Arnoldas Nauseda, a Smartlands vezérigazgatója – Interjúsorozat

Arnoldas Nauseda a vezérigazgatója Smartlands tömeges finanszírozási platform, amely a valós eszközöket jelképezi. Mielőtt csatlakozott volna a Smartlands-hez, négy évet töltött teljes munkaidős vállalkozóként, a vállalkozások fejlesztésével a technológia, a fintech és a robotika területén.

Antoine: Hogyan kapcsolódott be személyesen a blokkláncba és a kriptovalutába?

Arnoldas: Nos, tudomásul kell vennünk, hogy a blokkláncba való bekapcsolódás nem feltétlenül jelenti azt, hogy részt veszel a kriptovalutákban, és jómagam ennek éles tanúbizonysága, bár az ICO-k megértése a crowdfunding módjaként számomra az első lépés volt.

Képzett vagyok a pénzügyekre és az üzletfejlesztésre, és egy ideig vállalkozó vagyok. Közgazdász diplomám, MBA pénzügyi és nemzetközi ügyvezető diplomám van, és számos előrelépést tettem a fintech, a kockázati tőke és a robotika területén. Az elmúlt években rengeteg projektet hajtottam végre, vezető tisztséget töltöttem be a fintech cégeknél, részt vállaltam a tanácsadásban, és természetesen erősen foglalkoztam ingatlanokkal.

A lényeg az, hogy bár kissé elkéstem a játékból, de 2017-re egy termetem és tapasztalatom szerinti vezetőnek hallania kellett volna a blockchainról, ez elkerülhetetlen volt. Abban az időben úgy éreztem, hogy a vállalkozás felépítése a DLT-re nemcsak a „progresszivitás”, mint üzleti ember egyértelmű jele, hanem egy igazi hamisítatlan kaland is volt, amikor minden nap újjászületettnek éreztem magam, amikor munkára ébredtem. Nagyon jó volt, még mindig az!

Antoine: Mi késztette arra, hogy a fedélzetre kerüljön a vezérigazgatójaként Smartlands?

Arnoldas: Egy évet szenteltem a DLT tanulmányozásának, mit tehet a szakterületemért, számtalan oldalt olvastam és meglátogattam a blockchain konferenciákat, összejöveteleket, találkozókat. Egy ilyen rendezvényen bemutattak a Smartlands egyik alapítójával, és azonnal eltaláltuk. Mindketten felismertük, hogy a kriptovaluták, mint a sok DLT-származék egy lenyűgöző használati eset és kiváló eszköz a pénzügyi piacok átalakításához, de a blokklánc valódi értéke a bizalmatlan hozzáférés biztosításában rejlik. Az intelligens szerződésekbe beépített megváltoztathatatlan tulajdonjogok … Nem kell szakembernek lenned ahhoz, hogy elképzelhesd, mit tehetne egy olyan világban, ahol a tulajdonjog igénylésének joga évezredek óta háború volt. Smartlands és én ugyanazon az oldalon voltunk: a digitális tulajdonjog tulajdonítása egy eszköznek, és a tulajdonos számára annak lehetősége, hogy ezt a kóddarabot saját belátása szerint felhasználhassa, a jövő hulláma volt, és ezt a jövőt szerettük volna bemutatni az embereknek.

Antoine: A Smartlands egy crowdfunding platform, amely a valós eszközök tokenizálására összpontosít, mi lesz ezeknek az eszköztípusoknak?

Arnoldas: Szó szerint, bármi. Mindaddig, amíg egy eszköznek dokumentált jogos tulajdonosa van, az Smrtlands saját technológiájával biztonsági tokenné alakítható. Ezzel jár a likviditás – az eszköz tokenizálásának Szent Grálja. Természetesen az a fajta rugalmasság, amelyet a befektetésben tarthatunk, kereskedhetünk vagy kiléphetünk, amit bármely eszköz tulajdonos vagy befektető követ.

Antoine: Az első projekt a platformodon a célzottan kialakított hallgatói szállás az Egyesült Királyságban, Nottinghamben. Mesélne erről egy kicsit?

Arnoldas: Ezt a típusú eszközt alapos megfontolás után és közösségünk segítségével választottuk ki. Az Egyesült Királyságban, Nottinghamben található, célra épített hallgatói szálláshely-komplexum tökéletes kezdő felhasználási lehetőség egy tokenizálási platformhoz, mint például a Smartlands: ez egy kihangosító beruházás, a tervezett 15,72% -os éves megtérülés mellett, a bevételek a bérleti díjból származnak, valamint az ingatlan felértékelődéséből. A saját tőke részesedése 30%, és 1 millió font finanszírozási célt tűzünk ki célul.


