Michael Stiegelmeyer, COO és a Planet Digital Partners elnöke – Interjúsorozat

Michael Stiegelmeyer a Planet Digital Partners elnöke és ügyvezető igazgatója. 2013 óta Stiegelmeyer úr a The 1441 Group, LLC és a ZAGS, LLC vezérigazgatója. Az 1441 Group, LLC üzleti, fejlesztési és értékesítési vállalat, amely játék-, videojátékok, CE, sportcikkek és egyéb fogyóeszközök fejlesztésére és értékesítésére összpontosít az Egyesült Államokban. kulcsfontosságú amerikai lakossági számlákkal az Egyesült Államokban.

AT: Mesélne egy kicsit a Planet Digital Partners-ről és a mögötte álló csapatról?

MS: A Planet Digital Partners a Sony PlayStation, a Microsoft Xbox és a Nintendo Switch konzolos videojátékainak engedélyezett kiadója. Mi a legszorosabban működünk egy gyorsítóval, mivel a stúdiókkal partnereink vagyunk, hogy a tartalmat vagy a koncepciót az elejétől a végéig átvegyük, fizikailag és digitálisan egyaránt forgalomba hozzuk. Csapatunk olyan veterán veteránokból áll, akik vezető szerepet töltöttek be a videojáték-ipar legnagyobb kiadói, gyártói és terjesztő vállalatainál – köztük a Take Two volt vezérigazgatóját, a PlayStation Europe volt elnökét, a Sabre Interactive alapítóit. , valamint a Jack of All Games alapítója. Összegyűjtöttünk egy csapat embert, akik hosszú ideje nagyon sikeresen készítettek videojátékokat. Ez a képesség a nagyszerű fogyasztói tapasztalatok fejlesztésére és átadására a PDP legfontosabb erőssége.

NÁL NÉL: Miért adjon ki biztonsági tokent a hagyományos kockázati alapon keresztül történő emeléssel szemben??

MS: Úgy gondoljuk, hogy a digitális értékpapírok egy játékváltoztató befektetési lehetőséget jelentenek, amelynek óriási hatásai lesznek az STO-nkon kívül és minden piacon keresztül. Úgy érezzük, hogy a jelképes kínálat rugalmassága a VC útvonalon halad, lehetővé teszi alapcsoportunk számára a döntéshozatal struktúrájának megőrzését, likviditást biztosít a befektető számára, és lehetővé teszi számunkra, hogy nagyobb kreatív irányítást adjunk stúdió partnereinknek. A tényezők ezen kombinációja tökéletesen illeszkedik a demokratikus, együttműködő egység, a PDP elképzelésébe.

AT: Az RKT tulajdonosai a nettó nyereség egy százalékát kapják. Meg tudna-e osztani velünk néhány részletet erről a nyereségeloszlásról?

MS: Az a struktúra, amelyet a befektetőknek kínálunk, az, hogy az összes NET-osztható bevétel 80% -át visszaadja arra a pontra, amikor az RKT Token befektetői teljesek. Ezen a ponton, és haladunk előre, a NET osztható nyereség 40% -át visszakapjuk az RKT tokeneknek.

AT: Milyen konzolon vagy streaming szolgáltatáson érhetők el ezek a játékok?

MS: Játékaink elérhetővé válnak a Nintendo, a Sony és a Microsoft konzolos vagy kézi platformokon, valamint a Steamen, az IOS-on és az Androidon. A platform-keverék játékonként változik, a tartalom-kínálat formátum szerinti érvényessége alapján. Például csak a Nintendo Switch számára adhatunk ki címet, a felhasználói élmény és / vagy a platform felhasználói bázisa alapján. Nagyon meg akarjuk tartani a ROI-t a címek kiadásában, szemben azzal, hogy megpróbáljuk minden platformot minden címre takarni. Szerencsére elegendő emberünk van döntéshozói pozícióban, akik értik ezt a megközelítést, és nagyon sikeresek voltak a tartalom célzott közzététele.


AT: Ezek a játékok már meglévő IP-n fognak alapulni, vagy ezeket a játékokat a semmiből fejlesztik?

MS: A Planet Digital Partners új kiadások kombinációját fogja kiadni, amelyek már meglévő IP-n, valamint teljesen új IP-n alapulnak. Ez a „kipróbált és igaz + új márka verés új” egyensúlya a DNS része, amikor portfóliónkat kialakítunk. Megértjük, hogy vannak olyan régi márkák, amelyek fantasztikus értékesítést és megtérülést tudnak elérni, ha új tapasztalatokkal és ismert jegyzetekkel látják el őket. Ilyen példa lesz, amikor 2019 utolsó felében kiadjuk a Cooking Mama alkalmazást. A Cooking Mama egy márka, amelynek 14 milliméteres példányai vannak eladva az eddigi iterációk élettartama alatt, és ezt először csak a Nintendo Switch platformján adjuk ki esik. Megvan a siker törzskönyve, és a játék élménye tökéletesen megfelel a Switch-nek és a Joy-Con vezérlő rendszernek. A másik oldalon arra törekszünk, hogy a díjnyertes stúdiókból vadonatúj IP-t keltsünk életre. Óriási mennyiségű vonzó tartalom épül fel az élénk Indie közösségen keresztül, amelyhez egyszerűen egy olyan gyorsító stílusú lendületre van szükség, amelyre szükség van egy olyan partnertől, mint a PDP.

