A RealBlocks 3,1 millió dollárt gyűjtött a Tokenized Real-Estate Platform számára

Lenyűgöző emelés

A Blockchain cég, a RealBlocks nemrég bejelentette legújabb finanszírozási körének lezárását. A sikeres emelés során a RealBlocks 3,1 millió dollárt hozott.

Számos vállalat járult hozzá ehhez a finanszírozáshoz. Legfőképpen a Science Inc. és a Morgan Creek Digital. E vállalatok mindegyike szoros kapcsolatban áll a digitális értékpapír-szektorral, mivel az ágazat folyamatos érése érdekében dolgoznak.

Ezzel a finanszírozással a RealBlocks célja, hogy folytassa blokklánc alapú ingatlanplatformjuk fejlesztését. Vállalkozásként felismerték a digitális értékpapírok érdemeit, amelyeket valós világ eszközei, például ingatlanok fedeztek. Mint ilyenek, nem csak a hozzáférhetőséget, hanem a likviditást is igyekeznek elérni az ingatlanpiacon.

Az emelésbe is bekerültek Zelkova Ventures, Ulu Ventures, és Cross Culture Ventures.  Minden kockázatitőke-társaság.

Kommentár

A bejelentés közzététele után az egyes vállalatok képviselői felszólaltak az ügyben. Íme néhány szó ezekből az egyénekből:

Perrin Quarshie, Alapító & A RealBlocks vezérigazgatója, megállapított,

„Stratégiai befektetőink támogatásával felgyorsítjuk termékünk fejlesztését és az ingatlanok blokklánc-technológiájának alkalmazását, olyan iparágban, amely korábban nem látott sok újítást. Ez nagyszerű lehetőség a szponzorok és a befektetők befektetési tapasztalatainak javítására, miközben a folyamat teljes egészében minimalizálja a súrlódást. “

Greg Gilman, Társalapító & A Science Inc. ügyvezető igazgatója., megállapított,

„Azért fektettünk be a RealBlocks-ba, mert a blockchain technológia használatának valós előnyei vannak, amelyek tökéletesen illeszkednek a befektetési modellünkhöz. Hisszük, hogy az ingatlanpiac, csaknem minden eszközosztályhoz hasonlóan, egyre inkább adatközpontú és digitalizált, vagy digitálisan natív lesz, és várjuk, hogy a transzformatív vállalatok történetére építsünk. “

Anthony Pompliano, Alapító & A Morgan Creek Digital partnere, megállapított,

„2019 hihetetlenül fontos év lesz a blockchain projektek számára. Több évnyi kísérletezés és fejlesztés után a piac elvárja, hogy ezek a vállalatok megoldják a valós problémákat. A RealBlocks egyike azoknak a csapatoknak, amelyek rendelkeznek működő termékkel, és megmutatták, hogy magas szinten tudnak teljesíteni – ez az egyik oka annak, hogy izgatottan várjuk a befektetéseket. Az egyik alapvető tézisünk a Morgan Creek Digital-nál az volt, hogy minden részvényt, kötvényt, devizát és árut a jövőben valamikor jelképeznek. A RealBlocks kifejlesztett egy megoldást, amely segíti az ingatlanipar legjobb szereplőit, hogy csatlakozzanak a blokklánc forradalomhoz. ”

RealBlocks


A RealBlocks mögött állók 2017-ben alapították a céget, New York-i székhellyel. A RealBlocks mindenekelőtt megkönnyíti a tőkebevonást. A blokklánc és az ingatlan összeolvadása révén teszik ezt. Digitális értékpapírok kibocsátásával a RealBlocks vonzza a befektetőket és az értékpapír-tokenek kibocsátóit egyaránt.

A cég működését az alapító irányítja, Perrin Quarshie – diplomát szerzett a Georgia Egyetemen és a Massachusettsi Technológiai Intézetben.

Sajtóközleményében Quarshie röviden ismertette a RealBlocks platform néhány előnyét. Állította, „Platformunk lehetőséget kínál a kibocsátás utáni likviditásra is. A befektetők képesek lesznek jóváírni platform pénztárcájukat Digital / Fiat Valutával, majd zsetonokat vásárolhatnak az alapul szolgáló ingatlan tulajdonjogát magánbefektetések útján. Platformunk révén a befektetők szerte a világon megkapják azt a lehetőséget, hogy hatékonyan befektethessenek és adományokat gyűjthessenek ingatlanok felajánlásaihoz az állami értékpapír-nyilvántartásba vétel bonyodalmai és túlzott költségei nélkül. ”

Science Inc..

A Science Inc. székhelye Santa Monica. A társaság mindenekelőtt kockázatitőke-társaságként működik, és ígéretes induló vállalkozásokba fektet be. Ilyenek például a DollarShaveClub, a Science Blockchain és mások.

A finanszírozási események részletezése mellett az elmúlt hónapokban áttekintettük a Science Blockchain-t is. Ha többet szeretne megtudni erről a projektről, mindenképpen keresse fel a token listázási oldalt ITT.

Morgan Creek Digital

A Morgan Creek Digital a Morgan Creek Capital Management. Míg mindegyik fióktelep kockázatitőke-társaságként működik, ez az új ág a blokkláncra és a digitális értékpapírokra specializálódott.

Ez az ág 2018 elején alakult, és az élén áll Anthony Pompliano – az ipar kiemelkedő alakja.

Más hírekben

A mai napon itt tárgyalt finanszírozás folytatja a digitális értékpapír-szektort fejlesztő vállalatok iránti érdeklődés tendenciáját. Itt van még egy példa a sikeres finanszírozási eseményre:

A Securitize 12,75 millió dollárt gyűjtött az A sorozatból

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map