Összességében elmondható, hogy az Egyesült Királyságban a hallgatói lakások egy feltörekvő eszközosztály. Az Egyesült Királyság továbbra is az egyik legnépszerűbb globális célpontok a minőségi, piacképes oktatást keresők számára, ami azt jelenti, hogy a bérleti díjat fizető hallgatókból származó bevételek nem fognak kiszáradni. Továbbá, ha a font font jelenlegi gyengeségét szeretné kihasználni, akkor a brit szívekben található olcsó ingatlanok az a helyek, ahol most szeretnék parkolni a fővárosban.

Antoine: Hány projektre kell még számítani 2019-ben? Szabadon megvitathatja ezeket?

Arnoldas: Jelenleg nem tudom megadni a részleteket, de azt mondom, hogy további hat eszköz tokenizálási projektet vizsgálunk, amelyek az év vége előtt életbe lépnek, és az általunk készített portfólió nagyon diverzifikált. Mezőgazdasági eszközöket, különféle ingatlanokat, magántőkét vizsgálunk. Mint már korábban mondtam, a saját technológiánk alapvető előnye a korlátlan hozzáférés: az eszköz tulajdonosok és a tömeges tőkére törekvő kezelők hozzáférést kapnak a befektetőkhöz, viszont a befektetők lehetőséget kapnak arra, amit „töredezett tulajdonjognak” nevezünk. Az iparági befektetési küszöbérték legalacsonyabb értékével lehetőséget biztosítunk a rendszeres emberek számára arra, hogy hitelesített befektetőkként ellenőrizzék magukat a Smartlands platformon, és a Smartlands számára kibocsátott biztonsági tokenek használatával az Egyesült Királyságban lévő ingatlanok részesedése van.

Antoine: Hogyan választhatja ki, mely projekteket szeretné felsorolni a platformján?

Arnoldas: Sokat gondolkodtunk és gondosan elemeztük a befektetők számára megfelelő eszközök kiválasztását. Valójában ez a Smartlands egyik fő előnye: van egy kutatócsoportunk, amely befektetési dokumentumokat állít össze ügyfeleink számára, hogy a projekt hatóköre és nagysága a befektető számára a részvétel legkorábbi szakaszában kiderüljön. Ennek eredményeként a folyamat a lehető legegyszerűbb egy szabályozott befektetési crowdfunding platformon, amelyet a British Financial Conduct Authority, az FCA regisztrált..

Antoine: A Smartlands nemrégiben elindította a Csillagos Powered Wallet, mi ennek az előnye a befektetők számára?

Arnoldas: Lényegében ez egy multisig pénztárca, amelyet elsősorban a Stellar SEP8 protokolljára terveztek, de néhány hűvös, saját fejlesztésű funkcióval, például AI-vezérelt megfelelőségi motorral, fiók-helyreállítással / leképezéssel stb. A Smartlands pénztárca a Stellar hálózat megfelelő szegmensében működik, ami egy befektető számára azt jelenti, hogy a biztonsági tokenekkel, valamint az XLM-mel és a natív token SLT-vel kapcsolatos minden tranzakciót gondosan kell beszerezni a tiltott tevékenységekkel kapcsolatos kockázatok megelőzése érdekében..

Antoine: Hol látja a Smartlands helyzetét 5 év múlva?

Arnoldas: A New York-i Consensus 2019 rendezvényen bemutattuk „Unicorn Vision”- a fogyasztóközpontú megközelítés stratégiája, amely átirányítja az áttérést egy biztonsági token kibocsátási platformról globális befektetési ökoszisztémára, amelynek középpontjában a legjövedelmezőbb részvénytípusok és eszközosztályok állnak. A Vision célja a különféle típusú jelenleg nem likvid eszközök likviditásának felszabadítása, és természetesen a teljes mobilitás. Alapvetően a Smartlands egy kattintássá válik, beépített cserével, ahol a befektetők képesek lesznek nyomon követni az ajánlatokat és kezelni a portfóliókat közvetlenül mobileszközeikről, több fiat valuta és kriptovaluta használatával..

Kiadjuk a Smartlands kártyát, amely valóban többfunkciós pénztárca fizetési rendszer valódi egyedi funkcióival rendelkezik. A Platform használatával létrehozott összes vagyont a fiókjában tárolja – digitális eszközöket, fiat pénznemeket és kriptot. A Kártyát ugyanúgy fogják használni, mint a Visa vagy a Mastercard kártyákat, amelyek lehetővé teszik ügyfeleink számára az IBAN és a SEPA átutalásokat, valamint értéktárolást.

További információkért látogasson el Smartlands vagy megismerheti a legújabb Smartlands projektet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map