Matthew Sullivan, a QuantmRE, Inc. vezérigazgatója – Interjúsorozat

Matthew Sullivan a QuantmRE vezérigazgatója és alapítója. Tapasztalt vállalkozó, Matthew bevált tapasztalatokkal rendelkezik az ingatlaninnováció terén az 50 millió dolláros biztonságos ingatlanjövedelem-stratégiák alap társalapítójaként, valamint a Crowdventure.com, az ingatlanos közösségi finanszírozással foglalkozó társaság alapítójaként és elnökeként..

AT: A QuantmRE sajáttőke-részesedés révén befektet egy családi tulajdonban lévő ingatlanba. Meg tudná osztani velünk, hogyan működik ez??

MS: A QuantmRE EQRE-megállapodásai lehetővé teszik az egycsaládos családi házak és társasházak tulajdonosainak, hogy díjat vagy más ellenérték fejében gazdasági jogot biztosítsanak az ingatlan jövőbeni felértékelődésének bizonyos részére..

Az EQRE megállapodás nem kölcsön vagy hitel alapú ügylet, hanem inkább részvényalapú fogyasztói pénzügyi eszköz, amelyet a hagyományos jelzálog-adósság alternatívájaként terveztek.

A háztulajdonosnak befizetett bevételt fel lehet használni a nyugdíjjövedelem és az alapok kiegészítésére, az ingatlan javítására, az adósság csökkentésére, a beruházások diverzifikálására és más pénzügyi célokra..

AT: Van-e tulajdonjog-átruházás az ingatlanon?

MS: Nem – a háztulajdonos továbbra is tulajdonosként szerepel a címben. A QuantmRE rögzíti a megyei felvevő irodánál az Ön ingatlanára vonatkozó megbízhatósági okiratot. Ez az ingatlan zálogjoga, amely védi az érdekeinket, de nem kölcsön, értékpapír vagy csereeszköz. A ház tulajdonosával kötött megállapodásunk egyszerűen fogyasztói szerződés, amely emléket állít az ingatlanba történő befektetésünkre.

AT: Meg tudná osztani velünk a jegyzési kritériumait, amikor a részvény-megállapodások megkötéséről van szó?

MS: Háromszintű biztosítási standardot alkalmazunk, az otthon tőkepozíciója alapján. Minden szint figyelembe veszi a kezdeti LTV-t, a kezdeményezés kombinált LTV-jét, és a szinttől függően a FICO és a jelzálog-teljesítmény múltjának bizonyos szintjét. Tranzakció után a maximális CLTV 90%.

AT: Ön kijelentette, hogy a kaliforniai ingatlanokra összpontosít. Vannak-e Kaliforniában olyan meghatározott régiók vagy városok, amelyeket elkerül vagy megcéloz?

MS: Mivel az EQRE Alap hozamát az alapul szolgáló eszközök értékének növekedése határozza meg, Kaliforniában azokat a területeket kívánjuk megcélozni, amelyek valószínűleg egészséges eszközértéket fognak felértékelni.


AT: Mi történik a tőkével, ha egy háztulajdonos eladja a házát, vagy ha a háztulajdonos vissza akarja fizetni a QuantmRE-t, mielőtt eladnák a házukat?

MS: A háztulajdonos a saját tőke egy százalékát eladja a QuantmRE-nek. Cserébe a lakástulajdonosnak amerikai dollárral fizetünk. Ez az ingatlanvagyon, amelyet a háztulajdonostól vásároltunk, az otthon saját tőkéjének egy százaléka, a más háztulajdonosok egyéb tőkéjébe kerül. Befektetési jegyeink visszavonhatatlanul kötődnek ezekhez az eszközkészletekhez. A befektetési jegyeink eladásából származó bevételeket további töredéktőke-részesedések vásárlásának finanszírozására fordítják családi házakban.

Amikor egy háztulajdonos eladja a házát, akkor kifizeti a QuantmRE-nek az eredetileg vásárolt saját tőke százalékos értékét, valamint a saját tőke-részünkhöz kapcsolódó összes megbecsült / értékcsökkenést.

Ha a háztulajdonos vissza akarja fizetni a QuantmRE-t, és nem adja el otthonát, a visszafizetési összeg a lakásnak a javasolt visszafizetés időpontjában érvényes értékén alapul, megállapodásunk bizonyos rendelkezésein belül annak biztosítására, hogy a QuantmRE ne okozzon felesleges veszteséget tőke abban az esetben, ha a piaci viszonyok abban az időben nem kedvezőek.

