George Waller, a Blocksafe Technologies – Interjúsorozat vezérigazgatója

George a BlockSafe Technologies vezérigazgatója. George a StrikeForce Technologies, Inc. társalapítója, több mint 30 éves vállalkozó és technológus a számítógépiparban. George döntő szerepet játszott a két vezető kiberbiztonsági technológia, azaz a sávon kívüli hitelesítés és a billentyűleütéses titkosítás piacon történő bevezetésében. Ma ezeket a technológiákat széles körben használják a banki, egészségügyi, oktatási, gyártási és kormányzati szektorokban.

A StrikeForce megalapítása előtt George a Connexus Corporation, az RxRemedy, a TeachMeIT, az inkubációs rendszerek és az HealthSCOUT vezérigazgatójaként dolgozott..

George repüléstechnikát tanult a Repüléstechnikai Akadémián.

AT: Kétségtelen, hogy a kriptovaluta feltörése és ellopása hatalmas problémát jelent az iparban. Mi késztette arra, hogy eldöntse ezt a kihívást?

GW: Blockchainként és kriptovaluta-rajongóként csak akkor volt értelme, ha a kiberbiztonsági szoftverek fejlesztésével kapcsolatos többéves tapasztalatainkat a kriptopénzipart sújtó nyilvánvaló problémára alkalmazzuk. Nyilvánvaló, hogy ezt a kérdést meg kell oldani, mielőtt a piac és a technológia beérne, hogy elérje a tömeges elfogadás pontját.

AT: Úgy tűnik, hogy a CryptoDefender ™ az Ön kiemelt terméke, amelyet arra terveztek, hogy segítse a felhasználókat a biztonságos bejelentkezésben a kriptotárcájukba, és megakadályozza a billentyűzárást, a kattintásgátlást stb. Részleteket akartam részletezni néhány ilyen funkcióval kapcsolatban. Először elmondja nekünk a billentyűleütés titkosítását és ennek működését?

GW: A billentyűleütéses titkosítás azonnal megvéd minden számítógépes vagy mobil eszköz billentyűzetén beírt billentyűleütést. A technológia megkerüli azt a hagyományos utat, amelyet a telefon operációs rendszere követ, amikor belép a képernyőre nyomott billentyűkbe. Normális esetben ez lehetővé teszi, hogy a beírt adatok bárki számára láthatóak legyenek egy rosszindulatú program segítségével a beírt adatok nyomon követésére. A billentyűleütéses titkosítás ehelyett titkosítja a beírt információkat, és közvetlenül beilleszti a kívánt mezőkbe, megakadályozva a rosszindulatú programokat az írottak nyomon követésében.

AT: A CryptoDefender ™ másik jellemzője az anti-clipboard módosítás. Mi ez pontosan?

GW: Az anti-clipboard módosítás védi a másolási és beillesztési mechanizmust az asztali számítógépeken. A vágólap eltérítése az, amikor egy rosszindulatú program megvárja, hogy egy bitcoin küldési cím másolva legyen a vágólap pufferére, majd a küldött pénztárca címét lecseréli a hacker pénztárca címére, amint megnyomja a „tranzakció küldése” lehetőséget, a tokenek automatikusan elküldjük egy másik személynek, és amikor ez megtörténik, nincs mód arra, hogy visszakapjuk a tokeneket.

AT: Biztonságos böngészőt kínál a CryptoDefender ™ termék egyik jellemzőjeként. Ezt a böngészőt asztali vagy mobil használatra tervezték??

GW: Ez a termék csak mobil eszközökhöz készült, biztonságos & edzett böngésző, amely megakadályozza a Man-in-the-Browser támadásokat.

AT: A kattintásgátló és a képernyővédő rögzítés egy kicsit könnyebben érthető az átlagfelhasználók számára. Úgy tűnik, hogy ezt más általánosabb víruskereső termékek kínálják, miért kellene a felhasználónak a BlockSafe Technologies ™ szolgáltatást választania?

