Danny Oyekan, a Dan Holdings – Interjúsorozat alapítója és vezérigazgatója

Danny Oyekan, a Dan Holdings és a globális szociális fizetési alkalmazás alapítója Érmék App, éveket töltött szociális fizetések és blockchain megoldások építésével Afrikában és az egész világon azzal a céllal, hogy teljesen határok nélküli kifizetéseket hozzanak létre.

2012 óta foglalkozik a Bitcoinnal, hogyan fedezte fel eredetileg ezt a kriptovalutát?

Korán felfedeztem a bitcoint videojátékok révén. Nagyon érdekelt a virtuális világok növekedése és rájöttem, hogy van lehetőség virtuális gazdaságok létrehozására bennük. Innen kezdtem el vizsgálni, hogyan segíthetnék a változásokat a saját közösségemen belül és külföldön a kriptovaluta használatával, és megalapoztam Dan Holdings. A Dan Holdings olyan élvonalbeli technológiákba fektet be, mint például a blokklánc, és olyan belső technológiát fejleszt, amely segít a globális közösségeknek kriptot küldeni egymásnak egyszerűen és egyszerűen..

Legutóbb csapatunk indult Érmék App, egy olyan alkalmazás, amely a feltörekvő piacok felhasználói számára biztosítja a digitális valuta határokon átnyúló tárolásának, küldésének és fogadásának szabadságát. A jelenleg IOS-on és Androidon elérhető digitális pénztárca négy kriptovalutát támogat, a Bitcoin, az Ethereum, a dollárérme és az NGN érme, be- és kikapcsolással, banki átutalással, betéti / hitelkártyákkal és más kriptovalutákkal. Az Coins App egyike azon kevés digitális pénztárcának a régióban, amely azonnali tranzakciókat kínál rejtett díjak nélkül.

Dolgoztunk más olyan alkalmazásokon is, amelyek kiegészítik az Coins App alkalmazást, például egy közösségi üzenetküldő komponenssel és egy virtuális betéti kártyával, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy online fizetéseket küldhessenek és vásárolhassanak a kriptográfiai alapjaikkal..

Ön kijelentette, hogy a DeFi legjobb felhasználási esete Afrikában van, bővebben kifejtené e mögött rejlő ötleteit?

Az elmúlt néhány hónapban a Coins App elindításával és fejlesztésével kapcsolatos tapasztalataim alapján rájöttem, hogy nem volt könnyű minden felhasználónak sikeresen kitölteni a KYC követelményeit adatvédelmi okokból. A decentralizált pénzügyi infrastruktúra elősegítené e követelmények némelyikének csökkentését, és lehetővé tenné mindenki számára, hogy kriptovaluta pénztárcát birtokoljon és működtessen. A DeFi is segíthet a 31 százalék a világ népességének60 millió egyedül Nigériában élő személyek), akik nem rendelkeznek bankfizetéssel, hozzáférést biztosítva számukra a DeFi mobilalkalmazáshoz, mint banki rendszerükhöz.

Mivel a legutóbbi #Az EndSARS tiltakozik a rendőri brutalitás ellen a Nigériai Központi Bank megtiltotta a tiltakozók támogatására pénzeszközöket küldők bizonyos bankszámláit, a kriptovalutát, különösen a bitcoinot kezdő magánszemélyeket pénzeszközeik mozgatásához.

Ön elkészítette a Coins alkalmazást globális szociális fizetési alkalmazásként. Meg tudná beszélni, mi ez és a jelenleg megcélzott régiók?

Az érmék alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyenrangú fizetéseket küldjenek és fogadjanak, valamint különféle digitális pénznemeket vásároljanak, adjanak el és tároljanak. Az alkalmazáson belüli tranzakciók zökkenőmentesek, a felvételek és a betétek átutalással, betéti és hitelkártyákkal, vagy kriptovalutával is feldolgozhatók. Az ökoszisztémán belül minden digitális pénzváltás és minden tranzakció ingyenes.

Az Coins App a feltörekvő piacokra irányul, és jelenleg öt afrikai országban érhető el: Nigéria, Ghána, Tanzánia, Kenya és Uganda. 2021-ben a Coins App több mint 50 országban bővül, az első negyedévtől kezdve Egyiptommal, Dél-Afrikával, Mexikóval, az Egyesült Államokkal és a Közel-Kelet országaival. Az Coins App célja egy olyan globális alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy bárki, a világ bármely részén vásároljon és küldjön kriptovalutát határokon átnyúlóan.

