Connecticut Real Estate tokenizálta a REINNO

Connecticut a közelmúltban az egyik első kereskedelmi ingatlannak ad otthont, amely tokenizálást kapott az Egyesült Államokban.

A REINNO, az ingatlan tokenizálási szakemberei, most jelentették be a biztonsági tokenek sikeres létrehozását és kibocsátását, az ingatlan képviselője; Olyan folyamat, amely világosan megmutatta, hogy a REINNO mit tud ajánlani ügyfeleinek.

Adósságinstrumentum

Míg a digitális értékpapír-szektor még fiatal, számos különféle ingatlant láttunk, mind lakossági, mind kereskedelmi célokat. Ez az akkreditált befektetők számára szerte a világon hozzáférést biztosított olyan potenciálisan jövedelmező lehetőségekhez, amelyek egyébként nem lennének.

Ebben a konkrét esetben azonban a 2,5 millió dolláros ingatlan tokenizáláson átesett tulajdonosai nem szándékoznak eladni ingatlanjaikat. Inkább kölcsönt kerestek.

Az olyan vállalatokhoz hasonlóan, mint a BlockFi és a Celsius, a REINNO is képes tőkehiteleket nyújtani a hitelfelvevőknek azáltal, hogy cserébe valamilyen formában fedezetet vállal. Ami ezt a Connecticut-alapú ingatlant illeti, egy többlépcsős eljárást alkalmaztak az ilyen kölcsön megkönnyítésére.

  1. A REINNO a kereskedelmi ingatlan egészét jelképezte.
  2. Az ingatlantulajdonosok most választhatnak annyi zsetont, amelyet zálogként / fedezetként kell használni a kívánt tőkehitelhez.
  3. A REINNO megkönnyíti a hitelt, egyedi kockázatértékelésük alapján

Természetesen ezek a hiteleket kínáló vállalatok mindegyike egyedi kockázati modelleket alkalmaz a potenciális hitel értékelésekor, mivel a fedezetként nyújtott eszközök nagymértékben különböznek.

REINNO azonnali hitelezésREINNO azonnali hitelezés

Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

Egyedi juttatások

A tokenizáció ilyen strukturálásával a hitelfelvevők / ingatlantulajdonosok több szempontból is előnyösek lehetnek.

Bár nyilvánvalóan még mindig a hitel és a kamat visszafizetésénél tartanak, a hitelfelvevők számíthatnak arra, hogy profitálnak:

  • Megnövekedett jóváhagyási arány
  • Strukturálási rugalmasság

A Viktor REINNO vezérigazgatójával, Viktor Viktorovval nyilatkozva kijelenti, hogy ennek a rugalmasságnak a nagy része annak köszönhető, hogy a hitelfelvevők kiválaszthatják, hogy immár tokenizált vagyonukból mennyit szeretnének fedezetként elhelyezni.

Mivel a tokenizálás a kölcsön megkönnyítése érdekében zajlik, ez azt is jelenti, hogy nem volt szükség STO-ra, mivel a finanszírozást házon belül bonyolították le. Ez nagyban felgyorsítja a tőke elérésének folyamatát, és pénzt takarít meg az ilyen ügyletekhez.


Amikor mindez elmondható és megtörtént, a kölcsön törlesztésével – a biztosíték visszakerül, és a hitelfelvevő megtartotta eszközét.

Kommentár

A fent említett ingatlan tokenizálásának bejelentésekor a REINNO társalapítói mindegyiküknek volt ideje megosztani gondolatait.

Viktor Viktorov, vezérigazgató & A REINNO társalapítója kijelentette,

„Itt tűnik ki a REINNO. Versenytársaival ellentétben a REINNO nemcsak tokenizációt, hanem további szolgáltatásokat is nyújt, a jogszabályok betartásától és a jogi struktúrától kezdve az ingatlan-zsetonokkal szembeni hitelezésig a likviditás megteremtése érdekében

Barry Monies, a REINNO társalapítója kijelentette,

„A tokenizálásnak és a saját hitelezési platformunknak köszönhetően a tőkebefektetés kihasználása és a zsetonok kölcsön felvétele néhány perc alatt lehetséges … Ezenkívül a töredezettségi tulajdon lehetővé teszi a zsetonok egy részének fedezetként történő felhasználását ahelyett, hogy zálogjogot adna az egész ingatlant. ”

105 millió dolláros alap

A ma itt tárgyalt fejlesztés a REINNO első, 105 millió dolláros alapjainak nyomán jár, amelyet 2020 január végén jelentettek be a REI Capital Growth-tal együtt..

Ez egy olyan alap volt, amelyet úgy strukturáltak, hogy a befektetők hozzáférést kapjanak a részvényekhez vagy az adóssághoz egy olyan alapban, amelyet különféle amerikai alapú ingatlanok népesítenek be.

A befektetők örömmel hallják, hogy a REINNO-nak sikerült partnerséget kialakítania az „ADAX” biztonsági token-cserével. Ennek során hasznot húznak a keresett likviditásból, amelyet gyakran biztonsági tokenekkel társítanak / ígérnek.

Viktor Viktorov, a REINNO vezérigazgatója kijelenti,

“… örömmel tölt el, hogy egy teljesen szabályozott értékpapír-tokennel állunk együtt, hogy nagyobb likviditást teremtsünk a befektetők számára.”

105 millió USD STO a REI-től Tokenized by REINNO

REINNO

A 2019-ben alapított REINNO Connecticutban működtet. A REINNO mögött álló csapat kifejlesztett egy platformot és egy sor szolgáltatást, amelyek egyesítik az ingatlanokat a tokenizálással.

Viktorovov vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Más hírekben

A Connecticut nem az egyetlen régió, ahol elkezdték látni az ingatlan tokenizálás előnyeit. Például láthattuk, hogy Európában, és legutóbb Afrikában is felgyorsult a gyakorlat. Olvassa el a következő cikket, hogy többet tudjon meg arról, hogy Afrika hogyan profitálhat az ingatlanok tokenizálásából.

Az Flyt Property elsőként tokenizált ingatlan STO-t hoz Afrikába

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map