Japán látni fogja az új platformon keresztül tokenizált ingatlanokat

Együttműködési platform

Mivel Japán vidéki régióiban rengeteg lakatlan otthon van, lehetőség nyílt azokra, akik alaposan szemügyre vették őket. Ennek eredményeként egy ambiciózus vállalat, LIFULL néven, ezt látta, és elindult azon az úton, amelyen ezeket az otthonokat újjáélesztették. Ennek során jövedelmező befektetési lehetőségek merülnek fel, miközben megfizethető lakhatást biztosítanak azoknak, akiknek szükségük van rá.

Erőfeszítéseik és átfogó céljaik finanszírozása érdekében a LIFULL együttműködött a blockchain tech szolgáltatóval, a BUIDL-lel. Ez a partnerség megnyitotta a kaput a digitális értékpapírok elé, és az ingatlanok részleges tulajdonjoga révén történő befektetésekhez egy „finanszírozási platform” kifejlesztésével.

Azóta eltelt idő alatt a Securitize megszerezte a BUIDL-t. Ez azonban nem volt negatív hatással a korábban létrehozott projektre. Éppen ellenkezőleg, a Securitize olyan álláspontot foglalt el, jelezve, hogy továbbra is támogatni fogják ezt az ígéretes projektet.

Bizonyított eredmények

Az a figyelemre méltó ebben az együttműködésben, hogy a biztonságot támogató tokenek által gyakran említett előnyök igaznak bizonyultak. Ez a lépés nem a megvalósult potenciál lehetőségén, hanem az igazolt előnyök miatt történik.

A vállalatok megjegyezték, hogy a törekvés kezdeti szakaszában ezek az előnyök négy forgatókönyvben voltak a legnyilvánvalóbbak. Az alábbiakban bemutatunk egy részletet a kiadásukból, amely leírja, hogy mik voltak ezek.

  • A működési költségcsökkentés ellenőrzése a biztonsági zsetonosztás, az osztalék és az okos szerződéssel történő visszaváltás automatikus végrehajtásával
  • A Bank API-tól (GMO Aozora Net Bank, Ltd.) kapott betéti adatok által kiváltott biztonsági tokenek terjesztése
  • Intelligens szerződések használata a blokkláncon az osztalékok és visszaváltások automatikus végrehajtására a biztonsági tokenek tulajdonosi arányának megfelelően
  • A befektetők és harmadik felek ellenőrizhetik a fenti intelligens szerződés működését, valamint az alapok és zsetonok áramlását egy nyilvános, szabotázsbiztos nyilvános láncban (Ethereum mainnet)

Prime Target

A mai napig úgy tűnik, extrém mentalitás övezi a digitális értékpapírokat. Míg egyesek megelégednek azzal a meggyőződésükkel, hogy csak néhány eszközosztály részesülhet előnyben a tokenizálásból, vannak olyanok, akik úgy vélik, hogy minden értékeset egyszer egy token fog képviselni.

Egy dolog, amiben látszólag egyetértenek, az az, hogy az ingatlan tökéletes tesztelő terep annak bemutatására, hogy a digitális értékpapírok mit hozhatnak az asztalra.

Ezt a megállapodást nyilvánvalóvá tették nemcsak a Securitize, hanem az ipar különböző szereplői által tett globális lépések. A következő néhány példa erre.

A Smartlands a Nottingham Real Estate-hez Tokenise-be az STO-n keresztül

A Flyt Property az első tokenizált ingatlan STO-t hozza Aftricába

A Tokeny révén sikeresen tokenizált luxemburgi ingatlanok otthona


Kommentár

Az új projekt meghirdetésekor a LIFULL és a Securitize képviselői időt szántak kommentálni. A következőket mondták mindegyikük.

Tsunahiro Matsuzaka, A LIFULL projektmenedzsere kijelenti,

„Sokat tanultunk a BUIDL-lel végzett munkánkból. Folytatjuk a Securitize-zel való együttműködést egy olyan jövő felépítésében, ahol az ingatlanok tokenizáltak és mindenki szabadon kereskedhet. ”

Carlos Domingo, A Securitize vezérigazgatója,

“Együttműködési sikerünk egy átfogó platformmegoldás létrehozásában a közösségi finanszírozású ingatlanalapok számára nagyon izgalmas, és remek kezdet a Securitize és a LIFULL számára, amikor együtt dolgozunk a japán ingatlanpiac modernizálásán.”

Securitize

A 2017-ben alapított Securitize egy tokenizációs platform, amely fenntartja a működését az Egyesült Államokban. Az indulás óta a Securitize egyértelmű vezető szerepet tölt be a digitális értékpapír-szektorban, részben az olyan stratégiai partnerségeknek köszönhetően, mint amilyen ma itt tárgyalt.

Carlos Domingo vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

ÉLETES

Az 1997-ben alapított LIFULL a japán Tokióban működik. A társaság mindenekelőtt ingatlan-revitalizációs projektekre szakosodott, a kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások mellett.

Takashi Inoue elnök jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Japán növekedés

Az elmúlt évben Japán figyelemre méltó szintű alkalmazást mutatott a digitális értékpapírok körül. Ennek egyik oka az iparági vezető Securitize fokozott jelenléte. Az alábbiakban több cikk tárgyalja a Securitize-tel kapcsolatos múltbeli eseményeket és azok kiterjesztését Japánba.

Az értékpapírosítás az első felvásárlás révén fokozza a Japánhoz fűződő kapcsolatokat

Értékpapírosítani kell a terjeszkedést a legutóbbi befektetés után Japánban

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map