Ön jelenleg a Karib-tengeren él, Barbados szigetén. Tudna mesélni a digitális eszközök ökoszisztémájáról ezen a szigeten?

Nemrég költöztem Barbados szigetről Dubaiba, azonban azt mondhatom, hogy a sziget meglehetõsen új a digitális eszközökben, de az örökbefogadás aránya gyorsan növekszik. Jelenleg sok karibi ország azon dolgozik, hogy kifejlessze a Központi Bank digitális pénznemeit (CBDC), ami drasztikusan megnövelné a kriptográfia átvételi arányát. A karibi térségben az örökbefogadás legfőbb akadálya, hogy nincs közvetlen fiat átjáró az egyének számára a bitcoin és más digitális eszközök zökkenőmentes vásárlásához, de remélem, hogy ez a közeljövőben megváltozik.

Meg tudná osztani velünk a Blockchain Company Dan Holdings mögött meghúzódó történetet?


A 2017-es bitcoin bikafutás után létrehoztam a Dan Holdings-t, hogy gyakorlati szempontból olyan termékeket és szolgáltatásokat hozzak létre, amelyek a hagyományos pénzügyi rendszerhez és az egész iparhoz korlátozott hozzáféréssel rendelkező egyének javát szolgálják. Láttam, mennyire ígéretes a kriptovaluta mindennapi használatra, és támogatni akartam olyan vállalkozókat, akik olyan kézzelfogható technológiát fejlesztenek ki, amely elősegíti az emberek pénzügyi függetlenségét. Kezdetben érdekelt volt az űr támogatása a Dan Holdings befektetési ága, a Dan Ventures révén, de tudtam, hogy jobban szeretnék részt venni a termékek létrehozásában, miközben továbbra is támogatom a vállalkozásokat és a vállalkozókat az űrben..

Ma arra összpontosítunk, hogy olyan saját belső megoldásainkat fejlesszük ki, mint például a Coins App, a peer to peer fizetési megoldás, többek között a jövőbeni projektek között, például egy üzenetküldő alkalmazás, amely kompatibilis lesz a Coins App alkalmazással, valamint más termékek és szolgáltatások, amelyek megkönnyítik a hozzáférést és az átvitelt digitális valuták.

Milyen típusú projektekbe fektet be a Dan Ventures?

Dan Ventures kizárólag olyan vállalatokba történő befektetésekre összpontosít, amelyek elősegítik a blokkláncot és a feltörekvő technológiai teret, valamint a különböző kriptovalutákat és tokeneket. Néhány ilyen befektetési példa a Tokenise, a BlockMarketCap és a Propertyze.

Amikor áttekinti a fintech és a blockchain projekteket, amelyekbe potenciálisan befektethet, mit keres?

Amikor egy potenciális blockchain projektbe kívánok befektetni, az első dolog, amit keresek, az az alapító háttere. Úgy gondolom, hogy sokat megtudhat egy vállalatról, ha először megvizsgálja a vezetésüket és az általuk asztalra hozott tapasztalatokat. Ettől eltekintve arra törekszem, hogy a lehetőség egyedi és előnyös legyen a teljes blockchain-táj szempontjából. Sok hasonló projekt szokott lenni a fintech térben, ezért személy szerint olyan egyedi lehetőségeket keresek, amelyek kézzelfogható felhasználási esetekkel rendelkeznek a felhasználók számára.

Van még valami, amit szeretne megosztani a Dan Holdings vagy a Coins App kapcsán?

A Dan Holdings számos izgalmas termékfrissítésen és projekten dolgozik, amelyek jövő év elején indulnak, és úgy gondoljuk, hogy ez jelentősen elő fogja mozdítani a pénzügyi rendszereket globálisan, különösen a feltörekvő piacokon. Nagy hangsúlyt fektettünk a Coins App fejlesztésére, a fizetési megoldásunkra, és a következő évben azon dolgozunk, hogy kompatibilis termékeket és kiegészítő szolgáltatásokat fejlesszünk ki, amelyek biztonságos és könnyű hozzáférést biztosítanak a digitális pénznemekhez és pénzügyi eszközökhöz. Földrajzi erőfeszítéseink ebben az évben Afrikában összpontosultak, és várakozással tekintünk arra, hogy hamarosan kiterjesszük elérhetőségünket a globális közönség felé.

Köszönjük a remek interjút, látogasson el azokhoz az olvasókhoz, akik többet szeretnének megtudni Dan Holdings vagy Érmék App.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map