváhagyta az automatikus hiteleket. Csatlakozásuk után átlagos vásárlóik 32% -os javulást láthattak a hitel pontszámukban.

6.. Piramis hiteljavítás

Piramis hiteljavítás 2011 óta működik és azóta gyorsan növekedett. Manapság a New York-i székhelyű vállalkozásnak több mint 270 teljes munkaidős tagja és több mint 8000 ember van a támogató csapatban. Ezért nagy ügyfélszolgálatra számíthat a Pyramid Credit Repair cégtől.

A Pyramid Credit Repair számos, az Ön igényeihez igazodó tervvel rendelkezik, amelyek mindegyike nagy előnyökkel jár, beleértve a 24/7 védelmet. Egyetlen előnye, hogy személyazonosság-lopás esetén 25 000 dolláros biztosítási tervet kínálnak. Ezen felül vannak olyan szolgáltatásaik, mint a sötét webes figyelés.

Ezenkívül, bár terveik már megfizethetőek, sok tanár, veterán vagy pár extra kedvezményekben részesülhet. A Trustpilot adatai szerint a Pyramid Credit Repair 4 csillaggal rendelkezik az 5 csillagból. Tökéletes bárki számára, akinek teljes funkciókészletre és nagyszerű támogatásra van szüksége

7. Ovation Credit Services

Végül leszálltunk Ovation Credit Services, akik őszintén megérdemlik a nagy tapsot néhány elvégzett munka miatt. Több mint 120 000 embernek segítettek, ami sokat mond. Költséghatékony lehetőségeik vannak, amelyek csodákra képesek a hiteled érdekében.

A Credit Saint-hez hasonlóan az Ovation Credit Services is ingyenesen megadja Önnek az első konzultációt, ezért nem árt kapcsolatba lépni velük és kipróbálni őket. Ha úgy döntött, hogy folytatja velük, tanácsadója segít a folyamat minden lépésében, beleértve a jóindulatú levelek írását, vitákat és a késedelmes fizetések megtámadását. Ovation szerint 5-ből körülbelül 1 amerikai rendelkezik pontatlan információkkal a hiteljelentéseiben, így remélhetőleg ma segíthetnek a rossz hitelének kijavításában.

Az ováció kedvező árú, mivel egy tervük az első hónapban 90 dollár alatt, azután pedig havonta 80 dollár alatt kezdődik. A Better Business Bureau adatai szerint az Ovation A + vállalat, és a Trustpilot szerint 4 csillagos minősítést kapott az 5-ből.

Összegzés

A rossz hitel mindenféle problémát okozhat valakinek az életében, és nagy kiadást jelenthet. Ennek oka lehet bármely jelzálog, hitel vagy hitelkártya magasabb kamatozása, vagy azért, mert a munkáltatók és az apartmanok gyakran folyósítanak hitelellenőrzéseket a jelentkezési folyamat során. Hadd gondolják az emberek, hogy együtt kell élniük múltbeli hibáikkal és rossz hitelükkel, amikor valóban nem. Lépjen kapcsolatba egy hiteljavító irodával, hogy ma jó úton járjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map