GW: Gyakran ez valójában nem a mainstream vírusvédelemben kínált szolgáltatás. Számos általános vírusirtó alkalmazás reagálva reagál, és arra összpontosít, hogy figyelje az eszközre letöltött vagy telepített elemeket, majd az ismert fenyegetések adatbázisával kereszthivatkozást adjon. Gyakran nincs lehetőségük a belső folyamatok nyomon követésére, ha a képernyőt figyelik, ha engedélyezett használatról van szó, stb. A BlockSafe Technologies speciális célokra tervezett szoftveres megoldásokat hoz létre, ahol meghatározzuk a legnagyobb rosszindulatú programokkal kapcsolatos fenyegetéseket, majd megoldásokat tervezünk, amelyek kielégíti a kriptovaluta és a blokklánc ökoszisztémák sajátos igényeit.

AT: Nagyvállalati szoftverek felajánlását tervezi a cserék biztosítására. Mi a szoftver várható megjelenési dátuma?


GW: Az ExchangeDefender 1.0 verzió már elérhető.

AT: Hogyan tervezi, hogy a rossz színészek előtt marad az űrben??

GW: A kiberbiztonsági szakemberek egyik legfontosabb szerepe az, hogy folyamatosan tisztában legyünk a folyamatosan fejlődő eszközökkel és módszerekkel, amelyeket arra használunk, hogy illetéktelenül hozzáférjünk a személyes számlákhoz, és végül ellopjuk a kriptovalutát és más digitális eszközöket. Jelenleg a hackerek által használt eszközök egyre kifinomultabbak. Figyeljük a kiberbiztonsági tájat a nap 24 órájában, boncolgatva a támadásokat és a vektorokat, hogy mindig egy lépéssel előrébb lehessünk.

AT: Úgy döntöttél, hogy elindítasz egy STO-t, és tudomásom szerint te vagy az első szoftvercég, aki ezt megtette. Mi késztette arra, hogy eldöntse ezt az utat?

GW: Jelenleg vannak olyanok, amelyek elindították az STO-kat. Azért indítottunk el egy STO-t, mert hiszünk a blokkláncban. Nem csak egy új adománygyűjtő módszer előnyeinek kihasználására láttunk lehetőséget, hanem lelkesek és hívők vagyunk abban, hogy a blockchain hogyan változtathatja meg a világot. Szeretjük azt az ötletet, hogy az elsők között szerezzünk ilyen finanszírozást a szoftvercégek közül, miközben úttörő szerepet töltünk be a blockchain kiberbiztonság területén, mi is úttörőként szeretnénk a vállalatot strukturálni..

Úgy gondoljuk, hogy ma az utat nyitó vállalatként precedenst teremtettünk a holnapra. Azáltal, hogy a lehető legmagasabb szintű normák betartására törekszünk, segíthetünk a mércének a jövő STO-jainak és blockchain-startupjainak.

AT: Milyen vállalat segíti az STO folyamatot?

GW: A PCG tanácsadó csoport segít bennünket.

AT: Mi a kemény sapkád?

GW: Már elértük a puha sapkánkat, a kemény sapkánk 27 millió dollár.

AT: Bármi más, amit szeretne elmondani nekünk a BlockSafe Technologies ™ -ról?

GW: A kiberbiztonság vagy annak hiánya, valamint a hackelés veszélye jelenti az egyetlen legnagyobb akadályt, amely a kriptográfia és a blokkláncok növekedését fenyegeti. A hackelés, a lopás és a bűnözés az ipar szinonimájává vált. A befektetők világszerte haboznak befektetni a kriptográfiába & blokklánc hely, ha nincs bizalom. A kiberbiztonsági infrastruktúra és a szoftverfejlesztők fogják megteremteni az intézmények, vállalkozások és befektetők számára egyaránt szükséges bizalmat, hogy teljes mértékben alkalmazzák ezt a kialakulóban lévő technológiát.

AT: Köszönjük, hogy elfogadta ezt az interjút, és sok szerencsét kívánunk az STO-hoz. 

Az STO-ról további részletekért tekintse meg a Blocksafe token részleteinek oldalát.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map