AT: Gyakran emlegeti a „részvényszabadság” kifejezést. Mit jelent ez és milyen előnyökkel jár a háztulajdonos számára?

MS: Szolgáltatásunkat „részvényszabadságként” írjuk le, mivel a megállapodáshoz nincs kölcsön, kamatláb vagy havi fizetés társítva. Közös tőke programunk célja, hogy a lakástulajdonosok felszabadítsák az úgynevezett „halott pénzt”, amely az otthonuk saját tőkéjébe van zárva anélkül, hogy további adósságot vállalnának. Ez azt jelenti, hogy a tulajdonosok, a második házak, a nyaralóingatlanok és a jövedelem / bérleti házak tulajdonosai jelentős összegű tőkéhez juthatnak fizetési kamat, havi befizetések és a pénz elköltésének korlátozása nélkül..

AT: Mi történik, ha a háztulajdonos abbahagyja az ingatlanadó vagy a jelzálogkölcsön befizetését?

MS: Az ingatlantulajdonos felelős az ingatlan megfelelő karbantartásáért, az összes ingatlanadó megfelelő időben történő megfizetéséért és annak biztosításáért, hogy az ingatlan megfelelően biztosított legyen a QuantmRE-vel kötött megosztott tőke megállapodás rendelkezéseinek megfelelően. Ha a háztulajdonos nem tudja teljesíteni ezeket a befizetéseket, a QuantmRE léphet be és segíthet a tulajdonosnak vagyonunk védelme érdekében, azonban a lakás jelzálog és az összes adó megfizetése fontos és kulcsfontosságú megállapodás.

 

AT: Ön úgy döntött, hogy partnere a Securrency-nek a befektetői beiktatás és a tokenek verése érdekében. Tudna többet mondani erről a partnerségről?

MS: A Securrency egy kritikus technológiai elemet tartalmaz a QuantmRE kínálatában, amely egy láncolaton kívüli érvényesítési szolgáltatást nyújt, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ellenőrizzük az eszközalapú tokenjeink terjesztését. A Securrency technológiájával meg tudjuk állapítani a leendő befektető KYC és AML státusát, kibocsátani értékpapír-tokent és nyomon követni a tulajdonosváltást. A frissített felsőtábla fenntartásának képessége kritikus fontosságú az értékpapír-törvény követelménye, csakúgy, mint az osztalék felosztása és az elveszett vagy ellopott tokenek pótlása. A legfontosabb, hogy a Securrency lehetővé teszi számunkra, hogy megbízhatóan ellenőrizhessük, hogyan, hol és mikor mozognak jeleink a pénztárcából a pénztárcába. Ez azt jelenti, hogy képesek vagyunk megfelelni a legszigorúbb BSA, AML és KYC követelményeknek kínálataink számára, mind a hazai, mind a nemzetközi befektetők számára.

AT: Partnerségben voltál a Prime Trust céggel, tudnál többet mondani erről a partnerségről?

MS: A QuantmRE és a Prime Trust partnerkapcsolata lehetővé teszi a befektetők számára, hogy saját digitális pénztárcájuk nélkül vásárolhassanak EQRE értékpapír-tokent – a Prime Trust ezeknek a digitális eszközöknek a szabályozott és biztosított letétkezelőjeként jár el, és képes digitális eszközöket, például az EQRE-t birtokolni a befektető.

AT: Tudatja velünk, ha várhatóan elindítja az EQRE token STO-ját?

MS: Az akkreditált befektetők ma látogathatnak EQRE tokenekbe www.QuantmRE.com.

NÁL NÉL:  Van még valami, amit szeretne megosztani a QuantmRE-vel kapcsolatban?

Azáltal, hogy a Blockchain technológiákat szabályozott és megfelelő módon juttatja el az ingatlanszektorba, a QuantmRE újragondolja a házak finanszírozásának módját. Ugyanakkor számos problémát megoldunk a tokenek belső értékével kapcsolatban, amelyek véleményünk szerint új szintű bizalmat teremtenek az eszközalapú tokenek számára, és elindítót biztosítanak a titkosítási biztonsági tokenek kínálatának tömeges elfogadásához.

Köszönöm az interjút, ez úgy hangzik, mint az egyik egyedülállóbb ingatlanprojekt. Azok számára, akik többet szeretnének megtudni, látogasson el a QuantmRE STO weboldal vagy tekintse meg a QuantmRE token lista részleteinek oldalát.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map