Chrissa McFarlane, a Patientory Inc – Interjúsorozat alapítója és vezérigazgatója

Chrissa McFarlane a vezérigazgatója Patientory, a betegadatokat szabályozó és biztosító globális pénznem- és népesség-egészségügyi szolgáltatás, amelyet a Becker Kórházi Szemle az egyik legnépszerűbb nőként „nyomot hagy a medtech területén”. Ő is a szerzője JÖVŐ NŐK: Kisebbségi női vállalkozói szellem és a negyedik ipari forradalom a blokklánc és a kriptopénz korszakában.

Ön 2015-ben alapította a Patientory-t, miután csalódott volt abban, hogy a betegek nem férnek hozzá saját egészségügyi információik központi tárházához. Meg tudná osztani velünk, mi a jelenlegi probléma azzal, hogy a betegek hozzáférnek az információikhoz, és hogyan javasolja a Patientory ennek megoldását??

Az egészségügyi információs technológiai iparnak régóta vannak problémái az átjárhatósággal. A magánegészségügyi adatokhoz való hozzáférés azonban olyan probléma, amely a közelmúltban merült fel az orvosi dokumentumok digitalizálása miatt, ami megnövelt falakerteket hozott létre. A HIPAA politikái és szabályozásai miatt a szervezeteknek nehéz volt szabadon megosztani a különálló és egyedi betegportálokon található információkat minden olyan szolgáltatóval és érdekelt féllel, akinek szüksége lehet az információra a legjobb ellátás érdekében. A Patientory frontálisan foglalkozik ezzel a kérdéssel, olyan termékeket létrehozva, amelyek lehetővé teszik az összes beteg egészségügyi nyilvántartásának zökkenőmentes integrálását mind a beteg, mind a szolgáltató oldalán.

Az eredeti beszámolóban egy SaaS üzleti modellt javasolt, amely szoftvereket ad el egészségügyi szervezeteknek, ahol a betegek és a fogyasztók ingyenes alkalmazást tölthetnek le. Az üzleti modell eltolódott azóta?

Továbbra is a vállalkozások SaaS üzleti modelljén működünk, miközben felhasználóbarát egészségügyi adatalkalmazást kínálunk a fogyasztók számára. A vállalkozások számára a SaaS szolgáltatást nyújtjuk a NEITH vállalati megoldás. Neith ezután közvetlenül a betegfogyasztói alkalmazásunkkal dolgozik, Patientory, kezelni és javítani a beteg költséghatékonyságát és az egészségügyi eredményeket.

Ön személyesen vett részt az intenzív 3 hónapos időszakban Boomtown gyorsító program a coloradói Boulderben. Meg tudná osztani tapasztalatait és mit nyert a programban való részvétellel??

Körülbelül egy héttel alapítottuk cégünket, mielőtt csatlakoznánk a Boomtown gyorsító programhoz a coloradói Boulderben. Ez a program óriási segítséget nyújtott abban, hogy elképzeljük, mit akarunk létrehozni, és milyen problémákat akarunk megoldani termékeinkkel. A Boomtownon szerzett tapasztalataink segítettek megalapozni az egészségügyi piacon tapasztalt hiányosságok kezelését.

Megbeszélné tapasztalatait arról, hogy 2017-ben elindította az egyik első kezdeti érmeajánlatot (ICO)?

Ez a folyamat mindenképpen kihívást jelentett csapatunk számára. Olyan iparágban indultunk, amelyet nem ismertek, és azon dolgoztunk, hogy kezeljük a tér hitelességét és elősegítsük annak hosszú élettartamát – amit a nagyközönség csak most kezd megérteni.

Kezdetben nehéz volt olyan terméket gyártani olyan iparág számára, mint az egészségügy, amely lassan változik és alkalmazza az új technológiákat. E folyamat során megtanultuk, hogy lépést kell tennünk és folyamatosan kell dolgoznunk márkánk és termékeink megalapozásában, mint gondolatvezetők, akik összekapcsolják ezt a feltörekvő technológiát a meglévő egészségügyi piaccal.