AT: A folyóirat kimondja, hogy az üzleti terv befektetni a 10 000 000 USD értékű játékokba, szemben a nagyobb szervezetek, például az Electronic Arts vagy az Activision kasszasiker kínálatával. Mi a gondolkodásmód e döntés mögött?

MS: Az a gondolkodásmód, hogy lyukat látunk a kiadói szövetben, ahol a kényszerítő IP – mint fent említettük – soha nem kap zöld utat, vagy csak korlátozottan, digitális módon kerül piacra. A nagy, intézményi kiadók olyan projektekre összpontosítanak, amelyek hatalmas fejlesztési és marketingköltségvetéssel rendelkeznek. Ezek a projektek potenciálisan azt a hatalmas bevételt tudják elérni, ami a tű mozgatásához szükséges részvényeseikkel, és gyakran már meglévő kapcsolatok és elkötelezettségek köré épülnek. Tehát azt látjuk, hogy van olyan szilárd tartalom, amely visszahat a fogyasztókra, és amelynek optimalizálásához támogatásra és útmutatásra van szükség. Azokra a projektekre összpontosítva, amelyek szerény összeget igényelnek, és ezt egy rendkívül karcsú szervezeten keresztül valósíthatjuk meg, olyan piacon értékesítési rendszereket tudunk felépíteni, amelyek érdemi megtérülést nyújtanak, amelyek jobb szállítást biztosítanak az RKT tokenbe. A videojátékokat létrehozó független közösség erősebb, mint valaha – szeretnénk lehetővé tenni a közösség sztárprojektjeinek ragyogását.

AT: Használja-e valamelyik játék a freemium modellt, amelynek segítségével a felhasználók ingyen játszhatnak, de aztán fizetnek a frissítésekért?

MS: Jelenleg nem a „freemium” -ra koncentrálunk. A sikertörténeteket mindenki láthatja, de a hangsúlyunk az, hogy úgymond nagyszerű játékélményeket nyújtsunk a dobozon belül. Azt is gondoljuk, hogy a játékközösség kezd kissé kopottnak érezni a mikrotranzakciókat. Talán ettől leszünk „old school”, de a márka erről szól.

AT: Mi az idővonal a prototípustól a kezdeti játékok végleges kiadásáig?

MS: Minden projekt különbözik, de játékunk esetében a tipikus fejlesztési ciklus 12-16 hónap, végponttól végig. A PDP számára egy maroknyi „sütött” projektet hozunk be, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy 2019-ben elkezdjük kiadni a játékokat, és 2020 elején eljuttassuk a befektetőkhöz..

AT: A folyóirat kimondja, hogy a blokkláncot fogják használni ezekben a játékokban, bővebben kifejtenéd?

MS: Terveink szerint egyszerű blokklánc-alkalmazásokat telepítünk a tényleges játékokba, ahol ennek van értelme és vonzóbbá válik a tapasztalat. Az egyik példa a blockchain privát kulcsok használata lehet. A játék minden példányához hozzárendelhetők privát kulcsok, amelyek egyedi azonosítót adnak a felhasználónak. Ezekkel a billentyűkkel minden játék finoman különbözik és személyessé válik a felhasználó számára azáltal, hogy a menübeállításokba beépít egy opcionális funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a privát kulcs megváltoztassa a karakterek, a nem játszható karakterek, az ellenségek, a terep vagy a játék kifejezési algoritmusait. Tehát lényegében a játék minden példánya egyedi élményváltozatot juttathat el az egyes felhasználókhoz, és ritka „mutációkat” eredményezhet változó sebességgel. Úgy gondoljuk, hogy a játékosok hatalmas rúgást kapnak az ilyen típusú individualizált tapasztalatokból, és meg akarják osztani ezeket az egyedi kifejezéseket és „mutációkat” a közösségen belül.

AT: Van még valami, amit meg szeretne osztani a Planet Digital Partners Inc.-ről?

MS: Nagyon izgatottak vagyunk, hogy áthidalhatjuk a digitális értékpapírok és a videojátékok világát. Óriási lehetőséget látunk a befektetők, a fejlesztők és végső soron a játékosok számára, akiknek remek termékeket szeretnénk építeni. Most, hogy az STO megkezdődött, arra összpontosítunk, hogy sikeresen lezárjuk az emelésünket, bevonjuk befektetőinket, majd a lehető legjobb videojátékokat készítsük a lehető leginnovatívabb módon.

Köszönöm a fantasztikus interjút. Aki többet szeretne megtudni, ellátogathat a Planet Digital Partners Token listázási oldalára vagy a A Planet Digital Partners webhelye.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map