Ban ben a könyved az egyik legnagyobb probléma, amelyet leírtál, az a nehézség volt, hogy nőként, és különösen kisebbségi nőként hozzáférhessek a kockázati finanszírozáshoz. Van tanácsod azoknak a nőknek, akik hasonló problémákkal küzdenek, és akik nem biztos, hogy kényelmesen kezdenek elindítani egy ICO-t?

Azt javaslom, hogy keressen minél több alternatív finanszírozási lehetőséget. A közelmúltban növekvő népszerűségnek örvendő befektetési lehetőségek egyike a tömeges finanszírozás. Számos lehetőség kínálkozik az ilyen típusú befektetésekről, beleértve a CF rendelet ajánlatait, amelyek lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy közvetlen befektetéseket kérjenek a befektetőktől, valamint különféle platformokat, amelyek lehetővé teszik az intézményi és nem intézményi befektetők számára, hogy részt vegyenek az őket érdeklő projektekben. Úgy gondolom, hogy ez egy értékes lehetőség azoknak az egyéneknek, akik szeretnék elindítani a cégüket, különösen, ha az első finanszírozási körről van szó, amely nagyon fontos ahhoz, hogy a vállalkozók építhessék termékeiket és bemutathassák annak értékét.

Könyvében megvitatja a rugalmasság fontosságát kifejezetten a női vállalkozók számára. Röviden megosztaná véleményét erről?

Véleményem szerint a rugalmasság a sikeres vállalkozó egyik legfontosabb jellemzője. A női vállalkozóknak különösen sok akadály és akadály áll a siker előtt, és rugalmasan maradva képesek leküzdeni ezeket a kihívásokat.


Mivel a sikeres vállalkozó lényege a kihívások leküzdése, a rugalmasság abban állhat, hogy a kezdeti vállalati vagy termékcéltól el kell dönteni, hogy tükrözze például a jelenlegi piaci viszonyokat vagy az indítási folyamat során felmerülő egyéb váratlan akadályokat. Ebben az évben például a COVID-19 járvány példátlan módon elmozdította a piacot, és a vállalkozók kénytelenek voltak ennek megfelelően alkalmazkodni.

2019 elején a Patientory Inc. és az IrisGuard bejelentett az IrisGuard biometrikus hitelesítési technológiájának integrálása a Patientory App alkalmazással. Megbeszélné ezt a partnerséget és az IrisGuard biometrikus technológia használatának előnyeit?

Az IrisGuard lehetővé teszi az iris felismerését, 100% -os biztonsággal azonosítva az egyéneket a világ bármely pontján. Az IrisGuard-nal folytatott együttműködésünk lehetővé tette az adatkezelés és a klinikai vizsgálatok alaposabb áttekintését. A Patientory alkalmazás Android-megoldásának adaptálásával integráltuk az IrisGuard-ot (mert az ilyen típusú technológiához egy kamerával ellátott telefon szükséges). Az integráció további biztonságot nyújt a beteg biológiai adatainak elérésekor.

Tudna adni néhány részletet arról, hogyan használják a PTOY tokeneket a platformon?

A PTOY tokenek a PTOYMatrix Blockchain Network részét képezik, amely biztosítja és ellenőrzi a magán egészségügyi információk adattárolását a hálózaton. A Patientory Inc., mint a hálózat decentralizált alkalmazásának esetében a tokent ösztönző eszközként használják az egészséges viselkedés jutalmazására. Például az alkalmazás használatakor a felhasználók jutalmat kapnak a PTOY tokenekkel, ha teljesítik a meghatározott havi wellness-célokat.

Van még valami, amit szeretne megosztani a Patientory-ról?

Az elmúlt évben tanúi lehettünk a 21. századi kúrákról szóló törvény véglegesítésének, amely előírja az egészségügyi szervezetek számára, hogy a fogyasztók számára hozzáférést biztosítsanak az egészségügyi információkhoz. Különböző partnerségek révén a PTOYMatrix több mint 10 000 egészségügyi rendszer adatait összesítheti, hogy önálló szuverén identitást és azonosított adatokat nyújtson a felhasználók számára az orvosi nyilvántartásokba..

Köszönjük a remek interjút, látogasson el azokhoz az olvasókhoz, akik többet szeretnének megtudni Patientory.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map